• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

:16:Evet canım aradım görüştüm eylüle kdr konya meeram tıp fakültesi kapalıymış birde eşimin sigorta prim günü tutmuyor 5 yıllık olması gerekiyomuş daha 3,5 senelik öğretmen yeni yani bundan dolayı üniversite hastanesinde yaptıramıyoruz malesef...tamamda anlamadığım bize üniversite hastanesi tüp bebek raporunu verdi , resmi raporumuz . kafam karıştı ya :37::37::37::37:

eŞİNİN VE YA SENİN BAŞKA ÇALIŞMALIRINIZ VARSA HEPSİNİN TOPLAMININ 5 SENE OLMASINDAN DOLAYI OLABİLİR. BİR SEFER ÇIKTIYSA YİNE ÇIKAR. BİR ŞEYİ ATLIYORLARDIR. 9 EYLUL'DE BANA ALAMAZSIN DEDİ DEFALARCA. AMA EGE'DEN ALDIM

slm canım yazdıklarınıza göz gezdiriyodumda..
biz 2.5 yıllık evliyiz ama doktorum 3 yıllık evlilik istiyo devlet demişti.
sen 5yıl yazmışsın.. bi bu kadar dahamı beklicez yanii:18:

sebepsiz infertilite de 3 yıllık evlilik şartı var. ama kadında kotu overyen rezerv ya da erkekte azospermi varsa 3 yıllık evlilik şartı aranmıyor

aşılama için 3 yıllık evlilik şartı yok. niye bekliyorsunuz. tup bebek için 3 yıllık evlilik şartı var.

merhaba aysimacım.gerçekten az kaldı.2 hafta gıbı kısmet olursa.ben vazgeçtım canım rapor çıkartmaktan uzun süruyormuş nerdeyse 2 ayı buluyormuş bende vakıt kaybetmek ıstemedım.bu denemeyı raporsuz yapacağım.

raporun çıukmaısnın 2 ayı bulmaısnın sebebi gerekli kan testleri be gerekirse hsg ve histeroskopi. Ege bunların hiç birini atlamıyor. dıger merkezler aTLIYOR PARAYI ALIYOR. OLMAYINCA UYGULUYOR BU YONTEMLERİ.
KARAR SENİN

merhaba kızlar nasılsınız, sonucu bekleyen arkadasımız hala yazmamıs merak ettim dogrusu, ben bugun amh test sonucumu aldım sonuc 1.4, yasıma göre nasıl bılmıyorum sonucta 0.1 ile 12.6 arasında ama dusuge baya yakın eylul 79 dogumluyum 34 den gun almama 1 ay kadar kaldı, daha once testi yaptıran arkadaslar yardımcı olabılır mı aed canım ozellıklesen deneyımlısın bu konuda...

cANIM 2,6 NIN USTUNE NORMAL DIYORLAR. AMA SENİN Kİ DE COK FENA DEGİL . BENİMKİ 0.25. KARDEŞİMİN 2 CIKTI DOKTOR TUP BEBEGE YONLENDDİ. RAPOR CIKARMA İÇİN YETERLİMİ DEGERİN BİLEMİYORUM. eGE'YE TELEFON ET ONLAR SANA YARDIMCI OLURLAR

Morfoloji 0 la tup bebek sansim dusuk biliyorum napmaliyim peki[/QUOTE

MIKROENJEKSİYON YAAPRLAR. BU ARADA E VİTAMİNİ VERMEDİMİ DOKTOR? AYRICA SABAH AKŞAM 5 DK KAYNATTIGIN 5-6 KECİBONUZUNU İÇİR KOCANA. KATKILI GIDALARI YEDİRME. MESELA EŞİME VE BEN ARTIK TAVUK YEMİYORUZ. YAZ GELENE KADAR DOMATESİ KESTİK. BUNALR SPERMLERİ VE YUMURTAALRI BOZUYOR. EŞİMİN DEGERLE acayip duzeldi. kardeşimin kocasında da evevlsi gun aldık sonucu. degerleri muthiş duzeldi. bir kaç ay bunalrı uygula. tup bebege kadar en azından. olmazsa devam etsin. zaten prospektusunde e vitamini için falası atılıyor vucuttan diyor . op yuzden zararı olmaz sanırım. doktoruna sorarsın. sende eger degerlerin seninde kotuyse biestoron kullan. doktoruna sor tabii

Adaçayı hiç sevmem canım ya kokusu bayıyo beni asprine bakayım evde varsa içeyim..ya progestan kullanıyorum adetim gelsin diye 5 gün içtiğimde gelirdi 7 gün içtim tık yok :50:

progestan kullanırken adet gelmezki. onu kestikten 2-5 gun sonra gelir. 6 gune de sarkabiliyor

kızlarr tüp bebeğe yakın zamanda başlıcaksanız eğer kesinlikle kan sulandırıcı aspirin tarzı şeylerden uzak durun.. allah korusun kanamanız olduğunda durdurmak zor olurr..
tüp bebek sayfalarında yazıyo bakarsanız...

