hiiii canım aslaaa sakın çıkmaaa çok fena dışarısı allah korusun kayar düşersin felan bak asla çıkayım demeeeiyiyim havincim,aklımda kar oynamak var ama korkudan çıkamıyorum dışarıya...sen neler yapıorsun canım
aaa sendemi bende bi beyaz peynir yiyorum bide tost işte döndür dolaş aynı şeylerhoşgeldin canım hangi aşamadasın
canım peynir harici bişey yiemiyorum kahvaltıda bende pişi yapıyorum arada bir iyi gidiyor
yok ben hiç denemedim onu yapmayı.
napiiimm içim gidiyor, biraz çoçuk ruhluyumda :) yok canım henüz bişi almadım alınca paylaşırım inşallah..
hiiii canım aslaaa sakın çıkmaaa çok fena dışarısı allah korusun kayar düşersin felan bak asla çıkayım demeee
aaa sendemi bende bi beyaz peynir yiyorum bide tost işte döndür dolaş aynı şeyler
Miragem sen nerelisin kuzum
yok canım çıkayım desemde çıkamam zaten Allah korusun bşey olur o vebali kaldıramamhiiii canım aslaaa sakın çıkmaaa çok fena dışarısı allah korusun kayar düşersin felan bak asla çıkayım demeee
aaa sendemi bende bi beyaz peynir yiyorum bide tost işte döndür dolaş aynı şeyler
senin yerinde olsam hiç durmazdım canım üşürüm diye o karın tadı bi başka ya.. ya bişey almak istiyorum ama sıpa göstermiyor kibenimde canım gidiyo ama o kadar soğukki üşütürüm diye camın kenarından dışarı bakıyom
canım inş alışveriş yapma zamanlarınıza az kaldı rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin meleğini
merve canım bu gece hamurları yoğurup mayalanmaya bırakalım yarına pişiririz bak topikte herkesin canı çekti yarına pişirip servis yapalım :))
yok canım çıkayım desemde çıkamam zaten Allah korusun bşey olur o vebali kaldıramam
senin yerinde olsam hiç durmazdım canım üşürüm diye o karın tadı bi başka ya.. ya bişey almak istiyorum ama sıpa göstermiyor ki
ahh bacım benim eski halim olacaktıkii ben ne hamur işleri yapardım ahh
inanırmısın bugün bi banyomu yaptım üstümü giyindim bütün enerjim bitti
nefes nefese kaldım inşallah doğumdan sonrada böyle olmamm
Havinim bir iki parça bişey aldım bi mahsuru yoksa paylaşayım burda:26:
hayırlısı canım inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda i farketmiyor. bu geçen seneki kardan adam nasılız)
hayırlısı canım inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda i farketmiyor. bu geçen seneki kardan adam nasılız)
çok güzeeel, ben de karla oynamak istiyorum ama havin gibi ben de hemen hasta olurum üşürsem. tedavi sırasında riske atamam.
kızlar çok uykum geldi. ben gidiyorum. Allah rahatlık versin hepinize.
çok güzeeel, ben de karla oynamak istiyorum ama havin gibi ben de hemen hasta olurum üşürsem. tedavi sırasında riske atamam.
canım ben bu havalarda kendimi kollamazsam yatak döşek yatarım hasta olurum ondan uzaktan bakmak daha eğlenceli
inş ayrıntılı ultrasonda göreceksin canım ondan sonrada bebişin çeyizini dizmeye başlarsın
canım şimdi enerjin erken tükeniyo normal bebiş olduktan sonrada enerjine enerji katacaksın bebişe yetişmek için sıkıntı etme
Daha çok az şey aldım hatta bunları saymıyorum bile:) cinsiyetini ilk öğrendğimizde almıştım bunları
Eki Görüntüle 599683 Eki Görüntüle 599684
Eki Görüntüle 599685 Eki Görüntüle 599687
Eki Görüntüle 599692 Eki Görüntüle 599693
mirve ve hkere sizin yedikleriniz bana ablamı hatırlattı oda domates peynir yerdi başka bişey yiyemezdi mervemin kızı olcak hkere senin bebekte kız nedense içime öyle dodu rabbim bilir ama[/QUO
hayırlısı canım inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda i farketmiyor. bu geçen seneki kardan adam nasılız
Artık bu görüntüler mazide kaldı canım
o kadar hasta oluyorsan çıkma tabiki canım,
kızlar bende yatışa geçiyorum hepinize iyi geceler
Daha çok az şey aldım hatta bunları saymıyorum bile:) cinsiyetini ilk öğrendğimizde almıştım bunları
Eki Görüntüle 599683 Eki Görüntüle 599684
Eki Görüntüle 599685 Eki Görüntüle 599687
Eki Görüntüle 599692 Eki Görüntüle 599693
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?