Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merve naberr bebişin nasıl bulantılar nasıl kaynanangillerden nbr??
canım gene mi başladı kusmaların geçmiş olsun
bende bugün bişey yiyemedim midem ağzımdaydı
yavrum nasılda uzanmış hareketsizdi açlıktan melül melül olmuştu![]()
bu aylarda hareketlerini hissediyo musunuz ki??:))
kusura bakma cahilimde:))zsen böyle yazınca içim bi hoş oldu..bi arkadaşım vardı artık son aylarıydı tabi onun,bana dediki anlıyorum şuan kafası burada poposu burada:))ondan şeyettiydim:)![]()
bebek iyi çok şükür büyümüş bitanem 228 grcık olmuş
ağrılarımda geçti bulantılar tam gaz devam canım
kayganagilde işte en son kız erkek kavgası yapmıştık![]()
canım be bıraktım bulantı ilaçlarını epeydir kullanmıyorumbulantılar için doktorum bana premesis diiye bi ilaç verdi vitamin içerikli ama bulantı için bi haftadır nispeten daha iyiydim ilaç etkisiyle diye düşünüyordum 2 gündür yine azdı kusmalar ama doktoruna sorarak dene istersen
size yine soru sormaya geldimkullandığım gonal f lerden çok akıntım kaşıntım oldu. doktorum normal dedi ama bence normal değil canım cok acıyor sanırım mantara döndü
((( ne vajınanın dış duduağında şişlik oluştu çok korkuyorum :18::18::18::18:
sabahdan beri keyifsizim nerdeyse ağlıcam niye bole oldu ki
sizdede böyle şeyler oldumu merak ettim
doktoruna söyledin mi vajina çevrende olan bu değişiklikleri
bendede olmuştu benimde göğüslerde kaşınma kabartı ve yanma olmuştu
yara olmuştu hatta kaşıya kaşıya
doktoruna sor bence bidaha
canım be bıraktım bulantı ilaçlarını epeydir kullanmıyorum
çünkü doktorum bu ilaçlar o kadarda masum değil dedi
hem ben alıştımki 4. haftamdan beri yaşadığım şey![]()
Arkadaşlar bir soru daha sorayım acaba transferden sonra kacıngı gün memleketinize döndünüz ve hangi vasıta ile.. Ben de sehir dışından geliyorum ve merak ettim acaba sonucu etkiler mi diye. Ben otobüsle dönmeyi düşünüyorum ama çok sarsılırmıyım diyede düşünmeden edemiyorum.
kızlar bu arada ben pek yazamıyorum midem yine çok kötü dün kustum kustum ağladım bugün daha lokma koyamadım ağzıma![]()
arkadaşım transferden snra 2saat dinlenme veriyorlar sonra yolculuk serbest diyorlar..Arkadaşlar bir soru daha sorayım acaba transferden sonra kacıngı gün memleketinize döndünüz ve hangi vasıta ile.. Ben de sehir dışından geliyorum ve merak ettim acaba sonucu etkiler mi diye.
evet canım geçmedi ama bu hallerime şükür yinede. çok şükür bişey yokmuş bebişinde kasılmalar normalmiş dimi,sen yinede dikkat et kendine.canım gene mi başladı kusmaların geçmiş olsun
bende bugün bişey yiyemedim midem ağzımdaydı
yavrum nasılda uzanmış hareketsizdi açlıktan melül melül olmuştu![]()
ben daha hissedemedim ya, o cahillik bende de var :)bu aylarda hareketlerini hissediyo musunuz ki??:))
kusura bakma cahilimde:))zsen böyle yazınca içim bi hoş oldu..bi arkadaşım vardı artık son aylarıydı tabi onun,bana dediki anlıyorum şuan kafası burada poposu burada:))ondan şeyettiydim:)![]()
canım bende vitamin kullanıyordum geçen ay, mide bulantısını kesiyordu ama bu ay vitamin vermedi normalde vermem bişey yiyemiyorsun diye vermiştim dedi,ondan bulantılarım arttı diye düşünüyorum.. decavit kullanıyordum bulantılara iyi gelir diye yazıyordu içinde. sen nasılsın bebiş nasıl canım. canım birde susuz kalınca baş ağrısı yapıyor sıvı tüketmeye özen göster bliyorum o bile zor ama gazoz iç asidini alıp, meyve suyu bulantıyı arttıryor soda da içebilirsinbulantılar için doktorum bana premesis diiye bi ilaç verdi vitamin içerikli ama bulantı için bi haftadır nispeten daha iyiydim ilaç etkisiyle diye düşünüyordum 2 gündür yine azdı kusmalar ama doktoruna sorarak dene istersen
iyi akşamlar kızlar nasılsınız mervecim sana da çok geçmiş olsun ilk okurken korktum ama hamd olsun bebiş iyiymiş çok sevindim tatlım
canım ben 2 gün sonra uçakla dönmüştüm doktorum hemen ertesi gün dönebilirsin demişti
iyi akşamla kızlar nasılsınız beni soracak olrsanız pek iyi sayılmam yarın opu işlemi var korku var içimde bi ağladım baya ikindin hadi iyi geçmezse tutmazsa bida nasıl kaldırırım bilemiyorum tedavideyken
takmıcam diyordum ama içim de bi sıkıntı var ya sanki herşey kötü olcak gibi
bide sorum var size 2. kalitedeki embriyomu dha iyi yoksa 1. kalitedeki mi