eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

noldu havinim kim ne yaptı sana??

canım bişey yok ya ben işte kafama takacak bişey buldum bu gece yine bu da geçer yarına canım

mirage sana bişey sorcam ben şimdi histeroskopimi nedir ondan olcamya adet bittiminden kaç gün sonraya kadar oluyo bilgin varmı yanı uzantı olarak çünkü diğerinde adet bitiminden 2 gün sonra olmuştu şimdi uzayacak gibi gözüküyo onu taktımda

canım bişey yok ya ben işte kafama takacak bişey buldum bu gece yine bu da geçer yarına canım

mirage sana bişey sorcam ben şimdi histeroskopimi nedir ondan olcamya adet bittiminden kaç gün sonraya kadar oluyo bilgin varmı yanı uzantı olarak çünkü diğerinde adet bitiminden 2 gün sonra olmuştu şimdi uzayacak gibi gözüküyo onu taktımda

canım benim bildiğim kadarıyla bu tp işlemleri adet biter bitmez yapıyorlar ki, olur ya bir ihtimal hamile kalmış olursan zarar vermesinler diye. yine öyle olacaktır. sen adetin bitmeden haber ver doktoruna, al randevunu.

canını da hiçbir şey için sıkma. arkadaşımın doktoru arkadaşıma söylemişti, ev yansa arkanı dönüp bakmıycan diye. ev yanmasın tabş Allah korusun da :) yani tavır olarak öyle olmalıyız.

canım benim bildiğim kadarıyla bu tp işlemleri adet biter bitmez yapıyorlar ki, olur ya bir ihtimal hamile kalmış olursan zarar vermesinler diye. yine öyle olacaktır. sen adetin bitmeden haber ver doktoruna, al randevunu.

canını da hiçbir şey için sıkma. arkadaşımın doktoru arkadaşıma söylemişti, ev yansa arkanı dönüp bakmıycan diye. ev yanmasın tabş Allah korusun da :) yani tavır olarak öyle olmalıyız.

canım benim diğer operasyonum adet bitiminden 3 gün sonra olmuştu bugünde hafta sonu arıyamadım yarın öğlen arayıp soracağım bakalım ne der doktorum inş sorunsuz bunuda atlatırım

kuzuuummm:) hadı bakalım bak yazarken ezan okunuor burda:)inşallah guzel haberlerını alırız :)bu arada bakıyorum da gelmıssın:) yasak uzan bakalım guzel guzel:):) saka yaptım arada gel ozletme..kendını dınleme..bana kızıyordunuz :)bol su ıc oldu mu..bır de kabız olma..cok opuyorum dularımdasın

Canim sen nasilsin agrilarin var mi dr konustun mu konturol ne zaman goruyosun bebisi ins. Ay ne cok soru sordum :) merak eiyorum. Bu arada boyacida hamis haberlerini verecek ins 10 ocakta halay cekicez sonra mirage sonra havinim ay cok guzel olacak hersey burda ben inaniyorm pes pese dogurucaz ins :) tosun tosun bebislerimiz olacak profil resmiz artik izim bebislerimizle dolacak :)
Canım iyiyim şükür ama dün cok gena baş agrım vardı aglattı korkudan ilaç da alamadım cektım oule..kasık agrıları var ama ona da sevınıyorum inşallah hepimiz hamiş olucaz 2013 teee:)
kızlar dua edin bana yarın son kontrolüm artık bi bitse bende bebeğim alsamda yatsam artık
İnşallah canım dualarım senınle
transferi olan arkadaşlar

transferden sonra sürekli yattıız mı yoksa günlük hayatınıza döndünüzmü mesela yemek bulaşık gibi eşim beni hiç kaldırmamıştı sanki kalkınca kayıp düşecek diye korkuyoruz
deliriyoruz herhalde bu süreçte
Canım kasma hiç çoook rahat ol hep yatma ben de cok rahattım işime gıttım geldım evde agır iş yapmadım ama yemwgımı falan da yaptım :)
iyi akşamlar kızlar...napıyosunuuuz?

