eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım gene mi başladı kusmaların geçmiş olsun
bende bugün bişey yiyemedim midem ağzımdaydı
yavrum nasılda uzanmış hareketsizdi açlıktan melül melül olmuştu:5:

merve naberr bebişin nasıl bulantılar nasıl kaynanangillerden nbr??

bebek iyi çok şükür büyümüş bitanem 228 grcık olmuş;):nazar:
ağrılarımda geçti bulantılar tam gaz devam canım
kayganagilde işte en son kız erkek kavgası yapmıştık:9:

bu aylarda hareketlerini hissediyo musunuz ki??:))
kusura bakma cahilimde:))zsen böyle yazınca içim bi hoş oldu..bi arkadaşım vardı artık son aylarıydı tabi onun,bana dediki anlıyorum şuan kafası burada poposu burada:))ondan şeyettiydim:):52:

kusura bakma cahilimde:))zsen böyle yazınca içim bi hoş oldu..bi arkadaşım vardı artık son aylarıydı tabi onun,bana dediki anlıyorum şuan kafası burada poposu burada:))ondan şeyettiydim:):52:

yok canım biz bugün doktora gittik ultrasonda gördüm
doktro epey salladı karnımı hareket etmedi
ayrıca hissediyorum ama tabi bilememem elimi kolumu ayağımı diye
ayakları aşağıdaymış tekmesini yiyebilrsin dedi doktorum:1:

bebek iyi çok şükür büyümüş bitanem 228 grcık olmuş;):nazar:
ağrılarımda geçti bulantılar tam gaz devam canım
kayganagilde işte en son kız erkek kavgası yapmıştık:9:

bulantılar için doktorum bana premesis diiye bi ilaç verdi vitamin içerikli ama bulantı için bi haftadır nispeten daha iyiydim ilaç etkisiyle diye düşünüyordum 2 gündür yine azdı kusmalar ama doktoruna sorarak dene istersen

bulantılar için doktorum bana premesis diiye bi ilaç verdi vitamin içerikli ama bulantı için bi haftadır nispeten daha iyiydim ilaç etkisiyle diye düşünüyordum 2 gündür yine azdı kusmalar ama doktoruna sorarak dene istersen
canım be bıraktım bulantı ilaçlarını epeydir kullanmıyorum
çünkü doktorum bu ilaçlar o kadarda masum değil dedi
hem ben alıştımki 4. haftamdan beri yaşadığım şey;)

size yine soru sormaya geldim ;) kullandığım gonal f lerden çok akıntım kaşıntım oldu. doktorum normal dedi ama bence normal değil canım cok acıyor sanırım mantara döndü:(((( ne vajınanın dış duduağında şişlik oluştu çok korkuyorum :18::18::18::18:
sabahdan beri keyifsizim nerdeyse ağlıcam niye bole oldu ki :14::14::14:
sizdede böyle şeyler oldumu merak ettim

size yine soru sormaya geldim ;) kullandığım gonal f lerden çok akıntım kaşıntım oldu. doktorum normal dedi ama bence normal değil canım cok acıyor sanırım mantara döndü:(((( ne vajınanın dış duduağında şişlik oluştu çok korkuyorum :18::18::18::18:
sabahdan beri keyifsizim nerdeyse ağlıcam niye bole oldu ki :14::14::14:
sizdede böyle şeyler oldumu merak ettim

doktoruna söyledin mi vajina çevrende olan bu değişiklikleri
bendede olmuştu benimde göğüslerde kaşınma kabartı ve yanma olmuştu
yara olmuştu hatta kaşıya kaşıya
doktoruna sor bence bidaha

doktoruna söyledin mi vajina çevrende olan bu değişiklikleri
bendede olmuştu benimde göğüslerde kaşınma kabartı ve yanma olmuştu
yara olmuştu hatta kaşıya kaşıya
doktoruna sor bence bidaha

İki gün önce gittim söyledim ama o zamn sadece kızarkılık ve kaşıntı vardı fazla yumurtam gelişmiş cok horman salıgılıyorsun ondan dedi cuma günü toplanıcak yumurtalarım toplanınca rahatlarsın bıraz dedi ama bugun sabah uyandıgımda şişlik vardı.aman ya ne zor şöyle keyifli keyifi bir tüp bebek yaptıamıcammı:14::14::14::14:

canım be bıraktım bulantı ilaçlarını epeydir kullanmıyorum
çünkü doktorum bu ilaçlar o kadarda masum değil dedi
hem ben alıştımki 4. haftamdan beri yaşadığım şey;)

o ilaçları ben de bıraktım ama kızlarda çok zorlanıyo zaman zaman sanırım bunu bi araştırın isterseniz vitamin içerikli bişey çünkü ben hiç bi ilacımı da içemiyorum

Arkadaşlar bir soru daha sorayım acaba transferden sonra kacıngı gün memleketinize döndünüz ve hangi vasıta ile.. Ben de sehir dışından geliyorum ve merak ettim acaba sonucu etkiler mi diye.

