eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

arkadaşım ona bakarsan eylül ayında değiliz ocak ayındayız
eylül ekim kasım aralık ocak bak üstünden kaç ay geçmiş
söylediğinle tezata düşüyorsun
lütfen ya sen karar veremezsin burda kimlerin paylaşım yapıp yapmayacağına
Burası her kadına açık bir forum
isteyen gelir paylaşımını yapar isteyen yapmaz
rahatsız oluyorsan oda senin problemin bizim yapacak birşeyimiz yok:51::51:

tezat falan yok. eylülde başlayan ama hala kalamayan arkadaşlar ve uğraşıyor herkes...
sen de benim ne paylaşacağıma karar veremessin. bu da benim düşüncem. senin okeyine ihtiyacım yok . fikrimi söyledim. beni çok rahatsız ettin diğerlerini düşünemiyorum dedim.

bu arkadaşa laf yetiştirlmez o yüzden sessiz kalmaya çalışacağım sende öyle yap, çünkü geçen sefer ister haklı olsun ister haksız haddini fazlasıyla aştı, o sebepten böyle insanlardan uzak durmak lazım, biz burda hamile olsun olmasın tedavi görsün görmesin muhabbete geliyoruz, çekemeyen anten taksın :))

terbiye sınırlarını aşan arkadaş... sana sesleniyorum. anten mi ne dedin ya. sen onu al ne yapacağını anladın dimi. zira benim böyle terbiyesizce sözlere verecek cevabım olamıyor. terbiyem müsade etmiyor. ayıp değilmi kaç yaşında kadın böyle argo sözler kullanmaya. utanmıyormusun... muhatap alamam seni....anten lafından sonra çökmüş durumda sın kalite olarak...

Ay zaten karnım acıyo valla gülmekten dahada acıdı karın kaslarım çalışmış oldu iyi oldu aslında:27:

senin de primine ne çok ihtiyacım var ya!
yazdıklarımı iyi okumanı tavsiye ederim . ancak anlama kabiliyetin sınırlı - kısıtlı ise yapabileceğim birşey yok tabiii...
ben bile rahatsız oldum dedim. konu ile ilginiz olduğunuzu sanmıyorum. eylül 2012 de tüp bebek yolculuğu ve hala tüp bebek hayali kuran insanlar bilmem anlatabildim mi, mutluluğun için bebek mutluluğu yaşayanlar forumunda paylaşabilirsin bunları...

sen benim dengim olamazsın bikere algılamada, senin seviyenede düşmeyeceğim beni bilen biliyor ayrıca herkes senide biliyor. yazdıklarını iyi anladım ben şüphen olmasın. bana benim üzerimden prim yapıyorsun demedim ki önce yazılanları sen iyi algıla, ayırıca sen kim oluyorsunda nerde ne yazacağımıza karışıyorsun burası herkese açık bir forum istediğimizi istediğimiz yere yazarız buna karışmaya hakkın yok. farkındaysan seninde onuyla ilgin yok tedaviye başlamamışsın bile. ayrıca burası eylülde tüp bebek yaptıranlar topiği ki bu durum bizi kapsıyor.

sabah aç karna bir bardak kayısı suyu dik kafana...

ılık su iç sabah .Ve yanında pe yada cam şişe bulundurup en az 2 lt su içmeye çalış wcde sakın zorlama derin nefes alıp ver 5-6 kez bn çok faydasını görmüştüm ve kabızlık sorunumu halletmişitm.su içmezsen kurtulamazsın canım.yudum yudum iç

bu arkadaşa laf yetiştirlmez o yüzden sessiz kalmaya çalışacağım sende öyle yap, çünkü geçen sefer ister haklı olsun ister haksız haddini fazlasıyla aştı, o sebepten böyle insanlardan uzak durmak lazım, biz burda hamile olsun olmasın tedavi görsün görmesin muhabbete geliyoruz, çekemeyen anten taksın :))

anten lafını kullanan arkadaş merak ediyorum sen çocuğuna ne eğitim verebileceksin bu argo ile...

kızlar canlarım daha fazla topiğimizin kirlenmesine izin vermeyelim bence bu konuyu kapatalım
bence kimsede cevap vermesin:51:

beş aydır benim terbiye sınırlarımı bilen biliyor o yüzden kimseye kendimi ispatlama gereği duymuyorum...çekememezlik gibi bir durumum yok antenede ihtiyacım yok

ılık su iç sabah .Ve yanında pe yada cam şişe bulundurup en az 2 lt su içmeye çalış wcde sakın zorlama derin nefes alıp ver 5-6 kez bn çok faydasını görmüştüm ve kabızlık sorunumu halletmişitm.su içmezsen kurtulamazsın canım.yudum yudum iç

Canım ne yaptın dün gittin mi arkadaşının bebeğini görmeye:49:

Ay benim sinirlerim bozuldu galiba gülme krizine girdim:9::9::9:
Biri beni durdursun:52::52:

valla bnde sinir oldum.bu baaayan her geldiğinde bana sinir geliyor.sanki gıcık gıcık karşımda konuşuyor gibi.bn de mi sorun var?neden başkasında olmuyorumda ortalığı karıştırp kndine pay çıkaranlar girince bi tuhaf oluyom yaww.Bu baayanın canı birilerini uyuz etmek istyor.maşşlh çok da başarılı bir anlatım tarzı vr:27:

anten lafını kullanan arkadaş merak ediyorum sen çocuğuna ne eğitim verebileceksin bu argo ile...

rica ediyorum gidermisin insanların cocuklarını bebeklerini karıstırma konuya senden ii eğitim vereciği kesın anten ne zamandır argo oldu onuda anlamadım ben buda sana son cevabım

Hopp orada duracaksın işte
seni yönetime şikayet ederim eğer hakaretlerine devam edersen
sen daha doğmamış masum bi bebek hakkında nasıl ileri geri konuşursun
işte sen şimdi kaliteni daha doğrusu kalitesizliğini gösterdin

valla bnde sinir oldum.bu baaayan her geldiğinde bana sinir geliyor.sanki gıcık gıcık karşımda konuşuyor gibi.bn de mi sorun var?neden başkasında olmuyorumda ortalığı karıştırp kndine pay çıkaranlar girince bi tuhaf oluyom yaww.Bu baayanın canı birilerini uyuz etmek istyor.maşşlh çok da başarılı bir anlatım tarzı vr:27:

evet anlatım tarzım senin seviyenin çok üzerinde... anlamakta zorlanıyorsundur o yüzden :)
ama size yetişemeyeceğim aşikar... anten lafından sonra diyecek birşey bulamıyorum. seviyeniz yerlerde çünkü o kelime ile...

boşverin kızlar bu acaip biri:)bn niye girdiğinide anlamış değilim halaa.tuhaf biri vesselam.:47:

Kızlar bu arkadaş yüzünden topiğimiz kapanır mapanır ben artık susuyorum ve bilgisayarı kapatıryorum
yoksa nefsime hakim olamayacağım hadi öptüm sizi canlar allaha emanet olun akşam görüşürüz:16:

Hopp orada duracaksın işte
seni yönetime şikayet ederim eğer hakaretlerine devam edersen
sen daha doğmamış masum bi bebek hakkında nasıl ileri geri konuşursun
işte sen şimdi kaliteni daha doğrusu kalitesizliğini gösterdin

bence de argo sözler kullananı şikayet etmelisin yasak zira...
ve de hiç yakışmıyor kadnlara...

Back