eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

seni okurken gördüm bende okudum 10. deneme diyo ya.çok moralim bozuldu Allah korusun o kadar denemeye nasıl sabrederiz.
evt canım bende öyle ama nasip işte 10. defa olsa da Rabbimin izniyle yavrularına kavuşacak bu da güzel
Kızlar bişi sorucam ben bu jeli sıkıyorum ama doğru mu
yapıyorum bilemedm içinde kalıyor sanki o çubuk kısmının..sadece en baştaki şişkin yerden sıkıyorsunuz değil mi ??

evt canım doğru yapıyorsun öyle

slam kızlar nasıslınız ben bugün son kontrolümüde oldum yarın çatlatma iğnem var perşembe opu işlemi ay inşallah güzel hberlerle dönerim kızlar sıksıntılar basıyor bana bebeğime bi kavuşam ya allahım o günleri görecemiyim ben neyseeeeeee
kızlar bugün avm ye gittim ay allahım okadar tatlı bebek kıyafetleri varki minik minik elbiseler hep nedense kız kıyafetlerine baktım ayyy çok şekerlerdi o günleri bi görsem hepsini alırım ben kuzuma

Kızlar bişi sorucam ben bu jeli sıkıyorum ama doğru mu
yapıyorum bilemedm içinde kalıyor sanki o çubuk kısmının..sadece en baştaki şişkin yerden sıkıyorsunuz değil mi ??

evet canım doğru yapıyorsun çubuk kısmı içerde kalcak ilk baştaki şişkin yeden sıktırcan bide canım dediler mi bilmiyorum ama jelin kapağını açmadan o şişkin yere toplu iğnyle batırçek havası çıksın yoksa hepsi dışarı dışarı çıkıyor jelin

slam kızlar nasıslınız ben bugün son kontrolümüde oldum yarın çatlatma iğnem var perşembe opu işlemi ay inşallah güzel hberlerle dönerim kızlar sıksıntılar basıyor bana bebeğime bi kavuşam ya allahım o günleri görecemiyim ben neyseeeeeee
kızlar bugün avm ye gittim ay allahım okadar tatlı bebek kıyafetleri varki minik minik elbiseler hep nedense kız kıyafetlerine baktım ayyy çok şekerlerdi o günleri bi görsem hepsini alırım ben kuzuma

canım hayırlısı olsun şimdiden iş. yavruna kavuşursun

kızlarrr hepinizin yeni yılı kutlu olsun.Rabbim bu yıl herkezin gönlünün dileğini nasip etsin.hamileler sağlıkla kucaklarına alsınlar yeni deneme için bekleyenler ilkinde hamile kalsınlar inşallah....

ayseaaabbb, dün akşam sizinle çok fazlaca msj laşmıştık. greenmelek hesabıma ulaşamıyorum. üstüste çok fazlaca yanlış gird. için bloke oldu sanırım.yetkiliye msj attım düzelirmi bilmiyorum. bana msj attıysanız görmedim. haberiniz olsun.

Yeni yılın kellere saç, hastalara ilaç, sıvacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır vermesini dilerim... :) SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU HAYIRLI SENELERE...

yeni bır yıla girmemize az bir zaman kala tüm sevgili kader arkadaşlarımın yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım yeni yıl hepimize sağlık huzur mutluluk getirsin yeni yılda hamile olan arkadaşlarımız bebişlerini sağlıkla kucağına alsın bebek için gayret eden bizlerede yeni yılda bebişimizi önce göbüşümüze sonrada kucağımıza almak nasip olsun her kimin ne muradı varsa hepsi kabul olsun

Elfaes,havin-su canlar Hayırlı seneler diliyorum.Uykudan yeni uyandım işten dolayı çook yorgundum.Nasılsınız nşallh?

yeni bır yıla girmemize az bir zaman kala tüm sevgili kader arkadaşlarımın yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım yeni yıl hepimize sağlık huzur mutluluk getirsin yeni yılda hamile olan arkadaşlarımız bebişlerini sağlıkla kucağına alsın bebek için gayret eden bizlerede yeni yılda bebişimizi önce göbüşümüze sonrada kucağımıza almak nasip olsun her kimin ne muradı varsa hepsi kabul olsun

amin inşallah yılbaşının bizim için anlamı sadece yeni yıl için beslenen bebek duygusu.

