eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

merhaba arkadaşlar herkes çok iyidir umarım bugün kontrolüm vardı benim tedavim uzun protokol ama biraz fazla uzadı bir türlü tam bir adet olamadım şimdi biraz kanama arttı yarın yine gitcem daha henüz ilaca başlamadım hala lucrine devam ediyorum bu arada yeşim seninde ilk tüp denemen değil mi senin de tek sorunun pko mu :3:

merhaba arkadaşlar herkes çok iyidir umarım bugün kontrolüm vardı benim tedavim uzun protokol ama biraz fazla uzadı bir türlü tam bir adet olamadım şimdi biraz kanama arttı yarın yine gitcem daha henüz ilaca başlamadım hala lucrine devam ediyorum bu arada yeşim seninde ilk tüp denemen değil mi senin de tek sorunun pko mu :3:

ewet cnm ilk denemem tek sorun pko ne oldu cnm?seninde mi ilk

bugün 9.günüm ve ben gaza geldim idrar testi yaptım sonuç negatif :14::14::14:

sonucun negatif olacagini zaten biliyordun tatlim neden yaptin cok erken henuz ben ilk denememde 11. gundu sabah doktora gidecektim gitmeden once yaptim negatif cikti ama kanda pozitifti oyuzden o idrar testine okadar gicik oldumki esime dedim bi hamile olayim ilerleyen zamanlarda o pozitifi o testte gorecem dedim ve oylede yaptim hamileyken aldim yaptim sonunda pozitifi gordum:9::9::9::52:

Haydi herkese hayırlı olsun.

Bir şey sormal istiyorum kızlar.
1. transferden sonra tuvalete hemen gittiniz mi? İdrara sıkışmak gerekiyor transfer sırasında. o yuzden çoğu anne adayı hemen tuvalete gdiyor. ben 20 dakika sonra gittim. diger kızlar hemen gitmişlerdi. Bu sefer idrara felaket sıkışmadan gidip tuvalete gitmek istemiyorum. koyuyorlar ve duşunun işte..
2. transfer sonrası 7. gün ovitrelle çatlatma iğnesi verdiler eğer buyuyen gozle gorulmeyen yumurta varsa kistleşmesin diye. Ben bu sefer verseler dahi bu çatlatma iğnesini vurulmak istemiyorum çunku bhcg içerdiginden yanlış pozitiflik olabiliyormuş. bende kimyasal gebelik oldu. Bundan dolayı olabilir dediler. gerçi ben bebegin gidişini hissettim. sanmıyorum iğnenin pozitifliğe neden olduğunu ama bisefer kesinlikle yaptırmayacagım.

Size bunlar yapıldı mı? Süreç nasıl işledi? tutunma için extra bir şey yapıldı mı?

embriyo glue hakkında ne biliyorsunuz?

canim merhaba benim ilk denememde 2 saat yatacaksin dediler ve ordekmidir nedir onu getirdiler bana cok perisan olmustum ama bukez yanimda hasta bezi goturdum cok zor ona idrarini yapmak ama mecbur kaliyosun cok feci bir sanci olusuyo kasiklarda yani sana tavsiyem bu hasta bezi ordekten iyidir hemen kalkmak istemiyorsan

sonucun negatif olacagini zaten biliyordun tatlim neden yaptin cok erken henuz ben ilk denememde 11. gundu sabah doktora gidecektim gitmeden once yaptim negatif cikti ama kanda pozitifti oyuzden o idrar testine okadar gicik oldumki esime dedim bi hamile olayim ilerleyen zamanlarda o pozitifi o testte gorecem dedim ve oylede yaptim hamileyken aldim yaptim sonunda pozitifi gordum:9::9::9::52:

canim merhaba benim ilk denememde 2 saat yatacaksin dediler ve ordekmidir nedir onu getirdiler bana cok perisan olmustum ama bukez yanimda hasta bezi goturdum cok zor ona idrarini yapmak ama mecbur kaliyosun cok feci bir sanci olusuyo kasiklarda yani sana tavsiyem bu hasta bezi ordekten iyidir hemen kalkmak istemiyorsan

ebrucum inş bnmde öyle olur ne olduki senin ilk denemende pozitif gördüğün bebeğğinne? kalkmanın bir zararı olsa zaten kaldırmaz doktorlar bende 40 dk yattım snra wc ye gittim odaya giidip yattım 2 saat..

