eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

nerdesiniz ya ohss olan kişinin emriyosu tutmuyormuş benimkide tutmazsa şiştim be baya

canım kendini üzme bende oldum bana öyle bişey demediler ama sanırım oldum çünkü hem transferim ertelendi hemde herks 1 ben 3 şişe serum yedim belkide erken müdaheleydi bilmiyorum ama bence eğer erken fark edilirse transfer ertelenirse tutuyodur ben bikaç yerde okudum hatta 1-2 ay sonra transfer rahim daha iyi rahat olduğu için daha sağlıklıymış. o yüzden olmayacaklarla üzme kendini :) ben üzmüyorum ve biliyorumki allahım bizede boğışlayacak bu duyguyu :))

canım hoşgeldin hayırdır ne yoğunluğuydu gene misafirin mi vardı yoksa:31:

aynen yeni kalktılar zaten ben histereskopi olduğum günden beri hafif ağrılarım var 2 gündürde baş ağrısı üzerine misafir eklenince beni hayal et canım çok halsiz ve yorgun hissediyom kendimi

:))) yok valla ben hamile kalsam beni her gün arasınlar hatta yardın etsinler ben naz yapayım ...ben memnun olurdum heralde hoşoma giderdi hakkettik bu ilgiyi diye düşünüyorum:)) daha önceki hamilelliğimde hoş 2 ay sürdü ama yinede aramaları nasılsın varmı bi belirtin demeleri hepsi hoşuma gidiyordu eşimin bana olan ilgisi ...canım nasılsın diye günde elli defa araması canın ne istiyor ne getireyim demesi oooo hepsi çok güzel yaşayacağıız bunu 9 ay kızlar iyi değerlendirin ve tadını çıkarın bence:))) yani valla benden önce her ay onlar tek tek arıyor ne oldu adet oldunmu naber diye bu bile hoşuma gidiyor beni düşünüyorlar diye mutlu oluyorum.)

benim de çok hoşuma gidiyor ama düşükten sonrası çok zor oldu ayşegül. kendi içimde yaşayıp kaybetseydim belki bu kadar koymazdı ne biliyim. benimle birlikte herkesin hayalleri yıkıldı. ufak bir aileyiz biz ve benim hamileliğim uzun zamandır ailemizin başına gelen en güzel şeydi. o da nasip olmadı.

evet yaa yarın 7. gün. offfffff

bu defa aynı fikirdeyiz. ben de eğer hamile kalırsam bir süre saklamak istiyorum etrafımdakilerden. arkadaşlarım yediklerimden içtiklerimden anlayabilir de ailemi idare ederim.

inşallah yarın olursun e şimdi bu adetinle başlayacakmısın dondurulmuşlara
ee beklersin yaa gelmezzz:31:
neden saklama gereği duyarsın kız ne güzel işte saklanacak şey mi hiç:1:

aynen yeni kalktılar zaten ben histereskopi olduğum günden beri hafif ağrılarım var 2 gündürde baş ağrısı üzerine misafir eklenince beni hayal et canım çok halsiz ve yorgun hissediyom kendimi

Ayyy senin bu misafirlerinden bana gına geldi artıkkkk:37::9:
yaa kabul etmeseydin keşke havinim canına yazık valla:50:

kızlar yaa bu regl olamamak çok fena yaptı beni. üzerimde acayip bi ağırlık hissediyorum.

miragem canım gelecekler ama seni bıraz bekletmek istedi kırmızılar bende aynı olmuştum hayırlısıyla geleydi idiler dimi canım

:))) yok valla ben hamile kalsam beni her gün arasınlar hatta yardın etsinler ben naz yapayım ...ben memnun olurdum heralde hoşoma giderdi hakkettik bu ilgiyi diye düşünüyorum:)) daha önceki hamilelliğimde hoş 2 ay sürdü ama yinede aramaları nasılsın varmı bi belirtin demeleri hepsi hoşuma gidiyordu eşimin bana olan ilgisi ...canım nasılsın diye günde elli defa araması canın ne istiyor ne getireyim demesi oooo hepsi çok güzel yaşayacağıız bunu 9 ay kızlar iyi değerlendirin ve tadını çıkarın bence:))) yani valla benden önce her ay onlar tek tek arıyor ne oldu adet oldunmu naber diye bu bile hoşuma gidiyor beni düşünüyorlar diye mutlu oluyorum.)

