eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Cnm ne kadar sürdü senn leken.. Allah razı olsun sabahtan beri ağliyorum

Yanilmiosam hayatim 7 yada 8. Gundu aksama dogru baslamisti ama wc gidince pecetede belli oluyodu seninki gibi hatta aysegul uzulme tutuma kanamasi demisti gercektend oyle cikti sabah biseyim yoktu sen jel kullanmiyomusun. Hem dusuk onlegici hemde mrionun tutunmasini saglio die biliorum icinde oyle yaziyo

Hosbulduk taze anne:) aynen hic sorma tam bir panigim kuzum sen nasl bu kadar rahatsin ozeniyorm size ya ben korkular yasiyorum yok dusuk olu bebek falan oku oku sonunda bozdum kafayi ruyamda dr kalbi durmus dedi hem randevu aldim sabsh 16.30 verdi usendim gitmedim pazartesiye aldim ama gelirmi o pazar bilmem:):)

canımınıcı hersey olacaga varıyor...ben rahatım ama daha gormedım ya belkı de ondan:) olumlu dusunce de cok onemlı bılıyorsun degıl mı..dusunmemeye calıs yoksa gecmez 9 ay kız:) bu arada bende aksamları carpıntı olmaya basladı sende varmıydı ya..carpıntı olunca korkudan daha beter heyecanlandırıyorum kendımı carpıntı artıyor 3 gundur sıkıntım bu..

Yanilmiosam hayatim 7 yada 8. Gundu aksama dogru baslamisti ama wc gidince pecetede belli oluyodu seninki gibi hatta aysegul uzulme tutuma kanamasi demisti gercektend oyle cikti sabah biseyim yoktu sen jel kullanmiyomusun. Hem dusuk onlegici hemde mrionun tutunmasini saglio die biliorum icinde oyle yaziyo

boyacii bak derdının dermanı elfaesteymıss:)hadı rahatla

canımınıcı hersey olacaga varıyor...ben rahatım ama daha gormedım ya belkı de ondan:) olumlu dusunce de cok onemlı bılıyorsun degıl mı..dusunmemeye calıs yoksa gecmez 9 ay kız:) bu arada bende aksamları carpıntı olmaya basladı sende varmıydı ya..carpıntı olunca korkudan daha beter heyecanlandırıyorum kendımı carpıntı artıyor 3 gundur sıkıntım bu..

Olmazmi ilk oldugnda oluyorum sandim atesler basti ay cok kotuydu dr araim gecenin bi yarisi normal gebelik belirtileri dmisti. Simdide inanilmaz kaigimda ates var ama dr aramaya cekiniyorum artik hersey icin ariyorm acil bisey ciksa bakmiycak bikti kadin :)

Olmazmi ilk oldugnda oluyorum sandim atesler basti ay cok kotuydu dr araim gecenin bi yarisi normal gebelik belirtileri dmisti. Simdide inanilmaz kaigimda ates var ama dr aramaya cekiniyorum artik hersey icin ariyorm acil bisey ciksa bakmiycak bikti kadin :)

benım de nefesım darAlıyor dun cıglık atasım geldı .. dualar okuyorum tuhaf oldum en son uyuyakalmısım allahtan

benım de nefesım darAlıyor dun cıglık atasım geldı .. dualar okuyorum tuhaf oldum en son uyuyakalmısım allahtan

Oluo bunlar canim korkma :) ben o defrelere atlattim ya rahat ol benim gibi panikleme kendini daha zor olanlara sakla :(bundan sonrasi daha zor icine ates. Dusecek gounce uyuyamiyacaksin bile rahat ya ona isey olursa die cok zor korkutmak gibi olmainda. Gercekler bunlar

readhaire canım bnmde olmuştu hafif.bn sürekli yatmıştım.Ayşegül doğru söylüyor nete girme lütfen yat dinlen canım.tutunma büyük ihtimal

Oluo bunlar canim korkma :) ben o defrelere atlattim ya rahat ol benim gibi panikleme kendini daha zor olanlara sakla :(bundan sonrasi daha zor icine ates. Dusecek gounce uyuyamiyacaksin bile rahat ya ona isey olursa die cok zor korkutmak gibi olmainda. Gercekler bunlar

