arkadaşım ona bakarsan eylül ayında değiliz ocak ayındayız
eylül ekim kasım aralık ocak bak üstünden kaç ay geçmiş
söylediğinle tezata düşüyorsun
lütfen ya sen karar veremezsin burda kimlerin paylaşım yapıp yapmayacağına
Burası her kadına açık bir forum
isteyen gelir paylaşımını yapar isteyen yapmaz
rahatsız oluyorsan oda senin problemin bizim yapacak birşeyimiz yok
Ay valla ya cinsomatik insanlar var valla gerçek hayattada böyle değilmi
hahahabak hala gülüyorum
bu arkadaşa laf yetiştirlmez o yüzden sessiz kalmaya çalışacağım sende öyle yap, çünkü geçen sefer ister haklı olsun ister haksız haddini fazlasıyla aştı, o sebepten böyle insanlardan uzak durmak lazım, biz burda hamile olsun olmasın tedavi görsün görmesin muhabbete geliyoruz, çekemeyen anten taksın :))
senin de primine ne çok ihtiyacım var ya!
yazdıklarımı iyi okumanı tavsiye ederim . ancak anlama kabiliyetin sınırlı - kısıtlı ise yapabileceğim birşey yok tabiii...
ben bile rahatsız oldum dedim. konu ile ilginiz olduğunuzu sanmıyorum. eylül 2012 de tüp bebek yolculuğu ve hala tüp bebek hayali kuran insanlar bilmem anlatabildim mi, mutluluğun için bebek mutluluğu yaşayanlar forumunda paylaşabilirsin bunları...
merve tanımı sevdım:)hakaretle dıslanmayla tatmın olana cınsomatık denır:))
sabah aç karna bir bardak kayısı suyu dik kafana...
bu arkadaşa laf yetiştirlmez o yüzden sessiz kalmaya çalışacağım sende öyle yap, çünkü geçen sefer ister haklı olsun ister haksız haddini fazlasıyla aştı, o sebepten böyle insanlardan uzak durmak lazım, biz burda hamile olsun olmasın tedavi görsün görmesin muhabbete geliyoruz, çekemeyen anten taksın :))
Ay valla ya cinsomatik insanlar var valla gerçek hayattada böyle değilmi
hahahabak hala gülüyorum
Aynen canım valla iyi oldu güldüm bende
ben kahkaha attıkça bizim kızda içerde kımıl kımıl oynuyo
ılık su iç sabah .Ve yanında pe yada cam şişe bulundurup en az 2 lt su içmeye çalış wcde sakın zorlama derin nefes alıp ver 5-6 kez bn çok faydasını görmüştüm ve kabızlık sorunumu halletmişitm.su içmezsen kurtulamazsın canım.yudum yudum iç
Ay benim sinirlerim bozuldu galiba gülme krizine girdim
Biri beni durdursun
anten lafını kullanan arkadaş merak ediyorum sen çocuğuna ne eğitim verebileceksin bu argo ile...
anten lafını kullanan arkadaş merak ediyorum sen çocuğuna ne eğitim verebileceksin bu argo ile...
valla bnde sinir oldum.bu baaayan her geldiğinde bana sinir geliyor.sanki gıcık gıcık karşımda konuşuyor gibi.bn de mi sorun var?neden başkasında olmuyorumda ortalığı karıştırp kndine pay çıkaranlar girince bi tuhaf oluyom yaww.Bu baayanın canı birilerini uyuz etmek istyor.maşşlh çok da başarılı bir anlatım tarzı vr
Hopp orada duracaksın işte
seni yönetime şikayet ederim eğer hakaretlerine devam edersen
sen daha doğmamış masum bi bebek hakkında nasıl ileri geri konuşursun
işte sen şimdi kaliteni daha doğrusu kalitesizliğini gösterdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?