Slm. Dr adetin 2.gunu hangi ilaclari verdi?? Bizimde cift tarafli bunye ignelere cvp vermedi diger tedavilerde hep 7-8 ve 4-5 tabesi bos cikiyo(
eylulde benim tedavim canim edetimin 2. Gunu eylulun 6 sina geliyor yani sonuc verip vermedigi belli olacak o zaman Bu dhea sayesinde benim teyzem dogal yolla hamile kaldi o kadar tup asilamadan sonra. Karisima adetin 2.gunu ac karnina baslauip 12.gunu birakiosuncanım doktor aynı ılaclara devam dedı, dhea için 1 ay daha kullanalım dedı, baska bı ılac eklemedı, benım de bı tarafta 5 adet dıgerde de 1 tane 9 mm cok buyumus olan vardı dıgerlerını baskılayıp gelıstırmezmıs bu yumurta degısık bısey cok buyuyunce olmuyo sayısı az olunca olmuuyo bır suru sey aynı anda nasıl olacak bılmıyorum...bakalım sana ne dıyecekler kurler yaramıs mı eylul bası gıdıceksın sanırım ınsallah sende faydasını gormussundur barı, ben yarın bal tarcın corekotu karısımına baslıycam sabahları ac karnınaydı degıl mı?
selam kızlar..carsamba gunu ıcın randevumu aldım hıtereskopım oluyorstresten aglamak uzereyım
canım hiiiç stres olma. bu bebeğine giden bir adım. oldu da bitti olacak. korkma...
selam kızlar..carsamba gunu ıcın randevumu aldım hıtereskopım oluyorstresten aglamak uzereyım
ama neden stres yapıyorsun zor bir işlem değil diyorlar..sakin ol sen bebişi nasıl doğurcannnn!!!
Hayırlısı ile atlatırsın inşallah insan stres oluyor böyledurumlarda bunu engellemek mümkün değil galiba ama ben hep inanıyorum Allah taşıyamayacağımız yük vermez en zor zamanlarda bile beni hiç bunaltmadığını düşünürüm, umarım herşey istediğin gibi geçer ağrısız sızısız olur biter ve bebeğine daha çok yaklaşırsın....
Biz ilk nisanda başladık tedaviye eşimden dolayı, samsunda fakultede basladık, sperm sonucu total progresif motil değerler 100 bın ve 72 bın cıktı, sayı çok azolunca veya 0 olunca genetık test ıstıyorlar onu yaptırdık sonucun cıkması 1 ayı buldu hazıranda gıttık tekrar baslamak ıstıyordum ama kıstler vardı o zaman dogum kontrol hapıyla basladım ıste sonrası da rezerv sorunu ılaclar vs yanı benden dolayı beklıyoruz su an kadın faktoru cok onemlıymıs...yaklasık 1 yıllık evlıyım 33 yasımdayım. senın de ılk olacak herhalde sende sorun yoksa baslarsın canım hemen...
yani 5 adet olması normal mi ya ben okuyorum bazılarının 20 tane filan toplanıyor ya moralim bozuluyor senın de sorun yumurta azlıgı mı bız esım sebebı ıle baslamıstık ya bende sorun cıkacagını hıc dusunmemıstım ve bu ay da baslayamadım hayırlısı dıyorum da onumuzdekı ay yıne aynı olacak belkı duzelmeyecek bu duurmda baslatacak herhalde, tek gorup baslayan var mı gercekten sansım ne acaba dusundukce bıraz moralım bozuldu oglenden berı
benım de kullandıgım ılac bu bıosteron 3 adet ve coenzım 2 adet 6 ay uzun bır sure ben daha 1 ay kullandım işe yaramazsa hayal kırıklıgı olacak ya sadece ona guvendım yeme ıcmeme de dıkkat ederım ama olmuyo ısteeee...
merhaba canım sen de mı kullanıyorsun faydası oldu mu peki?
Kızlar mrblar kontrolüm vardı yeni geldim hastaneden hemen girdim nete...15 yumoşum büyümüş ideal büyüklüğe çok yakınlarmış yarın tekrar çağırdı doktorum duruma göre çatlatma iğnemi yarın akşam vurunacağım p.şembe ya da cuma günü opum olucakmış yarın tam günü kesinleşcek....bugün adetmin 9.günü ve doktorum transferin 15.güne kdr olmuş olucak yani vücudunun hamile kalma olasılığı yüksek zamana transferin denk gelio çok iyi gitti tedavin dedi...inşallah şimdi sevinip güldüğüm gibi sonucunu aldığımda da gülerim...bugün bebek eşyalarına baktım biraz kafamda şunu alırım bunu alcam vs diye plan yapmaya başladım..allahım inşallah umudumuzu yarımda bırakmaz hayallerimiz yıkılmaz...en çokta hani Lc Waikiki de hamile tişörtleri satılıyor ya o çok hoşuma giderdi hamilelerin üzerinde gördüğümde iç çekerdim bana da nasip olucakta giyecek miyim derdim hep..bebeğin sağlıklı olduğunu öğrendiğim gün ilk işim o tişört-sweetlerden almak olucak ne olur dua edin bana da ihtiyacım var sizlere
Sinemcim cnm nasilsin ne zaman baskicakdiniz siz karar verdin mi yoksa ankaradan dondukten sonra mi karar verceksin. Ben umut tup le gorustum bugun tekrar cok afaki bir fitat sundular 6000.i buluyor birde embrio saklama isleminden de ayrica ucret aliniomus co-kultur falan ucrete tabiymis gurgan da otle degildi ta tek fiyat istedigin herseyi devucretsiz yapiolardi offf o orasi cok iyiydi de iste simdi sartlar elverissiz venim icin
meleğim çok tşk ederim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ewet inşallah şenlenecekcanım ben yüksek FSH ve rezerv azlığı yaşıyorum eşimde çok şükür sıkıntı yok.. ben kendimi bildim bileli erken menopoz denilen illetle cebelleşiyorum kemiklerim eriyor.. psikolojim altüst beni güçlü tutan bebeğimin hayali.. tek dileğim tek duam hayırlısı ise hayırlı evlat... benim dururmumda 1 folikül mucize fazlası olunca heyecan yaratıyor.. benim anne olma ihtimalim herkese göre daha zor ama buna Rabbim karar verecek o ol derse kimse dur diyemez.. doktorlar vesile ben rabbimin sevdiği kulları olduğumuzu düşünüyorum.. sınavımız ağır zor duamız bol. değerini biliyoruz herşeyin.. hepimiz vakti zamanı gelince anne olucaz ya da olamıcaz.. Rabbim biliyor bunu.. umarım bizler olacak olanlarızdır:) hem de bu tedavide:) Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..elini çekmesin üzerimizden...
dualarım seninleeee... Allahım esirgesin seni ve yumilerini... ne güsel bir habaer bu.. bebişimizie az kalmış.. topiğimiz şenlenicekk:))
cnm karşılaştık şükür senle bende merak ediyodum senii.. çok sevindimmmm yumoşlarına
inş hamile olduğunuda yazarsın buralara... cnm bişey sorcam opum olucakmış diyosun yaa o ney ?? cahilliğimin kusuruna bakma
adetin 2.günü muayeneye gittiğimde tedavi için hazır olmadıgımı gorup yumurta durumuma gore verdı bu ılacları bana... rezerv sorunum var ve az sayıda folıkul oluyor ayrıca esım de olıgosperm yanı sperm cok cok az çift taraflı problemımız...sızde sorun neydı gecmıste yazmıssındır ılla kı ama su an aklımda degıl tekrar soruluyor olabılır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?