kesinlikle katılıyorum sana canım ben de burdaki herkesi çok seviyorum hiçbir yerde bu kadar arkamda birilerini hissetmemiştim herkes duacı herkesin ortak noktası belli sadece dediğin gibi bazen üst üste aynı şeyleri yazmak istemiyoruz veya bazen yazabiliyoruz bazen olmuyo ama kesinlikle kasti değil burası olmasa napardım kimbilir bir de çoğumuz ilk defa yaşıyoruz bu tedaviyi genelde tecrübeli arkadaşlara soruyoruz onlar da saolsunlar hep cevap veriyor ve aydınlatıyorlar bizi kendime söz verdim zaten deneyimlerimi ben de paylaşıcam mutlaka faydası olan arkadaşlarım olacaktır diye....
bende ara kanama olmamıştı canım az kalmış tedavine benimki ertelendi yine yaaa...
kontrolün güzel geçer inşallah ilk hamilemiz sensin bence...
saol canım ben de öyle düşünerek kendimi motive ediyorum hayırlısı neyse oluyordur diye...
kızlar bu sabah gittim muayenemi oldum maleseeeeffff yine ertelendi, sağ overde 5 adet folikül sol overde ise 1 adet 9 mm büyük folikül saydı doktor, sanırım bu benım normalde buyucek olan folikülüm, ama diğerlerini baskılama ve büyütmeme ihtimali varmış, doktora amh testimi gösterdim sonucum 1.4 dü baktı sonuç yerlerde değil o yüzden içime bi ümit doğdu dedi, 1 ay daha dhea yı kullanmam gerekmiş ve doğum kontrol hapını gece yatarken aç karnına içmem gerekiyormuş sanki etkilememiş gibi konuştu, ya malum ramazan iftar geç saatti haklı olabilir pek aç sayılmazdım içtiğimde, neyse riske atmak istemiyorum dedi, diğerleri baskılanırsa 1 taneyle olmaz gibi konuştu, siz daha iyi bilirsiniz hocam dedim, dhea yı ve diğer haplarla dogum kontrol hapına 1 ay daha devam, ama size şöyle söyleyeyim, geçen muayenede bu ilaçları içmeden önce, sağda 3 adet vardı, solda ise hiç yoktu, sanırım faydası oldu ilaçların, herşeyin hayırlısı hemşire de ne zaman en iyi zamansa öyle başla daha iyi dedi, beklemek de zor ya hiç düzelmezse diye de geçmiyor değil aklımdan ama bi umut etkiliyor ilaçlar diyorum, benden haberler böyle 22 eylül şimdi yeni adet tarihim 24 ü gib i3.günü gidicem yani, ama yine burdayım ve sizleri takip ediyor olacağım, sizlerin güzel haberleriyle inşallah sevinip moral depolayacağım ve öyle başlayacağım tedavime...hepinizi seviyorum ve sizler olmasanız paylaşamasam kafayı yerdım sımdıye kadar herhalde..