Canım ben sana destek olurum ne zaman görüşmek istersen ben burdayım dışarıdada buluşabiliriz
yaavben cıftlıkte ayakkabı dunyasının ustundekı merkeze gıttım, aslında cok memnundum ama fıyatı bıraz pahalı gelıyordu, sonra deneme amaclı ultraderm var oraya gıttım orası da ıyı ancak az atıs yapıyor tabı ucuz olunca demek kı, dıgerıne gıt derım pahalı ama her yerı tarıyorlar 3 saat suruyor benım tum vucut, ama dıgerınde yarım satte bıtırdı yanı. senın bahsettıgın yerı de duydum ama farklı bır yontem varmıs orda sanırım ben lazerlebasladıgım ıcın bunadevam etmek ıstedımdegıstırmedım...
saol canım ya keske sen de fakulteye gelseydın beraber yaptırsak gıdıp gelsek ben baslayınca haber verırım sana destekelrın ıcın tesekkur edıyorum, ben ıgnelerı kendım vuramazsam senın gıttıgın yere ılkadıma gıtmeyı dusunuyorum ordakı hemsıreler yapar herhalde ucretıyle...
basladım canım bugun..içeyim barı kendı basıma ıs yapmıs olmayım ..bu arada cok tesekkur ederım cvp verdıgın ıcın
Gittiğin yerin adı ne essemi en pahalı orayı duydum ben
Ücreti nekadardı gerçi bu dertten kurtuluyumda önemli değil. Yazın özellikle çok zor oluyor
Ben kehribara epey gittim sonuç alamadım
Hamile kalamazsam yeniden gidicem bakalım
kızlarr bişey sorcam bu yumurta rezervini biraz araştırdımda deneyimli arkadaşlar bu adetin 2.günü fsh lh e2 hormonuyla alakalıymış biraz galiba..
bunu dr muayene ederkende sorup öğrenebilirmiyiz? bide muayene sırasında rahim kalınlığını öğrenebiliyomuyuz bilen varrrmııı ?
kızlarr bişey sorcam bu yumurta rezervini biraz araştırdımda deneyimli arkadaşlar bu adetin 2.günü fsh lh e2 hormonuyla alakalıymış biraz galiba..
bunu dr muayene ederkende sorup öğrenebilirmiyiz? bide muayene sırasında rahim kalınlığını öğrenebiliyomuyuz bilen varrrmııı ?
ynz cnm nasılsın nasıl gidiyo ?bşey sorcam yumurta kalitesinden falan bahsetmişsinizde benimde aklıma takldı.. tedaviye başlamadan mesala norml bi muayene sırasında dr yumurta kalitesinden veya sayısından bahsedebilirmi bize?
Iyi gidiyor cnm ben de yavas yavas tupe hazirlaniyorum biliyorsun 2basarisiz tup deneyimim oldu simdi daha emin ve saglan durnak istiyorum negatife karsi. Seninle durumumuz ayni sayilir erkek faktorlu ana birde bende de az biraz sorun varmis zaten tupbebekte en iyi spermler secildigi icin asil gorev kadina dusuyor yumurtanin kalitesi endometrium kalinligi yani ne kadar iyiyse sans o kadar yukselio. Ben yumurta kalitesi icin q10 incir kuru 1 bardak, l-carnitine, omega3,dhea25,ari sutu bal karisimi, hayit tohumu, civan percemi kullaniyorum anliyacagin ne var ise kullaniyorum bu ay dr.a cikmadim onumuzdeki adet doneminden itibaren kontrole baslicam eger 14.gun istedigim gibi giderse hersey 21.gun protokolu ile tedaviye baslicam ama erndometrium (rahim) kalinligim normal zaten de yumurta sayimi arttirabilirsem tedaviye baslicam yoksa sonraki aya ertelicem.Bu arada sigarayi naptin biraktin mi tupe baslamadan once mutlaka birakilmadi gerekiyor
Bu arada estrofem banttan cokca soz ediliyor ben de dr.dan isticem bunu onu kullananlarin kullanmayanlara gore daha basarili oldugunu duyuyorum. Transferden sonra bolca su icilmesi de yanlismis arkadaslar ne yazik ki ben 2,5lt tukettim son transferde 5dk da bi lavabodaydim, haznenin dolmasi baski yapiyormus rahime bilginuz olsun, konserve balik tuketin en az 5 gun bunlar bildiklerim cok yatmayin ufak ufak gezin evde valla ben her ikisinde de cok kadtin yattim falan hastanede tanistiklarimka konusuodum onlar geziolar hatta biri dugune gitcem dedi sakin gitme dediysem de gitti kiz simdi4.syina girecek
