eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

2012 veda ederken rabbim tüm negatiflikleri al bizden 2013 merhaba derken rabbim hepimize gönlümüzden geçenleri ver hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eyle

hoş geldin 2013

Son düzenleme:
yeni yılınız kutlu olsun.allah tüm isteyen kullarıyla beraber burada bulunan bütün arkadaşlarımıza sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnn

Günaydın kızlar ... Ben bugün biraz umutsuzum..çok ağrım oldu gece reegl olcam galiba :(( ilk defa umutsuzluğa kapıldım... Mantik yürürtüyorum yani çalişiyorum ultrauson resmine bakiyorum bbişimi sol tarafıma bırakmişlar ve bnm sadece sol kasiğımda ağrı var sağımda bişi yok gibi yani belki diyorum tutunmaya mi çalişiyoorr oooff bilmiyorum inş 2013 bnm için kötü başlamaz :(((

Günaydın kızlar ... Ben bugün biraz umutsuzum..çok ağrım oldu gece reegl olcam galiba :(( ilk defa umutsuzluğa kapıldım... Mantik yürürtüyorum yani çalişiyorum ultrauson resmine bakiyorum bbişimi sol tarafıma bırakmişlar ve bnm sadece sol kasiğımda ağrı var sağımda bişi yok gibi yani belki diyorum tutunmaya mi çalişiyoorr oooff bilmiyorum inş 2013 bnm için kötü başlamaz :(((

Bak şimdi guzel bir kahvaltı yapıp film izliyorsun canımcım ne sol yanını dusunuyorsun ne sag yanını:) benım son gunlere dogru asırı aancım oldu bılıyorsun heran adet olucam sanıyordum..ben bu defa bilerek ultrason resımı de almadım ızlemedım de koyarlarken..bak bör guzel olucak inşallah ilaçlarını saatınde al gerısını dusunme

Kızlar bişi sorucam ben bu jeli sıkıyorum ama doğru mu
yapıyorum bilemedm içinde kalıyor sanki o çubuk kısmının..sadece en baştaki şişkin yerden sıkıyorsunuz değil mi ??

canım jel kalıyormus gibi görünebilir sorun yok,şişkin yerden bi kaç kere sıksan yeter..

rahatsız etmek mi, üslubuna dikkat et istersen...
ne kadar düzgün ve yalanla hiç işi olmayan bir insanım ki en başından beri hep tedavimle ilgili doğru bilgileri verdim. yalnızca özel bilgilerimi burada paylaşmadım.senin ise ne derece saçmaladığını ancak ben biliyorum ne kadar şanslısın ki buradakiler seni normal bir insan sanıyor...
beni buraya çeken de sendin hiç işim yok iken burada, unutma istersen, eylülde tüp bebek mi yaptırdın diyerek peşimi sorularınla bırakmayarak bana msj atmandı...
kötüler eninde sonunda cezasını Allahtan bulurmuş. fantazilerini yaşamana devam et sen ancak sanal alemde yaşayabiliyorsun demekki. gerçek hayat özgüven gerektirir , duruş gerektirir, donanım gerektirir, bunlar da sende yok.sanal alemde iyi saçmalamalar sana. daha da girmeyeceğim buraya vaktime yazık. sana cevap yetiştirmeye geçen vaktiime yazık...
başlangıçta saçmalamalarına cevap vermek istemiştim ama artık gerçekten sana , her ne olursa olsun cvp bile vermek istemiyorum çünkü, kalitemiz çok farklı...

merhaba kızlar. bayadır giremiyorum yoğunluk bir yandan bir yandan da bu konudan uzaklaşma unutma fikriyle girmiyorum ama çok da başarabildiğimi söyleyemem. Ne bileyim vücudunda beklediğin bişey için nasıl görmezden gelir insan ben beceremiyorum :( Mirage seni merak ettim sonuç aldın mı? Akşam arkadaşlarla günümüz vardı. Biri hamile birinin 6 aylık bebeği var. Hamile olan diyor ki 5 yıllık kalkınma planımda inşallah 2 tane daha bebek var :( Bir tanıdığımın ikinciyi istemediğini söyledim de çocuk yoksa evlilik niye olur ki dedi :( kendimi çok kötü hissettim. Alınganlık mı yaptım bilmiyorum ama bir nevi çocuğun yok evliliğinin de anlamı yok gibi bişey oldu. İyi kalpli biridir safiyane bir şekilde söyledi beni düşünerek söylemedi biliyorum ama alınganlık yaptım istemeden. Üzüldüm açıkçası.Anlamışsınızdır siz beni. Öpüyorum hepinizi kızlar hayırlı seneler inşallah

slm kızlar ya nolurrrrr kusura bakmayın uzun zaman oldu giremedim eşimin sağlık problemleri falan vardı hallettik şükür sizden naber varmı yeni hamiş havin mirage ne yaptınız tedavileri biz iyiyiz şükür 17 hafta oldu cinsiyeti saklıyo eliyle kapatmıştı ultrasonda bakalım bu hafta belli olur inş...