:):)ayy elfaeess oldurdun benı gulmekten:)kız benı rahatlat dıye sordum anacım daha beterıne hazırlan dıyorsun:):) ates bastıgında burda bana eslık edeceksın ama bak:))

readhaire canım bnmde olmuştu hafif.bn sürekli yatmıştım.Ayşegül doğru söylüyor nete girme lütfen yat dinlen canım.tutunma büyük ihtimal

canım yatıyorum suanda da koydum yanıma sehpayı o sekılde yazıyorum..ben de korktum acaba panık atakmı oldum ben dıye..korktukca nefes alamamaktan korkup daha beter oldum..dınlenıyorum canım mumkun oldugunca haftasonu ıyıkı geldı haftaıcı okul fena yoruyor ..kedıı sımdı farkettım kuzum kanama mı sandın sen bendekınıı boyacıyla karsıtrıdın sanırım bende carpıntı var:)

:):)ayy elfaeess oldurdun benı gulmekten:)kız benı rahatlat dıye sordum anacım daha beterıne hazırlan dıyorsun:):) ates bastıgında burda bana eslık edeceksın ama bak:))

:) kuzum sende sorlacak ksi var orulmayacak kisi var dimi benim gibi panikten baska ne duyacaktin:) hem dogrulari soyluorum bu arada ben cok uyuyoum sende uyku nasil

:) kuzum sende sorlacak ksi var orulmayacak kisi var dimi benim gibi panikten baska ne duyacaktin:) hem dogrulari soyluorum bu arada ben cok uyuyoum sende uyku nasil

:)) bende de bır uyku halıdır gıdıyor bakalım ne olucak dun de cok basım dondu agzımda 5 tane aft cıktı onların agrısı fena:( senın gıbı panıkten belkım bu defaa olumlu bırsey cıkar dedıydım de:):) hala dıyorkı dogruları soyluyorum:):) ates bastıgında gorusces senle bak tekrar soyluyorum:):)

Ya buarada ben duzgun yaziorum ama sayfaya dusunce harfler eksik oluo i pad kullaniyorum ondan mi acaba sinir basti turkce kabulmu etmiyor ay herseyde beni buluo

:)) bende de bır uyku halıdır gıdıyor bakalım ne olucak dun de cok basım dondu agzımda 5 tane aft cıktı onların agrısı fena:( senın gıbı panıkten belkım bu defaa olumlu bırsey cıkar dedıydım de:):) hala dıyorkı dogruları soyluyorum:):) ates bastıgında gorusces senle bak tekrar soyluyorum:):)

Ya bu atesler neki tabii bebegi goreceksin sonra ay bisy oldumu olacakmi die dusuneceksin ates dusecek icine benim gecti agrim sizim bebegi gorunce dahada panikleim yalan mi kim oyle olmaz ki

kız ben de atesım cıkacak sanıyorum:)))o endıseyı tabıkı yasıcaz:))

:):):) ay icimi geirdin anlatana kadar nie atesin ciksin gripmisin hamilesin ilk ay bai kisilerde ates basmasi oluomus dr oyle dei ama gecici benim gecti ama dedigim gibi baska atesleim sancilaim var bu agilar daha zor ya kaybedersim agrilari

:):):) ay icimi geirdin anlatana kadar nie atesin ciksin gripmisin hamilesin ilk ay bai kisilerde ates basmasi oluomus dr oyle dei ama gecici benim gecti ama dedigim gibi baska atesleim sancilaim var bu agilar daha zor ya kaybedersim agrilari

:):)Allah ıyılıgını versın senın:):) hadı azcık dınlenelım yıne gelırız:))kımse de yok zaten herkes dınlenmede

iyi hafta sonları istanbullular havanın kıymetini bilin gezin tozun pazartesi karla uyanıcakmışız.

yuppi diycem ama doğal gaz faturası gelince de yuppileyebilir miyim sonra ona emin olamıyorum :)))

Kizlar sabah kanamam oldu galiba regl oldm::(((. Hemşire yat dinlen daha 6. Günün kanamazsn dedi yatiyorum ama artk umudum yokk :((((((

canım çok geçmiş olsun ama bana implantasyon kanamasıdır gibi geliyor. peşin peşin üzülme boşuna. regl olmak için çok erken sanki.

selam kızar naslsınız inşallah herşey yolundadır beni soraranız pek iyi değim dün gece çok ağrım oldu saatlerce geçmedi acısına dayanamadım baya ağladım gece yarısına doğru geçti biraz sabah kalktm hafif hafif batıyor daha ve merkeze gittik doktorumla görüştüm biz önlemimizi aldık inşallah geçer ddi gine serum taktılar ve merkezin merdiveninden inerken benim tnsiyonum düşmesiyle kendimi yerde buldum paldür küldür yuvarlandım eşim bile tutamadı benim düşmemle bütün hemşirler toplandı allahım güleyim mi ağlıyayım mı çok komik durumdaydım ya neyse

kızlar benim transferim pazartesi günü ohs olmuşsam hadi transfer ederlerse hadi bebeğim tutunmazsa böyle bi sorunu gözardı etmezler demi kızlar yardım edn bana ben hamile kalana kadar kafanızın etini yicem sizin

