eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kuzumm bu ara fazla giremedim takip edemedim seni nasılsın iyimisin güzel şeyler oluyo galibaa :)) neler oluyo anlat bakalım ... Allahım gönlüne göre versin inşallahhhh

yok canım henüz yeni birşey. dondurulmuş tedavime başladım. yola devam. senin doğum da yaklaşmıştır. Kolay bir doğum olsun, Allah bir avazda kurtarsın inşallah tubişimmm.

evet canım doğru yapıyorsun çubuk kısmı içerde kalcak ilk baştaki şişkin yeden sıktırcan bide canım dediler mi bilmiyorum ama jelin kapağını açmadan o şişkin yere toplu iğnyle batırçek havası çıksın yoksa hepsi dışarı dışarı çıkıyor jelin

delik delmeye falan gerek yok canım. sadece basılı tuttuğun uç tarafı geri çıkaraa kadar sıkmaya devam etmek yeterli. yine de ucunda biraz kalırsa sorun olmuyormuş, yeterli miktar alınmış oluyormuş. zaten prospektüste de öyle yazıyordu.

2012 veda ederken rabbim tüm negatiflikleri al bizden 2013 merhaba derken rabbim hepimize gönlümüzden geçenleri ver hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eyle

hoş geldin 2013

havinim tam da 00:00'da yazmışsın haa, bravo :)) mutlu yıllar canım. Allah bu yeni yılda gönlüne göre versin inşallah.

slm kızlar ya nolurrrrr kusura bakmayın uzun zaman oldu giremedim eşimin sağlık problemleri falan vardı hallettik şükür sizden naber varmı yeni hamiş havin mirage ne yaptınız tedavileri biz iyiyiz şükür 17 hafta oldu cinsiyeti saklıyo eliyle kapatmıştı ultrasonda bakalım bu hafta belli olur inş...

eşin için geçmiş olsun canım. hoşgeldinn...

kızlar ya size yılın ilk sorusunu soruyorum. bu kırmızılar niye istemeyince gelir isteyince gelmez? geçen ayki düzene göre pazar günü regl olmam gerekirdi ama olamadım, belirtiler var ama bir türlü gelmiyor. lucrinimde de 3 tane şırınga kaldı sadece. lucrini uzun kullanmak sorun oluyor mu ki? eczacı bir tedavide bir kutu yetiyor demişti. offff yardımcı olabilecek biri var mı??

kızlar ya size yılın ilk sorusunu soruyorum. bu kırmızılar niye istemeyince gelir isteyince gelmez? geçen ayki düzene göre pazar günü regl olmam gerekirdi ama olamadım, belirtiler var ama bir türlü gelmiyor. lucrinimde de 3 tane şırınga kaldı sadece. lucrini uzun kullanmak sorun oluyor mu ki? eczacı bir tedavide bir kutu yetiyor demişti. offff yardımcı olabilecek biri var mı??

canım bekleyince gelmez o kırmızılar test ettim onayladım biliyosun lircin ben kullanmöadığım için dondurulmuş tedavimde ona bir şey söyleyemiyeceğim inş lurcin bitmeden kırmızılar teşrif eder

yok canım henüz yeni birşey. dondurulmuş tedavime başladım. yola devam. senin doğum da yaklaşmıştır. Kolay bir doğum olsun, Allah bir avazda kurtarsın inşallah tubişimmm.

delik delmeye falan gerek yok canım. sadece basılı tuttuğun uç tarafı geri çıkaraa kadar sıkmaya devam etmek yeterli. yine de ucunda biraz kalırsa sorun olmuyormuş, yeterli miktar alınmış oluyormuş. zaten prospektüste de öyle yazıyordu.

havinim tam da 00:00'da yazmışsın haa, bravo :)) mutlu yıllar canım. Allah bu yeni yılda gönlüne göre versin inşallah.

eşin için geçmiş olsun canım. hoşgeldinn...

canım tam öyle denk gelmiş ben ayarlasam olmazdı rabbiminde izniyle bizlerde 2013 de anne olacağız cennet kokulularımızı kucağımıza alacağız rabbim bizlerede yaşatacak dünyanın en güzel duygusunu anneliği buna inancım sonsuz

