eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canımm iyi olmaya çalışıyorum çok şükürr ama babam kalp hastası bir aydır annem benimle kalıyo babam bazen gidiyo kendi evinin rahatını özlüyorum diyo bazen bizimmle kalıyo bugün biraz kötü olmuş kendimi çok suçlu hissettim benim yüzümden bi aydır düzeni bozuldu kendine bakamadı diye biraz onun burukluğu var çok şükür iyi şimdi annemi gönderdim hemenn

sen nasılsın var mı ağrın sızınn az kaldı artık başlamana rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin

Tubam banada ogretin kiz artik bende gebelik takvimi yapmak istiom sonra yazilarda karakter kullanmak istiorum ya artik duyun sesimi kactir soruyorum ya:(:(

canım hoşgeldin nasılsın sen bize bol bol dua et bizde sana ediyoz rabbim hepimizin duasını kabul etsin inş

hoşgeldin canım sen nasılsın ben iyiyim şükürler olsun

Etmezmiyim kuzum hep ediyorum canim rabbim pozitifler kalp atislarini en onemlisi kucagimiza alacagimiz gunleri gostersin

sağol canım iyiyim ara ara benimde sancım oluyo sen nasılsın hiç bişeye kafanı takma bebişine odaklan canım

iyi olmana sevindim canım işallah son sancıların olur bende iyi olmaya çalışıyorum bugün çok şişkinlik var çok korkuyorum geçmicek diye bebeğime kavuşmak istiyorum bir an önce hamile kalıp bende rahat rahat arkadaşlarımın yanına gitmak istiyorum bol bol su içiyorum başka ne yapmam lazım benim

iyi olmana sevindim canım işallah son sancıların olur bende iyi olmaya çalışıyorum bugün çok şişkinlik var çok korkuyorum geçmicek diye bebeğime kavuşmak istiyorum bir an önce hamile kalıp bende rahat rahat arkadaşlarımın yanına gitmak istiyorum bol bol su içiyorum başka ne yapmam lazım benim

canım bu durumda benim bildiğim en iyi sıvı tüketimi geliyomuş başka bişey bilsem yazardım inş sende bebişine hergün bir adım daha yaklaşıyon canım hepimiz öyle rabbimin izniyle

canım herkes yazmışda son transferi olan olarak bende yazmak istedim..aynı gün benmle olan arkadaş orta şiddetle ohss oldu.. onunda 20 yumoş falan vardı.. yapman gereken tek şey bol su içmek ve evet merkezine git serum versinler onda işe yaradı.. çünkü çok yumurta olduğu için onda olabileceğini söylediler . gerçi benmde 20 idi ama değerlerim ona göre daha normaldi bende sorun olmadı ama dediğim gibi onun transfer gününe kadar ağrısı ve şişkinliği devam etti.. ama transferi ertelenmedi çünkü o aradaki 5 gün su içirterek ve serumla değerlerini baya bi düzelttiler sennde öyle olacaktır.. sadece rahat ol suyunu iç çok yorma kendini ;)

canım sadece sürprizi kaçırdın o kadar .. böyle düşün.. bak ne güzel yeni tedaviye başlayacaksın ve inş.. bu kez olacak.. Rabbim isteyen kullarından hiç birşeyi esirgemez ...

saol canım bende dünden beri içtiğim su çok serum taktılar merkezde dokorumda dedi sen uyanana kadar seruma boğduk ddi yarın gitcem gine takcaklar inşallah atlatırım bende
canım sende inşallah hamiş haberlerini yazarsın bura umut ediyorum hamilesindi canım emeklerin boşa çıkmaz

bugün aradılar beni 29 tane yumurtadan 25 tanes sağlıklı çıkmış 18 tanesi döllenmiş güzel gidiyor dediler kızlr sizce nasıl gerçi soruyorum ama kimse bana cevap vermiyor hep birbirinize yazıyorsunuz
sizce hamile kalırmıyım ben bukadar yumurta oldu ama ben şişer gibi oldum çok korkuyorum su toplarsa diye başınız hiç böyle bir olay geldimi napmam lazım bileniniz yokmu sancı olyor karnımda normal mi sizce

