• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım ne çekti acep inş eşin becerir yapmayı onu kız yakın olaydık ben yapardım sana :))

canım iyi olmana sevindim dahada iyi olacaksınız bebişine alışverişte yapıcaksın cicileri alınca bizede resimlerini gösterirsin artık

ayy canım tamam paylaşırım bir iki bişey aldım ama onlar çerez niyetine bi 6. ayımıza geçelimde asıl o zaman başlayacağım rabbim kısmet ederse

ayy inanmıycan ama bugün benim de aklımdaydı o. adını bilmiyordum ben onun. dün biri daha bahsediyordu, burda mı hatırlamıyorum, kızarmış hamur. :))) sen en azından hamilesin, bana ne oluyosa :)))) ben de nasipleniyorum sizin aşermenizden.

aaa evet kızarmış hamur işte canım yaptın mı bari:9:
ee olsun hamile değilsin diye canında mı çekemez
senin nefsin yokmu bacım:1:

ayy canım tamam paylaşırım bir iki bişey aldım ama onlar çerez niyetine bi 6. ayımıza geçelimde asıl o zaman başlayacağım rabbim kısmet ederse

canım alışverişe başlayınca paylaş yeğenimizin cicilerini görelim dimi ay bide seninkı kızya yerim ben onu her şeyi ayrı güzel olacak rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım

Nasılsın metvecim masallAh ya senin bulantılar gectide. Bide adadıkların öyle mı allahım bizede o günleri nasip olur mü ki

Ben duydum hatta cok severim ve hatta yaparım da :56::56::56:
ohh ohh maşallahh canım becerekli hatunsun:34:
hm canım bizde ona lazca ziliktar derler bıraz adı tuhaf gelcek sana ama üzerinede susam yerine şeker serperler kız yakın olaydık bak ben yapmayı biliyom yapardım sana

merve mesaj kutunu boşalt

o yüzden dedim ya sana komşu olaydık keşke diye:1::1:

ohh ohh maşallahh canım becerekli hatunsun:34:

o yüzden dedim ya sana komşu olaydık keşke diye:1::1:

hm ben o yönden düşünemedim malum kafa uykusuz olunca ağır çalışıyo idare ediver bacım ama isterdim rabbimde biliyoya komşu olmayı sizinle

kız valla bu sabah yaptım ama susamsız, sen el ben sana yaparım.. ya fırından ekmek hamuru aldır eşine atsın yağa bu kadar basit :)

bu arada bizde pişi diyoruz
anaaa valla bugün herkes pişici desenizee pişi çılgınlığı başladı topikte:52:
ellerine sağlık canım ee yani artık icabına bakacağız aşermişiz şurda:1:
kocişkom yapar beni kırmaz inşallah
Nasılsın metvecim masallAh ya senin bulantılar gectide. Bide adadıkların öyle mı allahım bizede o günleri nasip olur mü ki

iyiyim canım benim
sen nasılsın.yok bulantılarım geçmediki daha devam ediyo
bide yetmezmiş gibi kan şurubu içiyorum oda iyice tetikliyoo

iyiyim havincim,aklımda kar oynamak var ama korkudan çıkamıyorum dışarıya...sen neler yapıorsun canım

kız otur evde benim gibi camdan kara bak ne işin var kar oynamakla bebişin doğup yaşına girsin oynarsın onunla kız sen bebişe ciciler almaya başladınmı bak burda paylaşmazsanız varya yeğenime şikayet ederim seni :))

canım ben ne yapayım evde kös kös oturup tedaviye hayırlısıyla başlamak için gün dolduruyom

ben zeliş aranıza yeni ktıldım
hoşgeldin canım hangi aşamadasın

iyiyim canım benim
canım peynir harici bişey yiemiyorum kahvaltıda bende pişi yapıyorum arada bir iyi gidiyor

iyiyim canım benim

hiiih pişimii bayılırımmm :52::56: bizdede tava çöreği derler ona :1: bişiide yok aslında yapmasında merviş bigün yapmak lazım bak iyi aklıma geldi :1:

kız otur evde benim gibi camdan kara bak ne işin var kar oynamakla bebişin doğup yaşına girsin oynarsın onunla kız sen bebişe ciciler almaya başladınmı bak burda paylaşmazsanız varya yeğenime şikayet ederim seni :))

canım ben ne yapayım evde kös kös oturup tedaviye hayırlısıyla başlamak için gün dolduruyom

napiiimm içim gidiyor, biraz çoçuk ruhluyumda :) yok canım henüz bişi almadım alınca paylaşırım inşallah..

merve canım bu gece hamurları yoğurup mayalanmaya bırakalım yarına pişiririz bak topikte herkesin canı çekti yarına pişirip servis yapalım :))

Back