• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Yok havinim bebis uzulmuodur o gayet mutludur:) cunku sigarayi biraktim esir etmis beni kendine ya inan ruh halim kotu elim kolum kakmiyor ama dayanicam zorda olsa:(:(
en zor olan bebeksizlik tatlım allahıma şükürki onu sana bahşettii ve inşallah tahammül yerine allahım sana tiksinti verir...çok mutlu oldum bırakmana rahat ol onun gerginliğidir :))
bu arada birşey söylemek istiyorum, söylemeyeyim dedim ama söyleyeceğim. hani topic kurucusu olarak sorumlu hissediyorum diyorum ya kendimi. bu topicde her birimizin, ben dahili gitgelleri, olumsuzluğa düştüğü anlar oluyor. ama bu topicde sürekli olumsuzluk konuşulmasını desteklemiyorum. bunu yaratan ve diğer insanların da modunu bu şekilde düşüren arkadaşların biraz daha dikkatli davranmasını rica ediyorum. burada en çok ihtiyacımız olan şey umut ve pozitif insanlar. başından beri bunu yaratmaya çalışıyoruz. lütfen düzenimizin bozulmaması için herkes üstüne düşeni yapsın ki bu topicden hepimiz hamile olarak çıkabilelim. daha söyleyemek istediklerim de var aslında ama polemik olmaması için kendime saklıyorum. anlayış için teşekkür eder yarışacı arkadaşlara başarılar dilerim.
bu mallenin muhtarı olarak katılıyorum sana :))) yürüüüüü kim tutar seni:)))arkadaşlar idare edin miragem:)))) tedaviye başladı patlamalara hazır olun:))))))))))) ama ben razıyım seni çekmeye allahım bu defa bebğini verecek ben buna inanıyorum sonra demedi deme:))))))))))))))))))))))))
Ayşegülcüm canımcım. Sen nasılsın ağrıların sancıların nasıl oldu hafifledi mi? İyisin mi?
iyiyim turp gibiyim tatlım kanamam yoğun devam ediyor beni halsiz bıraktı....akşam misafirim vardı yemekli yoruldum biraz ...)
Mutfaktan cikamadi die soylenirken sen geldin hosgeldin;)

valla çıkamadım haklısın:))) ev dolu misafirim vardı yemekte aklına gelen bize gelmiş bu akşam :)))) hoşgelmiş sefa gelmiş ancak çıktım mutfaktan yemek çay kahve meyve :)))

Kızlar ben kaçar :) çabucak sabah olsun... Benm test günüm gelsin falan filan işte. ..Hayırlı geceler :)

iyi şanslar boyacım... :) dualarım seninle.

bu mallenin muhtarı olarak katılıyorum sana :))) yürüüüüü kim tutar seni:)))arkadaşlar idare edin miragem:)))) tedaviye başladı patlamalara hazır olun:))))))))))) ama ben razıyım seni çekmeye allahım bu defa bebğini verecek ben buna inanıyorum sonra demedi deme:))))))))))))))))))))))))

kendimce haklı sebeplerim var. haklı yanın da var, transfere yaklaştıkça biraz geriliyorum ama kendimce haklı sebeplerim var gerçekten.

Güzellikler ben yatacam sanırım çok yorgunum niyeyse hepiniz Allah'a emanet olun. İyi ki varsınız:16::16:

en zor olan bebeksizlik tatlım allahıma şükürki onu sana bahşettii ve inşallah tahammül yerine allahım sana tiksinti verir...çok mutlu oldum bırakmana rahat ol onun gerginliğidir :))

iyiyim turp gibiyim tatlım kanamam yoğun devam ediyor beni halsiz bıraktı....akşam misafirim vardı yemekli yoruldum biraz ...)

valla çıkamadım haklısın:))) ev dolu misafirim vardı yemekte aklına gelen bize gelmiş bu akşam :)))) hoşgelmiş sefa gelmiş ancak çıktım mutfaktan yemek çay kahve meyve :)))

bende yanlızdım bugun sigarada bunalttı ama esim geldi gecti sıkıntı yanlızlık zor iş keske benımde evım dolsa buaralar kımse gelmıyo ben yorulmasın aman cocuklar stres yapar falan dıyıolar kımse ugramaz oldu su 1 ayım var tehlıke gecmesıne dedı hayırlısıyla gecerde yiğenlerime kavusum ya evım hergun dolup tasarken bır anda dumura uğradım kimse gelmeyince az kaldı az hayırlısıyla gelıcek bebışlerım cok özledım onları

çok şükür iyiyim canım birşey çekiyo yaa uff yarın eşime yaptırsam becerebilrmi acep:26:

canım ne çekti acep inş eşin becerir yapmayı onu kız yakın olaydık ben yapardım sana :))

canım iyi olmana sevindim dahada iyi olacaksınız bebişine alışverişte yapıcaksın cicileri alınca bizede resimlerini gösterirsin artık

çok tuhaf bişey hani mayalı hamur olur ya
onu yağda kızartırsın üstünede susam serpersin
işte ondan çekiyo canım adıda pişi
duydun mu hiç:26:

ayy inanmıycan ama bugün benim de aklımdaydı o. adını bilmiyordum ben onun. dün biri daha bahsediyordu, burda mı hatırlamıyorum, kızarmış hamur. :))) sen en azından hamilesin, bana ne oluyosa :)))) ben de nasipleniyorum sizin aşermenizden.

hm canım bizde ona lazca ziliktar derler bıraz adı tuhaf gelcek sana ama üzerinede susam yerine şeker serperler kız yakın olaydık bak ben yapmayı biliyom yapardım sana

merve mesaj kutunu boşalt

kız valla bu sabah yaptım ama susamsız, sen el ben sana yaparım.. ya fırından ekmek hamuru aldır eşine atsın yağa bu kadar basit :)

Back