eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

rüyalar tersine çıkarmış cnm böyle düşün

Frigo mu bayıldım bu tabire şimdi üşümüşlerdir onlar annesi bakalım aralarından en şanslısı hangisiyse
sana kavuşmayı bekliyorlardır
ne tuhaf değil mi böyle olması insan hiçbirini ayırt etmek istemiyor henüz hücreler ama bizim gözümüzde öyleler mii

benimkilerde dondu bu ay bende öyle düşünüyorum nasıl seçilir allahım diyorum hepsi benm meleğim

Canım bende 2 defa yaşadım 2 defa düşük yaptım kürtaj oldum ama başa gelen çekiliyor
ohooo benim rüyaları anlatsammm neler neler görüyorumm bennn
o rüyalarım gerçek olsaydıııı amann amannn
rüyalarla amel edilmez hemde

ben sana geçen akşam bişey demiştim tatlım haırlıyormusun....abdest al ve bol bol oku bak sana şeytan vesvesen yüzünden musallat oluyor inanç aşaman ne bilmiyorum seni ama bunu yapmanı isiyorum okumayı biliyorsan her gün oku kendini...ve bu korkularını gerekirse bi hocaya danış anlat sana korku muskası falan yapar ben inanırım böyle şeylere...nas ve felak surelerini oku bak nasıl faydasını göreceksin denmesi bedava hatta şimdi kalk abdest al rahatladığını hissedeceksin lütfen.....

Son düzenleme:

canım ben temizlendikten 15 gün sonra 1 gün kanamam oldu ondan sonra bir adet döngüsü daha bekledim inş senin öyle olmaz canım senin kırmızılar erken gelsin

Ya artik allah askina bana pimpirikli yok su yok bu demeyin ya burda duygularimizi paylasiyoruz herkesin hamilelikte ruh hali belki farkli oluyo korkulari oluo anlatiyorum anlatiyorum korkularimi yok soyle yok boyle bazen dalga konusu bile oluorum farkindayim ama gulup geciorum ya burda hepimiz gec cocuk sahibi olduk yada olucaz yapmayin allah askina gulluk gulustanlik degil hayat ya her an kaybede biliriz bebeklerimizi farkinda degilmisiniz tamam hep bunu dusunmekle gecmez tabii ama dusunmedende olmaz ben demekki cok takiyorum tamam sagollun uzulmeyim die destek olmaya calisiosunuz ben sıkıyorum farkindayim ama ay neyse gercekten cok doldum aglamak istemiyorum bu gece yeter hepinizi cok seviyorum hakkinizi helal edin ii geceler

hayırlısı için dua et elfaes. yiyecek ekmeği varsa doğacak o bebek. varsayalım ki senin dediğin gibi oldu (Allah korusun), beni güçlü sanıyorsun ya, 8 ay boyunca psikolojik tedavi gördükten sonra anca normal hayatıma yaklaştım ben. bir daha hiç iyileşemeyeceğim sandım. burda daha eski olan arkadaşlarım bilir, normal yolla gelen bebeğimi düşürdükten sonra sperm sayısını öğrenip tüp bebel yapmamız gerektiğini öğrendiğimde sanki doktor bana 2 aylık ömrün kaldı demiş gibi hissetmiştim, yani o etkide bir çaresizlik ve üzüntü hissetmiştim. zaten o halimi gördükten sonra doktorumla ailem bir olup zorla psikoloğa gönderdiler, bu böyle olmaz diye. şimdi hamile kalırsam o korkular geri dönecek belki, daha önce bir kez yaşadığım için, yeniden yaşamaktan korkacağım. ama kendini güçsüz bile hissetsen evlat hasreti öyle bir ayağa kaldırıyor ki seni gözün hiçbirşeyi görmüyor inan.

valla yalan olmasın ben de başkası yazmıştı ordan okudum çok hoşuma gitti benim de, şimdi ben de frigolarım diorum. tabi canım evladım onlar benim direk, hücre mücre ben ve eşim yaptık onları. yani doktorlar bizim için yaptı. aman ne desen olmuyo, :))))) garip bişey bu işte böyle

Şuan hassassın o yüzden sana cevabını yazmıyorum gerçekten
kırılmanı istemem!! bidaha sana yazmayacağım kusura bakmaa pinpirikli dediğim içinde
hakkını helal et

ayy hele embriyo felan deniyo ya o tabir bile hoşuma gitmiyor valla
o benim yavrumm yani onu bir can olarak görüyorumm

canım ben temizlendikten 15 gün sonra 1 gün kanamam oldu ondan sonra bir adet döngüsü daha bekledim inş senin öyle olmaz canım senin kırmızılar erken gelsin

bana herhalde söktürücü verecektir diye tahmin ediyorum.

Canım frigo çektii:131::131::26:

eyvah nerden bulucaz? benim suçum (

:))

elfaescim gitme hele, ağlayacaksan ağla birşey olmaz.

inş hayırlı sağlıklı evlat olur hepimizinki cnm en azından soğuğa dayanıklılar :)

evet - kaçtalar şimdi kaç derecedeler yani?
maşallah oda allahın bir hikmeti valla akıl sır ermiyo
inşallah canım rabbim dileyen isteyen herkese nasip eylesin

bana herhalde söktürücü verecektir diye tahmin ediyorum.

eyvah nerden bulucaz? benim suçum (

:))

elfaescim gitme hele, ağlayacaksan ağla birşey olmaz.

mirageee çabuk bana bul getir bananee ilk defa aşerdim bişeyee
şaka canım şaka avcumu yaladım göğsüme sürdüm bişey olmaz

Şuan hassassın o yüzden sana cevabını yazmıyorum gerçekten
kırılmanı istemem!! bidaha sana yazmayacağım kusura bakmaa pinpirikli dediğim içinde
hakkını helal et

ohhh hamileler hamile alınganlığı yapsın biz de burdan böyle seyredeliiim. ayıp değil mi canııım? ben de hamile kalıp duygusallaşığ sağa sola sataşmak istiyorum kızlar yaaa :))) maşallah diyyim de nazar değmesin kızlarıma.

evet - kaçtalar şimdi kaç derecedeler yani?
maşallah oda allahın bir hikmeti valla akıl sır ermiyo
inşallah canım rabbim dileyen isteyen herkese nasip eylesin

canım bilmiyorum tam olarak onu tek bildiğim 7 tane olduğu 4+3 olarak dondukları ve 4'ünün 1. kalite 3'ünün 2. kalite olduğu kaç derecede donduklarıda bu kadar önemli mi bak içime kurt düştü şimdi ama üniversite hastanesine gittim özellikle heralde biliyorlardır bişey dimi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…