aslına bakarsak bebek yapma sorunu yaşayan çok çift var, ama sonunda hepsi başarıyor. başaramayanı duymadım daha. o zaman niye hepimiz de bu kadar korkuyoruz?
vakti zamanı gelince olucak sadece tevekkül edemiyoruz biz....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslına bakarsak bebek yapma sorunu yaşayan çok çift var, ama sonunda hepsi başarıyor. başaramayanı duymadım daha. o zaman niye hepimiz de bu kadar korkuyoruz?
ewet cnm şükür kavuşturana :)) inşallah hepimiz yazarız birlikte büyütürüz bebelerimizi....yumurta toplama işlemine tıp dilinde kısaltılmışına opu diyolarmış çaktırma bende yeni öğrendim estağfurullah ne cahilliği gülüm ya sen nasılsın iyisindr inşallah
cnm iyidir valla nolsun hala araştırmadayım... cnm ankaraya gidince fatih ve ufuk üniv prof dr buldum 2side işinde çok çok iyi diyolar onlara bi muayene olcam önce sonra buraya geldiğimde eşimin kontrolü var tekrar gitcez erzuruma orda bakalım noldu sonuç düştümü arttımı çok endişeliyim :18::18::18::18: orda konuşcam tüp bebekle gezcem bakcam en ince ayrıntıyı atlamamaya çalışcam co-kültürü yuvalamayı sorcam tek tek bakalım yaklaşımları nasıl olcak...
ard arda soru sorduğun zaman uzmanlıkları belli olur zaten... nasip artık... cnm sizin bütçenizi bilmiyorum ama biz 6-7 milyarı gözden çıkarıyoruz zaten sadece iğnelerin 3000 tl tuttuğunu duydum bakalım heryer farklı ama .... nasip artık cnm ...
Kızlar mrblar kontrolüm vardı yeni geldim hastaneden hemen girdim nete...15 yumoşum büyümüş ideal büyüklüğe çok yakınlarmış yarın tekrar çağırdı doktorum duruma göre çatlatma iğnemi yarın akşam vurunacağım p.şembe ya da cuma günü opum olucakmış yarın tam günü kesinleşcek....bugün adetmin 9.günü ve doktorum transferin 15.güne kdr olmuş olucak yani vücudunun hamile kalma olasılığı yüksek zamana transferin denk gelio çok iyi gitti tedavin dedi...inşallah şimdi sevinip güldüğüm gibi sonucunu aldığımda da gülerim...bugün bebek eşyalarına baktım biraz kafamda şunu alırım bunu alcam vs diye plan yapmaya başladım..allahım inşallah umudumuzu yarımda bırakmaz hayallerimiz yıkılmaz...en çokta hani Lc Waikiki de hamile tişörtleri satılıyor ya o çok hoşuma giderdi hamilelerin üzerinde gördüğümde iç çekerdim bana da nasip olucakta giyecek miyim derdim hep..bebeğin sağlıklı olduğunu öğrendiğim gün ilk işim o tişört-sweetlerden almak olucak ne olur dua edin bana da ihtiyacım var sizlere
Kızlar mrblar kontrolüm vardı yeni geldim hastaneden hemen girdim nete...15 yumoşum büyümüş ideal büyüklüğe çok yakınlarmış yarın tekrar çağırdı doktorum duruma göre çatlatma iğnemi yarın akşam vurunacağım p.şembe ya da cuma günü opum olucakmış yarın tam günü kesinleşcek....bugün adetmin 9.günü ve doktorum transferin 15.güne kdr olmuş olucak yani vücudunun hamile kalma olasılığı yüksek zamana transferin denk gelio çok iyi gitti tedavin dedi...inşallah şimdi sevinip güldüğüm gibi sonucunu aldığımda da gülerim...bugün bebek eşyalarına baktım biraz kafamda şunu alırım bunu alcam vs diye plan yapmaya başladım..allahım inşallah umudumuzu yarımda bırakmaz hayallerimiz yıkılmaz...en çokta hani Lc Waikiki de hamile tişörtleri satılıyor ya o çok hoşuma giderdi hamilelerin üzerinde gördüğümde iç çekerdim bana da nasip olucakta giyecek miyim derdim hep..bebeğin sağlıklı olduğunu öğrendiğim gün ilk işim o tişört-sweetlerden almak olucak ne olur dua edin bana da ihtiyacım var sizlere
yani 5 adet olması normal mi ya ben okuyorum bazılarının 20 tane filan toplanıyor ya moralim bozuluyor senın de sorun yumurta azlıgı mı bız esım sebebı ıle baslamıstık ya bende sorun cıkacagını hıc dusunmemıstım ve bu ay da baslayamadım hayırlısı dıyorum da onumuzdekı ay yıne aynı olacak belkı duzelmeyecek bu duurmda baslatacak herhalde, tek gorup baslayan var mı gercekten sansım ne acaba dusundukce bıraz moralım bozuldu oglenden
canlar sabah son kontrolüm var erken kalkıcam bana müsade iyi geceler kendinize iyi bakın öpüldünüz !
