- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
Kızlar ben kaçar :) çabucak sabah olsun... Benm test günüm gelsin falan filan işte. ..Hayırlı geceler :)
canım heyırlı geceler rabbime emanetsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben kaçar :) çabucak sabah olsun... Benm test günüm gelsin falan filan işte. ..Hayırlı geceler :)
havincim geçmedimi canım kulağın...
Ay canım daha geçmedi mi![]()
canım benim inş bugece ağrım az inş yatınca artmaz ama geçiyo çok şükür sen nasılsın canım
en zor olan bebeksizlik tatlım allahıma şükürki onu sana bahşettii ve inşallah tahammül yerine allahım sana tiksinti verir...çok mutlu oldum bırakmana rahat ol onun gerginliğidir :))Yok havinim bebis uzulmuodur o gayet mutludur:) cunku sigarayi biraktim esir etmis beni kendine ya inan ruh halim kotu elim kolum kakmiyor ama dayanicam zorda olsa![]()
bu mallenin muhtarı olarak katılıyorum sana :))) yürüüüüü kim tutar seni:)))arkadaşlar idare edin miragem:)))) tedaviye başladı patlamalara hazır olun:))))))))))) ama ben razıyım seni çekmeye allahım bu defa bebğini verecek ben buna inanıyorum sonra demedi deme:))))))))))))))))))))))))bu arada birşey söylemek istiyorum, söylemeyeyim dedim ama söyleyeceğim. hani topic kurucusu olarak sorumlu hissediyorum diyorum ya kendimi. bu topicde her birimizin, ben dahili gitgelleri, olumsuzluğa düştüğü anlar oluyor. ama bu topicde sürekli olumsuzluk konuşulmasını desteklemiyorum. bunu yaratan ve diğer insanların da modunu bu şekilde düşüren arkadaşların biraz daha dikkatli davranmasını rica ediyorum. burada en çok ihtiyacımız olan şey umut ve pozitif insanlar. başından beri bunu yaratmaya çalışıyoruz. lütfen düzenimizin bozulmaması için herkes üstüne düşeni yapsın ki bu topicden hepimiz hamile olarak çıkabilelim. daha söyleyemek istediklerim de var aslında ama polemik olmaması için kendime saklıyorum. anlayış için teşekkür eder yarışacı arkadaşlara başarılar dilerim.
iyiyim turp gibiyim tatlım kanamam yoğun devam ediyor beni halsiz bıraktı....akşam misafirim vardı yemekli yoruldum biraz ...)Ayşegülcüm canımcım. Sen nasılsın ağrıların sancıların nasıl oldu hafifledi mi? İyisin mi?
Mutfaktan cikamadi die soylenirken sen geldin hosgeldin![]()
İnşallah güzelce uyursun. İyiyim bende çok şükür sıkıntı yok aynen devam.
canım 2 gün daha ağırır geçer rabbimin izniyle ama şiddeti azaldı
İnşallah bir an önce geçer canım
havin keşke biz senle komşu olsaydık![]()
bu mallenin muhtarı olarak katılıyorum sana :))) yürüüüüü kim tutar seni:)))arkadaşlar idare edin miragem:)))) tedaviye başladı patlamalara hazır olun:))))))))))) ama ben razıyım seni çekmeye allahım bu defa bebğini verecek ben buna inanıyorum sonra demedi deme:))))))))))))))))))))))))
keşke canım ne güzel olurdu nasılsın bugün
Güzellikler ben yatacam sanırım çok yorgunum niyeyse hepiniz Allah'a emanet olun. İyi ki varsınız![]()
Güzellikler ben yatacam sanırım çok yorgunum niyeyse hepiniz Allah'a emanet olun. İyi ki varsınız![]()
çok şükür iyiyim canım birşey çekiyo yaa uff yarın eşime yaptırsam becerebilrmi acep:26:
en zor olan bebeksizlik tatlım allahıma şükürki onu sana bahşettii ve inşallah tahammül yerine allahım sana tiksinti verir...çok mutlu oldum bırakmana rahat ol onun gerginliğidir :))
bu mallenin muhtarı olarak katılıyorum sana :))) yürüüüüü kim tutar seni:)))arkadaşlar idare edin miragem:)))) tedaviye başladı patlamalara hazır olun:))))))))))) ama ben razıyım seni çekmeye allahım bu defa bebğini verecek ben buna inanıyorum sonra demedi deme:))))))))))))))))))))))))
iyiyim turp gibiyim tatlım kanamam yoğun devam ediyor beni halsiz bıraktı....akşam misafirim vardı yemekli yoruldum biraz ...)
valla çıkamadım haklısın:))) ev dolu misafirim vardı yemekte aklına gelen bize gelmiş bu akşam :)))) hoşgelmiş sefa gelmiş ancak çıktım mutfaktan yemek çay kahve meyve :)))
iyi geceler canım...
acaba nedir nedir? :))
çok şükür iyiyim canım birşey çekiyo yaa uff yarın eşime yaptırsam becerebilrmi acep:26:
çok tuhaf bişey hani mayalı hamur olur ya
onu yağda kızartırsın üstünede susam serpersin
işte ondan çekiyo canım adıda pişi
duydun mu hiç:26: