maşallah kalabalık bugün topik
maşallah.ne var ne yok gamzecim aysegule üzüldük ama elden ne gelir demi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah kalabalık bugün topik
:)))) kızma bana oldumu senin çocukluğuna inmek lazım:))) bide anladığım kadarı ile biraz bu konuda ilgi istiyorsun eşinde sana bu konuda galesiz davranıyor biraz teselli olsa belki geçer.. senin panik ataklığını bildiği için umursamaz davranıyor buda seni böyle düşünmeye mahkum ediyor...ama biz varız rahat ol ve bebeğin gelecek onu bekle sev okşa yarın öbürgün tekmeleri yiyince aklın başına gelir....))
İnsallah canim atsin tekmeleri anca deigin gibi gelecek aklim basima :) cocukluguma inersn cok sey hayatim 8 yasindaydim babam trafik kazasi geirdi 6 ay ha bugun cikip gelecek ha gun derken bi sabah 6 ay sonra cenaze arabasi kapiya geldi o gun bugundur inanmiyorum hayata hep teseliyle gecti cocuklugum simdi teselilere var olan seylere bile inanmiyorum anlatsam roman olur :)
İnsallah canim atsin tekmeleri anca deigin gibi gelecek aklim basima :) cocukluguma inersn cok sey hayatim 8 yasindaydim babam trafik kazasi geirdi 6 ay ha bugun cikip gelecek ha gun derken bi sabah 6 ay sonra cenaze arabasi kapiya geldi o gun bugundur inanmiyorum hayata hep teseliyle gecti cocuklugum simdi teselilere var olan seylere bile inanmiyorum anlatsam roman olur :)
( başın sağolsun elfacım. ama sen anne olacaksın. daha güçlü durmayı öğrenmelisin hayata karşı. de mi ama?
kalabalık da anlamadım ki napıyor herkes öylecene ekrana mı bakıyorlar kimse bişey yazmıyo :))
Sagol canim ya ben gercekten hissetmek istiyorm anneligi ama olmuyo iste ya bise olursa die bide salak komsum geldi hayirli olusuna yok iki dusuyu olmus ne kanamai ne agrii olmus 1. Bebek 4 aylikken kalbi durmus yok o yok bu anlatti iice beni sancilara soktu ben dusnuyodum netin kablosunu keseim olmsuz bisey okumayim die ama bu komsularn aci hikayeler icin apt atesemi vereyim off
evt yaaa bende onu diyecektim önceki sayfaları okuyorlar herhalde
sağol tatlım bildiğin gibi sen nasılsın evt üzüldük canım ama hayırlısı olsunmaşallah.ne var ne yok gamzecim aysegule üzüldük ama elden ne gelir demi.
iyiki hayırlı olsuna gelmiş oda felaket tellalı.Allah korusun.
Slm canım benimde 20 tane toplanmıştı 15 döllendi ama önemli olan yumurtaların çokluğu değil tabiyki inşallah en kaliteli embiyoyu transfer edicekler ve bebişine kavuşacaksın:) Bende şişmiştim altı litre su içtim her gün bol bol su iç lütfen ağrıların olucaktır mutlaka ama geçecek şeker:)
. evet canım çok olmasının hiç önemi yok tek kaliteli olsun yeter ağzınızdn bal dalıyor kızlar işallah tutar bu sefer
canım 1 gündemi içtin 6 ltre suyu
ay bide sorum olcak ohs olan kişi idrara çıkamıyor muş öylemi bilgin var mı bide bu şişlik devam ederse transfer olmaz dmi
geldi tatlım geldi merak etme :)) mecburen gelecek hayat bu acısıyla tatlısıyla napalım allahım tez zamanda hepimizi sevindirsin inşallah:))nasıl oldun canım.gülen yüzün geri geldi mi.
