eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Kız gördüm gelmişsin. Sayfaları okumayı bırak ve bişey yaz lütfen hepimiz öldük meraktan ve lütfen güzel bi haber ver

saol canım sayıya takılmamın sebebi sağlıklı emriyo çıkmıyor ondan 2 tedavimdede 17 tane olmuştu yumurta sayısı
ama bu sefer uçmuşum ben doktorlar felan çok yordun dediler evet 2 tane embriyo transfer ediyorlar bizim merkezde valla dünden beri içtiğim su ama şişkinlik var inşalla bi sorn olmaz

ferihacım tedavin hayırlı olsun tatlım allahım bu kez ellerini boşa çıkarmasın emeklerin dolu çıksın inşallah çok güzel inşallah başarılı bi transfer geçirirsin...ama çok fazla su iç ohs olmazsın çok içersen...

canım benim valla sizin hızınıza yetişemiyorum maşallah topik çok kalblık okuyorum çoğu zaman çıkıyordum canım kusuruma bakma bunda sonra yazarım inşallah
evet canım ne zaman transfer edileceği belli değil 5 gn olur diye tahmin ediyorum inşallah tutar bu sefer üzmez annsini evet çok u içiyorum yarın gitcem ginr mrkeze serum takılcak inşallah atlatırım bu süreci

çok ağladım nedensizce ağladım eşim geldi o yüzden kapattım az önce özürdilerim sizlerden...tüp negatifimde bile bu kadar ağlamamıştım.. bu beni çok yıktı bi daha o çubukları elime almayacağım 9 ay olmasam yine almayacağım günü geçenler sakın belirtilere aldanmayın günlerdir sağ kasığım ağrıyor ayaklarım donuyor idrar testi 2. çizgi çıktı bütün bunlara rağmen yokmuş...bana dua edenlerden beni merak edenlerden allah razı olsun iyiki sizler varsınız hepinizi çok seviyorum...bu gün genetik testleri verdik bakalım 2. tüp tedavisine başlıyoruz sil baştan rabbim hakkımızda ne hayırlısı ise onu versin......

Canım benim seni ne kadar iyi anladığımı biliyorsun. Sen bana ne demiştin biz hamile kalabiliyoruz şuan tek çare zaman. Hiç olmamış değil ki emin ol bi daha olacak ama vakti değilmiş napalım. İçimden sana sarılmak geldi ve sarılıp ağlamak. Napalım kuzum bizim imtihanımız bu. Ne kadar aynı aynı durumları negatiflikleri yaşamış olursak olalım her defasında bu bizi yıkıyor. Tek tesellimiz bi umudumuz vae kapılar kapalı çaremiz yok değil. İyiki sende varsın...

çok ağladım nedensizce ağladım eşim geldi o yüzden kapattım az önce özürdilerim sizlerden...tüp negatifimde bile bu kadar ağlamamıştım.. bu beni çok yıktı bi daha o çubukları elime almayacağım 9 ay olmasam yine almayacağım günü geçenler sakın belirtilere aldanmayın günlerdir sağ kasığım ağrıyor ayaklarım donuyor idrar testi 2. çizgi çıktı bütün bunlara rağmen yokmuş...bana dua edenlerden beni merak edenlerden allah razı olsun iyiki sizler varsınız hepinizi çok seviyorum...bu gün genetik testleri verdik bakalım 2. tüp tedavisine başlıyoruz sil baştan rabbim hakkımızda ne hayırlısı ise onu versin......

Canimsin soyleyecek soz yok aglama demekle uzulme demekle olmaz biliyorum.Biz bir mucize bekledik olmadi kismet degilmis yeter ki sen saglikli ol bu kdr gecikmekte ii degil dr git hayatim sokturucunu ic rabbim sana 2. Denemende olucaz bu son uzulusun olusun canim dualarimiz birbirimiz icin unutma

ayşegülüm niye ağlıyosun ki? zaten olursa sürpriz olacaktı demiyor muyduk? hayırlısı demek bu şekilde olması kısmet değilmiş. tekrar tedaviye başlarsın hepimiz gibi nolur ki gülüm? hesapta olmayan şeyler yüzünden motivasyonunu düşürme nolur. olsaydı güzel olurdu ama napalımm

