eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam kizlar,

benimde tedavimde basladi, igne asamasindayim... kisa protokoldeyim tabiki....
Haftaya kontrole gidecegim, bakalim yumurta gelisecek mi?
hayirlisi herseyin..... kafami takmadan ilerlemeye calisiyorum....

hayırlı olsun apple'cım bnm de iğnelerimin 6.günü.. inş ..yumoşların güzel ve kaliteli gelişir..kafaya takmamak en iyisi zaten cnmm bende garip bir şekilde hiç heyecan yok..bakalım nasip artık :))

gamzecim ne yaptın bitti mi seminerin..döndün mü evine ??

elfaes bebiş ne alemde artık iyi bakıosun dimi annesi :))

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları nasılsınız bakiyim hepinize güzel bir akşam diliyorum

canım hadi bitirmişsin semineri gözün aydın inş hayırlısıyla eve dönersin

benmi nasılım yorgunum ve beklemedeyim adetim bu ay gecikti yorgunluk stresten olsa gerek hayırlısı diyorum hep
canım hayırlısı olsun vardır mutlaka bu beklemenin hikmeti
gamzecim ne yaptın bitti mi seminerin..döndün mü evine ??

elfaes bebiş ne alemde artık iyi bakıosun dimi annesi :))
evt canım bitti döndüm evime elh. sen nasılsın?
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları nasılsınız bakiyim hepinize güzel bir akşam diliyorum

sağol havicim sen nasılsın?

canım rabbim ol dedikten sonra 2. gün 3. gün 4. gün 5. gün embriyosu olması önemli değil benim embriyomda 5. gün embriyosu ve 1. kaliteydi ama tutunamadı ondan embriyonun gününe takilma rabbim sağlıkla gelişip bölünüp sana transfer edilmelerini nasip etsin embriyolarının canım

canım haptaki günlere takılma ben günde 4 tane bile içtim doktor şu saatte iç dememişti saatlerimi ben ayarladım o saatlerin dışına çıkmamıştım ilacı saatinde içmek çok önemli çünkü

evet sanım biz plan kursakta bizden öte plan kuran yüce rabbim var rabbim hepimize tadavilerimizde hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin rabbim hepimizin tüm bebek isteyen anne adaylarının kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inş

inş canım hayırlısıyla benimde tedavime yakın zamanda start veriri adet olaydım idi bu ay bekliyomya tık yok beklemesem ce yapar bana

canım rabbim gönlündekini versin embriyoların 5. günüde görsün inş sağlıklı sağlıklı bölünsünler

tel geldi kizlar hastaneden negatif,hayirlisi yola devam insaAllah,ilk randevum cuma

canım benim rabbim hakkımızda hayırlı olanı bizden daha iyi bilir inş yeni başlıyacağın tedavinde rabbim yüzünü güldürür.

selam kizlar,

benimde tedavimde basladi, igne asamasindayim... kisa protokoldeyim tabiki....
Haftaya kontrole gidecegim, bakalim yumurta gelisecek mi?
hayirlisi herseyin..... kafami takmadan ilerlemeye calisiyorum....

canım tedavin hayırlı olsun kaliteli yumoşların gelişsin inş

canım hayırlısı olsun vardır mutlaka bu beklemenin hikmeti

sağol havicim sen nasılsın?

öyle diyorum zaten bundada vardır hayır adetim aslında bugünle 3 gün gecikti ama hiç böyle gecikme olmazdı fazla stres yaptım demek rahim kalınlaşmöayım tedavi iptal olunca rabbim büyük inş bundan sonraki süreçte harşey yolunda giser

canım ben iyiyim inş sen nasılsın döndünmü hayırlısıyla eve

kız havin senden iyi haber spikeri olur ha, hava durumu sunucusu da olabilir. hani havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun :)) diosun ya hep güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları güzel bir akşam diliyorum falan :))) benim aklıma hep o geliyo. ama çok da hoşuma gidiyo yani alay ediyorum sanma :))))

gamzecim hoş geldin seminerci kardeşim :))

hkere canım nasılsın
canı iyiyim sen nasılsın, bugün bi gezdim bi gezdim:) çok yoruldum belim ağrıyor ağırlıktan şimdi yatak keyfi yapıyorum laptop kucağımda

canım benim 3. gün embriyosuydu Allahıma şükür tuttu..İnşallah senin bebişinde sıkı sıkı tutunur sana..

tel geldi kizlar hastaneden negatif,hayirlisi yola devam insaAllah,ilk randevum cuma
Canım herşeyin hayırlısı, maşallah ama sana, Rabbim umutlarını boşa çevirmesin inşallah..

canım beni güldürdün rabbimde seni güldürsün inş

canı iyiyim sen nasılsın, bugün bi gezdim bi gezdim:) çok yoruldum belim ağrıyor ağırlıktan şimdi yatak keyfi yapıyorum laptop kucağımda

canım benim ne güzel gezmişsin fazla yorma kendini dinlen şimdi az kaldı canım bebişin cinsiyetini öğrenmene yeğenimiz acaba erkekmi olcak kızmı

bende iyiyim şükür

Teşekürederim havinim daha iyiyim şükür evde yatmaktayım halen(( Sen nasılsın? Manşallahın var temizliğini de hallettin:)

iyi olmana sevindim canım herşeyi kafana takma birtek bebeğini düşün sen

ben canım işte bıranda ev boşanınca kafamı dağıtmak için vurdum kendimi işlere temizliği bitirdim tek yıkanacaklar kaldı onlarıda azar azar yapıyom çok yoruldum çünkü

canım bakarsın senin yavrun sana biraz daha erken gelir ha böyle geçikme olunca insanın aklına gelmiyor değil
gamzecim hoş geldin seminerci kardeşim :))
hoşbulduk canım nasılsın
iim bnde cnm ne yapayım yarın yumoş kontolüm var bakalım kaç mm ler :)

hadi hayırlısı canım inş. çok sağlıklı yumoşların olur

canım bakarsın senin yavrun sana biraz daha erken gelir ha böyle geçikme olunca insanın aklına gelmiyor değil

canım benim olma olasılığı olsa bende aklıma getireceğim ama imkansız çünkü ev kalabalıktı eşimde bana anca uzaktan baktı ondan olma olasılığı yok yani canım

canım benim ne güzel gezmişsin fazla yorma kendini dinlen şimdi az kaldı canım bebişin cinsiyetini öğrenmene yeğenimiz acaba erkekmi olcak kızmı

bende iyiyim şükür

çok iyi geldi bayadır hasret kalmışım ya.. bende sabırsızlanıyorum öğrenir öğrenmez paylaşacağım sizlerle canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…