• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Tubaaamm görüşemedk bu ara .:) nasl gidio hamişlk.bulantilar devam mi..

Kizlar geçen fotolarinizi gördüm maşşşşşaaalllaahh artiz misiniz bu ne güzellkler yaaww

Elfaes cnm sen nepiosun.. Bugün kötüymüşsün gerçi sigarayi birakmanin etkisi olabilir birde havanin... Ayyy yaa sende çok güzelsn maaşşallahh..
Kizlar popolari kaşiyin ben renkli gözlüyüm bakın nazarm değer ;)))))) :kkk::kkk:

Boyacı nasılsın var mı belirtiler? Perşembeye az kalmış:)

İnşallah kuzucum daha fazla sürmezde rahatlarsın biran önce

Datlım gıymatlım bişi itiraf edecem ne demek diye iritasyona Google amcamdan baktım:1::1:

Asilim hos geldin gelir gelir gelmezde beni guldurdun:) google amca ise yariyo bazen bazende sinir bozucu oluyo :) ay biraktim kurtulucam ins bu illetten yoksa o beni birakmiycakti ne bulanti ne bisey var bende baktim olmuyo ben ati verdim onu gerci baya zorlaniyorum ama gecicek ins ayol her sigarada el kadar bebekten ozgur dile dile bi hal olmustum:):)

Boyacı nasılsın var mı belirtiler? Perşembeye az kalmış:)

Cnm şükür iyiyim sen nasilsn?? Bebiş nasil.. Cnm artk kasik ağrm kalmadi dün itibariyle.. Bugünde kanamamda kesildi onuda iğnenin kesilmesine bağliyorum.. Ve evet son 1 gün.. Nasl geçti anlamadm... Çok ku gamsizim acep diorum bazen :))

:)) inşallah canım. hepimiz için güzel olacak inşallah. senin kırmızılar geldi mi bu arada?)
Yok yaa gelmedi kör olmayasıca. Dert etmiyorum şişmesem zaten tombalak bişeyim balon oldum iyice:1:
Asilim hos geldin gelir gelir gelmezde beni guldurdun:) google amca ise yariyo bazen bazende sinir bozucu oluyo :) ay biraktim kurtulucam ins bu illetten yoksa o beni birakmiycakti ne bulanti ne bisey var bende baktim olmuyo ben ati verdim onu gerci baya zorlaniyorum ama gecicek ins ayol her sigarada el kadar bebekten ozgur dile dile bi hal olmustum:):)

Hoş bulduk hep gülelim inşallah. İçme annesi içme senin için en kıymetli bebişin artık kendi keyfin bi tarafa artık.

Cnm şükür iyiyim sen nasilsn?? Bebiş nasil.. Cnm artk kasik ağrm kalmadi dün itibariyle.. Bugünde kanamamda kesildi onuda iğnenin kesilmesine bağliyorum.. Ve evet son 1 gün.. Nasl geçti anlamadm... Çok ku gamsizim acep diorum bazen :))

bizde çok şükür iyiyiz Allah'a bin şükür
oh çok şükür canım
kasık ağrın olduysa bu iyiye işaret
çünkü bendeki tek belirti o olmuştu yani kasıklarda batma
hayır hayır hep böyle ol lütfen pozitif olki pozitif sonuç göresin:)

Ayşegülcüm canımcım. Sen nasılsın ağrıların sancıların nasıl oldu hafifledi mi? İyisin mi?

Kızlar ben mi göremedim Meva80den haber varmı kan testinin sonucunu bekliyorum yazmış en son
inşallah hamiledirr:49:

bizde çok şükür iyiyiz Allah'a bin şükür
oh çok şükür canım
kasık ağrın olduysa bu iyiye işaret
çünkü bendeki tek belirti o olmuştu yani kasıklarda batma
hayır hayır hep böyle ol lütfen pozitif olki pozitif sonuç göresin:)

Ooh ne güzel inş kucağina aldiğin günler gelir cnm.. Sağlikla tabi

Yok cnm mevadan haber çıkmadı . İnş hamiştir

Son düzenleme:
Kızlar ben mi göremedim Meva80den haber varmı kan testinin sonucunu bekliyorum yazmış en son

Wallahi bildigim kadariyla bidaha girmedi bende bakiyorum bu gece guzel bir haber alicaz die ama ins ailesiyle paylasiyodur sevincini bizi unutmustur yarin ii haberlerini verir ins

kesin hamiledir o mervecim. sebepsiz infertiliteler genelde zaman içinde hamile kalıyorlar zaten. sadece listemizde bile üçüncü kişi oldu meva kendiliğinden hamike kalan.

Kızlar ben kaçar :) çabucak sabah olsun... Benm test günüm gelsin falan filan işte. ..Hayırlı geceler :)

İnşallah kuzucum daha fazla sürmezde rahatlarsın biran önce

Datlım gıymatlım bişi itiraf edecem ne demek diye iritasyona Google amcamdan baktım:1::1:

canım benim inş bugece ağrım az inş yatınca artmaz ama geçiyo çok şükür sen nasılsın canım

Ooh ne güzel inş kucağina aldiğin günler gelir cnm.. Sağlikla tabi

Yok cnm mevadan haber çıkmadı . İnş hamiştir
çok sağol canım inşallah darısı hepinizin başına:49:
Wallahi bildigim kadariyla bidaha girmedi bende bakiyorum bu gece guzel bir haber alicaz die ama ins ailesiyle paylasiyodur sevincini bizi unutmustur yarin ii haberlerini verir ins

kesin hamiledir o mervecim. sebepsiz infertiliteler genelde zaman içinde hamile kalıyorlar zaten. sadece listemizde bile üçüncü kişi oldu meva kendiliğinden hamike kalan.

Ay bencede hamile gibi sanki hislerim öyle diyor
bide çift çizgiyi görmüş silik felanda değil baya çift çizgi işte;)

Back