eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

mrb kızlar tüp bebek transverim yapıldı 5.gün blas. bugün transverden sonraki 3. günüm kabızlık çekiyorum neler yapmalıyım dupalac içiyorum ama faydası olmuyo neler yapabilirim başka bebişlerimin tutunması için neler yapmam lazım bol bol tesbih çekiyorum dua ediyorum rabbim inşallah dualarımızı kabul edr......

hayırlı olsun canım rabbım gönlundekini versin..banada dr dupalac vermıştı ama sadece gaz yaptı baska bir işe yaramadı ama annem sabahları ac karnına ılık suyu içirdi cok işe yaradı bırde ben bol bol kivi yedim:)tutuması için yapılacak inan hiç birsey yok rabbım ol derse olacak ama sen dikkatli ol ani hareketler yapma lütfen birde hep ell hay cek derim arkadasım

canım benim öncelikle transferin hayırlı olsun bebişlerin rabbiminde izniyle sana sıkı sıkı tutunsun inş

kabızlık için kayısı ye kivide bağırsakları yumuşatıyo kivide yiye bilirsin bol bol sıvı tüket inş çabuk düzelir kabızlığın

akşam yatmadan önce incir yiyorum sabah kayısı günde 2 bardak süt içiyorum günde 5er tane fındık badem ceviz yiyorum sebze meyve balık tüketmeye çalışıyorum burda yanlış yaptığım bişey varmı acaba tek sorunum kabızlık inşallah bir an önce gecer çok korkuyorum ıkınmaktan bebişlerime bişey olcak diye :(

canım sen nasılsın?keseyi gördün değil mi ?inş kalp atıslarınıda duyacaksın ben 5+6 günlükken gitmiştim dr bana dinletmedı ama göstermişti ama en son gittiğimde dinledim:)sen ne zaman konturole gideceksın

ıyıyım canım sagol gordum sukur haftaya carsamba kısmetse kalp ıcın gıdıcem..ben de benı unuttun sanmıstım

ıyıyım canım sagol gordum sukur haftaya carsamba kısmetse kalp ıcın gıdıcem..ben de benı unuttun sanmıstım

unuturmuyum canım hep sorucam ama bir aksılık yada baska konu giriyor araya :( dr sana kalp atıslarını göstermedimi benım ilk gittiğimde gösterdi daha sonra duydum nasıpse sende duyacaksın ama fazla dınletmıyor hemen acıp kapatıyor desem yeridir zarar gelmesın diye düsünüyolar sanırım..

akşam yatmadan önce incir yiyorum sabah kayısı günde 2 bardak süt içiyorum günde 5er tane fındık badem ceviz yiyorum sebze meyve balık tüketmeye çalışıyorum burda yanlış yaptığım bişey varmı acaba tek sorunum kabızlık inşallah bir an önce gecer çok korkuyorum ıkınmaktan bebişlerime bişey olcak diye :(

Canım süt bazı insanlarda kabızlığa yol açıyor belki sendede öyle ters bi etki yapmıştır
bu arada ıkınmakla düşmez merak etme bebeğin sadece hemoroid olursun:(:(
ya ben hamileyken neler çektim kabızlıktan tam 1 ay yapamadım:1:
cerrahi işleme alacaklardı nerdeyse şakır şakır kanlar akıyordu
yani panik yapıp üzülme bebeğime bişey olacak diye;)

hayırlı olsun canım rabbım gönlundekini versin..banada dr dupalac vermıştı ama sadece gaz yaptı baska bir işe yaramadı ama annem sabahları ac karnına ılık suyu içirdi cok işe yaradı bırde ben bol bol kivi yedim:)tutuması için yapılacak inan hiç birsey yok rabbım ol derse olacak ama sen dikkatli ol ani hareketler yapma lütfen birde hep ell hay cek derim arkadasım

saol canım amin inşallah rabbim sesimizi duyar evde gebelik testi kaçıncı gün yapılıyo sizce yapmalımıyım yoksa kan tahlili için ayın 21 ini mi beklemeliyim

hayırlı olsun transferin arkadaşım, bol su içmen lazım, ayıca elma da bağırsakları çalıştırır, birde transferden sonra ananans tutunmaya yardımcıymış, muşmula da ceninin düşmesini engelliyrmuş,iş güç yapma eğilmene kalkmana dkkat et, wcde sakın ıkınma,süreklide yatma arada evin içine dolaş, Rabbim inşallah yüzünü güldürür.

dün biraz ıkındım ama çok korktum sonra ıkınmam gerekiyodu inşallah bişey olmamaıştır

saol canım amin inşallah rabbim sesimizi duyar evde gebelik testi kaçıncı gün yapılıyo sizce yapmalımıyım yoksa kan tahlili için ayın 21 ini mi beklemeliyim

aman yapma sormada sana tavsıyem:):) bende erken yaptım baya üzüldüm var olan seyi bile yok gösteriyo sakın sakın deneme tecrube konusuyor basına iş alırsın benım gibi bir daha sorma bile:( kan tahlılı en ii sonuc tam kan günü bekle

dün biraz ıkındım ama çok korktum sonra ıkınmam gerekiyodu inşallah bişey olmamaıştır
bşi olmamıştır allahın izniyle ama sen yinede dikkat et bol sıvı almaya çalış, içebilirsen z.yağı iç, yada salatana bolca dök iyi gelir ben o süreci öyle atlattım
yok canımcım ya gormedım hemen bakayım

tekrar yazayım bakma canım sana dedimki gidebiliyorsan 12. haftadan sonra muayeneye mutlaka eşinle git, bebiş tam bebiş gibi görünüyor ekranda daha büyüyünce öyle tek seferde göremiceksin kolları,kafayı ayrı görebilceksin büyüdükçe, çok güzel bi duygu kaçırmayın diye söyledim

