eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Kizlar üzgünüm negatif.. Tahmn ettiğm gibi pazar günki kanamayla kaybetmişim bebeğimi :( erken kayip dedi dr.. Nasip.. :((

boyacı canım geçmiş olsun ne desem boş bende yaşadım o duyguyu ama çabuk toparlan ve yola devam et ayşegülünde dediği gibi o bebek bu eve gelecek inş hepimiz tez vakitte bebişlerimize kaavuşacağız canım

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayır huzurlu mutlu bir gün ve akşam diliyorum

Son düzenleme:
boyacı canım geçmiş olsun ne desem boş bende yaşadım o duyguyu ama çabuk toparlan ve yola devam et ayşegülünde dediği gibi o bebek bu eve gelecek inş hepimiz tez vakitte bebişlerimize kaavuşacağız canım

havıncım senınlede bir sorunum olduğunu sanmıyorum diyer arkadaslar gibi selam vermediğini görünce sasırıyorum:(buarada iyisin değil mi?

iyiyim canım sen nasılsın, iş yapıyorum biraz bende ortalığı filan topluyorum dnlenirkende topiğe bakıyorum. nasıl gidiyor hamişlik,dün sana yazdığımı gördünmü

Kolay gelsin canım):mis gibi olmuştur artık ev:16:

epey uzun zamandır burada yoktum bişeyler olmuş , kırılmalar falan... neler olduğunu tam bilmiyorum ama duruma cuk oturan biçok atasözümüz var.
benim ayse ile olan polimiğimizde bana ben senle daha hayatta konuşmam diyen arkadaşlar şimdi alıngan tarafta olmuşlar. kendinize yapılmasını istemediğiniz davranışı başkasına yapmamalısınız... mirage yada diğer başka bir arkadaş... adeta aforoz eder gibi bana benimle daha konuşmayacağını söyleyen ve haksız olduğunu düşündüğüm şekilde muamele eden arkadaş forumda çokça tepki alınca belki eski yanlış vede olumsuz davranışlarının kendine döndüğünü görür ve ders çıkarır.haksız yada hatalı olduğundan emin olmadan kismeyi yalan yere suçlamaya kalkmaz. arıca velevki , o kişi haksız bile olsa, kimse, kimseye eleştiri yapma yada can acıtıcı sözlerle suçlama hakkına sahip olamaz...
sanal ortamda olsa burası haksız yere söylenenler insanın canını acıtıyor...
kaldı ki biz ayse ile sorunlarımızı karşılıklı konuştuk ve konuşmaya da devam ederiz diye düşünüyorum...
bilmem anlatabildim mi? yada mesaj yerine gider mi?

iyiyiz biz canım sen nasılsın

yok be mervecim nerde o güüç bende heryer mis gibi olsun mutfağa grdim biraz birazda oturduğumuz oda okadarcık,şimdi yataktayım..

ee olsun canım onada şükür benimde eşim yaptı valla oh mis gibi oldu
domestos kokuyo ev:)
valla boşuna denmemiş temizlik imandan gelir diye

mrb kızlar tüp bebek transverim yapıldı 5.gün blas. bugün transverden sonraki 3. günüm kabızlık çekiyorum neler yapmalıyım dupalac içiyorum ama faydası olmuyo neler yapabilirim başka bebişlerimin tutunması için neler yapmam lazım bol bol tesbih çekiyorum dua ediyorum rabbim inşallah dualarımızı kabul edr......

havıncım senınlede bir sorunum olduğunu sanmıyorum diyer arkadaslar gibi selam vermediğini görünce sasırıyorum:(buarada iyisin değil mi?

ben sana nasılsın diye tam mesaj yazacakken canım mesajını gördüm benim kimseyle sorunum olmadı inş olmaz canım ben iyiyim sen nasılsın

mrb kızlar tüp bebek transverim yapıldı 5.gün blas. bugün transverden sonraki 3. günüm kabızlık çekiyorum neler yapmalıyım dupalac içiyorum ama faydası olmuyo neler yapabilirim başka bebişlerimin tutunması için neler yapmam lazım bol bol tesbih çekiyorum dua ediyorum rabbim inşallah dualarımızı kabul edr......

canım benim öncelikle transferin hayırlı olsun bebişlerin rabbiminde izniyle sana sıkı sıkı tutunsun inş

kabızlık için kayısı ye kivide bağırsakları yumuşatıyo kivide yiye bilirsin bol bol sıvı tüket inş çabuk düzelir kabızlığın

hayırlı olsun transferin arkadaşım, bol su içmen lazım, ayıca elma da bağırsakları çalıştırır, birde transferden sonra ananans tutunmaya yardımcıymış, muşmula da ceninin düşmesini engelliyrmuş,iş güç yapma eğilmene kalkmana dkkat et, wcde sakın ıkınma,süreklide yatma arada evin içine dolaş, Rabbim inşallah yüzünü güldürür.

canlarım sevgili anne adaylarım ben kaçar akşam saati yemek hazırlamak için mutfağa ilerliyeyim ben hepinizi çok seviyorum ilerliyen saatlerde görüşürüz

Canım hayırlı uğurlu olsun transferin kabızlık için bol su iç
önce 3 4 tane kuru kaysı ye aç karnına sonrada bol su iç çalıştırır bu bağırsaklarını
duphalac etkili bi şurup aslında inşallah faydası olur
Eee sen zaten elinden geleni yapıyorsun
duanıda ediyormuşsun maşallah
Artık Rabbimin takdiri canım:16:

canlarım sevgili anne adaylarım ben kaçar akşam saati yemek hazırlamak için mutfağa ilerliyeyim ben hepinizi çok seviyorum ilerliyen saatlerde görüşürüz

Canım kolay gelsin sana akşam görüşmek üzere öpüldün:16:

iyiyim canım cok sükür bir sıkıntım yok ayın 17sinde dr konturolum var hayırlısıyla onuda atlatıcaz inş ..

canım hayırlısıyla bebişi göreceksin bıraz daha büyümüş olacak annesi rabbim dert sıkıntı vermesin inş bizlerden uzak eylesin canım

Back