kar yağmasına gerek yok ki Ankarada dün ödedim 400 tl doğalgaz
bu arada şu yazdığın şimdilik çok yerinde olmuş sen tedavideyken çokkötü fena pskopat oluyosun
İyi arkadas sutyene benzer. Her zaman seni dik tutar ve oldugundan buyuk gosterir. Rahatlaticidir, destek verir, simsiki tutar ve her zaman kalbine en yakin yerdedir. Kotu arkadas ise dar bir dona benzer. Ne yaparsan yap kicina kacar. Bu mesaji sutyen gibi olan arkadaslarina yollamazsan memelerin sarksin :))
anaaa bizimki daha gelmedi çok korkuyorum. tabiri caizse pohu yedik bu ay afedersin :) geçen ay aldığım ilaçların taksitleri, dondurulmuşun taksitleri, yılbaşı masrafları falan filan derken eksi 2500'üz şu an banka kartındaki eksi bakiyede. daha bu aykileri de ödemiş değiliz, dükkanda da işler berbat iki aydır. Allah sonumuzu hayır etsin. annemin kapısını çalmak istemiyorum para için ama en azından çok sıkıştığımda çalabileceğim bir kapı olması da güzel. çok şükür.
deli kız :)) elfa demin yazdığıma bozulma sakın takılıyorum sana ha. yazdıktan sonra dert oldu içime :) yazı dilinde anlaşılmıyo ya mimikler sonuçta.
anaaa bizimki daha gelmedi çok korkuyorum. tabiri caizse pohu yedik bu ay afedersin :) geçen ay aldığım ilaçların taksitleri, dondurulmuşun taksitleri, yılbaşı masrafları falan filan derken eksi 2500'üz şu an banka kartındaki eksi bakiyede. daha bu aykileri de ödemiş değiliz, dükkanda da işler berbat iki aydır. Allah sonumuzu hayır etsin. annemin kapısını çalmak istemiyorum para için ama en azından çok sıkıştığımda çalabileceğim bir kapı olması da güzel. çok şükür.
deli kız :)) elfa demin yazdığıma bozulma sakın takılıyorum sana ha. yazdıktan sonra dert oldu içime :) yazı dilinde anlaşılmıyo ya mimikler sonuçta.
kuzumm benim 623 çıkmıştı ilk testim ikinci üçbinlerdeydi bence seninki tek ama tabi belli olmaz biri geç tutunmuştur artık teste gerek yok hayırlısıyla keseyi gör de iğne bi süre sonra göbekten vuramayacaksın kola alışmaya başla bence
benim bhcg çok yüksekolduğu için gebeliği öğrenmeden başlamıştı ama öğrendikten bi hafta sonra şiddetlendi bi aydır da hiç geçmedi ama ilk haftaki kadar kötü değil çok şükür ilk başta ben hayatımda hiç kusmadığım için hiç alışamamıştım hem yiyemiyordum hem de kusuyordum şimdi en azından bazen yiyorum kussam da yemek yiyebilmek güzel :)
korkma inancını kaybetme rabbim nasip ettiyse sen ne yaparsan yap bişey olmaz ama tedbiri elden bırakmamak adına yat
Canim cok gecmis olsun 2. Ayda neden bellimi kaybinin ay bnde cok korkuyorum
ben de sana pskopat dedim ya alınmadın di mi ::))
walla kuzum tedavideyken para nasıl ayarlıyormuşuz bilmiyorum hoş kış geldi doğalgaz elektrik arttı bi de tuttu herşey feda olsun denizden geçtik köpüğü mü boğacak mantığıyla hiç bişyden kısmadık ylbaşında falan da özel bişey yapmadık ama biz de fena sıkıştık bizim yardım isteyebileceğimiz kimse de yok ucu ucuna ancak yetirebiliyoruz yine de şükürler olsun rabbim bu günümüzü aratmasın
kızlaaar elfaes e bır steteskop hedıye edelım ne dersınız:):)oturdukca dınlesın
Aman teker teker gelin kisss usttume kusucem he :) tamam daha sustum zaten steteskop alicaktimda 3 aylikken oluyomus. Benden kacarmi arastirdim:):)
Yok canim be ne alinicam benim bile kendime isyan edersim var sen isyan etmissin bana ne olacak kendimi camdan atip icimden tum olumsuzluklari cikarasim varseker kuzum bi o yaziyi senin yazini gormeden yazdim aklina bisey gelmesin siz sutyen gibisiniz ondan paylastim gerci biraz ayip oldu ama ara sirada gerekio :):)
