- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
canlar nasılsınız burda kar yağmaya devam ediyor
Burda bitti çoktan erimeye başladı bile::)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar üzgünüm negatif.. Tahmn ettiğm gibi pazar günki kanamayla kaybetmişim bebeğimierken kayip dedi dr.. Nasip..
(
boyacı canım geçmiş olsun ne desem boş bende yaşadım o duyguyu ama çabuk toparlan ve yola devam et ayşegülünde dediği gibi o bebek bu eve gelecek inş hepimiz tez vakitte bebişlerimize kaavuşacağız canım
iyiyim canım sen nasılsın, iş yapıyorum biraz bende ortalığı filan topluyorum dnlenirkende topiğe bakıyorum. nasıl gidiyor hamişlik,dün sana yazdığımı gördünmü
slm canım nasılsın
iyiyiz biz canım sen nasılsıncanlar nasılsınız burda kar yağmaya devam ediyor
Kolay gelsin canım):mis gibi olmuştur artık ev![]()
sağol canım ya gitmiycem ben burda ii haberlerini beklediğim okadar arkadasım varken gidemem nasıllar merak ederim :)
iyiyiz biz canım sen nasılsın
yok be mervecim nerde o güüç bende heryer mis gibi olsun mutfağa grdim biraz birazda oturduğumuz oda okadarcık,şimdi yataktayım..
havıncım senınlede bir sorunum olduğunu sanmıyorum diyer arkadaslar gibi selam vermediğini görünce sasırıyorumbuarada iyisin değil mi?
mrb kızlar tüp bebek transverim yapıldı 5.gün blas. bugün transverden sonraki 3. günüm kabızlık çekiyorum neler yapmalıyım dupalac içiyorum ama faydası olmuyo neler yapabilirim başka bebişlerimin tutunması için neler yapmam lazım bol bol tesbih çekiyorum dua ediyorum rabbim inşallah dualarımızı kabul edr......
mrb kızlar tüp bebek transverim yapıldı 5.gün blas. bugün transverden sonraki 3. günüm kabızlık çekiyorum neler yapmalıyım dupalac içiyorum ama faydası olmuyo neler yapabilirim başka bebişlerimin tutunması için neler yapmam lazım bol bol tesbih çekiyorum dua ediyorum rabbim inşallah dualarımızı kabul edr......
ben sana nasılsın diye tam mesaj yazacakken canım mesajını gördüm benim kimseyle sorunum olmadı inş olmaz canım ben iyiyim sen nasılsın
canlarım sevgili anne adaylarım ben kaçar akşam saati yemek hazırlamak için mutfağa ilerliyeyim ben hepinizi çok seviyorum ilerliyen saatlerde görüşürüz
iyiyim canım cok sükür bir sıkıntım yok ayın 17sinde dr konturolum var hayırlısıyla onuda atlatıcaz inş ..