sağol tatlım bildiğin gibi sen nasılsın evt üzüldük canım ama hayırlısı olsun
canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin
canım benim babana çok geçmiş olsun sende bunu düşünüp üzülme bu aylar önemli biliyon sen yalnız olsaydın bu süreci atlatabilirmiydin canım rabbim bebişlerine sağlık versin hepsi geçiyo
ben iyiyim ara ara ağrım sancım oluyo onun haricinde sıkıntı yok şükürler olsun evet tedaviye başlamak için geri sayım diyorum kırmızılar geldimi starttı vereceğim nasipse inş sonuda güzel olur rabbim benimde tüm isteyenlerinde kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldurur dua edin canım
Tubam banada ogretin kiz artik bende gebelik takvimi yapmak istiom sonra yazilarda karakter kullanmak istiorum ya artik duyun sesimi kactir soruyorum ya![]()
:) aynen ama dio senin olacak diye bisey yok sn korkma dio aman hic korkmadim geceleri uyuyamiorum bu kokulardan kizlar ya hamile kalamayiz hamile kalanlarin cocuklari olanlrin dogum hikayelerini maruz kaliriz.hamile kaliriz dusuk yapanlarin kotu hikayeleine maruz kaliriz of allahim
Bugün dr.a gittim soldakinini pipisi var ama diğeri net değil %80 kız olabilir dedi.Geçen gittiğim asistan da sağdaki erkek demişti.Kafam karıştı yaa.Nasıl iş bu anlamadım.Kiloları 230ve 226 imiş.Suyun iyi dedi bol bol su içmeye devam.Eşimde sevine sevine sınava gitti.ama değişebilir belki,belki stajyer kordonu görmüştür:))
Bnm için sağlığı daha önemli.Arkadaşlar bu arada bir arkadaşım söyledi Peygamber efendimiz(s.a.v) hep allahım bana bakımı kolay ,hayırlı evlat ver diye dua edermiş,bn de artık Bakımı kolay,hayırlı ve sağlıklı olması için dua ediyorum.
Slm canım benimde 20 tane toplanmıştı 15 döllendi ama önemli olan yumurtaların çokluğu değil tabiyki inşallah en kaliteli embiyoyu transfer edicekler ve bebişine kavuşacaksın:) Bende şişmiştim altı litre su içtim her gün bol bol su iç lütfen ağrıların olucaktır mutlaka ama geçecek şeker:)
. evet canım çok olmasının hiç önemi yok tek kaliteli olsun yeter ağzınızdn bal dalıyor kızlar işallah tutar bu sefer
canım 1 gündemi içtin 6 ltre suyu
ay bide sorum olcak ohs olan kişi idrara çıkamıyor muş öylemi bilgin var mı bide bu şişlik devam ederse transfer olmaz dmi
Canım ben her gün içiyordum 6 litre suyu ve yanında aldığım diğer sıvılar hariç bende idrara çıkılmadığını duydum ben çıkıyordum. transferim salı yapılcaktı doktorum çok şişsin perşembeyi bekliyelim inmezse önümüzdeki ay yaparız demişti. çok şiş olunca transfer bir sonraki aya yapılıyor. benim inmişti şükür yapıldı iki gün sonra lütfen bol su tüket benim tedavimde en zoru yumurta toplandıktan sonraki süreçti geçti şükür rabbime
Bugün dr.a gittim soldakinini pipisi var ama diğeri net değil %80 kız olabilir dedi.Geçen gittiğim asistan da sağdaki erkek demişti.Kafam karıştı yaa.Nasıl iş bu anlamadım.Kiloları 230ve 226 imiş.Suyun iyi dedi bol bol su içmeye devam.Eşimde sevine sevine sınava gitti.ama değişebilir belki,belki stajyer kordonu görmüştür:))
Bnm için sağlığı daha önemli.Arkadaşlar bu arada bir arkadaşım söyledi Peygamber efendimiz(s.a.v) hep allahım bana bakımı kolay ,hayırlı evlat ver diye dua edermiş,bn de artık Bakımı kolay,hayırlı ve sağlıklı olması için dua ediyorum.