mirageeeeee yaz anam adet oldum başlıyom yarın tedaviye sorun çıkmazsa gidiyom oley be oley adet oldum hiç bu kadar sevinen varmı ki adet olduğuna
canım benim Allah yardımcın olsun inş. bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar inş. =)
miragecim kafanı karıştırmak gibi olmasın ama diğer tpiklerden okuduğum kadarıyla bahçeciden çok şikayet var ama ne kadar doğru bilemem kanbar temmuz topiğinden dimi bende ona çok üzüldüm
kızlar bu bal çörekotu tarçın...karışımını denedinizmi yumurtaları geliştirmek için.ben bi kaç ay önce denemiştim ve yumurtalarım çok büyümüştü doktor bana hangi ilacı kullanıyorsun demişti oysa o zaman ilaç falan kullanmıyordum.ama ultrasonda büyük görünen yumurtalar kan tahlillerim yapılınca hormon seviyelerimi etkilememişti.tüp bebek tedavisi sırasında bu karışımlardan kullanan varmı acaba ilaçlarla aynı anda böyle şeyler kullanmak yumurtaları fazla uyarabilir belkide billmiyorum.kullandıysanız paylaşırsanız sevinirim...
canım çok teşekkür ederim,gönlü güzel arkadaşım,Eylül topiğinden bile böyle bana üzülen dostların olması,insanın moralini yükseltiyor,ve moral motivasyonla devam etme enerjim artıyor...
zaten aslan kadınıyım çok güçlüyümdür,hemen ayağa kalkarım...
inşallah memorial okmeydanı nur dokuzeylülle randevum var bu cumartesi bitanem...
başlıyacağım ara vermeden..
eylül topiğini okuyorum ben de,ağustosu da takip ediyorum...
onlar da bize uğruyorlar,moral veriyoruz birbirimize..
inşallah tedavin hayırlı olur gamzear,hamile olur,kucağına alırsın inşallah...
eylül anneleri hepinize hayırlı olsun...
inşallah birer birer pozitif sonucunuzu alır,sevinirim kendimin olmuş kadar...
insallah yesimcim insallah 3 aylikken dusuk yaptim rahimde perdeden dolayi..evet tabiki banada bu kez yarim saat sonra wc ye gidebilecegimi soylediler ama okadar dayanacak gucum yoktu
kızlar bebişlerimi aldım geldim:)))) dua edin bakalım ne olacak hepinizi öpüyorum fazla giremiyorum görüşürüz yine girmeye çalışacağım...
teşekkür ederim kanbar ben sizin topiği hep takip ediyorum inan sen sonucunu yazdığında kaç defa okudum inanamadım herşeyin hayırlısı aynen öyle yılmadan devam'! Rabbim inş. nasip edecek merak etme sen yeter ki bu azmini devam ettir memoriali bende çok duydum hatta laboratuvarı ülkece tescillenmiş ben ist. oturmuyom abim ist. araştırma görevlisi o yüzden benim için araştırmasını söylemiştim o da bana laboratuvarı en iyi olan üç hastane saydı memorial istanbul cerrahi ve florence ferticenter bende üçüyle görüştüm ferticenter da başladım inş. memorialde senin için hayırlı olur canım
kızlar bebişlerimi aldım geldim:)))) dua edin bakalım ne olacak hepinizi öpüyorum fazla giremiyorum görüşürüz yine girmeye çalışacağım...
Çok teşekkürler..
ben aslında evlendiğimde hamile kaldığımdan ve kanser riski nedeniyle bağırsaklarımdan operasyon gördüğümden , ne ilginç bir kaderdir ki oğlumu ,karnımdaki sapasağlam oğlumu doktor hayati tehlike nedeniyle almak zorunda kaldı...
oğlumla ağlaya ağlaya vedalaştık..
bir daha da normal yolla olmadı..
2 kez denedik bahçecide olmadı,tüm topiklerden ,eş,dost,yakınlardan da başarı oranları kötü olduğu konusu ayyuka çıkınca merkezle vedalaştık eşimle...
memorial inşallah ümit olacak bize...
metabolizma yaşım (rahim,yumurta ve bedensel) 35 miş o yüzden ,ben umutluyum...
zaten ümit bitse,yaşayamayız...
insanlar neler yaşıyor,olsun bizim de nasibimiz zor yoldan sahip olmaktır belki..
bu yolda verilen bütün emekler helal olsun,tabi merkezi de doğru seçmek lazım..
sen ve eylül topiğindeki arkadaşlara hepinize inşallah anne olmayı nasip eder RABBİM.
bu öyle zor ve zor olduğu kadar da öyle kutsal bir yol ki...
ben eminim isteyenler ve bu yolda inanarak devam edenler ,bizler mutlaka anne olacağız...
sevgiyle kalın,dualarım yüreği anne olma aşkıyla yanan tüm anneler için...
maalesef canlar negatifffff alıştım artık sorun değil
canım sende mi ankara hrs desin?ben ctesi başladım bugün 4.iğnemi oldum.yarın kontrolüm var bakalım????bende topikte benimle aynı yerde yaptıran yok bile diye üzülüyodum.doktorun kim?benimki tarık aksu.hayırlı olsun tedavin Allah kucagını doldursun inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?