eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kar yağmasına gerek yok ki Ankarada dün ödedim 400 tl doğalgaz
bu arada şu yazdığın şimdilik çok yerinde olmuş sen tedavideyken çokkötü fena pskopat oluyosun :52::52::52::52::52::52::52:

anaaa bizimki daha gelmedi çok korkuyorum. tabiri caizse pohu yedik bu ay afedersin :) geçen ay aldığım ilaçların taksitleri, dondurulmuşun taksitleri, yılbaşı masrafları falan filan derken eksi 2500'üz şu an banka kartındaki eksi bakiyede. daha bu aykileri de ödemiş değiliz, dükkanda da işler berbat iki aydır. Allah sonumuzu hayır etsin. annemin kapısını çalmak istemiyorum para için ama en azından çok sıkıştığımda çalabileceğim bir kapı olması da güzel. çok şükür.

İyi arkadas sutyene benzer. Her zaman seni dik tutar ve oldugundan buyuk gosterir. Rahatlaticidir, destek verir, simsiki tutar ve her zaman kalbine en yakin yerdedir. Kotu arkadas ise dar bir dona benzer. Ne yaparsan yap kicina kacar. Bu mesaji sutyen gibi olan arkadaslarina yollamazsan memelerin sarksin :))

deli kız :)) elfa demin yazdığıma bozulma sakın takılıyorum sana ha. yazdıktan sonra dert oldu içime :) yazı dilinde anlaşılmıyo ya mimikler sonuçta.

anaaa bizimki daha gelmedi çok korkuyorum. tabiri caizse pohu yedik bu ay afedersin :) geçen ay aldığım ilaçların taksitleri, dondurulmuşun taksitleri, yılbaşı masrafları falan filan derken eksi 2500'üz şu an banka kartındaki eksi bakiyede. daha bu aykileri de ödemiş değiliz, dükkanda da işler berbat iki aydır. Allah sonumuzu hayır etsin. annemin kapısını çalmak istemiyorum para için ama en azından çok sıkıştığımda çalabileceğim bir kapı olması da güzel. çok şükür.

deli kız :)) elfa demin yazdığıma bozulma sakın takılıyorum sana ha. yazdıktan sonra dert oldu içime :) yazı dilinde anlaşılmıyo ya mimikler sonuçta.

Yok canim be ne alinicam benim bile kendime isyan edersim var sen isyan etmissin bana ne olacak kendimi camdan atip icimden tum olumsuzluklari cikarasim var :( seker kuzum bi o yaziyi senin yazini gormeden yazdim aklina bisey gelmesin siz sutyen gibisiniz ondan paylastim gerci biraz ayip oldu ama ara sirada gerekio :):)

ben de sana pskopat dedim ya alınmadın di mi ::))
walla kuzum tedavideyken para nasıl ayarlıyormuşuz bilmiyorum hoş kış geldi doğalgaz elektrik arttı bi de tuttu herşey feda olsun denizden geçtik köpüğü mü boğacak mantığıyla hiç bişyden kısmadık ylbaşında falan da özel bişey yapmadık ama biz de fena sıkıştık bizim yardım isteyebileceğimiz kimse de yok ucu ucuna ancak yetirebiliyoruz yine de şükürler olsun rabbim bu günümüzü aratmasın

kuzumm benim 623 çıkmıştı ilk testim ikinci üçbinlerdeydi bence seninki tek ama tabi belli olmaz biri geç tutunmuştur artık teste gerek yok hayırlısıyla keseyi gör de iğne bi süre sonra göbekten vuramayacaksın kola alışmaya başla bence
benim bhcg çok yüksekolduğu için gebeliği öğrenmeden başlamıştı ama öğrendikten bi hafta sonra şiddetlendi bi aydır da hiç geçmedi ama ilk haftaki kadar kötü değil çok şükür ilk başta ben hayatımda hiç kusmadığım için hiç alışamamıştım hem yiyemiyordum hem de kusuyordum şimdi en azından bazen yiyorum kussam da yemek yiyebilmek güzel :)

korkma inancını kaybetme rabbim nasip ettiyse sen ne yaparsan yap bişey olmaz ama tedbiri elden bırakmamak adına yat