Benım de histereskopim regl den 3gun sonra cekıldı..daha dogrsu adetın ılk basladıgı gunden 6-8.gun gel demıstı canım..sıkma canını hıc karartma daraltma içini..mışıl mışıl uyutucaklar zaten senı:)

canım ben 1 ay önce yine histereskopi oldun perşembe nasipse saat 10 yine olacağım inş herşey yolundadır

günaydın kızlaar...ben de reglimi bekliyorum artık eli kulağındadır. inşallah gecikmez de vakitlice gelir. bebişime yaklaşıyorum, hissediyorum, inşallah doğru hissediyorumdur.

canım inş bu sefer hislerinden yanılmaz bebişinide önce hayırlısıyla göbüşüne sonrada kucağına sağlıkla alırsın

redhairgirl cnm seni tebrik ediyorum, çok sevindim. :)

dün akşam hafif k.rengi bi kanama oldu.
bu saate kadar bişey gelmedi ama tuvalete her gidişimde tedirginim.

başka hamile haberi yoktu di mi geriye dönüp çok okuyamadım kızlar varsa onları da kutluyorum.

havincim
sanırım keyifsizsin,demekle olmaz biliyorum ama herneyse kendini üzme boşver

boyacım
cnm senin de transferin tekrar hayırlı olsun, kendini yorma pc den de uzak dur ;)

canım kahverengi lekelenmeyi hep hayra yorarlar inş seninde miniklerin sana sıkı sıkı tutunuyodur

canım dün yazmıştım yarın olsun geçer diye bugün daha iyiyim şükürler olsun

herkese oncelıkle cok guzel bol sanslı saglıklı huzurlu paralı ve en onemlısı bebıslı bır 2013 dılıyorum:) sarıldım hepınıze optum sayın tek tek:) bu arada bugun yıen test yaptırdım 235 cıktı..86ydı oncekı sonuc :)haftaya pazartesıye randevumuzu aldık keseyı gormeye gıdıces kısmetse:)bır daha test yaptırmanıza gerek yok dedıler de ben sankı duramam:) kızlar sızın degerler kactı ıkız mı cok merak edıyorum ben..

canım benim ne güzel değerin yükselmiş rabbim bundan sonrasında hayırlısıyla önce keseyi görmeni sonrada kalp atışını duymanı nasip etsin

Havinim hayırdır sıkıntın ne kuzum
biri bişey mi dedi?

canım b bana canımı sıkacak bişey olsun bugün iyiyim geçti şükür

canım benim hadi şimdiden opun hayırlı olsun bol kaliteli yumoşun toplansın hepsi sağlıklı döllensin inş

feriha bebek kıyafetlerini deme ya insanın bakarken içi gidiyo rabbim bizlerede inş yeni yılda önce hayırlısıyla hamile kalıp sene bitmeden bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız hep duam bu rabbim bu denemelerimizi son eylesin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

sanada bebeklerinle biri oğlan onu biliyoruz diğeride kız olsun senden mutlusu olmaz heralde mutlu yıllar diliyorum darısı 2013 de bizim başımıza.

Sağlılkı olsun tek temennim o Ayşem.dediğin olura zaten dünyalar bnm olur tabii.kısmet.Biz bire bile rzıydık ama hep dualarımız ikizden yanaydı Rabbim geri çevirmedi çok şükür.Ne istersen veriyor Rabbim zaman için sabır gerek sadece.Mevlüte çağırırım gelirsiniz inşallh:))

amin inşallah yılbaşının bizim için anlamı sadece yeni yıl için beslenen bebek duygusu.

canım yeni yıl yeni umutlar yeni başlangıçlar herkes için benim içinse hem sağlık huzur ve bebeğime bir adım daha rabbimin izniyle yaklaşmak rabbim daha fazla arattırmadan yeni yılda hamile kalıp yeni yılda yine doğurmayı hepimize nasip eder hayırlısıyla inş

canım sanada bebişlerinle mutlu yıllar ben iyiyim sen nasılsın canım

Çok şükür iyiyim bnde .Her sabah namazında dua ediyom size.Bn geçen sene bilemezdim bu sene hamile kalacağımı,sizin için 2013 anneliğe adım atacağınız yıl olacak inşallh.Siz de bilemiyorsunuz bnm gibi.Allahım genç yaşta size de nasip edecek ve bu yıl hepimzin yılı olacak havinciğim.Buradaki sinerji her yerde bulunmaz bence.Ben buranın sinerjisine güveniyorum.Bir gün redahairedgirl size verecek sırayı biz de bekliyoruz sabırsızlıkla.bu gece çookk dua edelim inşallh

Çok şükür iyiyim bnde .Her sabah namazında dua ediyom size.Bn geçen sene bilemezdim bu sene hamile kalacağımı,sizin için 2013 anneliğe adım atacağınız yıl olacak inşallh.Siz de bilemiyorsunuz bnm gibi.Allahım genç yaşta size de nasip edecek ve bu yıl hepimzin yılı olacak havinciğim.Buradaki sinerji her yerde bulunmaz bence.Ben buranın sinerjisine güveniyorum.Bir gün redahairedgirl size verecek sırayı biz de bekliyoruz sabırsızlıkla.bu gece çookk dua edelim inşallh

canım duamız yakarışımız hep hayırlı evlatlar istemek rabbimden duaları rabbim geri çevirmez inş bizde 2013 anneleri olacağız hep duam bu rabbim bizleride arattırmaz inş daha fazla

canım hep iyi ol rabbim bebişlerinsa sağlıklı ömürler nasip etsin sana

Back