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize sağlıklı huzurlu bir akşam diliyorum

yeni yılınız kutlu olsun.allah tüm isteyen kullarıyla beraber burada bulunan bütün arkadaşlarımıza sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnn

aysena canım seninde yeni yılın kutlu olsun yeni yılda tüm dileklerin kabul olsun inş

boyacı canım ne olursa olsun pozitifliğini koru canım arada gel gitler olur ama asla umutsuz olma rabbimin izniyle bebişin seninle ve 9 ay seninle olacak rabbim hayırlı haberlerini buraya yazdığın günüde gösterecek inş

merhaba kızlar. bayadır giremiyorum yoğunluk bir yandan bir yandan da bu konudan uzaklaşma unutma fikriyle girmiyorum ama çok da başarabildiğimi söyleyemem. Ne bileyim vücudunda beklediğin bişey için nasıl görmezden gelir insan ben beceremiyorum :( Mirage seni merak ettim sonuç aldın mı? Akşam arkadaşlarla günümüz vardı. Biri hamile birinin 6 aylık bebeği var. Hamile olan diyor ki 5 yıllık kalkınma planımda inşallah 2 tane daha bebek var :( Bir tanıdığımın ikinciyi istemediğini söyledim de çocuk yoksa evlilik niye olur ki dedi :( kendimi çok kötü hissettim. Alınganlık mı yaptım bilmiyorum ama bir nevi çocuğun yok evliliğinin de anlamı yok gibi bişey oldu. İyi kalpli biridir safiyane bir şekilde söyledi beni düşünerek söylemedi biliyorum ama alınganlık yaptım istemeden. Üzüldüm açıkçası.Anlamışsınızdır siz beni. Öpüyorum hepinizi kızlar hayırlı seneler inşallah

safak canım ne kadar uzak durayım desende durulmuyo rabbim kadını yaratırken içine anneliği merhametide koyuyo ondan uzaklaşmaya çalıştığında bir bakıyosun içinde bulmuşsun kendini rabbim sanada hayırlı kapılar açsın canım

slm kızlar ya nolurrrrr kusura bakmayın uzun zaman oldu giremedim eşimin sağlık problemleri falan vardı hallettik şükür sizden naber varmı yeni hamiş havin mirage ne yaptınız tedavileri biz iyiyiz şükür 17 hafta oldu cinsiyeti saklıyo eliyle kapatmıştı ultrasonda bakalım bu hafta belli olur inş...

kaçak bu gün tam ilan verecektim sen yazmışsın hoş geldin inş herşey yolundadır rabbim eşine şifalar versin inş eşinin sağlık sorunlarıda çabuk hallolur canım demek bebişin göstermedi kendini kızın olacak belkide kızlar nazlı oluyo göstermiyo kendini çünkü sağlıklı olsunda yeğenimiz cinsiyet önemli değil

canım benim perşembe histereskopim var ondan sonraki ay tedaviye inş başlıyacağım dua et inş bu sefer bende bebişlerimi göbüşeme alır sizin gibi gün hafta sayarım bebişlerime kavuşmak için

iyi akşamlarkızlar birazdan çatlatma iğnemi yaptırmaya gitcem ayy içimde çok kötü sıkıntılr var şu opu işlemini bi atlatsam
hayırlısıyla bebeğime kavuşsam bende

iyi akşamlarkızlar birazdan çatlatma iğnemi yaptırmaya gitcem ayy içimde çok kötü sıkıntılr var şu opu işlemini bi atlatsam
hayırlısıyla bebeğime kavuşsam bende

canım benim inş kaliteli yumoşların toplanır ve sağlıklı döllenip bölünürler hayırlısıyla opu bitsin bebişlerini alırsın göbüşüne

havincim inş... sanada nasip eder rabbim bebişini allaha şükür iyiyiz biz bide miniğim kendini gösterydi merakım gidecek hayırlısı artık allah sağlık hayır versin inş...

havincim inş... sanada nasip eder rabbim bebişini allaha şükür iyiyiz biz bide miniğim kendini gösterydi merakım gidecek hayırlısı artık allah sağlık hayır versin inş...

inş canım dua edin duada unutmayın canım gösterir elbet geç gösterenler genelde kız oluyo hayırlı sağlıklı evlat olsun yeğenimiz annesini üzmesin

Back