eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

inşallah hamilesindir.güzel haberi alır almaz bizlerede söyle merak ederiz.

ben lucrine adetimle birlikte başladım onun için adet olmadım enjektörlerini bi kere kullanıp atmadım 2 yada 3 kere kullandım ama biterse insülin enjektörü alırsın ilaç yeter ama

kızlar bu arada ben pek yazamıyorum midem yine çok kötü dün kustum kustum ağladım bugün daha lokma koyamadım ağzıma

ben lucrine adetimle birlikte başladım onun için adet olmadım enjektörlerini bi kere kullanıp atmadım 2 yada 3 kere kullandım ama biterse insülin enjektörü alırsın ilaç yeter ama

gonal f'den kalan enjektörler var evde ama üstündeki ölçüler aynı değil bildiğim kadarıyla. ölçüsünü nasıl ayarlıycam o zaman?

kızlar bu arada ben pek yazamıyorum midem yine çok kötü dün kustum kustum ağladım bugün daha lokma koyamadım ağzıma

canım neden kusmakta olduğunu kendine hatırlatırsan eziyetin hafifler belki. geçecek bunlar nasıl olsa canım, ağlama sen...

Arkadaşlar merhaba bende tedaviye başladım ve 6 yumurtdadan 5 tanesinin döllendiğini ögrendim büğün ama kaliteleri 2 kaliteymiş. Bu çok mu kötü bir durum acaba.

cnm hemen ayetel kürsiye başlıyorum senn için.. dualarımız sennle arkadaşım.. ben çok ümitliyim görceksin hamişim yazıcaksın akşama bize :)

miragem iyyiz cnmm.. bende bekliyorum 7 günüm kaldı :) niye bu kadar rahatım merak var ama kızlar çok sabırsızlanıyordu bende yok öyle bi durum.. sende kırmızıları düşünme cnm bak nasıl gelio :)

ben lucrin kullanmadım ama kullanıp elinde enjektör kalan yokmu kızlar postaya versinler.

canım yanlış anlama ama baktım şimdi amerikan hastanesinde tedaviğn oluyormuş kimdi doktorun birde neden arayıp sormuyorsun ki aklındaki soruları yalnış anlama sana akıl vermek haddim değil ama sen böye yazında devlet hastanesişne gidiyon falan zannettim ondan aramıyorsun amerikana gidiyormuşsun en iyilerinden ben ce ara sor yaaa.kusura bakma akıl vermek gibi olduysa.seni kırmak istemem.

canım benim doktorum dışardan amerikanın anlaşmalı doktoru erhan cankat, işlemlerim amerikan hastanesinde yapılıyor, opu ve transfer ve dondurulmuş. estağfurullah yanlış anlaşılcak birşey söylemedin zaten. doktor bana reglin ikinci günü gel demişti. ben de düşündüm ki tek enjektör kalana kadar bekleyeyim de o zamana kadar regl olurum belki hem randevumu da alırım. ama artık yarın bir enjektörüm kalmış olacak, kırmızılar gelse de gelmese de arıycam yani. merak etme doktoru arama sıkıntısı olanlardan değilim :) yılbaşı günü şarap içebilir miyim diye sormak için bile aradım yani :)) ama şişti vücudum, regl olsam iyiydi.

iyi o zaman vallahi yanlış anlama ama içimizden birinin bir sıkıntısı olduğunda sanki ben dardarmışım gibi sıkılıyorum.doktorunu bunun için bile arayabildiğin için çok şanslısın.inş hemen gelsin adetin sonrada bebeğin.

gonal f enjektörü ölçüsü aynı değil ama insülin enjektörünün aynı olması gerekir bi eczaneye sor bence
en çok da çevremdeki herkes naz niyaz diyo ya o çok zoruma gidiyo dün kusarken her zamankinden kötü oldum migrenim de tutmuştu akşam üzeri bi de aklıma bu geldi hem ağladım hem kustum ağladıkça daha çok tıkandım bulandım daha çok kustum bi daha bi Allahın kulu bana naz yazpıosun desin kafasını gözünü kırarım dedim eşim de öyle dedin diye bozuldu tavır yaptı ortalık iyice karıştı neymiş kafasını gözünü kırarım da ne demekmiş??? o niye alındı onu da bilmiyorum ya neyse işte bi de migrenim şiddetlendi tabi bunca şeyin üstüne sabaha kadar hem başım hem bulantım perişan oldum yeni yeni kendime geldim az biraz

Arkadaşlar bir soru daha sorayım acaba transferden sonra kacıngı gün memleketinize döndünüz ve hangi vasıta ile.. Ben de sehir dışından geliyorum ve merak ettim acaba sonucu etkiler mi diye.

tamam canım sorarım eczaneye. ilgine teşekkür ederim. bu arada demek naz yapıyosun diyen eşinin tarafından birileri ki alınıyor. aman be tuba var ya ben bebeğime bir kavuşayım onun bunun söyledikleri vız gelir tırıs gider. keyfini çıkar ulaştığın bu güzelliğin tuba. zor da geçse keyfini çıkar.

aynen canımm rabbim en kısa sürede size de nasip etsin aslında bende aynen öyle yapıyorum hayatımda hiç bu kadar umursamaz ve bencil olmamıştım kimseye ne laf sööylüyorum ne de söyleneni duyuyorum rabbim sonuna kadar bana bağışlasın sizlere de nasip etsin hem naz yapılır da bi yere kadar canıma kastım mı var benim aç gezeceğim hadi kendime kastım var araya araya zor bulduğum yavrularıma da mı kastım var?? milletteki de iş...

bu arada enjektör elinde kalanları mesela 3er kez kullan hemen atma

canım benim aklına kötü bişey getirme 5 aylık oldu bebişin rahim genişliyo bebişin büyüyo ondan bu ağrıların olabilir dualarım seninle canım
Canım çok korktum bebeğe bişey olacak diye.adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı çok şükür doktor baktı sorun yok dedi ilaç yazdı
canım bende biliyorum o ağrıları ama bu 2 gündr sürekli olunca bide vajinada batmalar başlayınca korktum iyice
gece bile uyutmadı ağrılar çok şükür normalmiş rahimi kontrol etti suyuma felan baktı her şey yolunda dedi

sorma canım bu gece sabah olmadı bana inşallah ssende tadacaksın bu duyguyu
insan yavrusunun saçının bir teline dahi bişey olsun istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…