teşekkür ederim kanbar ben sizin topiği hep takip ediyorum inan sen sonucunu yazdığında kaç defa okudum inanamadım herşeyin hayırlısı aynen öyle yılmadan devam'! Rabbim inş. nasip edecek merak etme sen yeter ki bu azmini devam ettir memoriali bende çok duydum hatta laboratuvarı ülkece tescillenmiş ben ist. oturmuyom abim ist. araştırma görevlisi o yüzden benim için araştırmasını söylemiştim o da bana laboratuvarı en iyi olan üç hastane saydı memorial istanbul cerrahi ve florence ferticenter bende üçüyle görüştüm ferticenter da başladım inş. memorialde senin için hayırlı olur canım
Çok teşekkürler..
ben aslında evlendiğimde hamile kaldığımdan ve kanser riski nedeniyle bağırsaklarımdan operasyon gördüğümden , ne ilginç bir kaderdir ki oğlumu ,karnımdaki sapasağlam oğlumu doktor hayati tehlike nedeniyle almak zorunda kaldı...
oğlumla ağlaya ağlaya vedalaştık..
bir daha da normal yolla olmadı..
2 kez denedik bahçecide olmadı,tüm topiklerden ,eş,dost,yakınlardan da başarı oranları kötü olduğu konusu ayyuka çıkınca merkezle vedalaştık eşimle...
memorial inşallah ümit olacak bize...
metabolizma yaşım (rahim,yumurta ve bedensel) 35 miş o yüzden ,ben umutluyum...
zaten ümit bitse,yaşayamayız...
insanlar neler yaşıyor,olsun bizim de nasibimiz zor yoldan sahip olmaktır belki..
bu yolda verilen bütün emekler helal olsun,tabi merkezi de doğru seçmek lazım..
sen ve eylül topiğindeki arkadaşlara hepinize inşallah anne olmayı nasip eder RABBİM.
bu öyle zor ve zor olduğu kadar da öyle kutsal bir yol ki...
ben eminim isteyenler ve bu yolda inanarak devam edenler ,bizler mutlaka anne olacağız...
sevgiyle kalın,dualarım yüreği anne olma aşkıyla yanan tüm anneler için...