Canım benim seni ne kadar iyi anladığımı biliyorsun. Sen bana ne demiştin biz hamile kalabiliyoruz şuan tek çare zaman. Hiç olmamış değil ki emin ol bi daha olacak ama vakti değilmiş napalım. İçimden sana sarılmak geldi ve sarılıp ağlamak. Napalım kuzum bizim imtihanımız bu. Ne kadar aynı aynı durumları negatiflikleri yaşamış olursak olalım her defasında bu bizi yıkıyor. Tek tesellimiz bi umudumuz vae kapılar kapalı çaremiz yok değil. İyiki sende varsın...

yemin ederim şu an sizleri kucaklamış sarılmış gibi ağlıyorum sesiz ama içim çok sesli allahım bizede ver ne olur doldur kucaklarımızı hazinende bol allahım ver isteyen her keze....(((

olmazsa hayırlısı böyleymiş diyebiliyoruz sadece. ben umutluydum açıkçası.olsun bakalım ikinci tüp denemende olur inşallah.ama senin gülen yüzün hep gülsün ki bebeğinde annesi gibi gülücüklü doğsun etrafına hep neşe şaçsın.ben de seni çokk seviyorum canım.

canım sana hep dua ediyoruz, üzülme ya bizim bebişler daha kıymetlı olacak inşallah, Rabbim bu tedavinde yüzünü güldürür inşallah herşeyin hayırlısı.

Canimsin soyleyecek soz yok aglama demekle uzulme demekle olmaz biliyorum.Biz bir mucize bekledik olmadi kismet degilmis yeter ki sen saglikli ol bu kdr gecikmekte ii degil dr git hayatim sokturucunu ic rabbim sana 2. Denemende olucaz bu son uzulusun olusun canim dualarimiz birbirimiz icin unutma

evet kısnet değilmiş aslında baştan bu tarafa yok diyordum ama testte çıkınca bide dr.. kist te yok sebebsiz gecikme belkide geç döllenme falan filan işte.... ardından tek taraflı kasık ağrısı hepsi bi araya geldi ...pazartesi randevum var tekrar bakalım ne diyecekler bu defa...her şeyin hayırlısını istedim yıllarca yine hayırlısı diyorum bu gözyaşlarım az sonra durur asıl içimizdeki yaşların bi an önce durması rabbim büyük...

yemin ederim şu an sizleri kucaklamış sarılmış gibi ağlıyorum sesiz ama içim çok sesli allahım bizede ver ne olur doldur kucaklarımızı hazinende bol allahım ver isteyen her keze....(((

Oyy kıyamam canımcım. Ağla içini boşalt ama biran önce atlat. Bak diğer tedaviye başlayacan moralin ve motivasyonun yerinde olsun lütfen. Bu kadar bekleyişin ve duaların karşılığı olacak ben inanıyorum

Hadi hayırlısı kaçıncı denemen bu? İnşallah bu son bekleyişin olur. Senin yapman gereken sadece kendine dikkat etmen artık. Şişkinlik oluyor normal yani bide senin yumurtan çokmuşki çok normal. Allah korusun sorun olacak bi durum olursa zaten transferi erteler Dr. Un ama sen içini ferah tut.

3. denemem canım bu inşallah son olur tek benim değil bu topikteki bütün kzların evet şiştm canım öyle olmamıştım 2. dede inşallah sorun çıkmadan transferimi olurum keni kendimi dinleyip duruyrum şiştim eyvah diye kşturuyorum evin içinde görmen lazım çok komik haldeyim deliriyorum galiba

aminnn inşallah bu topikte olan olmayan herkese Allahım senden isteyen herkeze nasip et.senin hazinende bol bizleride mahrum etme evlat imtihanıyla sınama daha fazla.

hayat ne garip. bir yanda böyle Allaha evlat için yalvaran biz, diğer yanda hamile kaldı diye üzülüp kahrolup kürtaj olanlar...

