bu arada bizde pişi diyoruzçok tuhaf bişey hani mayalı hamur olur ya
onu yağda kızartırsın üstünede susam serpersin
işte ondan çekiyo canım adıda pişi
duydun mu hiç:26:
canım ne çekti acep inş eşin becerir yapmayı onu kız yakın olaydık ben yapardım sana :))
canım iyi olmana sevindim dahada iyi olacaksınız bebişine alışverişte yapıcaksın cicileri alınca bizede resimlerini gösterirsin artık
ayy inanmıycan ama bugün benim de aklımdaydı o. adını bilmiyordum ben onun. dün biri daha bahsediyordu, burda mı hatırlamıyorum, kızarmış hamur. :))) sen en azından hamilesin, bana ne oluyosa :)))) ben de nasipleniyorum sizin aşermenizden.
ayy canım tamam paylaşırım bir iki bişey aldım ama onlar çerez niyetine bi 6. ayımıza geçelimde asıl o zaman başlayacağım rabbim kısmet ederse
ayy canım tamam paylaşırım bir iki bişey aldım ama onlar çerez niyetine bi 6. ayımıza geçelimde asıl o zaman başlayacağım rabbim kısmet ederse
ohh ohh maşallahh canım becerekli hatunsunBen duydum hatta cok severim ve hatta yaparım da
hm canım bizde ona lazca ziliktar derler bıraz adı tuhaf gelcek sana ama üzerinede susam yerine şeker serperler kız yakın olaydık bak ben yapmayı biliyom yapardım sana
merve mesaj kutunu boşalt
ben zeliş aranıza yeni ktıldım
ohh ohh maşallahh canım becerekli hatunsun
o yüzden dedim ya sana komşu olaydık keşke diye
hkere canım nasılsın
kız valla bu sabah yaptım ama susamsız, sen el ben sana yaparım.. ya fırından ekmek hamuru aldır eşine atsın yağa bu kadar basit :)
anaaa valla bugün herkes pişici desenizee pişi çılgınlığı başladı topiktebu arada bizde pişi diyoruz
Nasılsın metvecim masallAh ya senin bulantılar gectide. Bide adadıkların öyle mı allahım bizede o günleri nasip olur mü ki
iyiyim havincim,aklımda kar oynamak var ama korkudan çıkamıyorum dışarıya...sen neler yapıorsun canım
hoşgeldin canım hangi aşamadasınben zeliş aranıza yeni ktıldım
canım peynir harici bişey yiemiyorum kahvaltıda bende pişi yapıyorum arada bir iyi gidiyoranaaa valla bugün herkes pişici desenizee pişi çılgınlığı başladı topikte
ellerine sağlık canım ee yani artık icabına bakacağız aşermişiz şurda
kocişkom yapar beni kırmaz inşallah
iyiyim canım benim
sen nasılsın.yok bulantılarım geçmediki daha devam ediyo
bide yetmezmiş gibi kan şurubu içiyorum oda iyice tetikliyoo
aaa evet kızarmış hamur işte canım yaptın mı bari
ee olsun hamile değilsin diye canında mı çekemez
senin nefsin yokmu bacım
anaaa valla bugün herkes pişici desenizee pişi çılgınlığı başladı topikte
ellerine sağlık canım ee yani artık icabına bakacağız aşermişiz şurda
kocişkom yapar beni kırmaz inşallah
iyiyim canım benim
sen nasılsın.yok bulantılarım geçmediki daha devam ediyo
bide yetmezmiş gibi kan şurubu içiyorum oda iyice tetikliyoo
kız otur evde benim gibi camdan kara bak ne işin var kar oynamakla bebişin doğup yaşına girsin oynarsın onunla kız sen bebişe ciciler almaya başladınmı bak burda paylaşmazsanız varya yeğenime şikayet ederim seni :))
canım ben ne yapayım evde kös kös oturup tedaviye hayırlısıyla başlamak için gün dolduruyom
hm ben o yönden düşünemedim malum kafa uykusuz olunca ağır çalışıyo idare ediver bacım ama isterdim rabbimde biliyoya komşu olmayı sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?