eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

herkes kullanmıyor canım ben de o yuzden merak ettım ıste eger muadılı varsa ben de artık ıgne olmak ıstemıyorum dıye:( pazartesı sorucam artık dr a ama yarın o ıgne bu gobege nasıl gırer bılmıyorum heryerde bezeler morluklar olustu:(

Dr vardir bildigi canim ne yapicaksin dayan belki artik gerek yoktur ins kiyamam pazatesi bebisini mi gorucen ay ne guzel dinle kiz sen kalbini bana dr dinletmei sen dinle yok zararli falan dedi ama herkes dinlioda bize mi zarar sekerim:)

canım fraxiparine ıgne de pıhtılasma ıcın dıye bılıyorum ben ama emın degılım..gercı ne desek bos ne dıyorlarsa onu yapmak zorundayız ıste..elımız mahkum..sen nasılsın bugun goremedım senı cok ..yogunluk mu vardı canım..

canım birkaç kere geldim ama kimse yoktu çıktım ben de. pazartesiyi bekliyorum heyecanla

Hosgeldin canim sen olmayinca herkes usttume geliyor beni yanliz birakma burda :) nasilsin ozledim seni en buyuk desteyim canim hic bana kizmaz sabirla dinler :(

Ay ayip olmazsa bisey diyicem canim acayip salgam cektiiii ay birden aklima geldi ya aksamlari bulanti gibi bisey oluyo oda eksi olunca gecio

Canim cok gecmis olsun 2. Ayda neden bellimi kaybinin ay bnde cok korkuyorum

Hosgeldin canim sen olmayinca herkes usttume geliyor beni yanliz birakma burda :) nasilsin ozledim seni en buyuk desteyim canim hic bana kizmaz sabirla dinler :(

Ay ayip olmazsa bisey diyicem canim acayip salgam cektiiii ay birden aklima geldi ya aksamlari bulanti gibi bisey oluyo oda eksi olunca gecio

adresini özelden gönder bana yarın kargoya vereyim valla mis gibi adanadan geldi bana:)) kızmam tatlım neden kızayım.. bimpirik arkadaşım benim:) sana diyorum ben.. tekmeyi yiyince aklın başına gelecek....)) akşam abimlere gittik abimlerinde 20 yıldan sonra oldu.. şimdi gelinimiz 7 aylık hamile.. elimi koydum karnına allahım nasıl güzel bi duygu tekmeliyo gtisin otutrurken bi irkiliyor gelin ne oldu yedin yine tekmeyi değilmi diyorum:)) abim bak halası kızımın odasına bi bak dedi.. allahım neler almışlar pespembe bi oda ayıcıklar bebekler kıyafetler hem sevdim hem ağladım çok duygulandım abimde beni kucakladı ağladı allahım sanada versin bacım dedi ama olsun allahım onlara verdi inşallah banada olmayanlarada versin:)))

Son düzenleme:
adresini özelden gönder bana yarın kargoya vereyim valla mis gibi adanadan geldi bana:)) kızmam tatlım neden kızayım.. bimpirik arkadaşım benim:) sana diyorum ben.. tekmeyi yiyince aklın başına gelecek....)) akşam abimlere gittik abimlerinde 20 yıldan sonra oldu.. şimdi gelinimiz 7 aylık hamile.. elimi koydum karnına allahım nasıl güzel bi duygu tekmeliyo gtisin otutrurken bi irkiliyor gelin ne oldu yedin yine tekmeyi değilmi diyorum:)) abim bak halası kızımın odasına bi bak dedi.. allahım neler almışlar pespembe bi oda ayıcıklar bebekler kıyafetler hem sevdim hem ağladım çok duygulandım abimde beni kucakladı ağladı allahım sanada versin bacım dedi ama olsun allahım onlara verdi inşallah banada olmayanlarada versin:)))

Allah seni ne yapmasin emi ayni seyleri bende yasadim erkek kardesimde o gunler geldi aklima ay aglattin beni ne oluyo bana ya herseye aliyorum offrabbim sanada yasatsin ins ben yillarca annelik duygusunu yigenlerimde yasadim allah razi olsun gelinimizdende hic terslenmedide yikadim okala yazdirdim aldim gezdirdim halada oyle halalikta cok guzel duygu be aysegulum ama rabbim sana hayirli evlat nasip etsin ins sira abindeymis bak gor sende sira sana geldi olacak ins uzulme sakin seni cok ama ok seviyorumkiyamam sana buarada salgam icin cok sagol esim dolunay aldi sagolsun gerci bizim oralarinkine benzemio ama ne yaparsin simdilik bunla idare edicez:) bende gaziantepliyim boyle devam ederse hep salgam istio icim yanio acil bende siparis vericem

