eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Bugün dr.a gittim soldakinini pipisi var ama diğeri net değil %80 kız olabilir dedi.Geçen gittiğim asistan da sağdaki erkek demişti.Kafam karıştı yaa.Nasıl iş bu anlamadım.Kiloları 230ve 226 imiş.Suyun iyi dedi bol bol su içmeye devam.Eşimde sevine sevine sınava gitti.ama değişebilir belki,belki stajyer kordonu görmüştür:))
Bnm için sağlığı daha önemli.Arkadaşlar bu arada bir arkadaşım söyledi Peygamber efendimiz(s.a.v) hep allahım bana bakımı kolay ,hayırlı evlat ver diye dua edermiş,bn de artık Bakımı kolay,hayırlı ve sağlıklı olması için dua ediyorum.

Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kuzucuklarını şükür iyilermiş ne güzel:)bende heycanla perşembe yi bekliyorum kuzucuğumu göreyim diye İnsan merak ediyor gerçi cinsiyetini şimdiden halam ayrı teyzem ayrı soruyor bellimi örgü bişeyler yapcaz diye rabbim bu günleri bizlere verdi çok şükür kızlar bu duyguları tez zamanda yaşarsınız inşallah.

Bugün dr.a gittim soldakinini pipisi var ama diğeri net değil %80 kız olabilir dedi.Geçen gittiğim asistan da sağdaki erkek demişti.Kafam karıştı yaa.Nasıl iş bu anlamadım.Kiloları 230ve 226 imiş.Suyun iyi dedi bol bol su içmeye devam.Eşimde sevine sevine sınava gitti.ama değişebilir belki,belki stajyer kordonu görmüştür:))
Bnm için sağlığı daha önemli.Arkadaşlar bu arada bir arkadaşım söyledi Peygamber efendimiz(s.a.v) hep allahım bana bakımı kolay ,hayırlı evlat ver diye dua edermiş,bn de artık Bakımı kolay,hayırlı ve sağlıklı olması için dua ediyorum.

canım benim rabbim gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inş bebişlerin inş biri kız biri erkek olur canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş

ah canım benim allaha şükür bu günleri gördün allahım tek ağrıda kucağına almayıda nasip etsin inşallah allahım bizlerede bakımı kolay hayırlı evlatlar versin :))

Canım bnm Allah razı olsun.Gönlümde hep sizler varsınız,dualarımda da,arkadaşlarıma ,eşime bile sizden bahsediyorum .Sizlerinnde hamişliğini duymadan ayrılmayacağım zaten burdan.Bnada hep burası destek oldu.Kimseye bişey anlatılmıyor ki.Sizlerin derdiyle dertleniyoruz burda.Kim dinler bizi bu kadar kim moral verirki...Herkes birbirine laf taşımak için uğraşıyor,anlamıyorlar bizi.

:50:

merhaba havinim nasılsın canım filmin çekildimi? Ben geriden geliyorum çok takip edemedim sizleri

canım dündü rabbimin izniyle herşey yolunda inş adetimlede tedaviye start vereceğiz rabbim bu sefer inş banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder

canım dündü rabbimin izniyle herşey yolunda inş adetimlede tedaviye start vereceğiz rabbim bu sefer inş banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder

Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına inşallah havinim olcak rabbim seninde yüzünü güldürcek ve hep birlikte çok sevineceğiz burda:)

ayşegül kız ayıp değil mi? Burada herkes oturmuş senden haber bekliyor cadı.

Daha ne olsun, maşallahh. 5. Güne kadar bekleyeceklerdir madem bu kadar çok embriyo var. O zamana kadar da bazıları eleniyor sağlamları kalıyor. Bir de bildiğim kadarıyla çok yumurta toplandığında ohss riski oluşabiliyor. Su içmek gerekiyor diye biliyorum. Inşallah güzel olacak sonuç ferihacım. Birbirinize yazıyorsunuz demişsin ama bugüne bugün bana birşey yazmışlığın yok onu napcaz? :))))

nazlı böcüksün işte :)) adetimin gecikme nedeni hamilelik değil onu ima ediyorsan, çubukum negatif çıktı :)

böyle zamanlarda herkes hamile kalır biliosun asilcim. Bi de genelde yanlışlıkla hamile kalmış olurlar. Aman boşveeer, bizim de hamile kalıp doğurucamız zamanlar gelecek asilcim. Sen de ben de daha önce hamilelik yaşadık, neden bir daha olmasın ki?

Yeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm, sen nerdesin kız nerdesiiin? Hayırsız. Ben de negatif sonuç aldım ama senin gibi hayırsızlık edip çekip gitmedim. Bak gamze haziranı bekliyor, her gün burda. Utanmaz yelim :)) napıyosun iyi misin canım? Toparlandın mı? Ne zaman yeni tedavi hayırlısıyla?

güzelim haklısın belki ama inan kaç kere misafir olarak girip okudum yazdıklarınızı ne bilim garip bi duygu işte ne yazsam ne yapsam diye düşündüm :( kıyamam sana 2.denemen mi negatif çıktı :( bnde yeni para biriktirmeye başladım tedavi için....allah kimsenin emeklerini ziyan etmesin...canım benim inan seni çok özledim diğer arkadaşlarımıda...gerçi bir kısmıyla facebookta görüşüyoruz hayırlı haberlerini alıyorum...öpüyorum seni canım benim

bende gitmiyorum herkesşn hamiş olduğunu duyana kadar, sabahtan beri ayşegule dua edıyrdum ınsaallah vardır dıye, herkesin test tarihinde o heyecanına şahit olmak istiyorum, kendi pozitifimi duyunca ağlamıştım ama sizinkilere inşallah mutlulukta gülmek istiyorum..

:) aynen ama dio senin olacak diye bisey yok sn korkma dio aman hic korkmadim geceleri uyuyamiorum bu kokulardan kizlar ya hamile kalamayiz hamile kalanlarin cocuklari olanlrin dogum hikayelerini maruz kaliriz.hamile kaliriz dusuk yapanlarin kotu hikayeleine maruz kaliriz of allahim

elfaes bnm senin gibi evhamlı mı evhamlı bir arkadşım vardı üniversitede.Herzaman sınavları geçemeyeceğini düşünüp evham yapar çok çalışırdı,okadar mutsuzluğa sürüklerdiki kendini.Sonra ne mi oldu okul birincisi,bölüm birincisi,aynı okula akademisyen oldu şimdi doçentlik için uğraşıyor .Geçende aradı bni hala mutsuz.Bnce hayata pozitif bakmak ve hep olumlu düşünmek için o kadar çok şeye sahibiz ki.Evhamlarından kurtulmak için kendini işine odakla,sadece zarar gelecek yerden uzak tut kendini yeter.Gerisi Allahın takdiri dersen rahatlarsın ve kendini daha iyi hissedersin.Felaket tellalrından uzak dur,moralini kimsenin bozmasına da izin verme.çookk zevkli bir işin var bence evham yapacak hiç sebep yok.Bebişin de büyüyor ne güzel.Ben senin çookk dikkatli ve sevecen bir anne olacağını düşünüyorum.Evham evhamı doğurur unutma!

Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına inşallah havinim olcak rabbim seninde yüzünü güldürcek ve hep birlikte çok sevineceğiz burda:)

inş canım inş bu yolda tek duamız o hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun rabbim tedavilerimizin sonunda hepimizin evini şenlendirsin kucağını doldursun inş

bende gitmiyorum herkesşn hamiş olduğunu duyana kadar, sabahtan beri ayşegule dua edıyrdum ınsaallah vardır dıye, herkesin test tarihinde o heyecanına şahit olmak istiyorum, kendi pozitifimi duyunca ağlamıştım ama sizinkilere inşallah mutlulukta gülmek istiyorum..

