eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

iyiyim canım sen nasılsın, iş yapıyorum biraz bende ortalığı filan topluyorum dnlenirkende topiğe bakıyorum. nasıl gidiyor hamişlik,dün sana yazdığımı gördünmü

canım muayenene 12. haftadan sonra eşinle git fırsatı varsa, ultrasonda tam anlamıyla bebişi bebişgibi görüyorsun daha ilerleyen haftalarda büyüyeceği için öyle bütün göremiceksin bu güzellik kaçmaz aklında olsun

sımdı gordum canım:)kusura bakma :)rabbım o gunlerı de gostersın ınsallah esim benden meraklı zaten..bakalım ılk gorduk bıse anlamadık susam dıye sevıyoruz simdilik:) sen de ev toparlamaya falan kalkma dınlen dıkkat et kendıne canımcım

mrb kızlar tüp bebek transverim yapıldı 5.gün blas. bugün transverden sonraki 3. günüm kabızlık çekiyorum neler yapmalıyım dupalac içiyorum ama faydası olmuyo neler yapabilirim başka bebişlerimin tutunması için neler yapmam lazım bol bol tesbih çekiyorum dua ediyorum rabbim inşallah dualarımızı kabul edr......

sabah aç karna bir bardak kayısı suyu dik kafana...

arkadasım birde sen cıkma olur mu burda bir tek hamıle ben mıyım lütfen adımı zikretme lütfen genel konus

hayır arkadaşım adını zikredeceğim. sen de iğneyi kendine çuvaldızını başkasına batır bakalım.
bu kadar insan var tüp bebek yapıp acı çeken lumsuz sonuç alan.
ben hiç olumsuz sonuç görmedim ve halilelere de gayet ntahammülüm iyidir. bütün arkadaşlarım hamile ve herkesle gayet iyiyim. ama sen haksızsın duuuurrrr !!!!
bunları konuşmanın yeri burası değil. başka forumda yada özelde ok. ama sen o insanların nasıl acı çektiğini neler yaşadığını bilmeden anlat da anlat. milletin de ağzının suyu aksın.
ben bile rahatsız oldum. bunları bebek hasreti ile yanan insanların yanında paylaşmasan olmazmı....

hkere ben kilo almaya başladım iyice ya eski kiloma kavuşmuşum:1:
Akşama ne yemek var

elfeas üzerinden prim yapma, zaten bikaç gündür karşılıklı olarak her iki tarafta üzüldü, senin amacın ne, neyi ispatlamaya çalışıyorsun, durumumuzdan rahatsız olan arkadaşlarımız yok bunu özellikle belirttiler, ama sen rahatsız olduysan yazılanları okumak zorunda değilsin..

Ay benim sinirlerim bozuldu galiba gülme krizine girdim:9::9::9:
Biri beni durdursun:52::52:

elfeas üzerinden prim yapma, zaten bikaç gündür karşılıklı olarak her iki tarafta üzüldü, senin amacın ne, neyi ispatlamaya çalışıyorsun, durumumuzdan rahatsız olan arkadaşlarımız yok bunu özellikle belirttiler, ama sen rahatsız olduysan yazılanları okumak zorunda değilsin..

canım ne olursun boşver varya yine huzursuzluk cıkacak die cok korkuyorum lütfen

senin de primine ne çok ihtiyacım var ya!
yazdıklarımı iyi okumanı tavsiye ederim . ancak anlama kabiliyetin sınırlı - kısıtlı ise yapabileceğim birşey yok tabiii...
ben bile rahatsız oldum dedim. konu ile ilginiz olduğunuzu sanmıyorum. eylül 2012 de tüp bebek yolculuğu ve hala tüp bebek hayali kuran insanlar bilmem anlatabildim mi, mutluluğun için bebek mutluluğu yaşayanlar forumunda paylaşabilirsin bunları...

canım yeşil mercimek yapmıştım dün bugünde yicem ne kolaysa onu yapıyorum işte, kiloyu problem etme salla gitsin

Ohh oh afiyet olsun canım
yok sorun değilde sabah tartıldım bi anda nevrim döndü 10 günde 2 kilo almışım:52:

senin de primine ne çok ihtiyacım var ya!
yazdıklarımı iyi okumanı tavsiye ederim . ancak anlama kabiliyetin sınırlı - kısıtlı ise yapabileceğim birşey yok tabiii...
ben bile rahatsız oldum dedim. konu ile ilginiz olduğunuzu sanmıyorum. eylül 2012 de tüp bebek yolculuğu ve hala tüp bebek hayali kuran insanlar bilmem anlatabildim mi, mutluluğun için bebek mutluluğu yaşayanlar forumunda paylaşabilirsin bunları...

arkadaşım ona bakarsan eylül ayında değiliz ocak ayındayız
eylül ekim kasım aralık ocak bak üstünden kaç ay geçmiş
söylediğinle tezata düşüyorsun
lütfen ya sen karar veremezsin burda kimlerin paylaşım yapıp yapmayacağına
Burası her kadına açık bir forum
isteyen gelir paylaşımını yapar isteyen yapmaz
rahatsız oluyorsan oda senin problemin bizim yapacak birşeyimiz yok:51::51:

canım ne olursun boşver varya yine huzursuzluk cıkacak die cok korkuyorum lütfen

bu arkadaşa laf yetiştirlmez o yüzden sessiz kalmaya çalışacağım sende öyle yap, çünkü geçen sefer ister haklı olsun ister haksız haddini fazlasıyla aştı, o sebepten böyle insanlardan uzak durmak lazım, biz burda hamile olsun olmasın tedavi görsün görmesin muhabbete geliyoruz, çekemeyen anten taksın :))

Kızlar ben bu konu hakkında 1-2-3 TIPP DİYORUMM SİZ NE DERSİNİZ:ssz:

Back