Slm canım benimde 20 tane toplanmıştı 15 döllendi ama önemli olan yumurtaların çokluğu değil tabiyki inşallah en kaliteli embiyoyu transfer edicekler ve bebişine kavuşacaksın:) Bende şişmiştim altı litre su içtim her gün bol bol su iç lütfen ağrıların olucaktır mutlaka ama geçecek şeker:)

canım iyi bebiş maşallah bende cinsyet ii bekliyorum bakalım hayırlısı,

İyi olmanıza sevindim:)) Rabbim hayırlısını versin. İnsan merak ediyor mutlaka bende kendi kendime acaba kızmı oğlanmı diye soruyorum açıkçası nasip tabiyki.

çok ağladım nedensizce ağladım eşim geldi o yüzden kapattım az önce özürdilerim sizlerden...tüp negatifimde bile bu kadar ağlamamıştım.. bu beni çok yıktı bi daha o çubukları elime almayacağım 9 ay olmasam yine almayacağım günü geçenler sakın belirtilere aldanmayın günlerdir sağ kasığım ağrıyor ayaklarım donuyor idrar testi 2. çizgi çıktı bütün bunlara rağmen yokmuş...bana dua edenlerden beni merak edenlerden allah razı olsun iyiki sizler varsınız hepinizi çok seviyorum...bu gün genetik testleri verdik bakalım 2. tüp tedavisine başlıyoruz sil baştan rabbim hakkımızda ne hayırlısı ise onu versin......

Canım üzülme lütfen eski yaşadığım günler geldi aklıma çok duygulandım şimdi zamanı değilmiş canım rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürcek üzülme lütfen

canım benim ne olur üzü lme oluyamadım yazını böyle durumlarda kendim yaşamış gibi yıkılıyorum bitanem ama imtihan işte hakkımıza hayırlısı baksana ne anlatacağım benim ablam 6 sene uğraştı hamile kalmak için ben küçüktüm daha anlamazdım onu ve sonunda tedaviyle hamile kaldı 3üz tuttu ve 7 ay hiç kalkmadı hep yattı bebeklerin odası hazırlandı okadar hevesliydiki herşey 3 er 3 er alındı herşey bir gün sancılandı ve 7 aylıkken doğum yaptı 2 erkek 1 kız birer gün arayla kaybettik ablam hiç bişeyden habersiz bebekler küvezde sanıyor yatıyor bebeğin 1 sini annem 1 sini eniştem 1nide babam kucağına almış kolidorda ağlıyorlar eniştem ayakta xor duruyor ablamın odasına giremediler ve piskolok yardımıyla bebekleri ablma gösterp öldüğünü dediler ablamda çarezde bebeklre sarıldı ve ağladı anne veren allah alanda allah demişti ozaman hiç isyan etmedi ve allahım ablama 2 taneyakışıklı erkek çocuğu verdi kendiliğinden oldu canım demek istediğim allahım daha beterinden korusun üzülme