:)bakalım pazartesı kısmetse goruces kola da nasıl alısırım bılmıyorum cok acıyor:: ya bunun baska muadılı bıse yokmu ya :)darısı kusmadan yemek yıyebılmene ınsallah canımcım kusma asamasını atlatıyorsun ınsallah yavas yavas:):) sonra buyucek göbus:)
saol canım ay sen adamı öldürürsü valla sen benden de betersin dur bi rahat ol benimki düştü diye seninkidemi düşcek kalbi durdu meleğimin
sen en iyisi eve bir ultrasyon al aklına kötü bişi geldimi dinle meleğinin kalp atışını ohhhhhh misss
şaka biyanna takma rahat ol herşey yolunda zaten ve böylede devam etck
Kızzz atma sakın kendini doğumdan sonra ne istersen onu yap bi sürü para emek var o bebekte bişey olmasın ona :)
aminn aminn inşallahhh göbüş büyümeye başladı kilo göbeği gibi şimdilik ama daha sert :)
kuzum clexane var ben kullanıyorum ama o da çok yakıyo herşeye katlandık 9 ay buna da katlancaz artık
ben de sana pskopat dedim ya alınmadın di mi ::))
walla kuzum tedavideyken para nasıl ayarlıyormuşuz bilmiyorum hoş kış geldi doğalgaz elektrik arttı bi de tuttu herşey feda olsun denizden geçtik köpüğü mü boğacak mantığıyla hiç bişyden kısmadık ylbaşında falan da özel bişey yapmadık ama biz de fena sıkıştık bizim yardım isteyebileceğimiz kimse de yok ucu ucuna ancak yetirebiliyoruz yine de şükürler olsun rabbim bu günümüzü aratmasın
saol canım ay sen adamı öldürürsü valla sen benden de betersin dur bi rahat ol benimki düştü diye seninkidemi düşcek kalbi durdu meleğimin
sen en iyisi eve bir ultrasyon al aklına kötü bişi geldimi dinle meleğinin kalp atışını ohhhhhh misss
şaka biyanna takma rahat ol herşey yolunda zaten ve böylede devam etck
Kızzz atma sakın kendini doğumdan sonra ne istersen onu yap bi sürü para emek var o bebekte bişey olmasın ona :)
aminn aminn inşallahhh göbüş büyümeye başladı kilo göbeği gibi şimdilik ama daha sert :)
kuzum clexane var ben kullanıyorum ama o da çok yakıyo herşeye katlandık 9 ay buna da katlancaz artık
bu akşam ne kadar kibarız hepimiz :))) yok ben alınmam :)) ama o kadar da kötü değildim beee. ne yapmıştım ki?
ay şu kıza fikir vermeyin allah aşkına. siz şaka yaparsınız o ciddiye alır :))) aklına gelmeyen birşeyi söylemiş olursunuz aklına girer :))))
evet ya katlanıcascoraspin nekı bazıları da onu kullanıyormus ıgne kullanmıyormus ..estrafem folık asıt neyse de su ıgney ıle fıtıl benı benden ettı yanı:) sureklı bıse durtuyoruz yaa:)umarım fıtıl devam etmez 9 ay:)kendımden nefret ettım yanı...
merhaba kızlar. mirage ne yaptın geçen sordum ama cevap göremedim var mı sonuç merak ettim.
evet ya katlanıcascoraspin nekı bazıları da onu kullanıyormus ıgne kullanmıyormus ..estrafem folık asıt neyse de su ıgney ıle fıtıl benı benden ettı yanı:) sureklı bıse durtuyoruz yaa:)umarım fıtıl devam etmez 9 ay:)kendımden nefret ettım yanı...
Canim bende coraspin kullaniyorum kan dolasimi icin bebek icin faydali dedi kalbi icinmis yanlis anlamadiysamdr sordum 12 haftaya kadar jele devam dedi 2 taneydi 1 indirdi simdi estrafemide kesti kalp atisindan sonra bende su igne olayini anlamadim ben igne kullanmiyorum herkese gerekmi bu ya sendemi kullaniyosin ne ignesiymis bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?