boyacım hayırlı olsun canım. bebişinle mutlu günler dilerim :))) benim yarın arkadaşlarım gelecek, yılbaşını bizim evde kutlayacağız o yüzden yarın gelemem. ben şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum. umarım 2013 hepimiz için muhteşem bir yıl olur. hepimiz bebiklerimizi ya kucağımıza ya göbişimize almış oluruz. her açıdan çok güzel bir yıl olsun inşallah. hepinizi çok seviyorum. iyi ki varsınız.

ilknurum senin tebriğin kadar neşeli bir mesaj olamadı tabi.

Sana da ıyı seneler mirage im:)) hadi bakalım 2013 annesı olucaksın sen de inşallah:) öpüyoum kocaman hm bir de kutlana sizdeymiş bize davet yok mu yaf:)

Son düzenleme:
Benım de histereskopim regl den 3gun sonra cekıldı..daha dogrsu adetın ılk basladıgı gunden 6-8.gun gel demıstı canım..sıkma canını hıc karartma daraltma içini..mışıl mışıl uyutucaklar zaten senı:)

günaydın kızlaar...ben de reglimi bekliyorum artık eli kulağındadır. inşallah gecikmez de vakitlice gelir. bebişime yaklaşıyorum, hissediyorum, inşallah doğru hissediyorumdur.

günaydın kızlaar...ben de reglimi bekliyorum artık eli kulağındadır. inşallah gecikmez de vakitlice gelir. bebişime yaklaşıyorum, hissediyorum, inşallah doğru hissediyorumdur.

kuzumm bu ara fazla giremedim takip edemedim seni nasılsın iyimisin güzel şeyler oluyo galibaa :)) neler oluyo anlat bakalım ... Allahım gönlüne göre versin inşallahhhh

Günaydınnn .şekerim inşallh,bu sefer sıra sende dualarımız sizinle,hayırlısı ile mutlu haberler için sen regl say biz senin günlerini:)

redhairgirl cnm seni tebrik ediyorum, çok sevindim. :)

dün akşam hafif k.rengi bi kanama oldu.
bu saate kadar bişey gelmedi ama tuvalete her gidişimde tedirginim.

başka hamile haberi yoktu di mi geriye dönüp çok okuyamadım kızlar varsa onları da kutluyorum.

havincim
sanırım keyifsizsin,demekle olmaz biliyorum ama herneyse kendini üzme boşver

boyacım
cnm senin de transferin tekrar hayırlı olsun, kendini yorma pc den de uzak dur ;)

redhairgirl cnm seni tebrik ediyorum, çok sevindim. :)

dün akşam hafif k.rengi bi kanama oldu.
bu saate kadar bişey gelmedi ama tuvalete her gidişimde tedirginim.

başka hamile haberi yoktu di mi geriye dönüp çok okuyamadım kızlar varsa onları da kutluyorum.

havincim
sanırım keyifsizsin,demekle olmaz biliyorum ama herneyse kendini üzme boşver

boyacım
cnm senin de transferin tekrar hayırlı olsun, kendini yorma pc den de uzak dur ;)

cok sagol canım benım:) hadı ıyı haberlerle gel sen de ..drunu aradın mı lekeyı sordun mu?

herkese oncelıkle cok guzel bol sanslı saglıklı huzurlu paralı ve en onemlısı bebıslı bır 2013 dılıyorum:) sarıldım hepınıze optum sayın tek tek:) bu arada bugun yıen test yaptırdım 235 cıktı..86ydı oncekı sonuc :)haftaya pazartesıye randevumuzu aldık keseyı gormeye gıdıces kısmetse:)bır daha test yaptırmanıza gerek yok dedıler de ben sankı duramam:) kızlar sızın degerler kactı ıkız mı cok merak edıyorum ben..