bana gelince çok saol inşallah tutarbu sefer evet çok su içiyorum sen başlamıyon mu tedaviye gine eurofertilemi geleceksin doktorun dilek hanım mı
üzülsemde elden gelen bişey yok arkadaşım olacak bunlar arkadaşların dediği gibi olsaydı süpriz yumurta olurdu hayırlısı artık ne diyelim sizler iyi olun inşallah senden güzel haberler alırızda motive oluruz canım...evet hem çok su iç hemde sakın üşütme konya buz gibi hafta sonu kar geliyormuş biliyorsun kar yağdımı kutuplarda gibi oluruz...bide ayaklarını sıcak tut..
çok saol bitanem kendi derdinin arasnda beni düşünüyorsn evet farkınyım ya bir anlık duyguyla yazdım kızlar hepinizden özür diliyorum sizleri çok sevdim kısa sürede ben biraz burda kabalık yaptım
evet aynı merkezde tedavi görüyoruz canım inşallah yüzümüz güler bu sefer
olur böyle şeyler boşver takılma sen iyi ol gerisi olur...
ayyy midem bulanırken gözlerimde bulanıyo ya ondan yanlış yazmışımdır onun için hatamı ve yani adımı kabul ediyorum :) 21. gün başlarken nasılolur bilmiyorum ben adetin 2, günü başladım ve lucrinin zaten amacı yumurtlamayı baskılamak ya ben onu düşünerek söylemiştimm ama içimden geçen senin adetinin gecikmesini bana çağrıştırdığı şey vakti zamanı mevzu inşallah öyledir

inşallah öyle olur canım yaşayıp göreceğim

kuzummm kıyamam niye ağladın sen o kadarr ama bence senin buna ihtiyacın vardı rahatlamışsındır rabbim bi daha ağlatmasın senii :)
hiç birimizi ağlatmasın tatlım ..evet birikmiş çok dolmuşum sanırım oda patladı iyiyim şimdi...
Amanda aman bu aksam topic ne guzel herkes burda nerdeyse:) canim benim burda olali 2 ay en fala 3 ay oldu ama okdr ozluorum merak ediyorum ki sizi ailem gibisiniz en guzeli birbirimizi anliyoruz beraber gulup beraber agliyoruz allah hepinizden razi olsun en guzeller hepinizi merak ediyorum boyacim havinim asillim miragem aysegulum aysem iste hepinizi adini yazamadigim hepinizi cok seviyorum iiki varsiniz az once yine kotu haberle hepimiz ayni aciyi hissettik ama bunlara hep gulucez az kaldi hepimiz anne olucaz bebislerimiz olacak ins...

Allahima yalvariyorum duysun beni aysegulum son olumsuz haber veren olsun artik hep pozitifler alalim en onemlisi kucagimiza alalim ins hamile kalanlardan tedavi gorenlerden hep ii haberler alalim ins
inşallah tatlım ..2013 bebek yılı olsun o bebekler bu evlere girsin:)))
iyi akşamlar nasılsınız güzellerim benim ayşegülcüm üzülme hayırlısı olsun dua et bol bol yunus a.s. duasını et ferahlarsın biraz allah büyük olur inş...
allahümme yarabi yahayyu ya gayyumu ya bediussemavati vel arz.ya zel celali vel ikram ya lailahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin.....amin..
canım herkes yazmışda son transferi olan olarak bende yazmak istedim..aynı gün benmle olan arkadaş orta şiddetle ohss oldu.. onunda 20 yumoş falan vardı.. yapman gereken tek şey bol su içmek ve evet merkezine git serum versinler onda işe yaradı.. çünkü çok yumurta olduğu için onda olabileceğini söylediler . gerçi benmde 20 idi ama değerlerim ona göre daha normaldi bende sorun olmadı ama dediğim gibi onun transfer gününe kadar ağrısı ve şişkinliği devam etti.. ama transferi ertelenmedi çünkü o aradaki 5 gün su içirterek ve serumla değerlerini baya bi düzelttiler sennde öyle olacaktır.. sadece rahat ol suyunu iç çok yorma kendini ;)
evet tek ilacı su...

canım sadece sürprizi kaçırdın o kadar .. böyle düşün.. bak ne güzel yeni tedaviye başlayacaksın ve inş.. bu kez olacak.. Rabbim isteyen kullarından hiç birşeyi esirgemez ...

evet tatlım olsaydı süpriz yumurta olacaktı:)) allahım inşallah bu tedavimde hem bana hem diğer arkadaşlarımıza hepimize versin ...

hayat ne garip. bir yanda böyle Allaha evlat için yalvaran biz, diğer yanda hamile kaldı diye üzülüp kahrolup kürtaj olanlar...