ayşegülüm niye ağlıyosun ki? zaten olursa sürpriz olacaktı demiyor muyduk? hayırlısı demek bu şekilde olması kısmet değilmiş. tekrar tedaviye başlarsın hepimiz gibi nolur ki gülüm? hesapta olmayan şeyler yüzünden motivasyonunu düşürme nolur. olsaydı güzel olurdu ama napalımm
niye ağladığımı inan bende bilmiyoru çok dolmuşum heralde miragem...içimden fışkırıyor sanki hayırlısı bakalım allahım verecek bizlerede o bebek bu eve gelecek....
olmazsa hayırlısı böyleymiş diyebiliyoruz sadece. ben umutluydum açıkçası.olsun bakalım ikinci tüp denemende olur inşallah.ama senin gülen yüzün hep gülsün ki bebeğinde annesi gibi gülücüklü doğsun etrafına hep neşe şaçsın.ben de seni çokk seviyorum canım.
evet çok gülen hiç tebessümü eksik olmayan bi yapım var normalde ama bu gün öyle oldu işte ağlıyorum sessizce az sonra geçer normale dönerim kuzum..
canım sana hep dua ediyoruz, üzülme ya bizim bebişler daha kıymetlı olacak inşallah, Rabbim bu tedavinde yüzünü güldürür inşallah herşeyin hayırlısı.
bende sizlere dua ediyorum müminin diğer mümine ettiği dua yı rabbim kabul edermiş ..inşallah olacak bi gün 15 yıllık özlem bitecek bi gün..
Oyy kıyamam canımcım. Ağla içini boşalt ama biran önce atlat. Bak diğer tedaviye başlayacan moralin ve motivasyonun yerinde olsun lütfen. Bu kadar bekleyişin ve duaların karşılığı olacak ben inanıyorum

inşallah canım benim inşallah orda malesef yine negatif dediler bana ( yine) kelimesi beni eritti orda (((... orda koptum zaten eve nasıl geldim bilmiyorum düzelirim merak etmeyin geçer az sonra başlarım yine yalakalığa...

3. denemem canım bu inşallah son olur tek benim değil bu topikteki bütün kzların evet şiştm canım öyle olmamıştım 2. dede inşallah sorun çıkmadan transferimi olurum keni kendimi dinleyip duruyrum şiştim eyvah diye kşturuyorum evin içinde görmen lazım çok komik haldeyim deliriyorum galiba

Allah yardımcın olsun o kadar iğne ilaç işlemler kolay değil yaşamayan bilemez. Moralini yüksek tut bu kadar tantananın içinde normal kalmak kolay değil zaten. Ağrı sızı olacak ama inşallah sonu güzel olurda hepsini unutturur

hayat ne garip. bir yanda böyle Allaha evlat için yalvaran biz, diğer yanda hamile kaldı diye üzülüp kahrolup kürtaj olanlar...

yaaa orda zaten bi kızın saçını başını yolacaktım çingen kavgası yapacaktım kendimi zor tuttum... delimidir nedr biz neler yapıyoruz en mahrem yerlerimizi açmadığımız kimse kalamdı kullanmadığımız ilaç harcamadığımız para kalmadı manyak..ben bu çocuğu istemem daha yeni evliyim nolur aldıralım diye kocasına yalvarıyordu ..attım orda sadece döndüm akıllı ol delimiisn nesin kızım sen ben az önce senin istemediğin bebek için dünyaları vermeye geldim buraya dedim....garip garip baktı tabi bişey anlamadı ahraz...

yanıt verdim sakın beni sallamıyorlar bu topikte diye düşünme biz burda birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için gerekirse sabaha kadar kalıyoruz dertleşiyoruz...farkındaysan her kez sana yanıt veriyor geçmiş olsun allahım sağlıklı bebekler versin güzel hayırlı bi transfer geçir tatlım sende aynı memlekette aynı merkezde tedavi görüyoruz rabbim kucağını doldursun...

yaaa orda zaten bi kızın saçını başını yolacaktım çingen kavgası yapacaktım kendimi zor tuttum... delimidir nedr biz neler yapıyoruz en mahrem yerlerimizi açmadığımız kimse kalamdı kullanmadığımız ilaç harcamadığımız para kalmadı manyak..ben bu çocuğu istemem daha yeni evliyim nolur aldıralım diye kocasına yalvarıyordu ..attım orda sadece döndüm akıllı ol delimiisn nesin kızım sen ben az önce senin istemediğin bebek için dünyaları vermeye geldim buraya dedim....garip garip baktı tabi bişey anlamadı ahraz...
canım yaa dünyaları vermeye geldim.ben de birkere demiştim hayatım boyunca çocuk hasreti çekeceğime hayatım boyunca çalışıp ödeyeceğim borcun altına girerim.ama işte Allahım bir bildiği var elbet.

Back