• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kız çok tatlılar rabbim sağlıkla giydirmeni nasip etsin canım paylaştığın için teşekkürler kız kıyafetleri çok tatlı oluyo

mervem çok dua et bize kız bizde arkanızdan gelelim inş
sağol canım allah razı olsun
yaa ben ona neler alırım daha bunlar neki:)
yavruma her şeyim feda olsun
artık ilk önce o sonra babasıyla ben:)
rabbim tez vakitte sizlerede nasip eylesin inşallahhhh:16::16::49:

canım hepsi çok güzel yaaaa, Allah sağlıklı bir şekilde kuağına almayı bu cicişleri giydirmeyi nasip etsin inşallah, tez zamanda burdaki dostlarımıza da bebiş versin çifter çiffter..:nazar::nazar::nazar:

sağol canım hele bu ayımızıda atlatalım sende hele bi öğren cinsiyetini daha neler neler alırız yavrularımıza
rabbim isteyen herkese nasip eylesinn:16:

canım hepsi çok güzel yaaaa, Allah sağlıklı bir şekilde kuağına almayı bu cicişleri giydirmeyi nasip etsin inşallah, tez zamanda burdaki dostlarımıza da bebiş versin çifter çiffter..:nazar::nazar::nazar:

sağol canım allah razı olsun
yaa ben ona neler alırım daha bunlar neki:)
yavruma her şeyim feda olsun
artık ilk önce o sonra babasıyla ben:)
rabbim tez vakitte sizlerede nasip eylesin inşallahhhh:16::16::49:

amin amin canlarım rabbim tüm dua edenlerden razı olsun rabbim ikinizinde bebişlerini sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin

merve canım bebiş doğduktan sonra zaten öyle oluyo hep önce o geliyo

Hepiniz kendınıze cok cok iyi bakın rabbım olmayanlara en kısa zamanda göbüşlerine bebek hamış olanlarında hayırlısıyla kucaklarına bebişlerini almayı nasip etsin..
hakkınızı helal edin hepinizi cok seviyorum rabbım hep iyi haberlerinizi görmek nasip etsin bana hepinizi cok öptüm..hayırlı geceler

aysegulum sanada mjs attım sanırım görmedın senı de cok seviyorum söylemeye gerek yok zaten biliosun öpüldün canım

amin amin canlarım rabbim tüm dua edenlerden razı olsun rabbim ikinizinde bebişlerini sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin

merve canım bebiş doğduktan sonra zaten öyle oluyo hep önce o geliyo
daha doğmadan öyle oldu valla doğunca düşünemiyorum artık:)
amin canım nşallah, bende çok heveslendim şimdi ama....

canım sende ara renkler alabilirsin
ayy hepsi avcumun içi kadar görsenn minnacıklar:5:

Hepiniz kendınıze cok cok iyi bakın rabbım olmayanlara en kısa zamanda göbüşlerine bebek hamış olanlarında hayırlısıyla kucaklarına bebişlerini almayı nasip etsin..
hakkınızı helal edin hepinizi cok seviyorum rabbım hep iyi haberlerinizi görmek nasip etsin bana hepinizi cok öptüm..hayırlı geceler

aysegulum sanada mjs attım sanırım görmedın senı de cok seviyorum söylemeye gerek yok zaten biliosun öpüldün canım

canım sanada hayırlı geceler rabbime emanetsin

iyi geceler tatlı rüyalar...

daha doğmadan öyle oldu valla doğunca düşünemiyorum artık:)

canım sende ara renkler alabilirsin
ayy hepsi avcumun içi kadar görsenn minnacıklar:5:

canım öyle zaten kız ufak geliyo sana ama bir bakıyosun 3 ayda koca bebek oluyolar sen kıyafetlerin görünüşüne aldanma sakın

Daha çok az şey aldım hatta bunları saymıyorum bile:) cinsiyetini ilk öğrendğimizde almıştım bunları

Eki Görüntüle 599683 Eki Görüntüle 599684
Eki Görüntüle 599685 Eki Görüntüle 599687
Eki Görüntüle 599692 Eki Görüntüle 599693

ay maaşallah güle güle giysin fıstığın çok güzeller ben aldıklarımı atsam sayfaya sığmaz hee bol bol rengarenk tulumlar aldım en çokta çeşit çeşit giydircem 1 bahçivan 2de normal kotu var sonrası içinde 6 aydan sonra bol bol kot giydircem çok yakışıyo ya çocuklaraa özelliklede bahçivan kotlara bayılıyom :16: sende elbise etek al bol bol kız mini olsun ama böle altından bezi görünsün ay bayılıyom öyle olunca yaa :52::16:

canım öyle zaten kız ufak geliyo sana ama bir bakıyosun 3 ayda koca bebek oluyolar sen kıyafetlerin görünüşüne aldanma sakın

havinim ya bide yaza denk geliyo ya nasıl giydirsem diye içim içimi yiyo
ince giydirsek üşür yazlık giydiremem
ee kalın giydirsek terler isilik olur
nasıl yapacağım alışverişi sence:26:
evet hepsi yenidoğan için işte

ay ciciler aklımı aldı gdemedm, ya daha almaya cesaret edemedim canım ben o yüzden..