Evet canım gerçekten çok garip buğün arkadaşım geldi beni görmeye 12 yıllık evli çocuğu olmuyor. Tedaviye başlıycakmış tüp bebeğe çok sevindim onun adına ablasının nasıl olduğunu sordum ağlamaya başladı ablası hamileymiş eşi duymadan kürtaj olcakmış.Rabbim isteyene vermez istemeyene de böyle verir diye çok ağladı üzüldüm bende

canlarım mrb nasılsınız sizleri çok özledim bana kızmadınız inşallah...ben hala 2.tedavimi olamadım tedavi olmayınca da girmemin gereksiz kalabalık olduğunu,yazacak bişey bulamadığım için girmiyordum :( bu konuda affedin beni.....benim tanıdığım arkadaşlardan hamiş olanlar varsa yazabilirmisinz?çpüyorum hepinizi iyi akşamlar :16:
yeşimcim hoşgeldin canım nasılsın senle her ne kadar görüşsekte burda görmek ayrı bi güzel
yeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm, sen nerdesin kız nerdesiiin? hayırsız. ben de negatif sonuç aldım ama senin gibi hayırsızlık edip çekip gitmedim. bak gamze haziranı bekliyor, her gün burda. utanmaz yelim :)) napıyosun iyi misin canım? toparlandın mı? ne zaman yeni tedavi hayırlısıyla?
dimi yaaa mirage en geç tedavisi olacak benim herhalde ama hep burdayım benim tedavime kadar kimler kalır burda merak ediyorum doğrusu
teşekkür ederim canım hayır başka merkezde inşallah güzel olacak hepimiz için..
inş. canım benim bizleri habersiz bırakma
çok ağladım nedensizce ağladım eşim geldi o yüzden kapattım az önce özürdilerim sizlerden...tüp negatifimde bile bu kadar ağlamamıştım.. bu beni çok yıktı bi daha o çubukları elime almayacağım 9 ay olmasam yine almayacağım günü geçenler sakın belirtilere aldanmayın günlerdir sağ kasığım ağrıyor ayaklarım donuyor idrar testi 2. çizgi çıktı bütün bunlara rağmen yokmuş...bana dua edenlerden beni merak edenlerden allah razı olsun iyiki sizler varsınız hepinizi çok seviyorum...bu gün genetik testleri verdik bakalım 2. tüp tedavisine başlıyoruz sil baştan rabbim hakkımızda ne hayırlısı ise onu versin......
canım yaaa üzülme hayırlısı böyleymiş demek ki inan senden çok heyecanlandık ama zamanı değilmiş güçlü ol inş. bi dahaki tüp tedavinde olacak Allah ın izniyle

Kizlar az once ben hapsirdim inanilmaz kasigima agri girdi sanki kasigimda bisey koptu cok kotu bir aci ins bebise bisey olmamistir:(arkadaslar hep diorum pozitif onemli degil kucaga almak onemli ben cok sancili endiseli gunler yasiyorum rabbim bebisimin o kucucuk kalp atislarini durdurmasin icimde cok korku var ya diger gittigimde kotu bisey cikarsa die nasil gecicek bu endise korku benden bilmiorum gerci her hamile olan kadinlar bu korkulari yasarmis ama bende cok yogun bu duygular sanki ona bisey olmus gibi uzuntuluyum hep okumuycam kotu olumsuz seyleri diorum ama okumadan edemiyorum okudukca ya banada olursa die korkuyorum az once dr gidelim dedm esime belki bebise bisey olmustur deim yok dei o cok umursuz ben oyle olamiyorum.elimde olsa hergun dr gidicem ultrasonda zararli diyorlar ben ne zaman atlaticam bunlari