Ay ben yapamiyorum ya havaya girmis falan derler die:) bide bende biliosun korku var ben bile alistirmadimki bisey olursa yikilmayim die onlarida buna alistirdim sormasinlar yok bilsinler yada sevinclerini icinde yasasinlar ben yikilmak istemiyorum annem bile bu oda sicak oluo odasini buraya yapalim dei die yiktim ortligi

Ayyy senin bu misafirlerinden bana gına geldi artıkkkk:37::9:
yaa kabul etmeseydin keşke havinim canına yazık valla:50:

birgün hayır demeyi öğrenirsem o gün kabul etmiyeceğim bugün birde sabah bir posta geldi akşam bir posta bende canlı cenaze düşün halimi canım

canım kendini üzme bende oldum bana öyle bişey demediler ama sanırım oldum çünkü hem transferim ertelendi hemde herks 1 ben 3 şişe serum yedim belkide erken müdaheleydi bilmiyorum ama bence eğer erken fark edilirse transfer ertelenirse tutuyodur ben bikaç yerde okudum hatta 1-2 ay sonra transfer rahim daha iyi rahat olduğu için daha sağlıklıymış. o yüzden olmayacaklarla üzme kendini :) ben üzmüyorum ve biliyorumki allahım bizede boğışlayacak bu duyguyu :))

hatta benim doktorum dedi ki bir süre sonra sırf dondurularak yapılabilir tüp bebek tedavisi. o yönde araştırmalar varmış.

hoşgeldin havinim. e gelene gelme demek de olmaz tabi, yazık arkadaşıma. iyi misin bugün? yorgunluk dışında yani.

inşallah yarın olursun e şimdi bu adetinle başlayacakmısın dondurulmuşlara
ee beklersin yaa gelmezzz:31:
neden saklama gereği duyarsın kız ne güzel işte saklanacak şey mi hiç:1:

lucrine başladım bile mervecim de. diğer ilaçlara geçemedim regl olamadığım için, regl olsaydım başlayacaktım. şimdi ne olacak bilmiyorum. bizim kızlarda da fikri olan yok sanırım. kimse birşey demedi bugüne kadar böyle olur şöyle olur diye.

evet yaa yarın 7. gün. offfffff

bu defa aynı fikirdeyiz. ben de eğer hamile kalırsam bir süre saklamak istiyorum etrafımdakilerden. arkadaşlarım yediklerimden içtiklerimden anlayabilir de ailemi idare ederim.

Allahhhhhh migarem benle ayni fikirde ne yapsam ne kessem cok saskinim:)

benim de çok hoşuma gidiyor ama düşükten sonrası çok zor oldu ayşegül. kendi içimde yaşayıp kaybetseydim belki bu kadar koymazdı ne biliyim. benimle birlikte herkesin hayalleri yıkıldı. ufak bir aileyiz biz ve benim hamileliğim uzun zamandır ailemizin başına gelen en güzel şeydi. o da nasip olmadı.

tatlım bende düşük yapım tam 4 yıl oldu....benden daha çok yıkıldılar ama ne yapalım elimizde olan bişey yok onlarda bunun bilincinde zaten onlar biz üzülmeyelim bizde onlar üzülmesin diye birbirimizi teskin ediyoruz işte ...tedavi aşamasında haklısın söylenmemeli ama tedavi bitip sonuç beklerken bence bilmeleri gerekiyorki yardımcı olsunlar yani en azından benimkiler için geçerli bu...

hani hep diyodunuzya kızlar biz tedaviye başladık etrafımızdan çok hamile haberi aldık diye bugün bunu bende yaşadım ve çok mutlu oldum sanki kendim hamile kalmış gibi canım arkadaşım hamile inş rabbim tamamına erdirip sağlıkla kucağına almasını nasip eder.

Ay ben yapamiyorum ya havaya girmis falan derler die:) bide bende biliosun korku var ben bile alistirmadimki bisey olursa yikilmayim die onlarida buna alistirdim sormasinlar yok bilsinler yada sevinclerini icinde yasasinlar ben yikilmak istemiyorum annem bile bu oda sicak oluo odasini buraya yapalim dei die yiktim ortligi

Ay canım bu kadarda pimpirikli olma lütfen
artık at şu kötü enerjiyi üstünden
hem unutma şu dünyada her şey biz insanlar için
her an her şey gelebilir başımıza hiçbir şey bizim kontrolümüz altında değil:34:

birgün hayır demeyi öğrenirsem o gün kabul etmiyeceğim bugün birde sabah bir posta geldi akşam bir posta bende canlı cenaze düşün halimi canım
Oda imkansız olduğuna göre böyle yaşamaya devam o zaman havinim
çünkü bende hayır demeye utanırım hep:17:

hatta benim doktorum dedi ki bir süre sonra sırf dondurularak yapılabilir tüp bebek tedavisi. o yönde araştırmalar varmış.

hoşgeldin havinim. e gelene gelme demek de olmaz tabi, yazık arkadaşıma. iyi misin bugün? yorgunluk dışında yani.

lucrine başladım bile mervecim de. diğer ilaçlara geçemedim regl olamadığım için, regl olsaydım başlayacaktım. şimdi ne olacak bilmiyorum. bizim kızlarda da fikri olan yok sanırım. kimse birşey demedi bugüne kadar böyle olur şöyle olur diye.