Son düzenleme:
Hkere sana çok önemli bişey soracağım
benim mesajımı gördüysen bana yaz lütfen:43:

merve canım noldu merak ettim inş herşey yolundadır

Sancım var baya ağrım felan vajinada batmalar
bugün başladı hala kesilmedi
şuan dondum kaldım ne yapacağımı şaşırdım
hkereye soracaktım ondada oluyormu diye
dua edin inşallah kötü bişey yoktur

canım benim aklına kötü bişey getirme 5 aylık oldu bebişin rahim genişliyo bebişin büyüyo ondan bu ağrıların olabilir dualarım seninle canım

Merveciğim takma kafana arada kısa kısa banada oluyor.bu normal artık büyüyor bebişin şekerim.Daha tekmeler yiycez,alıştır kendini.Neden evham yapıyon ki,çatı genişliyor ,kemikler açılıyor.Kanama yoksa keyfine bak çok da yorma kendini.İyi gecelerr

cevaplarınız için teşkk.ler .. bugn daha iyiyim :) yaa ne çabuk geçti zaman 1 haftam kaldı :) zyxell in test ne zaman ?? inş. pozitif alırsın cnm ...

topik boş kalmışş sankm biras :(

mervem korkma cnm bak sen yarıyı bile geçmişin annesi bebişini üzme büyüyorum ben anneeee diyor sana ;))

cnm dünmüş test tarihin... sesin çıkmamış tatildi heralde bugün mü yaptıracaksın test.. inş hayırlı sonuçlarla gelirsin cnm.. bizi merakta bırakma..

canım msj attım sana,batmalar normal ama ağrıyı bilemicem canım, haberdar et bizide geçmiş olsun.

havin canım bu aralar mide bulantıları yine başladı iyi değilim sürekli yatış arada okuyup çıkıyorum takılamıyorum..

kırmızılar öyle canım insanı deli ederler.lucrin kullanırken 8 yada 10. gün adet olunur benim bildiğim en geç ama yalnış olabilir tabi de.Allah yardımcın olsun.

cnm test günüm bugün.
eşim saolsun akşam birlikte gidelim hastaneye dedi.
onu bekliyorum anlıycan. :)

olabilir de olmayabilir de heyecanlıyım dualarını eksik etme cnm.

pazar günün den beri k.rengi akıntım oluyor ara ara.
okuduğum birşey ümitlendirirken, bir başkası ümidimi kırıyor.
tam araftayım yani,Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. amiiiiin

cnm test günüm bugün.
eşim saolsun akşam birlikte gidelim hastaneye dedi.
onu bekliyorum anlıycan. :)

olabilir de olmayabilir de heyecanlıyım dualarını eksik etme cnm.

pazar günün den beri k.rengi akıntım oluyor ara ara.
okuduğum birşey ümitlendirirken, bir başkası ümidimi kırıyor.
tam araftayım yani,Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. amiiiiin

hadi bakalım, inşallah bize güzel haberler verirsin canım.

ben hala kırmızıları bekliyorum. her türlü belirtisi var bir kendi yok. biraz araştırdım tabi hemen :) bazılarında olabiliyormuş bu gecikme lucrin sırasında, doktor adet söktürücü veriyormuş. ama bu sırada lucrin kullanılmaya devam ediyormuş. sadece bir tanesi kistleşmeden bahsetmiş, onu hiiiç düşünmedim geçtim.

siz napıyosunuz kızlar? yılbaşı telaşı falan derken uzak kaldık birkaç gündür. herkes iyi mi?

hadi bakalım, inşallah bize güzel haberler verirsin canım.

ben hala kırmızıları bekliyorum. her türlü belirtisi var bir kendi yok. biraz araştırdım tabi hemen :) bazılarında olabiliyormuş bu gecikme lucrin sırasında, doktor adet söktürücü veriyormuş. ama bu sırada lucrin kullanılmaya devam ediyormuş. sadece bir tanesi kistleşmeden bahsetmiş, onu hiiiç düşünmedim geçtim.

siz napıyosunuz kızlar? yılbaşı telaşı falan derken uzak kaldık birkaç gündür. herkes iyi mi?

bekleyince gelmez gerçekten. :)

lucrini ben reglinin 2. günü kullanmaya başlamıştım.

Back