Cnm ne kadar sürdü senn leken.. Allah razı olsun sabahtan beri ağliyorum
Hosbulduk taze anne:) aynen hic sorma tam bir panigim kuzum sen nasl bu kadar rahatsin ozeniyorm size ya ben korkular yasiyorum yok dusuk olu bebek falan oku oku sonunda bozdum kafayi ruyamda dr kalbi durmus dedi hem randevu aldim sabsh 16.30 verdi usendim gitmedim pazartesiye aldim ama gelirmi o pazar bilmem:):)
Yanilmiosam hayatim 7 yada 8. Gundu aksama dogru baslamisti ama wc gidince pecetede belli oluyodu seninki gibi hatta aysegul uzulme tutuma kanamasi demisti gercektend oyle cikti sabah biseyim yoktu sen jel kullanmiyomusun. Hem dusuk onlegici hemde mrionun tutunmasini saglio die biliorum icinde oyle yaziyo
canımınıcı hersey olacaga varıyor...ben rahatım ama daha gormedım ya belkı de ondan:) olumlu dusunce de cok onemlı bılıyorsun degıl mı..dusunmemeye calıs yoksa gecmez 9 ay kız:) bu arada bende aksamları carpıntı olmaya basladı sende varmıydı ya..carpıntı olunca korkudan daha beter heyecanlandırıyorum kendımı carpıntı artıyor 3 gundur sıkıntım bu..
Olmazmi ilk oldugnda oluyorum sandim atesler basti ay cok kotuydu dr araim gecenin bi yarisi normal gebelik belirtileri dmisti. Simdide inanilmaz kaigimda ates var ama dr aramaya cekiniyorum artik hersey icin ariyorm acil bisey ciksa bakmiycak bikti kadin :)
benım de nefesım darAlıyor dun cıglık atasım geldı .. dualar okuyorum tuhaf oldum en son uyuyakalmısım allahtan
Oluo bunlar canim korkma :) ben o defrelere atlattim ya rahat ol benim gibi panikleme kendini daha zor olanlara saklabundan sonrasi daha zor icine ates. Dusecek gounce uyuyamiyacaksin bile rahat ya ona isey olursa die cok zor korkutmak gibi olmainda. Gercekler bunlar
readhaire canım bnmde olmuştu hafif.bn sürekli yatmıştım.Ayşegül doğru söylüyor nete girme lütfen yat dinlen canım.tutunma büyük ihtimal
:):)ayy elfaeess oldurdun benı gulmekten:)kız benı rahatlat dıye sordum anacım daha beterıne hazırlan dıyorsun:):) ates bastıgında burda bana eslık edeceksın ama bak:))
:) kuzum sende sorlacak ksi var orulmayacak kisi var dimi benim gibi panikten baska ne duyacaktin:) hem dogrulari soyluorum bu arada ben cok uyuyoum sende uyku nasil
:) kuzum sende sorlacak ksi var orulmayacak kisi var dimi benim gibi panikten baska ne duyacaktin:) hem dogrulari soyluorum bu arada ben cok uyuyoum sende uyku nasil
:)) bende de bır uyku halıdır gıdıyor bakalım ne olucak dun de cok basım dondu agzımda 5 tane aft cıktı onların agrısı fenasenın gıbı panıkten belkım bu defaa olumlu bırsey cıkar dedıydım de:):) hala dıyorkı dogruları soyluyorum:):) ates bastıgında gorusces senle bak tekrar soyluyorum:):)
Ya bu atesler neki tabii bebegi goreceksin sonra ay bisy oldumu olacakmi die dusuneceksin ates dusecek icine benim gecti agrim sizim bebegi gorunce dahada panikleim yalan mi kim oyle olmaz ki
kız ben de atesım cıkacak sanıyorum:)))o endıseyı tabıkı yasıcaz:))
:):):) ay icimi geirdin anlatana kadar nie atesin ciksin gripmisin hamilesin ilk ay bai kisilerde ates basmasi oluomus dr oyle dei ama gecici benim gecti ama dedigim gibi baska atesleim sancilaim var bu agilar daha zor ya kaybedersim agrilari
iyi hafta sonları istanbullular havanın kıymetini bilin gezin tozun pazartesi karla uyanıcakmışız.
Kizlar sabah kanamam oldu galiba regl oldm:((. Hemşire yat dinlen daha 6. Günün kanamazsn dedi yatiyorum ama artk umudum yokk (((((
selam kızar naslsınız inşallah herşey yolundadır beni soraranız pek iyi değim dün gece çok ağrım oldu saatlerce geçmedi acısına dayanamadım baya ağladım gece yarısına doğru geçti biraz sabah kalktm hafif hafif batıyor daha ve merkeze gittik doktorumla görüştüm biz önlemimizi aldık inşallah geçer ddi gine serum taktılar ve merkezin merdiveninden inerken benim tnsiyonum düşmesiyle kendimi yerde buldum paldür küldür yuvarlandım eşim bile tutamadı benim düşmemle bütün hemşirler toplandı allahım güleyim mi ağlıyayım mı çok komik durumdaydım ya neyse
kızlar benim transferim pazartesi günü ohs olmuşsam hadi transfer ederlerse hadi bebeğim tutunmazsa böyle bi sorunu gözardı etmezler demi kızlar yardım edn bana ben hamile kalana kadar kafanızın etini yicem sizin
allahım hepinize sabır güç versin.. insaallah evlatlarınız en kısa zamanda kucagınızda olur.bend eburadaydım şükür hamıleyim..size dua edıyorum her zaman..zaman zaman topiğe gırıyor ama yazmıyorum pek.hamile olacagınıza inanın umudunuzu yitirmeyin kızlar
Canim cok gecmis olsun 2. Ayda neden bellimi kaybinin ay bnde cok korkuyorum
canım Allah yardımcın olsun ne kadar surdu senın bu kusmalar ya ..daha rahat olmana sevındım ınsallah hepten gecsın su bulantılar...ben de ıyıyım sukur canım ultrason pazartesı ogleden sonra ınsllah..fraxiparine ıgneden dolayı karnım cok sertlestı ıgne vurmakta zorlanıyorum sıkıntı oldu resmen ..yenıden kan tahlılı yaptırmadım ılkı 86 dıgerı 235 tı yenıden yaptırmama gerek varmı sence tuba ya?bır de ıkız gebelık degıldır dımı benımkı:)en cok onu merak edıyorum
Kizlar saolun valla size sorayım die çok girdm nete.. Aysegülü red tuba feriha ayseaabb hepiniz saolun.. Yatiyorum.. Şakir şakir deil tubam kirmizi amaa sadece vc ye gidip silince peçeteye geliyor .. Bakalm bekliyorum.. İnş.. Bırakmamiştr beni bebişim(((
yuppi diycem ama doğal gaz faturası gelince de yuppileyebilir miyim sonra ona emin olamıyorum :)))
canım çok geçmiş olsun ama bana implantasyon kanamasıdır gibi geliyor. peşin peşin üzülme boşuna. regl olmak için çok erken sanki.
çok geçmiş olsun ferihacım. ben düşene hiç gülemem valla, korkarım hep birşey oldu mu diye. ohss olursan önceden anlarlar ve ertelerler merak etme canım.
hoşgeldin nisasum. gel sürün biraz bize şansın bulaşsın da biz de hamile kalalım :)
bi sus artık elfaes bi sus beeee, isyan ettirdin haa :))) çböyle şey görmedim. ben düşük yapmış bir insan olarak senin kadar panik değilim, en azından şimdilik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?