Arkadaşlar bir soru daha sorayım acaba transferden sonra kacıngı gün memleketinize döndünüz ve hangi vasıta ile.. Ben de sehir dışından geliyorum ve merak ettim acaba sonucu etkiler mi diye. Ben otobüsle dönmeyi düşünüyorum ama çok sarsılırmıyım diyede düşünmeden edemiyorum.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız mervecim sana da çok geçmiş olsun ilk okurken korktum ama hamd olsun bebiş iyiymiş çok sevindim tatlım

Arkadaşlar bir soru daha sorayım acaba transferden sonra kacıngı gün memleketinize döndünüz ve hangi vasıta ile.. Ben de sehir dışından geliyorum ve merak ettim acaba sonucu etkiler mi diye. Ben otobüsle dönmeyi düşünüyorum ama çok sarsılırmıyım diyede düşünmeden edemiyorum.

canım ben 2 gün sonra uçakla dönmüştüm doktorum hemen ertesi gün dönebilirsin demişti

kızlar bu arada ben pek yazamıyorum midem yine çok kötü dün kustum kustum ağladım bugün daha lokma koyamadım ağzıma :(

hepsı ustuste gelmıs:(mıgren berbat bıse o da mıdene vurmustur belkı ..karsında ıskence cekerken bır ınsanın hem de hamıle oldugunu bıle bılşe hem de ıkızlere hamıle oldugunu bıle bıle nasıl naz nıyaz der ınsanlar ya!!takma sıkma canını eger adı nazsa bulantın gectıgınde de yap onceden soyledıklerıne sayarsın sende..aglayarak bas agrını da arttırırsın canım yapma...bebıslerı dusun kucagına alacagın anları dusun..rabbım yardımcın olsun ama gececek ınsallah bıraz daha sabır az kaldı ınsallah

iyi akşamla kızlar nasılsınız beni soracak olrsanız pek iyi sayılmam yarın opu işlemi var korku var içimde bi ağladım baya ikindin hadi iyi geçmezse tutmazsa bida nasıl kaldırırım bilemiyorum tedavideyken
takmıcam diyordum ama içim de bi sıkıntı var ya sanki herşey kötü olcak gibi
bide sorum var size 2. kalitedeki embriyomu dha iyi yoksa 1. kalitedeki mi

Arkadaşlar bir soru daha sorayım acaba transferden sonra kacıngı gün memleketinize döndünüz ve hangi vasıta ile.. Ben de sehir dışından geliyorum ve merak ettim acaba sonucu etkiler mi diye.
arkadaşım transferden snra 2saat dinlenme veriyorlar sonra yolculuk serbest diyorlar..

evet canım geçmedi ama bu hallerime şükür yinede. çok şükür bişey yokmuş bebişinde kasılmalar normalmiş dimi,sen yinede dikkat et kendine.

ben daha hissedemedim ya, o cahillik bende de var :)
canım bende vitamin kullanıyordum geçen ay, mide bulantısını kesiyordu ama bu ay vitamin vermedi normalde vermem bişey yiyemiyorsun diye vermiştim dedi,ondan bulantılarım arttı diye düşünüyorum.. decavit kullanıyordum bulantılara iyi gelir diye yazıyordu içinde. sen nasılsın bebiş nasıl canım. canım birde susuz kalınca baş ağrısı yapıyor sıvı tüketmeye özen göster bliyorum o bile zor ama gazoz iç asidini alıp, meyve suyu bulantıyı arttıryor soda da içebilirsin

Son düzenleme:
canım ben 2 gün sonra uçakla dönmüştüm doktorum hemen ertesi gün dönebilirsin demişti

Arkadaşım sagol ben vasıtaya karar veremiyorum otobüs mü araba mı. Otobüsle sarsılmaktan korkuyorum araba ile de yoldan korkuoyorum yol bilmem iz bilmem. Valla kararsızlık ne kötüymüş. Sizce hangisi daha mantıklı.

iyi akşamla kızlar nasılsınız beni soracak olrsanız pek iyi sayılmam yarın opu işlemi var korku var içimde bi ağladım baya ikindin hadi iyi geçmezse tutmazsa bida nasıl kaldırırım bilemiyorum tedavideyken
takmıcam diyordum ama içim de bi sıkıntı var ya sanki herşey kötü olcak gibi
bide sorum var size 2. kalitedeki embriyomu dha iyi yoksa 1. kalitedeki mi

Sen şimdiden bunlara takılıyosan zor olur.Yapma böyle.Birinci ikinci ne önemi var ki,1.daha iyi tabii ama bnm 2.kaliteydi tuttu ve bir sürü tutanda vardır sen rahatlat kendini ve sakın sıkma canını olumlu düşün güzel olsun inşallh.Hayırlı opular canım.İnşllh tutunacaklar sen de müjdeyi vereceksin inşalllh

Back