Allah seni ne yapmasin emi ayni seyleri bende yasadim erkek kardesimde o gunler geldi aklima ay aglattin beni ne oluyo bana ya herseye aliyorum offrabbim sanada yasatsin ins ben yillarca annelik duygusunu yigenlerimde yasadim allah razi olsun gelinimizdende hic terslenmedide yikadim okala yazdirdim aldim gezdirdim halada oyle halalikta cok guzel duygu be aysegulum ama rabbim sana hayirli evlat nasip etsin ins sira abindeymis bak gor sende sira sana geldi olacak ins uzulme sakin seni cok ama ok seviyorumkiyamam sana buarada salgam icin cok sagol esim dolunay aldi sagolsun gerci bizim oralarinkine benzemio ama ne yaparsin simdilik bunla idare edicez:) bende gaziantepliyim boyle devam ederse hep salgam istio icim yanio acil bende siparis vericem

evet halalık güzel hemde çok güzel küçük abimin 3 tane kızı var büyük abiminki 2 ay sonra dünyaya gelecek:)) kız kardeşimin 2 tane oğlu var ikiz:) 3. sü gelinle aynı 2 aysonra doğacak inşallah allahım banada olmayan diğer arkadaşlarımada nasip etsin inşallah..bu gün hepsi ordaydı allaaaah evi bi görseydin kimi acıktım der öbürü uykum var der ama çok tatlılar ..küçük abimin en küçük kızı baktık oynuyor kendi halinde oğlan olacak oğlan olacak dşiye mırıldanıyor:))) annesi ne oldu kuzum ne oğlu kimin olacak dedi ayşegül halamın oğlu olacak dedi allahım nasıl mutlu oldum duyunca sankii dedim çocuğun içine doğdu:)) inşallah rabbim büyük daha tüpe en az 2 ay var başlamam daha genetik testlerin yanıtı gelecek falan filan..

Aysegulu geçmişi okuyamadım canım var mı bir gelişme:26:

evet halalık güzel hemde çok güzel küçük abimin 3 tane kızı var büyük abiminki 2 ay sonra dünyaya gelecek:)) kız kardeşimin 2 tane oğlu var ikiz:) 3. sü gelinle aynı 2 aysonra doğacak inşallah allahım banada olmayan diğer arkadaşlarımada nasip etsin inşallah..bu gün hepsi ordaydı allaaaah evi bi görseydin kimi acıktım der öbürü uykum var der ama çok tatlılar ..küçük abimin en küçük kızı baktık oynuyor kendi halinde oğlan olacak oğlan olacak dşiye mırıldanıyor:))) annesi ne oldu kuzum ne oğlu kimin olacak dedi ayşegül halamın oğlu olacak dedi allahım nasıl mutlu oldum duyunca sankii dedim çocuğun içine doğdu:)) inşallah rabbim büyük daha tüpe en az 2 ay var başlamam daha genetik testlerin yanıtı gelecek falan filan..

İns canim cocuklara malum olurmus olacaksa ki ins olacak beklenen gun gelir

herkes kullanmıyor canım ben de o yuzden merak ettım ıste eger muadılı varsa ben de artık ıgne olmak ıstemıyorum dıye:( pazartesı sorucam artık dr a ama yarın o ıgne bu gobege nasıl gırer bılmıyorum heryerde bezeler morluklar olustu:(

Canım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bak 20. haftama geldim hala vurunuyorum
göbekte yer kalmadıysa kola bacağa geç diyeceğim ama karnın şişince bu sefer oralara ihtiyacın olacak
sen şimdilik göbekten devam et hem en acımayan yer orası valla
benim artık kollarım çürüyecek mosmor oldu yer kalmadı:(

bu akşam ne kadar kibarız hepimiz :))) yok ben alınmam :)) ama o kadar da kötü değildim beee. ne yapmıştım ki?

ay şu kıza fikir vermeyin allah aşkına. siz şaka yaparsınız o ciddiye alır :))) aklına gelmeyen birşeyi söylemiş olursunuz aklına girer :))))

geçmişi oku istersen bize bişey yapmadın ama kendine neler ettin bi bilsen :))

evet ya katlanıcas :(coraspin nekı bazıları da onu kullanıyormus ıgne kullanmıyormus ..estrafem folık asıt neyse de su ıgney ıle fıtıl benı benden ettı yanı:) sureklı bıse durtuyoruz yaa:)umarım fıtıl devam etmez 9 ay:)kendımden nefret ettım yanı...

