cansın sennnn... :) benim yüzüm şişti yahu normal mi:))
nasıl yani yüzün şişti yaw?
bu arada ilknur, demet ve guzelolacak. test tarihiniz de belli mi, ona göre geri sayım yapalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cansın sennnn... :) benim yüzüm şişti yahu normal mi:))
işte tablomuzun son durumu, yakında sağdaki sütun hamile figürleri dolacak inşallah.
benide eklermisin listeye canim?
kızlar desteğiniz için teşekkür ederim. ben hiç lafın buaralara geleceğini düşünerek yazmadım o yazdıklarımı. Allah içimi biliyor ya. siz de beni biliyorsunuz yeri geldiğinde özür dilemesini de bilirim. ama ondan özür dilersem kötü niyetle yazdığıma inanır o yüzden dilemiyorum. Ancak şunu söyleyebilirim ve sonra da bu konu hakkında tek kelime yazmam daha. Allah tez zamanda hem de çok tez zamanda kanbar arkadaşımızın kucağına yavrusunu versin, yüzünü güldürsün, hasretini gidersin. ben doktoruma güveniyorum, doktorum bahçeci diyor, o ne derse o. ben de acı çekiyorum, ben bir bebeğimi kaybettim, kalbinin attığını gördüm sonra durdu, onu benden aldılar. ben de kendi acımı bilirim. sadece bahçecide umut yok diye yazıyı okuyunca umudum kırıldı biraz. hepsi bu. hiç o kadar büyütecek birşey yoktu. ben hakaaret de etmedim zaten. ben de temmuz ve ağustos topiclerini takip ediyorum. onların sevinciyle ümitlenip, kayıplarıyla üzülüyorum hepiniz gibi. öyle işte.
inş. canım dediğin gibi bizlerde inş. anne olacağız yine gel topiğimize ben senin durumunu hep takip ediyorum zaten benimde yarın opu var çok dua et olur mu Allah a emanet ol Rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Çok teşekkürler..
ben aslında evlendiğimde hamile kaldığımdan ve kanser riski nedeniyle bağırsaklarımdan operasyon gördüğümden , ne ilginç bir kaderdir ki oğlumu ,karnımdaki sapasağlam oğlumu doktor hayati tehlike nedeniyle almak zorunda kaldı...
oğlumla ağlaya ağlaya vedalaştık..
bir daha da normal yolla olmadı..
2 kez denedik bahçecide olmadı,tüm topiklerden ,eş,dost,yakınlardan da başarı oranları kötü olduğu konusu ayyuka çıkınca merkezle vedalaştık eşimle...
memorial inşallah ümit olacak bize...
metabolizma yaşım (rahim,yumurta ve bedensel) 35 miş o yüzden ,ben umutluyum...
zaten ümit bitse,yaşayamayız...
insanlar neler yaşıyor,olsun bizim de nasibimiz zor yoldan sahip olmaktır belki..
bu yolda verilen bütün emekler helal olsun,tabi merkezi de doğru seçmek lazım..
sen ve eylül topiğindeki arkadaşlara hepinize inşallah anne olmayı nasip eder RABBİM.
bu öyle zor ve zor olduğu kadar da öyle kutsal bir yol ki...
ben eminim isteyenler ve bu yolda inanarak devam edenler ,bizler mutlaka anne olacağız...
sevgiyle kalın,dualarım yüreği anne olma aşkıyla yanan tüm anneler için...
kızlar bebişlerimi aldım geldim:)))) dua edin bakalım ne olacak hepinizi öpüyorum fazla giremiyorum görüşürüz yine girmeye çalışacağım...
canım sana tüm kalbimle dua edeceğim...
zaten işim yok ki artık,sizlere dua etmekten başka,yeni tedavime başlayana kadar...
şu an bebişlerim tutmadığı ve ne yazık ki,kımızılar gelmediği için okuyamıyorum..
ama bizim topiktekilere yasin,ayetel kürsi,meryem ve salatı tefriciye okuyorum..
özelden mesaj atarsan kendi ve eşinin adını-soyadını,dualarıma seni de dahil ederim güzel kalpli arkadaşım..
hafız tanıdığıma sordum çünkü makbul olması içinkarı koca nın adlarının zikredilerk dua edilmesi gerek dedi..
ama Allaha senin için namaz kılıp,kur'an okuyamasam da şu an (birkaç güne biter her namazımda ve kuran okurken seni de dahil ederim dualarıma) bitince senin için de okuyacağım...
biz de seni bekleriz canım her zaman..
gönlü güzel arkadaşım...
çok değerli insanlar bu topikte de hep okuyorum...
ne güzel moral oluyorsunuz birbirinize..
bizim gibi..
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum
arkadaşlar duanıza ihtiyacım var yarın nasipse transferim olacak ve dua edin bebişlerim bana sıkı sıkı tutunsun hepinizin duasına ihtiyacım var[/QUOT
Allah yuzunu guldursun canim benim dualarim hepinizle
canım yukarıdaki mesajımı sana göndermiştim.
yanlış anlaşılma olmasın.
Canım geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Bir dahaki tedavinde Memorial'da olacağını okudum. Ben de orada tedavi oluyorum. Çok memnunum. Umarım senin için de hayırlı olur..
tabii ki, bilgilerini gönderir misin canım
kızlar bebişlerimi aldım geldim:)))) dua edin bakalım ne olacak hepinizi öpüyorum fazla giremiyorum görüşürüz yine girmeye çalışacağım...
bencede kanbar mirage haklı bu tatsızlığı burda bitirin ikinizde yüregi çok güzel ve temiz insanlarsınız aynı derdi paylaşıyoruz dert ortağıyız bizler her zaman birbirimize destek olmalıyız
Beni tanıyan biliyor canım arkadaşlarım..
Bilen de biliyor zaten..
Sizlerden de tanıyan da var,Ağustostan da ..
Adımı ,eşimin adını,işyerimi bile açıkça yazmışımdır..
Ama gizleyenlere de saygım büyüktür,kimsenin kalbini incitmek istemem..
haddimi de aşmam.
Burası bir nevi maneviyat topiğidir..
O yüzden burada tanımadan, hatta tanısan da kimseye akıl vermemek,amacını aşan laflar etmemek lazım ...
Sonra sizin kırdığınız o kalp belki Rabbim için çok değerlidir değil mi?
Kırmak kolay,yapmak zor...
Ben kimseye küskün değilim,ama kırgınım tabii ki.
Bir daha olmaması en büyük temennimdir..
Umarım mirage sen ve tüm Eylül topiği de HAMİLE kalır,mis kokulu evlatlarınızı doya doya koklarsınız...
Dularım her daim sizlerle...