1 aspirinden bir şey olmaz. ama yine de doktora sor eger bu ay başlayacaksan. bu arada tranferden sonra aspirin veriyorlar. kanı sulandırsınsında bebek rahat rahme tutunabilsin diye

mehaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım..uzun zamandır başka bir topiği takip ediyorum.benim de adet tarihim 22-23 ü gibi.Allah izin verirse bu ay ben de tedaviye başlıyorumm..umarım hepimiz hamiş kalıp sağlıkla,güzel bebeişlerimizi kucağımıza alırız

arkadaşlar sabbim bu güzel hayırlı günde tüm dualarımızı kabul etsin inşallah güzel haberler alırız ya varis ve ya evvel okumak istiyorum ancak adetliyim okumak dogru olur muu ?:18:

canım ben kuran kursu öğreticisiyim bu benim uzmanlık alanım =) rahatlıkla okuyabilirsin

kızlar henüz yok de mi tedaviye başlayan aranızda? bir kısmınızın regli ağustos sonu başlıyordu yanlış bilmiyorsam de mi? siz beni haberdar edersini ki ben dile tabloda ona göre değişikllikleri yapıcam. böylece durumlarımızı da takip edebileceğiz. bu liste daha da kalabalıklaşabilir önümüzdeki günlerde gibi gelio bana. takibi kolay olsun.

selam ben başladım, dün en son doğum kontrol hapını aldım sanırım haftaya iğnelere başlamış olurum.

MrB kızlar hayırlı cumalar allah dualarımızı kbl etsin inşallah...Alex82 tedavin şimdiden hayırlı olsun cnm buarada AED hoş geldin aramıza...verdiğin cvplar için tşkler...:16:

Son düzenleme:
canım sperm sayısı 20 bin 30 bin arasında değişiyo harekleride orta seviyede şu an sayıyı hatırlamıyorum hepsi dosyada ama morfoloji düşük dedi doktorlar onu biliyorum normali %4 müş bizimki %2:50:

olsun cnm şükret sen yinede.. bak biz sizin kadar bile değiliz ahhh keşke bizde o sayıları görebilsek keşke :26::26::26::26:
allah hepimizin yüzüne baksın gönlümüzün muradını versin inşşş:26::26::26::16::16:

merhaba kızlar benm de eimin değerleri 72 bin ile 100 bin arası çıktı sizler bu şartlarla rapor alabildiniz mi, biz 3 yıl evlilik süresini doldurmadığımız için verilmiyor dendi ama oligospermi durumunda da 3 yıl beklemeye gerek yok diye duymuştum...

kızlar esma-ül hüsnada diyoki çocuğu olmayanlar
günde 707 kere YA VARİS
4 cuma üst üste cuma saatinde 1000 kere YA EVVEL çekerlerse allahın izniyle niyetleri kabul olur..

merhaba kızlar benm de eimin değerleri 72 bin ile 100 bin arası çıktı sizler bu şartlarla rapor alabildiniz mi, biz 3 yıl evlilik süresini doldurmadığımız için verilmiyor dendi ama oligospermi durumunda da 3 yıl beklemeye gerek yok diye duymuştum...

hayalcıgım ılk denemde tam 5 bın bayıldım ben ozele
benımde esım olıgasperm 170 bın ıe 500 bın arasında cıkıordu
tup bebekte yıkanmıs halı 21 tane cıktı
raporlu sayılırsınız demedıler bıze hc bır sekılde
benden 1 ay sonra gıden arkadasımlarda sperm bakımından aynı durumdaydı
anında onlara sızın zaten spermınız yok denecek kadar az raporlu sayılırsınız deyıp tedavıye basladılr
bnde bu ay sonkı adetımlen tedvıye baslayıp once rapor cıkartıcam
ınsallah hersey yolunda gıder vede ugrasmayız rapor ıcın cok fazla

hayalcıgım ılk denemde tam 5 bın bayıldım ben ozele
benımde esım olıgasperm 170 bın ıe 500 bın arasında cıkıordu
tup bebekte yıkanmıs halı 21 tane cıktı
raporlu sayılırsınız demedıler bıze hc bır sekılde
benden 1 ay sonra gıden arkadasımlarda sperm bakımından aynı durumdaydı
anında onlara sızın zaten spermınız yok denecek kadar az raporlu sayılırsınız deyıp tedavıye basladılr
bnde bu ay sonkı adetımlen tedvıye baslayıp once rapor cıkartıcam
ınsallah hersey yolunda gıder vede ugrasmayız rapor ıcın cok fazla

Bunu nasıl anlatacağım merkeze defalarca sormama rağmen oligolarda henüz belirsizlik var çıkmayabilir diyorlar 3 yıl beklesem ne olacak bu değerlerle anlatamıyorum biz de hastaneye 3 bin ilaçlara da yaklaşık 3 bin olmak üzere 6 bin vereceğiz artık raporu vermezlerse de tedavimi yaptıracağım fakat sgk bilir mi acaba nereye danışmak lazım ki bu tür kesin bilgi için...

bunu nasıl anlatacağım merkeze defalarca sormama rağmen oligolarda henüz belirsizlik var çıkmayabilir diyorlar 3 yıl beklesem ne olacak bu değerlerle anlatamıyorum biz de hastaneye 3 bin ilaçlara da yaklaşık 3 bin olmak üzere 6 bin vereceğiz artık raporu vermezlerse de tedavimi yaptıracağım fakat sgk bilir mi acaba nereye danışmak lazım ki bu tür kesin bilgi için...

canım zaten sgk nın kendı anlasmasının ıcınde var bu madde dıye bılıorum
eger kısının asılamaya yetecek kadar spermı yoksa
o dırek raporlu sayılması lazım
bazı merkezler para ıcın bunu yapmıolar aynı bana yaptıkları gıbı
ustune dur
devlettekı hakkın varken neden okadar para harcayasınkı

Back