sağol canım allah razı olsunkız çok tatlılar rabbim sağlıkla giydirmeni nasip etsin canım paylaştığın için teşekkürler kız kıyafetleri çok tatlı oluyo
mervem çok dua et bize kız bizde arkanızdan gelelim inş
canım hepsi çok güzel yaaaa, Allah sağlıklı bir şekilde kuağına almayı bu cicişleri giydirmeyi nasip etsin inşallah, tez zamanda burdaki dostlarımıza da bebiş versin çifter çiffter..
canım hepsi çok güzel yaaaa, Allah sağlıklı bir şekilde kuağına almayı bu cicişleri giydirmeyi nasip etsin inşallah, tez zamanda burdaki dostlarımıza da bebiş versin çifter çiffter..
sağol canım allah razı olsun
yaa ben ona neler alırım daha bunlar neki:)
yavruma her şeyim feda olsun
artık ilk önce o sonra babasıyla ben:)
rabbim tez vakitte sizlerede nasip eylesin inşallahhhh
sağol canım hele bu ayımızıda atlatalım sende hele bi öğren cinsiyetini daha neler neler alırız yavrularımıza
rabbim isteyen herkese nasip eylesinn
daha doğmadan öyle oldu valla doğunca düşünemiyorum artık:)amin amin canlarım rabbim tüm dua edenlerden razı olsun rabbim ikinizinde bebişlerini sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
merve canım bebiş doğduktan sonra zaten öyle oluyo hep önce o geliyo
amin canım nşallah, bende çok heveslendim şimdi ama....
Hepiniz kendınıze cok cok iyi bakın rabbım olmayanlara en kısa zamanda göbüşlerine bebek hamış olanlarında hayırlısıyla kucaklarına bebişlerini almayı nasip etsin..
hakkınızı helal edin hepinizi cok seviyorum rabbım hep iyi haberlerinizi görmek nasip etsin bana hepinizi cok öptüm..hayırlı geceler
aysegulum sanada mjs attım sanırım görmedın senı de cok seviyorum söylemeye gerek yok zaten biliosun öpüldün canım
Hepiniz kendınıze cok cok iyi bakın rabbım olmayanlara en kısa zamanda göbüşlerine bebek hamış olanlarında hayırlısıyla kucaklarına bebişlerini almayı nasip etsin..
hakkınızı helal edin hepinizi cok seviyorum rabbım hep iyi haberlerinizi görmek nasip etsin bana hepinizi cok öptüm..hayırlı geceler
aysegulum sanada mjs attım sanırım görmedın senı de cok seviyorum söylemeye gerek yok zaten biliosun öpüldün canım
daha doğmadan öyle oldu valla doğunca düşünemiyorum artık:)
canım sende ara renkler alabilirsin
ayy hepsi avcumun içi kadar görsenn minnacıklar
daha doğmadan öyle oldu valla doğunca düşünemiyorum artık:)
canım sende ara renkler alabilirsin
ayy hepsi avcumun içi kadar görsenn minnacıklar
Daha çok az şey aldım hatta bunları saymıyorum bile:) cinsiyetini ilk öğrendğimizde almıştım bunları
Eki Görüntüle 599683 Eki Görüntüle 599684
Eki Görüntüle 599685 Eki Görüntüle 599687
Eki Görüntüle 599692 Eki Görüntüle 599693
canım öyle zaten kız ufak geliyo sana ama bir bakıyosun 3 ayda koca bebek oluyolar sen kıyafetlerin görünüşüne aldanma sakın
ay ciciler aklımı aldı gdemedm, ya daha almaya cesaret edemedim canım ben o yüzden..
sağol canım hele bu ayımızıda atlatalım sende hele bi öğren cinsiyetini daha neler neler alırız yavrularımıza
rabbim isteyen herkese nasip eylesinn
aa hkerenin bıdığın cinsiyeti belli diilmi dahaa söyliim ozaman kesin kızdır utanıyodur göstermeyeeebizim kereta daha 14.haftada gözümüze soktuydu şeyini resmen
havinim ya bide yaza denk geliyo ya nasıl giydirsem diye içim içimi yiyo
ince giydirsek üşür yazlık giydiremem
ee kalın giydirsek terler isilik olur
nasıl yapacağım alışverişi sence:26:
evet hepsi yenidoğan için işte
aa hkerenin bıdığın cinsiyeti belli diilmi dahaa söyliim ozaman kesin kızdır utanıyodur göstermeyeeebizim kereta daha 14.haftada gözümüze soktuydu şeyini resmen
canım zaten yeni doğan takımı oluyoya onun ince bide kalınları oluyo sen ince olanını alırsın ve ince olur diye düşünme kundağıda ona göre oluyo güzel giydirir sarıp sarmalarsın canım hiç endişe etme hele doğsun hepsi oluyo rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ne geldi aklıma ablamdayım doğumu için gitmişim ilk çocuğu ikimizde acemiyiz bebek keseyi patlattı bizde apar topar çanta hazırlıyoz güya sanki yeni doğmuş bebeğin önlükle ne içi varsa bebek önlüğü çantaya koymuşuz hemsire az gülmemişti bize :)))
Kız allah seni ne etmesin emii
seninki baya erken gösterdi cinsiyetini maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?