cnm stersten gecikiyor adet rahat olmaya çalış hem bayramada az kaldı en kötü bayramdan sonra başlarsın merak etme..bencede adaçayı iç çok faydalı :))
hoşgeldin cnmmm ne güzel kafan dağılmıştır..bomba gibi başlarsın artık :)
cnm folik asitin bildiğim kadarıyla yumurtayla ilgisi o olursa bebeğin daha sağlıklı olması için vitamin ama gebelik öncesinde başlanmasını tavsiye ediyor dr lar ama bende kullanmıyorum daha başlamadım şimdilik bal polen karışımından yiyorum birde nar suyu içiyorum o kadar
aslen izmirliyim canım eş durumundan dolayı 4 yıldır afyonda yaşıyorum telek tüp bebek merkezinde yaptırcam ilk tüp denememi ben aşılama hsg vs herşeyi atlattım son çarem tüp bebek oldu.bu zamana kdr hiçbir dr yaşım genç die normal yolla deneyin die tüp bebek demedi ben kendi isteğimle raporu aldım üniversitedeki doç.dr vermiyodum raporu bir aşılama daha deneyelim dedi ama yoruldum artık bir an önce hızlansın artık meleğim gelsin istiyorum dedim...benim isteyen tüm arkadaşlarımız için dua et olurmu canım benimmmanladım cnm tabii dr illaki bişey yazar ama sen hiçbişe kullanmıyosan bile folik asit mutlaka kullan.. çünkü bebeği düşünmeye başladığın anda kullanın deniyo ki bizim olmuyo 1yılda olsa kullanmakta fayda var hergün değilse bile 2-3 güne iç mutlaka bebek için...cnm eylül 20den sonra nasip olursa gidicez tekrar erzuruma eşim test vericek bakalım orda konuşcaz dr la neler söylicekler nasıl bi yol izlicez benim sizlere sormamın amacı şehir dışında olcağı için tedavi hazırlıklı gideyim dedim...testlerimi ankarada yaptırcam hsg kan tahlilleri vs... bakalım nasip nolcak?? nerde yaşıyosunuz cnm siz..
aslen izmirliyim canım eş durumundan dolayı 4 yıldır afyonda yaşıyorum telek tüp bebek merkezinde yaptırcam ilk tüp denememi ben aşılama hsg vs herşeyi atlattım son çarem tüp bebek oldu.bu zamana kdr hiçbir dr yaşım genç die normal yolla deneyin die tüp bebek demedi ben kendi isteğimle raporu aldım üniversitedeki doç.dr vermiyodum raporu bir aşılama daha deneyelim dedi ama yoruldum artık bir an önce hızlansın artık meleğim gelsin istiyorum dedim...benim isteyen tüm arkadaşlarımız için dua et olurmu canım benimmm
aylincim bugün misafirlikteydim katılamadım sohbetinizegeç kaldım sahurda ancak yazabildim kimsecikler yok ama ben özledim sizi yaaaaaaa ben nie adet olamıyom SİNİR OLDUM ya bayram günü gelmesin naparım ben tüp bebek raporumuz 1 aylık sonraki regl de raporun süresi bitiyo :18:
canım bakarsın hiiiiiç gelmez :) bayramda napıolar böle bi durumda hakkaten ben onu bilemediğiden hiç bayramda düşünmedim çünkü benimkide bayrama denk geliyo arayıp sorsana bi doktoraaylincim bugün misafirlikteydim katılamadım sohbetinizegeç kaldım sahurda ancak yazabildim kimsecikler yok ama ben özledim sizi yaaaaaaa ben nie adet olamıyom SİNİR OLDUM ya bayram günü gelmesin naparım ben tüp bebek raporumuz 1 aylık sonraki regl de raporun süresi bitiyo :18:
canım moroflojiyi artırmak çok zor benim eşim sigarayı bırakınca arttı biraz mesela.. Birde kaç merkezde yaptırdınız test yani testi yapan adamın hangi 100 spermi seçtiği de önemli..Morfoloji 0 la tup bebek sansim dusuk biliyorum napmaliyim peki
Morfoloji 0 la tup bebek sansim dusuk biliyorum napmaliyim peki
canım inşallah keşke gelmese ama gelicek nerde bende o şansHerkese merabalarrrr bi heves geldim highchemist gelmiştir diye ama yazmamış sonucu.. İşallah kutlamalardan fırsat bulamamıştır :)
canım bakarsın hiiiiiç gelmez :) bayramda napıolar böle bi durumda hakkaten ben onu bilemediğiden hiç bayramda düşünmedim çünkü benimkide bayrama denk geliyo arayıp sorsana bi doktora
keşkeeeeeee bende nerde o şans canım yacnm inşş bu sabah kalktığında olmuş olursunnn yada hiç olmazsın allahım bi mucize vermiş olur :26::26::26::26:
morfoloji şekil canım yani 0 ise eğer bakılan 100 spermde 0 normal şekilli var demekmorfoloji 0 ne oluyoki.
bizimde 0 yazıyodu testte ama dr.onunla alakalı bişy söylemedi:18:
yok canım benim adetim denk geliyo bayrama o yüzden direk eylüldeki adeti baz almıştım öncedencanım inşallah keşke gelmese ama gelicek nerde bende o şans( yarını bekliyorum merkezi aramak için yarına da olmazsam regl arıcam bayram konusunda sıkıntım var işte.senin tedavine başlaman mı bayramı denk geliyor?:18:
morfoloji şekil canım yani 0 ise eğer bakılan 100 spermde 0 normal şekilli var demeknasıl sölemezki bunu doktor bazı doktorlar hiç önemsemiyo morfolojiyi ama bence önemli düşünsene 100 sperm var hiçbiri yumurtayı döllemeye uygun şekilde değil.. Moralini bozmak için sölemedim dediğim gibi şans belki seçilen 100 spermde yok normal. Başka seçse olcak belki. Ama doktoruna sor bence bu konuyu
ooff kaç yerdede yaptırdık halbuki. 1tanesidemi söylemez yaaa
ne yapcam ben şimdii
selam kızlar ben geldiiim :)) ne kadar da sayfalarca yazmışsınız böyle...önemli bir haber var mı? hepsini okuyamam çünkü... ben tatilden geldim, çok güzel geçti, buraya dönmek çok zor geldi. ama geldik işte. şimdi bakalım bizi neler bekliyor. çok az vakit kaldı. tek embriyo transfer edilecek olması kafama takılıyo bu ara. offf. siz napıyosunuz kızlar? naptınız ben yokken?
uzun zamandır gelemedım ne cok sayfa bırıkmıs:) az once bır arkadasta yumurta gelıstırmek ıcın folık asıt kullanıyorum gıbı bıse okudum..kızlar benım tup bebek negatıf olunca ben folık asıtı de bıraktım..o kadar cok ılac ıctım kı ki bunu sızlerde yasadınız bır an bunaldım ve bıraktım..sonrasında dr gnc nın vıtamınını ve gnseng verdı yumurtalar ıcın.onları kullanıyorum şimdi...folık asıte devam etsemıydım kı? kafam karıştı..
kızlar henüz yok de mi tedaviye başlayan aranızda? bir kısmınızın regli ağustos sonu başlıyordu yanlış bilmiyorsam de mi? siz beni haberdar edersini ki ben dile tabloda ona göre değişikllikleri yapıcam. böylece durumlarımızı da takip edebileceğiz. bu liste daha da kalabalıklaşabilir önümüzdeki günlerde gibi gelio bana. takibi kolay olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?