eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Slm. Dr adetin 2.gunu hangi ilaclari verdi?? Bizimde cift tarafli bunye ignelere cvp vermedi diger tedavilerde hep 7-8 ve 4-5 tabesi bos cikiyo(

canım doktor aynı ılaclara devam dedı, dhea için 1 ay daha kullanalım dedı, baska bı ılac eklemedı, benım de bı tarafta 5 adet dıgerde de 1 tane 9 mm cok buyumus olan vardı dıgerlerını baskılayıp gelıstırmezmıs bu yumurta degısık bısey cok buyuyunce olmuyo sayısı az olunca olmuuyo bır suru sey aynı anda nasıl olacak bılmıyorum...bakalım sana ne dıyecekler kurler yaramıs mı eylul bası gıdıceksın sanırım ınsallah sende faydasını gormussundur barı, ben yarın bal tarcın corekotu karısımına baslıycam sabahları ac karnınaydı degıl mı?

eylulde benim tedavim canim edetimin 2. Gunu eylulun 6 sina geliyor yani sonuc verip vermedigi belli olacak o zaman Bu dhea sayesinde benim teyzem dogal yolla hamile kaldi o kadar tup asilamadan sonra. Karisima adetin 2.gunu ac karnina baslauip 12.gunu birakiosun

selam kızlar..carsamba gunu ıcın randevumu aldım hıtereskopım oluyor stresten aglamak uzereyım

Hayırlısı ile atlatırsın inşallah insan stres oluyor böyledurumlarda bunu engellemek mümkün değil galiba ama ben hep inanıyorum Allah taşıyamayacağımız yük vermez en zor zamanlarda bile beni hiç bunaltmadığını düşünürüm, umarım herşey istediğin gibi geçer ağrısız sızısız olur biter ve bebeğine daha çok yaklaşırsın....

tesekkur ederım hayalcım once de yazdıgım gıbı oncekı negatıf sonucu korkutuyor benı..yenıden acılar aman neyse sızın de keyfınızı kacırmayım

kızlar en güzel sohbetler de geç saatlerde oluyor ama sabah iş var geçen hafta tatildi güzeldi artık sabah erkenciyiz o yüzden yatışa geçme zamanı siz de kaynatmaya devam galiba napalım artık yarın aksam okurum işyerinde de her zaman giremiyorum eve geliyorum işlerim bitince keyifle geçiyorum bilg başına sohbet güzel oluyor hepinize iyi geceler diliyorum....

anladım cnm erkek faktörüde çok önemli ama spermler yükselmeyince yükselmiyo... bide okadar vit kullanıyosun bianda düşüyo hepsi :18::18: cnm görünürde bende bişey yok ama tekrar muayene olcam bu sefer rahim kalınlığımı sorcam yumurtalıklarımın kalitesine falan baktırcam bakalım nasip artk... bide cnm adetin 2.günü gidiliyo yaa aksilik bana dek gelir kesin haftasonuna dek gelirse 3.günmü gitmek lazım??? bende 26yaşındayım 2yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istiyoduk erkek faktörü çıktı bizdede nasip artık buda bizim sınavımız :26::26::26:

canım ben yüksek FSH ve rezerv azlığı yaşıyorum eşimde çok şükür sıkıntı yok.. ben kendimi bildim bileli erken menopoz denilen illetle cebelleşiyorum kemiklerim eriyor.. psikolojim altüst beni güçlü tutan bebeğimin hayali.. tek dileğim tek duam hayırlısı ise hayırlı evlat... benim dururmumda 1 folikül mucize fazlası olunca heyecan yaratıyor.. benim anne olma ihtimalim herkese göre daha zor ama buna Rabbim karar verecek o ol derse kimse dur diyemez.. doktorlar vesile ben rabbimin sevdiği kulları olduğumuzu düşünüyorum.. sınavımız ağır zor duamız bol. değerini biliyoruz herşeyin.. hepimiz vakti zamanı gelince anne olucaz ya da olamıcaz.. Rabbim biliyor bunu.. umarım bizler olacak olanlarızdır:) hem de bu tedavide:) Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..elini çekmesin üzerimizden...

dualarım seninleeee... Allahım esirgesin seni ve yumilerini... ne güsel bir habaer bu.. bebişimizie az kalmış.. topiğimiz şenlenicekk:))

cnm iyidir valla nolsun hala araştırmadayım... cnm ankaraya gidince fatih ve ufuk üniv prof dr buldum 2side işinde çok çok iyi diyolar onlara bi muayene olcam önce sonra buraya geldiğimde eşimin kontrolü var tekrar gitcez erzuruma orda bakalım noldu sonuç düştümü arttımı çok endişeliyim :18::18::18::18: orda konuşcam tüp bebekle gezcem bakcam en ince ayrıntıyı atlamamaya çalışcam co-kültürü yuvalamayı sorcam tek tek bakalım yaklaşımları nasıl olcak...
ard arda soru sorduğun zaman uzmanlıkları belli olur zaten... nasip artık... cnm sizin bütçenizi bilmiyorum ama biz 6-7 milyarı gözden çıkarıyoruz zaten sadece iğnelerin 3000 tl tuttuğunu duydum bakalım heryer farklı ama .... nasip artık cnm ...

kızlar yaaa ben sayfa 179 dan sonrasını okuyamıyorum geçmiyo problem var galiba sizde de oluyormu ?

meleğim çok tşk ederim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ewet inşallah şenlenecek

ewet cnm şükür kavuşturana :)) inşallah hepimiz yazarız birlikte büyütürüz bebelerimizi....yumurta toplama işlemine tıp dilinde kısaltılmışına opu diyolarmış çaktırma bende yeni öğrendim estağfurullah ne cahilliği gülüm ya sen nasılsın iyisindr inşallah

aslına bakarsak bebek yapma sorunu yaşayan çok çift var, ama sonunda hepsi başarıyor. başaramayanı duymadım daha. o zaman niye hepimiz de bu kadar korkuyoruz?

canım allahtan umut kesilmez beterin beteri var halimize şükredelim ya gittiğimiz doktorlar tıbben çareniz yok deselerdi...benim yengemin 25 yıldır olmuyor ve milyonda bir görülecek yumurtalık hastalığı var bebek tüp bebek vs tutmadı olmadı bi türlü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…