:)bakalım pazartesı kısmetse goruces kola da nasıl alısırım bılmıyorum cok acıyor:: ya bunun baska muadılı bıse yokmu ya :)darısı kusmadan yemek yıyebılmene ınsallah canımcım kusma asamasını atlatıyorsun ınsallah yavas yavas:):) sonra buyucek göbus:)

Son düzenleme:
Canim cok gecmis olsun 2. Ayda neden bellimi kaybinin ay bnde cok korkuyorum

saol canım ay sen adamı öldürürsü valla sen benden de betersin dur bi rahat ol benimki düştü diye seninkidemi düşcek kalbi durdu meleğimin
sen en iyisi eve bir ultrasyon al aklına kötü bişi geldimi dinle meleğinin kalp atışını ohhhhhh misss
şaka biyanna takma rahat ol herşey yolunda zaten ve böylede devam etck

walla kuzum tedavideyken para nasıl ayarlıyormuşuz bilmiyorum hoş kış geldi doğalgaz elektrik arttı bi de tuttu herşey feda olsun denizden geçtik köpüğü mü boğacak mantığıyla hiç bişyden kısmadık ylbaşında falan da özel bişey yapmadık ama biz de fena sıkıştık bizim yardım isteyebileceğimiz kimse de yok ucu ucuna ancak yetirebiliyoruz yine de şükürler olsun rabbim bu günümüzü aratmasın

Herkesde ayni dert canim tedavide bulduk cok sukur ama simdide nasil odenecek die dusunuyoruz :) benimde kartlar cok kotu durumda esiminde bide faturalar ustune biniyor gecim derdi herseyin usttune cikio bazen ama calacak kapi olmasi ii oluyor bazen dest sart bu ara esnaflik yapanlarda tabiri caizse kan agliyor gercekten rabbim herkese bol kazanc versin deigin gibi denizden kacmadik :) ama artik kismaya baslamak lazim nasipse bebis gelecek masraflar 2 ye katliycak allah guc versin bize

Yok canim be ne alinicam benim bile kendime isyan edersim var sen isyan etmissin bana ne olacak kendimi camdan atip icimden tum olumsuzluklari cikarasim var :( seker kuzum bi o yaziyi senin yazini gormeden yazdim aklina bisey gelmesin siz sutyen gibisiniz ondan paylastim gerci biraz ayip oldu ama ara sirada gerekio :):)

Kızzz atma sakın kendini doğumdan sonra ne istersen onu yap bi sürü para emek var o bebekte bişey olmasın ona :):1:

:)bakalım pazartesı kısmetse goruces kola da nasıl alısırım bılmıyorum cok acıyor:: ya bunun baska muadılı bıse yokmu ya :)darısı kusmadan yemek yıyebılmene ınsallah canımcım kusma asamasını atlatıyorsun ınsallah yavas yavas:):) sonra buyucek göbus:)

aminn aminn inşallahhh göbüş büyümeye başladı kilo göbeği gibi şimdilik ama daha sert :)
kuzum clexane var ben kullanıyorum ama o da çok yakıyo herşeye katlandık 9 ay buna da katlancaz artık

saol canım ay sen adamı öldürürsü valla sen benden de betersin dur bi rahat ol benimki düştü diye seninkidemi düşcek kalbi durdu meleğimin
sen en iyisi eve bir ultrasyon al aklına kötü bişi geldimi dinle meleğinin kalp atışını ohhhhhh misss

Kizmayin bana ya ne yapayim korkuyorum sanada son kez soruyorum hatirlatmak istemem ama duymusmuydun neden olmus dr acikladi mi bide kac aylikti kizma lutfen