Arkadaşlarım,yoldaşlarım,sırdaşlarım...
Hepimize her zaman çok şükrettirecek ve hayırlı evlat sahibi olacağımız bir yıl diliyorum. Tabi daha fazla şeyde diliyorum ama biliyorumki bizim yüzümüzü şuam güldürecek ve her duamızın en başında gelecek şey tombalak bir bebiş:1:Hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun

herkese oncelıkle cok guzel bol sanslı saglıklı huzurlu paralı ve en onemlısı bebıslı bır 2013 dılıyorum:) sarıldım hepınıze optum sayın tek tek:) bu arada bugun yıen test yaptırdım 235 cıktı..86ydı oncekı sonuc :)haftaya pazartesıye randevumuzu aldık keseyı gormeye gıdıces kısmetse:)bır daha test yaptırmanıza gerek yok dedıler de ben sankı duramam:) kızlar sızın degerler kactı ıkız mı cok merak edıyorum ben..

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Maşallah size değerlerin bildiğim kadarıyla normal. Yani ikiz gebeliklerde 700 800 kerde çıkıyor 2. Testler. Ama bellide olmaz tabi Allah'a emanetsin. Güzel dileklerin içinde sağol ve kocamaaaan bir âmin

Canim bebisini gormeye az kalmis hayirlisiyla kucagina aldiginida gorursun:) ben baska topiklerde cok okudum degeri dusuk olup ikiz olan gerci zor bir ihtimaldir ama rabbim olderse olur benim bildigim 2. Degerler 800 900 gibi ikiz oluyor ama belli olmaz benim degerlerimde cok dusuktu bir topikte okudum nerdeyse ayni seyretmis degerler ve ikiz bebisi dogum yapmis bile:) hakkimizda hayirlisi neyse onu versin bende carsamba gorucem ins ama dr carsamba tam 6 haftalik 3 gunluk olacakmis ancak kalbi atisi belki duyulur kucuk dedi ama kese sagliklimi ona bakacakmis hem guzel hem en zor gun olacak benim icin ins guzel olcak beklemesi en zor gune girdik canim hayirlisiyla atlatiriz

.........................................şimdi geçenlerde ben burada bir haber paylaşmıştımmm aile ve sosyal poltikalar bakanlığının sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile yapmış olduğu bir çalışma vardı ücretsiz tüp bebek başlığı altında bir yasa çıkartılmış ve sadece yeşil kartlı ve ya hiç sosyal güvencesi olmayan ailelerin acıbadem has ile ortak yürütülecek çalışma ile tüp bebek yaılmasıydı ..... Buraya kadar her şeyi biliyoruz bu gün benim bir sebebpten doalyı sosyal dayanışma vakfını aramam gerekti ve oradaki bayanla konuşurken tüp bebekle ilgili yukarda yazdığım konu açıldı aile ve sosyal poltikalar bakanlığını yapmış olduğu bu çalışmaya bekleninlen oranda aile baş vurmayınca bakanlık yeniden yasayı düzenleyerek sosyal güvencesi olanlarıda bu kapsama almış ama başvurular bitmişşşş malesef:(((( oradaki bayan bana dediki bakanlığa başvurup talebinizi belirtin infertilte hastaları yeniden başvurup talepde bulurlarsa bu genelge yeniden düzenlenip ücretsiz tüp bebek ypılacak istiyorsanız telefon ve mailerle isteğinizi bildirin dediii .. ( arkadaşlar bu konuyu girdiğiniz diğer topiklerdede paylaşabilirisnizzz belki bakanlığa yazmak isteyen olabiliR)

Kızlar bişi sorucam ben bu jeli sıkıyorum ama doğru mu
yapıyorum bilemedm içinde kalıyor sanki o çubuk kısmının..sadece en baştaki şişkin yerden sıkıyorsunuz değil mi ??

Back