Kizlar az once ben hapsirdim inanilmaz kasigima agri girdi sanki kasigimda bisey koptu cok kotu bir aci ins bebise bisey olmamistir:(arkadaslar hep diorum pozitif onemli degil kucaga almak onemli ben cok sancili endiseli gunler yasiyorum rabbim bebisimin o kucucuk kalp atislarini durdurmasin icimde cok korku var ya diger gittigimde kotu bisey cikarsa die nasil gecicek bu endise korku benden bilmiorum gerci her hamile olan kadinlar bu korkulari yasarmis ama bende cok yogun bu duygular sanki ona bisey olmus gibi uzuntuluyum hep okumuycam kotu olumsuz seyleri diorum ama okumadan edemiyorum okudukca ya banada olursa die korkuyorum az once dr gidelim dedm esime belki bebise bisey olmustur deim yok dei o cok umursuz ben oyle olamiyorum.elimde olsa hergun dr gidicem ultrasonda zararli diyorlar ben ne zaman atlaticam bunlari

korkma tatlım bişey olmaz sen panik ataksın benim anladığım kadarı ile:)) öyle bişey olsaydı doktorlar bütün hamilelere hapşurmayın öksürmeyin gibi şeyler söylerlerdi sakin ol vesveseni atmak için eğer kuranı kerim okumayı biliyorsan bol oku... ve ayrıca nas ve felak surelerini bol bol oku bak faydasını göreceksin bitanem...

korkma tatlım bişey olmaz sen panik ataksın benim anladığım kadarı ile:)) öyle bişey olsaydı doktorlar bütün hamilelere hapşurmayın öksürmeyin gibi şeyler söylerlerdi sakin ol vesveseni atmak için eğer kuranı kerim okumayı biliyorsan bol oku... ve ayrıca nas ve felak surelerini bol bol oku bak faydasını göreceksin bitanem...

Kuzum ya kesinlile panik atayim bencede yada deliriyorum bilmiyorum:(kalp atislarinida gordum ama icime annelik atesi dusmedi yada dusmesine izin vermiorum bilmiorum ona bisey olursa uzulmek istemiyorum belkide degil kesin persembe yine dr var kontuol ama cok korkuyorum bakiyorum diyer kizlara daha kalp atislarini bile gormeden takvimler aciolar seviniolar bende ne sorun varya ben neden sevinemiyorum

yaaa orda zaten bi kızın saçını başını yolacaktım çingen kavgası yapacaktım kendimi zor tuttum... delimidir nedr biz neler yapıyoruz en mahrem yerlerimizi açmadığımız kimse kalamdı kullanmadığımız ilaç harcamadığımız para kalmadı manyak..ben bu çocuğu istemem daha yeni evliyim nolur aldıralım diye kocasına yalvarıyordu ..attım orda sadece döndüm akıllı ol delimiisn nesin kızım sen ben az önce senin istemediğin bebek için dünyaları vermeye geldim buraya dedim....garip garip baktı tabi bişey anlamadı ahraz...

gerizekalıya bak. istemiyorsan adam gibi korun o zaman gerizekalı ya. dövseydin keşke.

canım benim ne olur üzü lme oluyamadım yazını böyle durumlarda kendim yaşamış gibi yıkılıyorum bitanem ama imtihan işte hakkımıza hayırlısı baksana ne anlatacağım benim ablam 6 sene uğraştı hamile kalmak için ben küçüktüm daha anlamazdım onu ve sonunda tedaviyle hamile kaldı 3üz tuttu ve 7 ay hiç kalkmadı hep yattı bebeklerin odası hazırlandı okadar hevesliydiki herşey 3 er 3 er alındı herşey bir gün sancılandı ve 7 aylıkken doğum yaptı 2 erkek 1 kız birer gün arayla kaybettik ablam hiç bişeyden habersiz bebekler küvezde sanıyor yatıyor bebeğin 1 sini annem 1 sini eniştem 1nide babam kucağına almış kolidorda ağlıyorlar eniştem ayakta xor duruyor ablamın odasına giremediler ve piskolok yardımıyla bebekleri ablma gösterp öldüğünü dediler ablamda çarezde bebeklre sarıldı ve ağladı anne veren allah alanda allah demişti ozaman hiç isyan etmedi ve allahım ablama 2 taneyakışıklı erkek çocuğu verdi kendiliğinden oldu canım demek istediğim allahım daha beterinden korusun üzülme

bana gelince çok saol inşallah tutarbu sefer evet çok su içiyorum sen başlamıyon mu tedaviye gine eurofertilemi geleceksin doktorun dilek hanım mı

çok acıymış gerçekten :((( Allah korusun yaa.

