haydi arkana bakma, yürü arkadaşım. sıra bizde artık şimdi inşallah. ben diyordum zaten ilkinde tutacak kadar şanslı olsaydım bunlar başıma gelmezdi başından.
hayırlı olsun apple'ım. şans seninle olsun.
tel geldi kizlar hastaneden negatif,hayirlisi yola devam insaAllah,ilk randevum cuma
selam kizlar,
benimde tedavimde basladi, igne asamasindayim... kisa protokoldeyim tabiki....
Haftaya kontrole gidecegim, bakalim yumurta gelisecek mi?
hayirlisi herseyin..... kafami takmadan ilerlemeye calisiyorum....
canım hayırlısı olsun vardır mutlaka bu beklemenin hikmeticanım hadi bitirmişsin semineri gözün aydın inş hayırlısıyla eve dönersin
benmi nasılım yorgunum ve beklemedeyim adetim bu ay gecikti yorgunluk stresten olsa gerek hayırlısı diyorum hep
evt canım bitti döndüm evime elh. sen nasılsın?gamzecim ne yaptın bitti mi seminerin..döndün mü evine ??
elfaes bebiş ne alemde artık iyi bakıosun dimi annesi :))
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları nasılsınız bakiyim hepinize güzel bir akşam diliyorum
inşallah canım ..transfer ıcın henuz arAmadılar havin..bana ılk denemede 2.gun embrıyosu transfer edılmıstı..bu defa daha deneyımlı gıttım tabı:)sızlerın sayesınde..sordum sorusturdum..eger gıdebılıyorsa 5.gun embrıyosu tercıhımız dedım..bakalım bugun de arayacaklar yumoslar nasılmıs soyleyecekler..bugun 2.gunlerı..beklemedeyım :) Allahım onlara guc kuvvet versın de dayansınlar bır ıkı gun daha ınsallah:):)
gunaydın kızlar..umarım herkes guzel bır pazara uyanmıstır:)
kafam karsıtı sımdı..gecen demememde kalcaya yapıstırılan bantlardan kullanmıstım ama kullanımı cok zor gelmıstı bu defa baska bıse olabılır mı dedım bana estrofem tablet verdıler..sabah 1 aksam 1 tok karnına alınacak dedıler..yalnız saat falan sormayı unutmusum..sıze onerılen bır saat var mıydı..bır de kutusu cok ılgınc dogum kontrol hapı gıbı gunler yazıyor uzerınde...ama ben gunde 2 tane alıcam bunda her gune bır hap var?kafam karıstı
Âmin canım. Oh ev mis gibi olmuştur bende kaç zamandır üstten temizliyorum yüreğim götürmüyor şöyle dili köşeli yapmayı ev temiz görünüyor ama öyle değil aslında . Dediğin gibi planlamaya olmuyo tabi Rabbim ne zaman kısmet edecek bakalım bekleyip göremez. Sende en kısa zamanda transferini olursunda seninle beraber gün sayarız inşallah
kızlar bugun de aradılar..hala 7 tanelermıs..ya yarın ya salı transfermıs..yarın olursa 3.gun embrıyosu olmus oluyor yınegecenkınde 2.gunde transfer edılmek zorunda kalmıstı...4e gıtseydı ıyıydı ya ( 3.gun embrıyosu olup hamıle kalan arkadaslar var mıı...5.gun embrıyosu gercekten daha mı ıyı tutunuyor
tel geldi kizlar hastaneden negatif,hayirlisi yola devam insaAllah,ilk randevum cuma
selam kizlar,
benimde tedavimde basladi, igne asamasindayim... kisa protokoldeyim tabiki....
Haftaya kontrole gidecegim, bakalim yumurta gelisecek mi?
hayirlisi herseyin..... kafami takmadan ilerlemeye calisiyorum....
canım hayırlısı olsun vardır mutlaka bu beklemenin hikmeti
sağol havicim sen nasılsın?
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları nasılsınız bakiyim hepinize güzel bir akşam diliyorum
yuks canım bugün nasılsın bıraz toparladınmı kendini
canı iyiyim sen nasılsın, bugün bi gezdim bi gezdim:) çok yoruldum belim ağrıyor ağırlıktan şimdi yatak keyfi yapıyorum laptop kucağımdahkere canım nasılsın
canım benim 3. gün embriyosuydu Allahıma şükür tuttu..İnşallah senin bebişinde sıkı sıkı tutunur sana..kızlar bugun de aradılar..hala 7 tanelermıs..ya yarın ya salı transfermıs..yarın olursa 3.gun embrıyosu olmus oluyor yınegecenkınde 2.gunde transfer edılmek zorunda kalmıstı...4e gıtseydı ıyıydı ya ( 3.gun embrıyosu olup hamıle kalan arkadaslar var mıı...5.gun embrıyosu gercekten daha mı ıyı tutunuyor
Canım herşeyin hayırlısı, maşallah ama sana, Rabbim umutlarını boşa çevirmesin inşallah..tel geldi kizlar hastaneden negatif,hayirlisi yola devam insaAllah,ilk randevum cuma
canım hayırlısı olsun vardır mutlaka bu beklemenin hikmeti
evt canım bitti döndüm evime elh. sen nasılsın?
sağol havicim sen nasılsın?
kız havin senden iyi haber spikeri olur ha, hava durumu sunucusu da olabilir. hani havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun :)) diosun ya hep güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları güzel bir akşam diliyorum falan :))) benim aklıma hep o geliyo. ama çok da hoşuma gidiyo yani alay ediyorum sanma :))))
gamzecim hoş geldin seminerci kardeşim :))
canı iyiyim sen nasılsın, bugün bi gezdim bi gezdim:) çok yoruldum belim ağrıyor ağırlıktan şimdi yatak keyfi yapıyorum laptop kucağımda
Teşekürederim havinim daha iyiyim şükür evde yatmaktayım halen(( Sen nasılsın? Manşallahın var temizliğini de hallettin:)
canım bakarsın senin yavrun sana biraz daha erken gelir ha böyle geçikme olunca insanın aklına gelmiyor değilöyle diyorum zaten bundada vardır hayır adetim aslında bugünle 3 gün gecikti ama hiç böyle gecikme olmazdı fazla stres yaptım demek rahim kalınlaşmöayım tedavi iptal olunca rabbim büyük inş bundan sonraki süreçte harşey yolunda giser
canım ben iyiyim inş sen nasılsın döndünmü hayırlısıyla eve
hoşbulduk canım nasılsıngamzecim hoş geldin seminerci kardeşim :))
iim bnde cnm ne yapayım yarın yumoş kontolüm var bakalım kaç mm ler :)
canım bakarsın senin yavrun sana biraz daha erken gelir ha böyle geçikme olunca insanın aklına gelmiyor değil
canım benim ne güzel gezmişsin fazla yorma kendini dinlen şimdi az kaldı canım bebişin cinsiyetini öğrenmene yeğenimiz acaba erkekmi olcak kızmı
bende iyiyim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?