Canım süt bazı insanlarda kabızlığa yol açıyor belki sendede öyle ters bi etki yapmıştır
bu arada ıkınmakla düşmez merak etme bebeğin sadece hemoroid olursun:(:(
ya ben hamileyken neler çektim kabızlıktan tam 1 ay yapamadım:1:
cerrahi işleme alacaklardı nerdeyse şakır şakır kanlar akıyordu
yani panik yapıp üzülme bebeğime bişey olacak diye;)

saol canı içimi rahatlattın allah razı olsun inşallah hayırlı haberi burda sizlerle paylaşırım

epey uzun zamandır burada yoktum bişeyler olmuş , kırılmalar falan... neler olduğunu tam bilmiyorum ama duruma cuk oturan biçok atasözümüz var.
benim ayse ile olan polimiğimizde bana ben senle daha hayatta konuşmam diyen arkadaşlar şimdi alıngan tarafta olmuşlar. kendinize yapılmasını istemediğiniz davranışı başkasına yapmamalısınız... mirage yada diğer başka bir arkadaş... adeta aforoz eder gibi bana benimle daha konuşmayacağını söyleyen ve haksız olduğunu düşündüğüm şekilde muamele eden arkadaş forumda çokça tepki alınca belki eski yanlış vede olumsuz davranışlarının kendine döndüğünü görür ve ders çıkarır.haksız yada hatalı olduğundan emin olmadan kismeyi yalan yere suçlamaya kalkmaz. arıca velevki , o kişi haksız bile olsa, kimse, kimseye eleştiri yapma yada can acıtıcı sözlerle suçlama hakkına sahip olamaz...
sanal ortamda olsa burası haksız yere söylenenler insanın canını acıtıyor...
kaldı ki biz ayse ile sorunlarımızı karşılıklı konuştuk ve konuşmaya da devam ederiz diye düşünüyorum...
bilmem anlatabildim mi? yada mesaj yerine gider mi?

ben bunu bir sitemle yazdım ama şimdi yazılanlara bakıyorum da . arkadaşlar burası tüp bebek hayali olan arkadaşların paylaşım alanı değil mi, hamile olan arkadaşlar sürekli yazıp çizince benim şimdiye kadar olumsuz hiç denemem olmamasına rağmen beni bile rahatsız etti. sürekli hamilelik ve bebek konuşmaları. bu tür konular ya başka bir forumda yada özelde konuşılsa daha iyi olmazmı.
ben bile hiç tüp bebek deneyimim olmadığı halde bebek heveslisi bi insan olarak bunları değil tüp bebek maceralarını ve heyecanlarını okumak istiyorum.
elfaes ... adı olan arkadaş size gitmeyin diye çok dil dökmüşler ama.... sizce de bebek hayali kuran insanlara biraz ayıp olmuyormu?

aman yapma sormada sana tavsıyem:):) bende erken yaptım baya üzüldüm var olan seyi bile yok gösteriyo sakın sakın deneme tecrube konusuyor basına iş alırsın benım gibi bir daha sorma bile:( kan tahlılı en ii sonuc tam kan günü bekle

napalım bizd beklicez artık ayın 21ini :)))))

başından tüp bebek denemesi geçmiş , olumsuzluklarla karşılaşmış bi insanın burada elfaesin yazdıklarını okuduktan sonra , burada kalmak isteyeceğini düşünmyorum. bence hepimiz önce bi hamile kalalım sonra bunları konuşalım.
herkesin duygusal yapısı aynı olgunlukta olmayabilir...
ben bile olumsuz etkilendim...

ben bunu bir sitemle yazdım ama şimdi yazılanlara bakıyorum da . arkadaşlar burası tüp bebek hayali olan arkadaşların paylaşım alanı değil mi, hamile olan arkadaşlar sürekli yazıp çizince benim şimdiye kadar olumsuz hiç denemem olmamasına rağmen beni bile rahatsız etti. sürekli hamilelik ve bebek konuşmaları. bu tür konular ya başka bir forumda yada özelde konuşılsa daha iyi olmazmı.
ben bile hiç tüp bebek deneyimim olmadığı halde bebek heveslisi bi insan olarak bunları değil tüp bebek maceralarını ve heyecanlarını okumak istiyorum.
elfaes ... adı olan arkadaş size gitmeyin diye çok dil dökmüşler ama.... sizce de bebek hayali kuran insanlara biraz ayıp olmuyormu?

arkadasım birde sen cıkma olur mu burda bir tek hamıle ben mıyım lütfen adımı zikretme lütfen genel konus

Back