progestanı da kesecek bi süre sonra ama zamanını bilmiyorum ki onun yüzünden bende tiksindim kendimden nası kötü kokuyo bana... her tuvalet sonrası kusuyorum kokuya :30: hoşş ben kusmaya bahane arıyorum ya neyse :) iğne pıhtılaşma önlemek için ve bildiğim kadarıyla alternatifi yok :50:

kızlar yine siz sarılıp ağlayabiliyorsunuz ben hala ablamlar falan arayıp bebekler nasıl diyecek diye telefonu kapatasım geliyo her aradıklarında bi bahaneyle konuşmaktan kaçıyorum hamilelikle ilgili konuşmak beni çok geriyo anlamsız geliyo zoruma gidiyo hevesli hevesli sormaları :18: onlarda öyle hevesli ki günde 10 kere konuşsak bıkmıyorlar:18: hem kalpleri kırılacak diye üzülüyorum hem konuşamak beni gerecek diye kaçıyorum niye böyle bilmiyorum

kızlar yaa bu regl olamamak çok fena yaptı beni. üzerimde acayip bi ağırlık hissediyorum.

geçmişi oku istersen bize bişey yapmadın ama kendine neler ettin bi bilsen :))

progestanı da kesecek bi süre sonra ama zamanını bilmiyorum ki onun yüzünden bende tiksindim kendimden nası kötü kokuyo bana... her tuvalet sonrası kusuyorum kokuya :30: hoşş ben kusmaya bahane arıyorum ya neyse :) iğne pıhtılaşma önlemek için ve bildiğim kadarıyla alternatifi yok :50:

kızlar yine siz sarılıp ağlayabiliyorsunuz ben hala ablamlar falan arayıp bebekler nasıl diyecek diye telefonu kapatasım geliyo her aradıklarında bi bahaneyle konuşmaktan kaçıyorum hamilelikle ilgili konuşmak beni çok geriyo anlamsız geliyo zoruma gidiyo hevesli hevesli sormaları :18: onlarda öyle hevesli ki günde 10 kere konuşsak bıkmıyorlar:18: hem kalpleri kırılacak diye

üzülüyorum hem konuşamak beni gerecek diye kaçıyorum niye böyle bilmiyorum

Bizimkilerde oyle yigenlerim ablamlar herkes ama bende konusmak istemiyorum;( onlarda kirilio ama ben istemiyorum heveslenmelerini belki bisey olur die daha cok yeni benim ki ama sen neden boyle yapiosun canim benim en az senin kdr onlarda bekledi

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı geceler dilerim

uzun ve yorucu bir günün ardından anca topiğe gelebildim umarım hepiniz iyisinizdir

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı geceler dilerim

uzun ve yorucu bir günün ardından anca topiğe gelebildim umarım hepiniz iyisinizdir

canım hoşgeldin hayırdır ne yoğunluğuydu gene misafirin mi vardı yoksa:31:

iyice şişmişsindir şimdi bide olsanda rahatlsan valla:6:
valla insanın psikolojisi bile bozuluyo 2-3 gün geciksin

evet yaa yarın 7. gün. offfffff

Bizimkilerde oyle yigenlerim ablamlar herkes ama bende konusmak istemiyorum;( onlarda kirilio ama ben istemiyorum heveslenmelerini belki bisey olur die daha cok yeni benim ki ama sen neden boyle yapiosun canim benim en az senin kdr onlarda bekledi

bu defa aynı fikirdeyiz. ben de eğer hamile kalırsam bir süre saklamak istiyorum etrafımdakilerden. arkadaşlarım yediklerimden içtiklerimden anlayabilir de ailemi idare ederim.

:))) yok valla ben hamile kalsam beni her gün arasınlar hatta yardın etsinler ben naz yapayım ...ben memnun olurdum heralde hoşoma giderdi hakkettik bu ilgiyi diye düşünüyorum:)) daha önceki hamilelliğimde hoş 2 ay sürdü ama yinede aramaları nasılsın varmı bi belirtin demeleri hepsi hoşuma gidiyordu eşimin bana olan ilgisi ...canım nasılsın diye günde elli defa araması canın ne istiyor ne getireyim demesi oooo hepsi çok güzel yaşayacağıız bunu 9 ay kızlar iyi değerlendirin ve tadını çıkarın bence:))) yani valla benden önce her ay onlar tek tek arıyor ne oldu adet oldunmu naber diye bu bile hoşuma gidiyor beni düşünüyorlar diye mutlu oluyorum.)

Back