eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ohhh hamileler hamile alınganlığı yapsın biz de burdan böyle seyredeliiim. ayıp değil mi canııım? ben de hamile kalıp duygusallaşığ sağa sola sataşmak istiyorum kızlar yaaa :))) maşallah diyyim de nazar değmesin kızlarıma.

yok be miragem ben onu anlıyorum tamam hassas
yardımcı olmaya çalışıyoruz eyvallah diyeceğine ne diyor
kendisi bilir.herkes nice zorluklar yaşıyo bi tek kendi değil demek istedim
amannn ben sevmem böyle şeylerii alet olmak istemiyorumm
bana yakışmazz:12::12::12:

canım bilmiyorum tam olarak onu tek bildiğim 7 tane olduğu 4+3 olarak dondukları ve 4'ünün 1. kalite 3'ünün 2. kalite olduğu kaç derecede donduklarıda bu kadar önemli mi bak içime kurt düştü şimdi :( ama üniversite hastanesine gittim özellikle heralde biliyorlardır bişey dimi :((

zaten biri başka diğeri başka derecede dondurmuyor ki, onun bir standardı var merak etme - de ben de unuttum kaç olduğunu, nitrojende donduruyorlar diye biliyorum.

canım bilmiyorum tam olarak onu tek bildiğim 7 tane olduğu 4+3 olarak dondukları ve 4'ünün 1. kalite 3'ünün 2. kalite olduğu kaç derecede donduklarıda bu kadar önemli mi bak içime kurt düştü şimdi :( ama üniversite hastanesine gittim özellikle heralde biliyorlardır bişey dimi :((

canım yok ben bilmediğim için sordum valla hiçte dondurulmuşum olmadığı için ne nasıl oluyor bilmiyorum
ee herhalde biliyorlardır canımm ilahii:1:

zaten biri başka diğeri başka derecede dondurmuyor ki, onun bir standardı var merak etme - de ben de unuttum kaç olduğunu, nitrojende donduruyorlar diye biliyorum.

bilmiyorum bu konuda hiç bir bilgi0 vermediler ama içimden bi ses olacak diyo sanki şimdiden kalbimde hissediyorum bebeğimi biliyomusun dondurulana kadar dayanamdm hastaneyi hergün ben aradım hatta ilk gün haber alana kadr defalarca kez son dondurulduğu gün 3. gün aradım embriyoloğum dedi ki bende tam seni arayacaktım ağzımdan pipeti bırakıp kaldırdım sen aradın dedi o an dedim ki allahım bu annelik iç güdüsü olmalı :))

bana herhalde söktürücü verecektir diye tahmin ediyorum.

eyvah nerden bulucaz? benim suçum :((

:))

elfaescim gitme hele, ağlayacaksan ağla birşey olmaz.

maşallah herkesler burdaymış, benimde canım 2 gündür dondurma çekiyor hatta şimdi yazarken ağzım sulandı ama hasta olurum diye yiyemiyorum zaten hapşırıp duruyorum :)

bilmiyorum bu konuda hiç bir bilgi0 vermediler ama içimden bi ses olacak diyo sanki şimdiden kalbimde hissediyorum bebeğimi biliyomusun dondurulana kadar dayanamdm hastaneyi hergün ben aradım hatta ilk gün haber alana kadr defalarca kez son dondurulduğu gün 3. gün aradım embriyoloğum dedi ki bende tam seni arayacaktım ağzımdan pipeti bırakıp kaldırdım sen aradın dedi o an dedim ki allahım bu annelik iç güdüsü olmalı :))

inşallah içindeli ses haklıdır bebegimolsun. olumlu düşünce çok önemli.

maşallah herkesler burdaymış, benimde canım 2 gündür dondurma çekiyor hatta şimdi yazarken ağzım sulandı ama hasta olurum diye yiyemiyorum zaten hapşırıp duruyorum :)

hkerem hoşgeldin yaa valla benimde canım maraş dondurması çekti ama dediğin gibi yemek istemiyorum
hasta olsakta ilaç kullanamıyoruz o mahvediyo insanı:50:

hkerem hoşgeldin yaa valla benimde canım maraş dondurması çekti ama dediğin gibi yemek istemiyorum

hoşbulduk canım, kornet çekiyor benimde canım aslında kışın dondurma yerim ama güvenemiyorum şimdi risk almak istemiyorum, rüyamda yedim ama ona sayıyorum :)

ay kıyamam ben size kız az ucundan alın yiyin bişey olmaz allahın izniyle

hoşbulduk canım, kornet çekiyor benimde canım aslında kışın dondurma yerim ama güvenemiyorum şimdi risk almak istemiyorum, rüyamda yedim ama ona sayıyorum :)

neyse doğumumuz yaza geliyo inşallah rabbim o günleri gösterirse
bizde süt yapsın diye bol bol dondiş yeriz:1:
kız sorma bende geçen kanuni sultan süleymanın sofrasına konuk olmuşum
allahım bir yemekler yiiyorum bir çorbalar içiyorum
saray yemekleri hepsi nasıl sofrayı donatmışlar görmeliydin
sabah kalkınca aklıma getiremedim o tadların hiçbirini:1:

Back