Mrb cnm bende 5 inde bekliyorum malum gunu ayni donemde baslicaz sanirim seinle. Senin tedavi nerde ve hangi protokol olucak.
selam kızlar..carsamba gunu ıcın randevumu aldım hıtereskopım oluyor stresten aglamak uzereyım
slm canım sakin olmaya çalış biliyorum çok zor insan korkuyor ama inan bişey hissetmiyosun uyandıktan sonra bile öyle fazla bi ağrım olmamıştı eminim seninde çok güzel geçecek
Off ya, ben 77 kilodan 59 a dustum, simdi tekrar kilo almak dusuncesi bile deli ediyor beni ;((
Allahim herkese hayirlisiyla nasip etsin guzel bebisleri )
Seninde tedavin hayirli olsun cnm simdiden
Sigara olayi en kotusu, bende birakabilsem super olacak ;(
Cnm hosgeldin, tedavin hayirli olsun, sizin problem neydi cnm??
Yani siskinlik hemen igneler bitiminde kurtulabilecegimiz biseymi??
selam kızlar..carsamba gunu ıcın randevumu aldım hıtereskopım oluyor stresten aglamak uzereyım
sebepsiz infertilite canım yapılan bütün testlerde birşey çıkmadı tüplerim de açık reglim de gayet düzenli ama olmayınca olmuyor işte
Günaydın arkadaşlar
Doğum kontrol hapımın bitmesine 1 tane kaldı dün bir iki damla kanamam oldu bugünde karnım çok ağrıyor adet olacak gibi ama günümede 11 gün var acaba normalmi böyle olması
Yarında kontrolüm var kötü bişey çıkıcakta tedavi iptal olucak diye korkuyorum
günaydın kızlarrr...
benim doktorum bir sonraki adımı düşünmek yok, hep sıradaki adımı düşüneceksin demişti ama ben engel olamıyorum tabi. size birşey sorucam. dondurulmuşlara da aynı fiyat uygulaması mı yapılıyor? bir de diyelim ki 3 sağlam yedek embriyo var, hepsini dondurmak için ayrı ayrı mı para alıyorlar? Ne kadar alıyorlar? son soru :)) dondurulmuşu ne kadar zaman geçince uyguluyorlar?
İnşallah gerek kalmaz Allahım, ilkinde tutar, sağlıkla doğar inşallah.
günaydın kızlarrr...
benim doktorum bir sonraki adımı düşünmek yok, hep sıradaki adımı düşüneceksin demişti ama ben engel olamıyorum tabi. size birşey sorucam. dondurulmuşlara da aynı fiyat uygulaması mı yapılıyor? bir de diyelim ki 3 sağlam yedek embriyo var, hepsini dondurmak için ayrı ayrı mı para alıyorlar? Ne kadar alıyorlar? son soru :)) dondurulmuşu ne kadar zaman geçince uyguluyorlar?
İnşallah gerek kalmaz Allahım, ilkinde tutar, sağlıkla doğar inşallah.
Günaydın arkadaşlar
Doğum kontrol hapımın bitmesine 1 tane kaldı dün bir iki damla kanamam oldu bugünde karnım çok ağrıyor adet olacak gibi ama günümede 11 gün var acaba normalmi böyle olması
Yarında kontrolüm var kötü bişey çıkıcakta tedavi iptal olucak diye korkuyorum
canım ben sana akupunktur öneriyorum. benim bir arkadaşımda da aynı sizin sorundan vardı. tüp bebeğe hazırlanıyordu. doktor dedi ki biz alternatif tıbba inanıyoruz, akupunktur deneyelim. başladığı ay hamile kaldı, mayısta doğdu bebek.
canım ben sana akupunktur öneriyorum. benim bir arkadaşımda da aynı sizin sorundan vardı. tüp bebeğe hazırlanıyordu. doktor dedi ki biz alternatif tıbba inanıyoruz, akupunktur deneyelim. başladığı ay hamile kaldı, mayısta doğdu bebek.