eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

iyiyim havincim,aklımda kar oynamak var ama korkudan çıkamıyorum dışarıya...sen neler yapıorsun canım
hiiii canım aslaaa sakın çıkmaaa çok fena dışarısı allah korusun kayar düşersin felan bak asla çıkayım demeee
hoşgeldin canım hangi aşamadasın

canım peynir harici bişey yiemiyorum kahvaltıda bende pişi yapıyorum arada bir iyi gidiyor
aaa sendemi bende bi beyaz peynir yiyorum bide tost işte döndür dolaş aynı şeyler
yok ben hiç denemedim onu yapmayı.

Miragem sen nerelisin kuzum

napiiimm içim gidiyor, biraz çoçuk ruhluyumda :) yok canım henüz bişi almadım alınca paylaşırım inşallah..

benimde canım gidiyo ama o kadar soğukki üşütürüm diye camın kenarından dışarı bakıyom

canım inş alışveriş yapma zamanlarınıza az kaldı rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin meleğini

mirve ve hkere sizin yedikleriniz bana ablamı hatırlattı oda domates peynir yerdi başka bişey yiyemezdi mervemin kızı olcak hkere senin bebekte kız nedense içime öyle dodu rabbim bilir ama

yok canım çıkayım desemde çıkamam zaten Allah korusun bşey olur o vebali kaldıramam
senin yerinde olsam hiç durmazdım canım üşürüm diye o karın tadı bi başka ya.. ya bişey almak istiyorum ama sıpa göstermiyor ki

merve canım bu gece hamurları yoğurup mayalanmaya bırakalım yarına pişiririz bak topikte herkesin canı çekti yarına pişirip servis yapalım :))

ahh bacım benim eski halim olacaktıkii ben ne hamur işleri yapardım ahh
inanırmısın bugün bi banyomu yaptım üstümü giyindim bütün enerjim bitti
nefes nefese kaldım inşallah doğumdan sonrada böyle olmamm

Havinim bir iki parça bişey aldım bi mahsuru yoksa paylaşayım burda:26:

canım ben bu havalarda kendimi kollamazsam yatak döşek yatarım hasta olurum ondan uzaktan bakmak daha eğlenceli

inş ayrıntılı ultrasonda göreceksin canım ondan sonrada bebişin çeyizini dizmeye başlarsın

canım şimdi enerjin erken tükeniyo normal bebiş olduktan sonrada enerjine enerji katacaksın bebişe yetişmek için sıkıntı etme

hayırlısı canım inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda i farketmiyor. bu geçen seneki kardan adam nasılız)

çok güzeeel, ben de karla oynamak istiyorum ama havin gibi ben de hemen hasta olurum üşürsem. tedavi sırasında riske atamam.

kızlar çok uykum geldi. ben gidiyorum. Allah rahatlık versin hepinize.

çok güzeeel, ben de karla oynamak istiyorum ama havin gibi ben de hemen hasta olurum üşürsem. tedavi sırasında riske atamam.

sende dikkat et canım kendine, zaten transferde de geçen hasta olmuştun bu sefer bol bol c vitamini alki hasta olmayasın,hadi iyi geceler

canım benim hayırlı geceler

Daha çok az şey aldım hatta bunları saymıyorum bile:) cinsiyetini ilk öğrendğimizde almıştım bunları

o kadar hasta oluyorsan çıkma tabiki canım,
kızlar bende yatışa geçiyorum hepinize iyi geceler

Hayırlı geceler canım öpüyorum seni
aman amannn dikkat et kendine

kız çok tatlılar rabbim sağlıkla giydirmeni nasip etsin canım paylaştığın için teşekkürler kız kıyafetleri çok tatlı oluyo

mervem çok dua et bize kız bizde arkanızdan gelelim inş

canım hepsi çok güzel yaaaa, Allah sağlıklı bir şekilde kuağına almayı bu cicişleri giydirmeyi nasip etsin inşallah, tez zamanda burdaki dostlarımıza da bebiş versin çifter çiffter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…