kar yağmasına gerek yok ki Ankarada dün ödedim 400 tl doğalgaz
bu arada şu yazdığın şimdilik çok yerinde olmuş sen tedavideyken çokkötü fena pskopat oluyosun![]()
anaaa bizimki daha gelmedi çok korkuyorum. tabiri caizse pohu yedik bu ay afedersin :) geçen ay aldığım ilaçların taksitleri, dondurulmuşun taksitleri, yılbaşı masrafları falan filan derken eksi 2500'üz şu an banka kartındaki eksi bakiyede. daha bu aykileri de ödemiş değiliz, dükkanda da işler berbat iki aydır. Allah sonumuzu hayır etsin. annemin kapısını çalmak istemiyorum para için ama en azından çok sıkıştığımda çalabileceğim bir kapı olması da güzel. çok şükür.
İyi arkadas sutyene benzer. Her zaman seni dik tutar ve oldugundan buyuk gosterir. Rahatlaticidir, destek verir, simsiki tutar ve her zaman kalbine en yakin yerdedir. Kotu arkadas ise dar bir dona benzer. Ne yaparsan yap kicina kacar. Bu mesaji sutyen gibi olan arkadaslarina yollamazsan memelerin sarksin :))
deli kız :)) elfa demin yazdığıma bozulma sakın takılıyorum sana ha. yazdıktan sonra dert oldu içime :) yazı dilinde anlaşılmıyo ya mimikler sonuçta.