Kızzz atma sakın kendini doğumdan sonra ne istersen onu yap bi sürü para emek var o bebekte bişey olmasın ona :):1:

aminn aminn inşallahhh göbüş büyümeye başladı kilo göbeği gibi şimdilik ama daha sert :)
kuzum clexane var ben kullanıyorum ama o da çok yakıyo herşeye katlandık 9 ay buna da katlancaz artık

Guldurdun beni :):) gerten oyle ya ne emek ne masraf offf iste ondan korkum zaten :):):)

bu akşam ne kadar kibarız hepimiz :))) yok ben alınmam :)) ama o kadar da kötü değildim beee. ne yapmıştım ki?

ay şu kıza fikir vermeyin allah aşkına. siz şaka yaparsınız o ciddiye alır :))) aklına gelmeyen birşeyi söylemiş olursunuz aklına girer :))))

evet ya katlanıcas :(coraspin nekı bazıları da onu kullanıyormus ıgne kullanmıyormus ..estrafem folık asıt neyse de su ıgney ıle fıtıl benı benden ettı yanı:) sureklı bıse durtuyoruz yaa:)umarım fıtıl devam etmez 9 ay:)kendımden nefret ettım yanı...

Son düzenleme:
bu akşam ne kadar kibarız hepimiz :))) yok ben alınmam :)) ama o kadar da kötü değildim beee. ne yapmıştım ki?

ay şu kıza fikir vermeyin allah aşkına. siz şaka yaparsınız o ciddiye alır :))) aklına gelmeyen birşeyi söylemiş olursunuz aklına girer :))))

:):) sende beni ice deli ettin he kuzum :):)

evet ya katlanıcas :(coraspin nekı bazıları da onu kullanıyormus ıgne kullanmıyormus ..estrafem folık asıt neyse de su ıgney ıle fıtıl benı benden ettı yanı:) sureklı bıse durtuyoruz yaa:)umarım fıtıl devam etmez 9 ay:)kendımden nefret ettım yanı...

coraspin ben de kullanıyorum. daha önce düşük yaptığım için önlem olarak verdi doktor. faydası olmazsa bile zararı da olmaz, ben de her gün bir tane kullanıyorum dedi. iğneyle coraspinin bğlantısı yok. pıhtılaşma önlemek için benim bildiğim o.

merhaba kızlar. mirage ne yaptın geçen sordum ama cevap göremedim var mı sonuç merak ettim.

canım uzun protokolde dondurulmuş tedavisine başladım. regl olmayı bekliyorum. bugün gecikmede 6. günüm. pazartesi doktora gidcem, öğrenecez bakalım noluyo. ilgilendiğin için sağol tatlım.

Canim bende coraspin kullaniyorum kan dolasimi icin bebek icin faydali dedi kalbi icinmis yanlis anlamadiysam:(dr sordum 12 haftaya kadar jele devam dedi 2 taneydi 1 indirdi simdi estrafemide kesti kalp atisindan sonra bende su igne olayini anlamadim ben igne kullanmiyorum herkese gerekmi bu ya sendemi kullaniyosin ne ignesiymis bu

canım fraxiparine ıgne de pıhtılasma ıcın dıye bılıyorum ben ama emın degılım..gercı ne desek bos ne dıyorlarsa onu yapmak zorundayız ıste..elımız mahkum..sen nasılsın bugun goremedım senı cok ..yogunluk mu vardı canım..

Canim bende coraspin kullaniyorum kan dolasimi icin bebek icin faydali dedi kalbi icinmis yanlis anlamadiysam:(dr sordum 12 haftaya kadar jele devam dedi 2 taneydi 1 indirdi simdi estrafemide kesti kalp atisindan sonra bende su igne olayini anlamadim ben igne kullanmiyorum herkese gerekmi bu ya sendemi kullaniyosin ne ignesiymis bu

herkes kullanmıyor canım ben de o yuzden merak ettım ıste eger muadılı varsa ben de artık ıgne olmak ıstemıyorum dıye:( pazartesı sorucam artık dr a ama yarın o ıgne bu gobege nasıl gırer bılmıyorum heryerde bezeler morluklar olustu:(

Back