kızlar, bu dönemde siz de kocalarınızla sürekli kavga ediyor musunuz? biz müthiş gerginiz. sürekli tartışma halinde olduğumuz için de birlikte de olmak istemiyorum tabi. böylece doğal yoldan hamile kalmak için son şansımızı da yitirmiş oluyoruz. bu şekilde moral bozukluğuyla tüp falan da tutmaz. valla daha da ertelemeye başlamalı mıyım diye düşünmeye başladım ben. ondan sonra paramız bitecek, bir daha tedavi için bekle de bekle. adam bu durumun içinde işini problem ediyor. işinden memnun değilmiş. nasıl ya? ha şimdi işten çık bu dönemde bir de parasızlık çekelim. ben bu dönem delirmezsem herhalde bir daha birşey olmam. sigarayı da bıraktım, hiç iyi olmadı valla.
herkeste oluyor canım diğer arkadaşlar da cok dogru yorum yapmıs ben de bazen diyorum erkek milletine değer mi ya çektiğimiz acılara bak onlar cok rahatlar, herkes aynı değildir tabi, ama çoğu aynı, biz daha ince düşünüyoruz benim eşim de son dk cı herşeyi son dk ya bırakır beni illa stres yapar, ondan cok tartısmısızdır bu tüp konusunda maddiyattan yani biraz da, benim de soyledıgım olmustur vazgecıyorum bu bebek ısınden deyıp ama ınsan ıcınden atamıyor işte ynz yı dınlemek lazım takmamak hıc dınlememek lazım bebeıs olduktan sonra onlar kossun pesımızdennnn...