çok saol bitanem kendi derdinin arasnda beni düşünüyorsn evet farkınyım ya bir anlık duyguyla yazdım kızlar hepinizden özür diliyorum sizleri çok sevdim kısa sürede ben biraz burda kabalık yaptım
evet aynı merkezde tedavi görüyoruz canım inşallah yüzümüz güler bu sefer

estağfurullah özür dileyecek birşey yok. asıl istemeden seni ihmal ettiysek biz özür dileriz.

iyi akşamlar nasılsınız güzellerim benim ayşegülcüm üzülme hayırlısı olsun dua et bol bol yunus a.s. duasını et ferahlarsın biraz allah büyük olur inş...

naber miss angel? herşey yolunda mı canım?

Evet canım gerçekten çok garip buğün arkadaşım geldi beni görmeye 12 yıllık evli çocuğu olmuyor. Tedaviye başlıycakmış tüp bebeğe çok sevindim onun adına ablasının nasıl olduğunu sordum ağlamaya başladı ablası hamileymiş eşi duymadan kürtaj olcakmış.Rabbim isteyene vermez istemeyene de böyle verir diye çok ağladı üzüldüm bende

üstelik de yakınında böyle bir örnek varken korkmuyor muymuş ablası istediğinde olmayabilir diye. hayret ya gerçekten hayret.

Ya kızlar yeni aldığım pantolonu çamaşır suyu lekesi yaptım demin çok üzüldüüüm, daha ilk taksitini bile ödemedim :((( ne kadar dikkatsiz bir insanım ben yaaa.

Kuzum ya kesinlile panik atayim bencede yada deliriyorum bilmiyorum:(kalp atislarinida gordum ama icime annelik atesi dusmedi yada dusmesine izin vermiorum bilmiorum ona bisey olursa uzulmek istemiyorum belkide degil kesin persembe yine dr var kontuol ama cok korkuyorum bakiyorum diyer kizlara daha kalp atislarini bile gormeden takvimler aciolar seviniolar bende ne sorun varya ben neden sevinemiyorum

:)))) kızma bana oldumu senin çocukluğuna inmek lazım:))) bide anladığım kadarı ile biraz bu konuda ilgi istiyorsun eşinde sana bu konuda galesiz davranıyor biraz teselli olsa belki geçer.. senin panik ataklığını bildiği için umursamaz davranıyor buda seni böyle düşünmeye mahkum ediyor...ama biz varız rahat ol ve bebeğin gelecek onu bekle sev okşa yarın öbürgün tekmeleri yiyince aklın başına gelir....))

Son düzenleme:
Ayşegülcüğüm deminden beri formu okuyoyorum ve çook üzüldüm ne diyeceğimi bilmeden yazıyorum işte.Bu bizlerin imtihanı biliyorsun,sen iyi hisset kendini sadece.Sonuna kadar yanındayız her zaman,sen üzülürsen seni seven eşin daha çok üzülür ama belli etmez.İnşallh 2.denemede rabbim nasip eder.Sen takılma zaman ver kendine.Herşey kaderin bir cilvesi,zaman seni o yöne doğru sürüklüyor işte,oyaalıyor zaman.Bni de ve burda birçok arkadaşımızı oyaladığı gibi,o yüzden zaman herşeyi uutturur diyoruz.Bunlar geçecek ve sen de bebişine kavuşacaksın Allahın izniyle.

Back