gitmeyin canım nere gideceksiniz bizi bırakıp daha çok mutluluklar paylaşacağız rabbimin izniyle bu topikte

elfaes bnm senin gibi evhamlı mı evhamlı bir arkadşım vardı üniversitede.Herzaman sınavları geçemeyeceğini düşünüp evham yapar çok çalışırdı,okadar mutsuzluğa sürüklerdiki kendini.Sonra ne mi oldu okul birincisi,bölüm birincisi,aynı okula akademisyen oldu şimdi doçentlik için uğraşıyor .Geçende aradı bni hala mutsuz.Bnce hayata pozitif bakmak ve hep olumlu düşünmek için o kadar çok şeye sahibiz ki.Evhamlarından kurtulmak için kendini işine odakla,sadece zarar gelecek yerden uzak tut kendini yeter.Gerisi Allahın takdiri dersen rahatlarsın ve kendini daha iyi hissedersin.Felaket tellalrından uzak dur,moralini kimsenin bozmasına da izin verme.çookk zevkli bir işin var bence evham yapacak hiç sebep yok.Bebişin de büyüyor ne güzel.Ben senin çookk dikkatli ve sevecen bir anne olacağını düşünüyorum.Evham evhamı doğurur unutma!

evham evhamı doğuruyor gerçekten tebrübeyle sabittir.baştan önlemini al elfaes tatlım.

gitmesin hamileler bir yere hem bize umut olsunlar hemde dua etsinler.

mrb arkadaşşlar dün ymurtalarım toplandı 20 tane bugün hastaneden aradılar 15 tanesinin kaliteli olduğunu söylediler ve pazar günü transverim yapılacak ama bende çok kötü mide bulantısı ve kusma var artı kabızlık bu dün başladı ne yapmam gerekiyo lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayı :((((

Sagol canim ya ben gercekten hissetmek istiyorm anneligi ama olmuyo iste ya bise olursa die bide salak komsum geldi hayirli olusuna yok iki dusuyu olmus ne kanamai ne agrii olmus 1. Bebek 4 aylikken kalbi durmus yok o yok bu anlatti iice beni sancilara soktu ben dusnuyodum netin kablosunu keseim olmsuz bisey okumayim die ama bu komsularn aci hikayeler icin apt atesemi vereyim off

hey Allahım yaa, buna benzer birşeyi elti yapmıştı bana geçmişte. neyse demek bunlardan çok var.

biri kız biri erkek. her söylediğinde tekrarlıyorum. 40 kere söylersen olurmuş :)

güzelim haklısın belki ama inan kaç kere misafir olarak girip okudum yazdıklarınızı ne bilim garip bi duygu işte ne yazsam ne yapsam diye düşündüm :( kıyamam sana 2.denemen mi negatif çıktı :( bnde yeni para biriktirmeye başladım tedavi için....allah kimsenin emeklerini ziyan etmesin...canım benim inan seni çok özledim diğer arkadaşlarımıda...gerçi bir kısmıyla facebookta görüşüyoruz hayırlı haberlerini alıyorum...öpüyorum seni canım benim

birincisi canım. ikincisine yeni başladım. ay Allah korusun, ikincisi pozitif olacak inşallah.

gitmesin hamileler bir yere hem bize umut olsunlar hemde dua etsinler.
buradayız canım hep dualarımızdasınız inşallah, rabbim sizlere de nasşp edecek az beklemedik bu günleri

mrb arkadaşşlar dün ymurtalarım toplandı 20 tane bugün hastaneden aradılar 15 tanesinin kaliteli olduğunu söylediler ve pazar günü transverim yapılacak ama bende çok kötü mide bulantısı ve kusma var artı kabızlık bu dün başladı ne yapmam gerekiyo lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayı :((((

hayırlı olsun tedavin arkadaşım, bol su iç,ayrıca z.yağı iç kabız olmamak ok önemli transerferden sonra ıkınmamak lazım sakı ihmal etme

buradayız canım hep dualarımızdasınız inşallah, rabbim sizlere de nasşp edecek az beklemedik bu günleri

hayırlı olsun tedavin arkadaşım, bol su iç,ayrıca z.yağı iç kabız olmamak ok önemli transerferden sonra ıkınmamak lazım sakı ihmal etme

Allah razı olsun.inşallah bizde görelim o günleri.bazen imkansız gibib geliyor ya hemen listeye dönüyorum hamileleri görünce tekrar umutlanıyorum.mirage topiğin aylardır bize umut oluyor sağollll.

Back