bende cesaret edemiyorum işte daha
benim haftalarda olanlar beşiğini mobilyasını bile aldı
ama ben bi çift çorap almaya bile korkuyorum
bunlarıda cinsiyet öğrenince almıştık heveslenip:)

sağol canım hele bu ayımızıda atlatalım sende hele bi öğren cinsiyetini daha neler neler alırız yavrularımıza
rabbim isteyen herkese nasip eylesinn:16:

aa hkerenin bıdığın cinsiyeti belli diilmi dahaa söyliim ozaman kesin kızdır utanıyodur göstermeyeee :1: bizim kereta daha 14.haftada gözümüze soktuydu şeyini resmen :60::60:

sağollun guzeller bundan sonra kalbım hep sizinle uzaktan takip edicem sizi sizinle üzülüp sizinle sevinicem inanıyorum hepimiz en kıymetlilerimizi kucagımıza alıp bizde anne olucaz uzun bir süre buralarda olamıycam olsamda bakıp cıkıcam canlarım cunku benım biraz sıkıntılı gecio mirage haklı siz tedavi sürecindesiniz sizi üzmeye hakkımız yok artık ben hamileyim ve korkular endişeler ve baska sıkıntılarım ister istemez yasıycam bunlarıda burda paylaşmak dogru olmaz inş en kısa zamanda hamıle kalırsınızda bu topiğin adıda değişir ozaman bende burda olmuş olucam hepinizi seviyorum yine burdayım ama bakıcam kuzucuklar nasıl die hamıiş varmı die:)

aa hkerenin bıdığın cinsiyeti belli diilmi dahaa söyliim ozaman kesin kızdır utanıyodur göstermeyeee :1: bizim kereta daha 14.haftada gözümüze soktuydu şeyini resmen :60::60:

Kız allah seni ne etmesin emii:1::1:
seninki baya erken gösterdi cinsiyetini maşallah:nazar:

havinim ya bide yaza denk geliyo ya nasıl giydirsem diye içim içimi yiyo
ince giydirsek üşür yazlık giydiremem
ee kalın giydirsek terler isilik olur
nasıl yapacağım alışverişi sence:26:
evet hepsi yenidoğan için işte

canım zaten yeni doğan takımı oluyoya onun ince bide kalınları oluyo sen ince olanını alırsın ve ince olur diye düşünme kundağıda ona göre oluyo güzel giydirir sarıp sarmalarsın canım hiç endişe etme hele doğsun hepsi oluyo rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ne geldi aklıma ablamdayım doğumu için gitmişim ilk çocuğu ikimizde acemiyiz bebek keseyi patlattı bizde apar topar çanta hazırlıyoz güya sanki yeni doğmuş bebeğin önlükle ne içi varsa bebek önlüğü çantaya koymuşuz hemsire az gülmemişti bize :)))

canım rabbim sağlıkla oğluşunu kucağına almayı nasip etsin erkekler erken gösteriyo kendini zaten

canım zaten yeni doğan takımı oluyoya onun ince bide kalınları oluyo sen ince olanını alırsın ve ince olur diye düşünme kundağıda ona göre oluyo güzel giydirir sarıp sarmalarsın canım hiç endişe etme hele doğsun hepsi oluyo rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ne geldi aklıma ablamdayım doğumu için gitmişim ilk çocuğu ikimizde acemiyiz bebek keseyi patlattı bizde apar topar çanta hazırlıyoz güya sanki yeni doğmuş bebeğin önlükle ne içi varsa bebek önlüğü çantaya koymuşuz hemsire az gülmemişti bize :)))

Ee artık yanımda annem olur o bilir neyin nasıl olacağını tecrübeli kadın
amin inşallah

ayy gülmekten öldüm yemin ederim havinimm sanki kaşık kaşık yemek yiyecekte:9::9:
ama panik hali işte

Kız allah seni ne etmesin emii:1::1:
seninki baya erken gösterdi cinsiyetini maşallah:nazar:

öyle vallaa erkek ya gözümüze soktuydu resmen her defasında :60: ta 14.haftada kesin konuşuyodu doktor düşün yaani ben kız istiyodum ya ilkini eminmisiniz kızdır belki iyi bakın dedim yok yok gözümüze sokuyo resmen şeyini dedi artıkın doktor :60: şaşırmıştım erkek diyince hep kızım olcak gibi gelmişti bana nedense :53: hep kız cicilerine özenmiştim bende oğlumu süslü yapacam noolmuş rengarenk ciciler aldım kırmızılar nar çiçeği renkleri falan karizma olcak sade çocuk yaa :60:

Back