merhaba kızlar ilk kez yazıyorum bu arada, 1 buçuk yıllık evliyim daha öncesinden bildiğim için 1 aylık evliyken doğum kontrol hapını bıraktım( kist büyümesini engellemek için içiyordum) ne olacağını görmek için bu yıl mart 9da rahim filmi çekildim tüplerde tıkanıklık vardı ama açıldı dendi ama büyüyen bi çikolata kistim var 6 aylık süre geçmek üzere ve ben aşılamamı yaptırmalıyız yoksa direk tüp bebek mi bilemiyorum artık uyuyamıyorumda düşünmektenaşılamayı okudumda daha öncede ameliyat olmuştum kistten cerrahi işlem yaptıranların türleri açık olsa bile yapışıklıklardan dolayı vs. aşılama olmaz falan yazıyordu kafamı karıştırdı 1 kere aşılama deneyelim diyordum ama zaten kıbrısta yaptıracağım için fazlasıyla pahalı olacak türkiyeye göre, tüp bebekte ilk ne zaman gidilmeli acaba ilaç ücretleri nasıl yani ne ne kadar tutuyor tam olarak?erkek ne zaman gitmeli ayrıca?adana seyhan başkent hastanesinde yaptımayı düşünüyorum memleket antakya oarayada en yakın bildiğim yer adana yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler iyi geceler..
miragecim bu arada benim merkez belli oldu ekler misin florence ferticenter
kızlar sonucum negatifti diğer yere yazdım merak edenler vardı((((
kızlar bende eylulde tupbebege baslıyorum 6 aşılama ve 1 tup bebekdenemem oldu.eylulde umuttayım.28 yaşındayım benıde tabloya eklermısınız
MrB arkadaşlar bugün gittim merkeze iğnelerimi verdiler gonal-f ve Lucrin diye iğne ilk iğnemi oldum yarında iğnemi vurduktan sonra ç.şamba 11 de kontrolüm var inşallah benim yumişler fazla direnmezler aşılamada olduğu gibi :18: iğneyi olduğumdan beri regl kanamam çoğaldı ve kasıklarımda acayip ağrı var
hoşbulduk canım.inşallah tablonun devamı gelirde kimler bebişine kavuşmuş kimler umutlarını yarınlarına bırakmış haberdar oluruz genelde hamiş kalanlar topikleri anında terkediyor.burda haber bekleyen arkadaslarını unutuyorlar haksızmıyım canım
kızlar çok kötü bişey oldu nolur bana yardım edin
ben yarın ist memorialde tedaviye başlıcaktım uzun protokol olucaktı ve adetimin 21. günü yarın
önce lucrin ile başlayıp daha snra hasta olunca progen yapıcaktk amaaaaaa
şimdi lavaboya girdimki hastalığım başlamış
hastaneyi aradım çıkan olmadı doktorunda tlfnu yok
napıyım sizce gece yola cıkacaktık kaldımı sizce tedavim?? çok üzülürüm yaa
Kızlar, öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. Önümüzdeki kurban bayramına hepimizin birden hamile olarak girmemizi diliyorum.
Artık bizim için süreç başlıyor, tablomuzu tamamlayıp geri sayıma başlayabiliriz :) Tabloda bazı eksikler var, onları tamamlamama yardımcı olursanız sevinirim:
srm - yaş+merkez
yesimazra - merkez
ecrinmert - merkez+sebep
redhair - merkez
makay - merkez
sabalak - sebep
umutlu - sebep
Bu arada regl olmaya başladınızsa tahimini tedavi başlangıç tarihinizi de biliyorsunuzdur. söylerseniz tabloya eklerim. Ben pazar günü oldum. muhtemelen 19 eylül bir sonraki reglimin 2. günü olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?