Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canikom uyandın mı?yatın bakalım bu saate kadar ben de uyumak istiyoruuummmmmmmm![]()
Kizlar sabah kanamam oldu galiba regl oldm:((. Hemşire yat dinlen daha 6. Günün kanamazsn dedi yatiyorum ama artk umudum yokk
(((((
Kizlar sabah kanamam oldu galiba regl oldm:((. Hemşire yat dinlen daha 6. Günün kanamazsn dedi yatiyorum ama artk umudum yokk
(((((
(((((
canım önce geçmiş olsun düşünce bende gülerim valla. ama seninki kötü olmuş tansşiyon düşmesi kötü.pazartesi ohs olursan merak etme transferin ertelenir doktoruna güven bence.ayrıca hepimiz birbirimizin kafasını şişiriyoruz merak etme rahat ol.selam kızar naslsınız inşallah herşey yolundadır beni soraranız pek iyi değim dün gece çok ağrım oldu saatlerce geçmedi acısına dayanamadım baya ağladım gece yarısına doğru geçti biraz sabah kalktm hafif hafif batıyor daha ve merkeze gittik doktorumla görüştüm biz önlemimizi aldık inşallah geçer ddi gine serum taktılar ve merkezin merdiveninden inerken benim tnsiyonum düşmesiyle kendimi yerde buldum paldür küldür yuvarlandım eşim bile tutamadı benim düşmemle bütün hemşirler toplandı allahım güleyim mi ağlıyayım mı çok komik durumdaydım ya neyse
kızlar benim transferim pazartesi günü ohs olmuşsam hadi transfer ederlerse hadi bebeğim tutunmazsa böyle bi sorunu gözardı etmezler demi kızlar yardım edn bana ben hamile kalana kadar kafanızın etini yicem sizin
:):):)canimsin ya kusura bakma buara bende akil kalmadi malum seviyor seni bu saskin:)
(((((
Canım dun yazmıssın hatırlatıp üzmek istemem ama yıne de dualarımda oldugunu bılmenı ıstedım..ben de cok umutlanmıstım ama son uzuntun olur umarım..tup bebek pozıtıf olucak inşl !çok ağladım nedensizce ağladım eşim geldi o yüzden kapattım az önce özürdilerim sizlerden...tüp negatifimde bile bu kadar ağlamamıştım.. bu beni çok yıktı bi daha o çubukları elime almayacağım 9 ay olmasam yine almayacağım günü geçenler sakın belirtilere aldanmayın günlerdir sağ kasığım ağrıyor ayaklarım donuyor idrar testi 2. çizgi çıktı bütün bunlara rağmen yokmuş...bana dua edenlerden beni merak edenlerden allah razı olsun iyiki sizler varsınız hepinizi çok seviyorum...bu gün genetik testleri verdik bakalım 2. tüp tedavisine başlıyoruz sil baştan rabbim hakkımızda ne hayırlısı ise onu versin......
Amiiin canım öncelikle hayırlı saglıklı bakımı kolay benısler olsunlar ınsallah ama bak gor kız o kız:)Bugün dr.a gittim soldakinini pipisi var ama diğeri net değil %80 kız olabilir dedi.Geçen gittiğim asistan da sağdaki erkek demişti.Kafam karıştı yaa.Nasıl iş bu anlamadım.Kiloları 230ve 226 imiş.Suyun iyi dedi bol bol su içmeye devam.Eşimde sevine sevine sınava gitti.ama değişebilir belki,belki stajyer kordonu görmüştür:))
Bnm için sağlığı daha önemli.Arkadaşlar bu arada bir arkadaşım söyledi Peygamber efendimiz(s.a.v) hep allahım bana bakımı kolay ,hayırlı evlat ver diye dua edermiş,bn de artık Bakımı kolay,hayırlı ve sağlıklı olması için dua ediyorum.
Tubacım umarım bugun daha ıyısındırkızlar ben çıkıyorum midem çok fena coştuu nolur bana dua edinn...
(((((
Canım dun yazmıssın hatırlatıp üzmek istemem ama yıne de dualarımda oldugunu bılmenı ıstedım..ben de cok umutlanmıstım ama son uzuntun olur umarım..tup bebek pozıtıf olucak inşl !
Amiiin canım öncelikle hayırlı saglıklı bakımı kolay benısler olsunlar ınsallah ama bak gor kız o kız:)
Tubacım umarım bugun daha ıyısındır
Boyaciiii sımdı nasılsın kanama devam edıyor muu?
Evet cnnm 3kere faln lavaboya girdm az da olsa geliyor peçeteye(
[/QUOTE][QUOTyok cnm o ne işe yarıyor ki ?
E=redhairedgirl;28125507]uzulme daha hıc bırsey bellı degıl bak yerlesme de olabılır..progestan fıtıl kullanıyorum ben sen kullanıyormuydun?
uzulme daha hıc bırsey bellı degıl bak yerlesme de olabılır..progestan fıtıl kullanıyorum ben sen kullanıyormuydun?