canım iyiyim heralde ama başım çok güzel ağrıyo bide hafif ağrım oluyo arada yani anlıycan leyla gibi dolaşıyom

Hayırlı uğurlu olsun canım o zaman
hakikaten bundan sonra ne olacak yani bu ay yumurtlamayacakmısın sen?
ee peki yumurtlarsan ne olacak transfer ne zaman olacak
hiç aklım almadı bu dondurulmuş işini
bu işlerin illiğini çilliğini bilirim ama bu konuda cahil kalmışım valla
hemen araştırma yapıyorummm

Oda imkansız olduğuna göre böyle yaşamaya devam o zaman havinim
çünkü bende hayır demeye utanırım hep:17:

arkadaş aradı sana geleceğiz dedi ben de azımı açıp çok halsiizm gelmeyin sonra gelirsiniz diye bile diyemedim ne bileyim bu huyu değişmek lazım olmuyo

miragem canım gelecekler ama seni bıraz bekletmek istedi kırmızılar bende aynı olmuştum hayırlısıyla geleydi idiler dimi canım

evet canım yaa. sen ne kadar gecikmiştin unuttum. bir de neden olmuş öyle doktor birşey demiş miydi?

Allahhhhhh migarem benle ayni fikirde ne yapsam ne kessem cok saskinim:)

:)) ilk defa oldu de mi? not al o sayfanın numarasını bir kenara :))))))

tatlım bende düşük yapım tam 4 yıl oldu....benden daha çok yıkıldılar ama ne yapalım elimizde olan bişey yok onlarda bunun bilincinde zaten onlar biz üzülmeyelim bizde onlar üzülmesin diye birbirimizi teskin ediyoruz işte ...tedavi aşamasında haklısın söylenmemeli ama tedavi bitip sonuç beklerken bence bilmeleri gerekiyorki yardımcı olsunlar yani en azından benimkiler için geçerli bu...

annem bilecek, zaten transferin ilk günlerinde o bakacak. o da bana yeter zaten. bir kocam bir de anam :))) Allah onları başımdan eksik etmesin.

hani hep diyodunuzya kızlar biz tedaviye başladık etrafımızdan çok hamile haberi aldık diye bugün bunu bende yaşadım ve çok mutlu oldum sanki kendim hamile kalmış gibi canım arkadaşım hamile inş rabbim tamamına erdirip sağlıkla kucağına almasını nasip eder.

biz anormaliz o zaman :)))

Hayırlı uğurlu olsun canım o zaman
hakikaten bundan sonra ne olacak yani bu ay yumurtlamayacakmısın sen?
ee peki yumurtlarsan ne olacak transfer ne zaman olacak
hiç aklım almadı bu dondurulmuş işini
bu işlerin illiğini çilliğini bilirim ama bu konuda cahil kalmışım valla
hemen araştırma yapıyorummm

teşekkür ederim canım. inan ben de bilmiyorum. lucrinle yumurtalarımı baskıladığını biliyorum ama sonra da birkaç hap başlıyor galiba. onlar ne için bilmiyorum. transfer ne zaman onu da bilmiyorum. frigolarım napıyolar acaba. bir de inşallah çözülürken bir zarar gelmez yaa. 1. kalite yoktu bende. en iyisi 2. kaliteydi. ama onlar çok birşey ifade etmiyor biliyoruz artık tutacak olan tutuyo.

ben zaten öyleki ilk olmayacak bu ay diye çok ağladım sonra dua ettim doktoruma iyii yaptırmadı diye çok ağrı çektim çünkü olsaydı belki bebeğimi kaybedecektim ve çok uzun zaman bekleyecektim bazen iyi yönnden bakmak lazım :)

Ayyy ne diosunuz kizlar siz ya aysegulum sende mi gecmis olsun :(miragenin dedigi gibi bizimkiler benden hevesli inan hani pimpirikli diosunuz ya tek korkum onlarin hayalini yikmak kardeslerimden tutun komsularim halam yengem ablam yigenler hayal dunyasindalar adini bile koymuslar dusunun simdi ben nasil pimpirikli olmayim ben kendi icimde bile yasiyamam acimi korkuyorum ya cok ve kizmayin bana ama ben kaybedicem bu bebeyi icime oyle gelio alisamadim bile onu kaybetme korkusu sardi beni abartiorum soruyorum sebebleri bunlar biliyorum sıkılıosunuz ama benim yukum agir Sevincimi bile yasiyamadim esimde ayni sekilde esin dio biz bunu kaybedicez dio sabahta ruyamda gordum kalbi duruodu bugun icimde bi ates kocaman yaniyo pazartesi gidicez yine ama hevesim umudum yok yok ve rabbim yasatmasin acisini ama bi daha denememde zaten cunku ben sizin gibi guclu degillim gercekten ben toparlanamam. Ya bebek magzasindan geciorum bakmiorum icim acio sakin esin sakin bakma die kaciyorum ya ben gercekten delirdim artik hissediyorum

Back