çok geçmiş olsun ferihacım. ben düşene hiç gülemem valla, korkarım hep birşey oldu mu diye. ohss olursan önceden anlarlar ve ertelerler merak etme canım.

allahım hepinize sabır güç versin.. insaallah evlatlarınız en kısa zamanda kucagınızda olur.bend eburadaydım şükür hamıleyim..size dua edıyorum her zaman..zaman zaman topiğe gırıyor ama yazmıyorum pek.hamile olacagınıza inanın umudunuzu yitirmeyin kızlar

hoşgeldin nisasum. gel sürün biraz bize şansın bulaşsın da biz de hamile kalalım :)

Canim cok gecmis olsun 2. Ayda neden bellimi kaybinin ay bnde cok korkuyorum

bi sus artık elfaes bi sus beeee, isyan ettirdin haa :))) çböyle şey görmedim. ben düşük yapmış bir insan olarak senin kadar panik değilim, en azından şimdilik :)))

canım Allah yardımcın olsun ne kadar surdu senın bu kusmalar ya ..daha rahat olmana sevındım ınsallah hepten gecsın su bulantılar...ben de ıyıyım sukur canım ultrason pazartesı ogleden sonra ınsllah..fraxiparine ıgneden dolayı karnım cok sertlestı ıgne vurmakta zorlanıyorum sıkıntı oldu resmen ..yenıden kan tahlılı yaptırmadım ılkı 86 dıgerı 235 tı yenıden yaptırmama gerek varmı sence tuba ya?bır de ıkız gebelık degıldır dımı benımkı:)en cok onu merak edıyorum

kuzumm benim 623 çıkmıştı ilk testim ikinci üçbinlerdeydi bence seninki tek ama tabi belli olmaz biri geç tutunmuştur artık teste gerek yok hayırlısıyla keseyi gör de iğne bi süre sonra göbekten vuramayacaksın kola alışmaya başla bence
benim bhcg çok yüksekolduğu için gebeliği öğrenmeden başlamıştı ama öğrendikten bi hafta sonra şiddetlendi bi aydır da hiç geçmedi ama ilk haftaki kadar kötü değil çok şükür ilk başta ben hayatımda hiç kusmadığım için hiç alışamamıştım hem yiyemiyordum hem de kusuyordum şimdi en azından bazen yiyorum kussam da yemek yiyebilmek güzel :)

Kizlar saolun valla size sorayım die çok girdm nete.. Aysegülü red tuba feriha ayseaabb hepiniz saolun.. Yatiyorum.. Şakir şakir deil tubam kirmizi amaa sadece vc ye gidip silince peçeteye geliyor .. Bakalm bekliyorum.. İnş.. Bırakmamiştr beni bebişim:((((

korkma inancını kaybetme rabbim nasip ettiyse sen ne yaparsan yap bişey olmaz ama tedbiri elden bırakmamak adına yat

yuppi diycem ama doğal gaz faturası gelince de yuppileyebilir miyim sonra ona emin olamıyorum :)))

canım çok geçmiş olsun ama bana implantasyon kanamasıdır gibi geliyor. peşin peşin üzülme boşuna. regl olmak için çok erken sanki.

çok geçmiş olsun ferihacım. ben düşene hiç gülemem valla, korkarım hep birşey oldu mu diye. ohss olursan önceden anlarlar ve ertelerler merak etme canım.

hoşgeldin nisasum. gel sürün biraz bize şansın bulaşsın da biz de hamile kalalım :)

bi sus artık elfaes bi sus beeee, isyan ettirdin haa :))) çböyle şey görmedim. ben düşük yapmış bir insan olarak senin kadar panik değilim, en azından şimdilik :)))

kar yağmasına gerek yok ki Ankarada dün ödedim 400 tl doğalgaz
bu arada şu yazdığın şimdilik çok yerinde olmuş sen tedavideyken çokkötü fena pskopat oluyosun :52::52::52::52::52::52::52:

İyi arkadas sutyene benzer. Her zaman seni dik tutar ve oldugundan buyuk gosterir. Rahatlaticidir, destek verir, simsiki tutar ve her zaman kalbine en yakin yerdedir. Kotu arkadas ise dar bir dona benzer. Ne yaparsan yap kicina kacar. Bu mesaji sutyen gibi olan arkadaslarina yollamazsan memelerin sarksin :))👙

Back