- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
geçer inş.canım hepimiz birbirimize duacıyız herzaman.
gecer dedimya bu geceyi atlatayım geçer kafama takacay bişey olsun bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçer inş.canım hepimiz birbirimize duacıyız herzaman.
noldu havinim kim ne yaptı sana??
canım bişey yok ya ben işte kafama takacak bişey buldum bu gece yine bu da geçer yarına canım
mirage sana bişey sorcam ben şimdi histeroskopimi nedir ondan olcamya adet bittiminden kaç gün sonraya kadar oluyo bilgin varmı yanı uzantı olarak çünkü diğerinde adet bitiminden 2 gün sonra olmuştu şimdi uzayacak gibi gözüküyo onu taktımda
canım benim bildiğim kadarıyla bu tp işlemleri adet biter bitmez yapıyorlar ki, olur ya bir ihtimal hamile kalmış olursan zarar vermesinler diye. yine öyle olacaktır. sen adetin bitmeden haber ver doktoruna, al randevunu.
canını da hiçbir şey için sıkma. arkadaşımın doktoru arkadaşıma söylemişti, ev yansa arkanı dönüp bakmıycan diye. ev yanmasın tabş Allah korusun da :) yani tavır olarak öyle olmalıyız.
kuzuuummm:) hadı bakalım bak yazarken ezan okunuor burda:)inşallah guzel haberlerını alırız :)bu arada bakıyorum da gelmıssın:) yasak uzan bakalım guzel guzel:):) saka yaptım arada gel ozletme..kendını dınleme..bana kızıyordunuz :)bol su ıc oldu mu..bır de kabız olma..cok opuyorum dularımdasın
Canım iyiyim şükür ama dün cok gena baş agrım vardı aglattı korkudan ilaç da alamadım cektım oule..kasık agrıları var ama ona da sevınıyorum inşallah hepimiz hamiş olucaz 2013 teee:)Canim sen nasilsin agrilarin var mi dr konustun mu konturol ne zaman goruyosun bebisi ins. Ay ne cok soru sordum :) merak eiyorum. Bu arada boyacida hamis haberlerini verecek ins 10 ocakta halay cekicez sonra mirage sonra havinim ay cok guzel olacak hersey burda ben inaniyorm pes pese dogurucaz ins :) tosun tosun bebislerimiz olacak profil resmiz artik izim bebislerimizle dolacak :)
İnşallah canım dualarım senınlekızlar dua edin bana yarın son kontrolüm artık bi bitse bende bebeğim alsamda yatsam artık
Canım kasma hiç çoook rahat ol hep yatma ben de cok rahattım işime gıttım geldım evde agır iş yapmadım ama yemwgımı falan da yaptım :)transferi olan arkadaşlar
transferden sonra sürekli yattıız mı yoksa günlük hayatınıza döndünüzmü mesela yemek bulaşık gibi eşim beni hiç kaldırmamıştı sanki kalkınca kayıp düşecek diye korkuyoruz
deliriyoruz herhalde bu süreçte
iyi akşamlar kızlar...napıyosunuuuz?
boyacım hayırlı olsun canım. bebişinle mutlu günler dilerim :))) benim yarın arkadaşlarım gelecek, yılbaşını bizim evde kutlayacağız o yüzden yarın gelemem. ben şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum. umarım 2013 hepimiz için muhteşem bir yıl olur. hepimiz bebiklerimizi ya kucağımıza ya göbişimize almış oluruz. her açıdan çok güzel bir yıl olsun inşallah. hepinizi çok seviyorum. iyi ki varsınız.
ilknurum senin tebriğin kadar neşeli bir mesaj olamadı tabi.
günaydın kızlaar...ben de reglimi bekliyorum artık eli kulağındadır. inşallah gecikmez de vakitlice gelir. bebişime yaklaşıyorum, hissediyorum, inşallah doğru hissediyorumdur.
günaydın kızlaar...ben de reglimi bekliyorum artık eli kulağındadır. inşallah gecikmez de vakitlice gelir. bebişime yaklaşıyorum, hissediyorum, inşallah doğru hissediyorumdur.
redhairgirl cnm seni tebrik ediyorum, çok sevindim. :)
dün akşam hafif k.rengi bi kanama oldu.
bu saate kadar bişey gelmedi ama tuvalete her gidişimde tedirginim.
başka hamile haberi yoktu di mi geriye dönüp çok okuyamadım kızlar varsa onları da kutluyorum.
havincim
sanırım keyifsizsin,demekle olmaz biliyorum ama herneyse kendini üzme boşver
boyacım
cnm senin de transferin tekrar hayırlı olsun, kendini yorma pc den de uzak dur![]()
herkese oncelıkle cok guzel bol sanslı saglıklı huzurlu paralı ve en onemlısı bebıslı bır 2013 dılıyorum:) sarıldım hepınıze optum sayın tek tek:) bu arada bugun yıen test yaptırdım 235 cıktı..86ydı oncekı sonuc :)haftaya pazartesıye randevumuzu aldık keseyı gormeye gıdıces kısmetse:)bır daha test yaptırmanıza gerek yok dedıler de ben sankı duramam:) kızlar sızın degerler kactı ıkız mı cok merak edıyorum ben..
herkese oncelıkle cok guzel bol sanslı saglıklı huzurlu paralı ve en onemlısı bebıslı bır 2013 dılıyorum:) sarıldım hepınıze optum sayın tek tek:) bu arada bugun yıen test yaptırdım 235 cıktı..86ydı oncekı sonuc :)haftaya pazartesıye randevumuzu aldık keseyı gormeye gıdıces kısmetse:)bır daha test yaptırmanıza gerek yok dedıler de ben sankı duramam:) kızlar sızın degerler kactı ıkız mı cok merak edıyorum ben..