eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

valla akşamdan beri bi kaç kez hapşırdım da eşim gözleriyle dövdü resmen beni kendine dikkat etmiyorsun der gibi :)) aksi gbi dikkat etsemde yine beni buluyor hastalık, sakarlık :)

hkeree dikkat et limonun suyunu sık sık iç c vitamini depola bacım:7:

neyse doğumumuz yaza geliyo inşallah rabbim o günleri gösterirse
bizde süt yapsın diye bol bol dondiş yeriz:1:
kız sorma bende geçen kanuni sultan süleymanın sofrasına konuk olmuşum
allahım bir yemekler yiiyorum bir çorbalar içiyorum
saray yemekleri hepsi nasıl sofrayı donatmışlar görmeliydin
sabah kalkınca aklıma getiremedim o tadların hiçbirini:1:

hahaha :) Alemsin mervecim, Ama Rabbim düşünüyordur kulunu, acıyıp halimize rüyalarda kurduruyordur sofraları...

ay canım azıcık ucundan alsak ne olur demi
canım ilk defa tatlı bişey çekti:1:

canım endişe ediyosunuzda ablam yemeye başladığında dondurma hak getire canı ne istediyse hiç gözünün yaşına bakmadı yedi bence canın çok istediyse sadece ucundan ye bişey olmaz

hkeree dikkat et limonun suyunu sık sık iç c vitamini depola bacım:7:

canım çok şükür meyveden tiksinmedim, bu aralar bol bol kivi yiyorum, mandalina,portakal mideme iyi gelmiyor asitliya dokunuyor, ayrıca erikte de c vit. var diye kuru erik yiyorum, günde iki ceviz yiyebiliyorum, yoğurta yeni başladım süt içemiyorm, bünyem zayıf zaten bi hasta olursam 4gün yatarım, olmayı diye dua ediyorum..

valla akşamdan beri bi kaç kez hapşırdım da eşim gözleriyle dövdü resmen beni kendine dikkat etmiyorsun der gibi :)) aksi gbi dikkat etsemde yine beni buluyor hastalık, sakarlık :)

canım kendine dikkat et hasta olma inş

hahaha :) Alemsin mervecim, Ama Rabbim düşünüyordur kulunu, acıyıp halimize rüyalarda kurduruyordur sofraları...
Aynen valla :):) ama böyle bişey varmış yani hamile bi kadın rüyalarında görüyorsa yemiş kadar oluyormuşda
benim bu kanuni nerden çıktı anlamadım:1:
yaa içim yanıyoo içim resmen

nihayet geldi adetim..ama çok fena ağrım var yaşamadığım farklı bi ağrı... göbeğimin deliğinden vajınama bişey çekiyor sanki nasıl ağrı acı veriyor bu ne yaa....

canım endişe ediyosunuzda ablam yemeye başladığında dondurma hak getire canı ne istediyse hiç gözünün yaşına bakmadı yedi bence canın çok istediyse sadece ucundan ye bişey olmaz

havinim geçen bademciklerim doldu neler çektim varyaa ilaç alamamakta kötü
o yüzden tırsıyorum ama dediğin gibi azıcık ucundan alsak fena olmaz
en azından nefsimiz körlenir
b

ay canım azıcık ucundan alsak ne olur demi
canım ilk defa tatlı bişey çekti:1:
benimde hep tatlı şeyler çekio, tuzdan nefret ettim tuzluğa bile bakasım gelmiyor o derece yani..

canım senin söylemeni beklediler aşerdiklerini anlamaları için :)) şaka bir yana rabbim bizede yaşatsın bizde yazalım miragem

amin canlarım aminn çok dua ediyorum size, bizim nazlar bitecek sizinkiler başlayacak inşallah, tez zamanda Mevla nasip etsin O Geniş Rahmetinden..

nihayet geldi adetim..ama çok fena ağrım var yaşamadığım farklı bi ağrı... göbeğimin deliğinden vajınama bişey çekiyor sanki nasıl ağrı acı veriyor bu ne yaa....

canım gecikme olunca olur inş yarına ağrın falan olmaz benim negatifi gördüğümdeki adetim öyle olmuştu hayatımda ilk defa adet sancısını ozaman çekmiştim inş yarına ağrın falan kalmaz canım

darısı miragemin başına

canım çok şükür meyveden tiksinmedim, bu aralar bol bol kivi yiyorum, mandalina,portakal mideme iyi gelmiyor asitliya dokunuyor, ayrıca erikte de c vit. var diye kuru erik yiyorum, günde iki ceviz yiyebiliyorum, yoğurta yeni başladım süt içemiyorm, bünyem zayıf zaten bi hasta olursam 4gün yatarım, olmayı diye dua ediyorum..

aynen bende herşeyden tiksindim meyveden tiksinmedim özellikle elma favorim bu aralar
birde diş etlerim nasıl yara olmuş o elmayı kemirirken bi tatlı tatlı kaşıyorki:1:
erik mii allahhh olsada tuza banıp banıp yesek:52::52::52:
sütü bende içmiyorum içemiyorum daha doğrusu
soğan kırmızı et sulu yemek ve sebzeli yemeklerden tiksindim
bol bol bulgur pilavı yiyorum:9:

Aynen valla :):) ama böyle bişey varmış yani hamile bi kadın rüyalarında görüyorsa yemiş kadar oluyormuşda
benim bu kanuni nerden çıktı anlamadım:1:
yaa içim yanıyoo içim resmen
hürremi seyredipmi yattın canım :)

çok şükür diyelim canım, bayadır olamadığın için ağrıyordur, Allah yardımcın olsun, adet ağrısıda çekilir gibi değil.

Kizlar sabah kanamam oldu galiba regl oldm::(((. Hemşire yat dinlen daha 6. Günün kanamazsn dedi yatiyorum ama artk umudum yokk :((((((
Şekercim kızlar baya bi cevap vermişler sağolsunlar. Bende aynı fikirdeyim ne kadar zor bi durum olsada olumlu düşün ve kendine dikkat etmeye bak. Dualar seninle Allah a emanet ol

nerdesiniz ya ohss olan kişinin emriyosu tutmuyormuş benimkide tutmazsa şiştim be baya
Canım Dr. Una güvenmek zorundasın. Sıkıntılı bi durum mutlaka erteler sen içini ferah tut
ayy hele embriyo felan deniyo ya o tabir bile hoşuma gitmiyor valla
o benim yavrumm yani onu bir can olarak görüyorumm

Canımcım İnan bende öyle düşünüyorum. Benimde 2 tane kuzucuğum üşüyor oralarda nasıl kıyamıyorum alıp eve getiresim var :1::1: bana verselerde başucuma koysam bakıp bakıp sevsem hihihihihi:1:

benimde hep tatlı şeyler çekio, tuzdan nefret ettim tuzluğa bile bakasım gelmiyor o derece yani..

amin canlarım aminn çok dua ediyorum size, bizim nazlar bitecek sizinkiler başlayacak inşallah, tez zamanda Mevla nasip etsin O Geniş Rahmetinden..

amin canım amin ben rabbimin rahmetine sonsuz güveniyorum bizede nasip edecek bu tedavilerimiz son olacak bizde bebişlerimize kavuşmak için rabbimin izniyle gün sayacağız

ayyy ne güzel darısı bana ayşegülüm. gözün aydın. hamileilk yoksa adetin gelmesi gözün aydın demeyi gerektiriyor. yanlış anlama yani :)

Hadi hayırlı uğurlu olsun. Darısı bana yok anam tövbe gelesi yok

Back