yeşim özelde 10 dakkada bir mesaj attırıyo bekleyemedim burdan devam edeyim. yok seninle alakası son yazdığım şeyin. temmuz topiğindeki kanbar bahçeciyle ilgili bir sürü olumsuz birşeyler yazmıştı peşpeşe. ben de ona dedim ki endişelendim yazını okuyunca ben de orda yaptıracağım için, orda yaptırıp olumlu sonuç alan da var, ben daha başlamadım ama tedaviye orda başlamış olup yazını okuyanlar demoralize olcak. sen 2 olumsuz sonuç almışın diye duygusallaşmışsın normaldir ama senin de bebeğin olacak inan falan gibi birşeyler yazdım. anaaaam giydirmiş de giydirmiş bana hala da devam edio. had bildirirmiş öyle demiş en son :)) herkesin sinirleri bozuk sanırım dikkat etmek lazım dediydim ben de :) gidin de bi bakın allah aşkına ne demişim

yeşim özelde 10 dakkada bir mesaj attırıyo bekleyemedim burdan devam edeyim. yok seninle alakası son yazdığım şeyin. temmuz topiğindeki kanbar bahçeciyle ilgili bir sürü olumsuz birşeyler yazmıştı peşpeşe. ben de ona dedim ki endişelendim yazını okuyunca ben de orda yaptıracağım için, orda yaptırıp olumlu sonuç alan da var, ben daha başlamadım ama tedaviye orda başlamış olup yazını okuyanlar demoralize olcak. sen 2 olumsuz sonuç almışın diye duygusallaşmışsın normaldir ama senin de bebeğin olacak inan falan gibi birşeyler yazdım. anaaaam giydirmiş de giydirmiş bana hala da devam edio. had bildirirmiş öyle demiş en son :)) herkesin sinirleri bozuk sanırım dikkat etmek lazım dediydim ben de :) gidin de bi bakın allah aşkına ne demişim

cnm merak ettm çok gidip bakayım okuyayımda hangi topikte onu söle hele canm

Son düzenleme:
ebrucum inş bnmde öyle olur ne olduki senin ilk denemende pozitif gördüğün bebeğğinne? kalkmanın bir zararı olsa zaten kaldırmaz doktorlar bende 40 dk yattım snra wc ye gittim odaya giidip yattım 2 saat..

insallah yesimcim insallah 3 aylikken dusuk yaptim rahimde perdeden dolayi..evet tabiki banada bu kez yarim saat sonra wc ye gidebilecegimi soylediler ama okadar dayanacak gucum yoktu:30::30:

idrardaki negatifime rağmen hala benden umut musunuz?netten bi op.dr a soru yazdım 10.gün kan testi ile ilgili adam 2 gün dha bekleyin yazmış erken 10.gün demiş.idrar yaptığımı duysa döverdi herhalde beni :47:

Yeşimciğim ;

Memorial'da tüp bebek yaptıranlar topiğinde bir arkadaş da senin gibi test yapmıştı. İdrarda çıkmadı. Çok üzüldü. Ama kan testinde hamile çıktı. Ümidini yitirme. Ve hiç takılma. Topiği tarayıp yazışmaları bulursam kopyalarım buraya canım :16:

aceleci kuzuuu ben korkuyom ağrım sızım yok gibi kasıklarım batmıyo:( bugün transferden sonrakiilk gün.. ağrım olsa diye ağlayacam..
transferi olanlar neler yaşıyo anlatın baaanaaa

yeşim kuzucum idrarda hemen çıkmazzzzzz naparsan yap anca kanda çıkar çünkü en geç idrarda çıkıyor diye biliyorum bende ki zaten şuan normal adet döngünün içindesin say bi en son nezaman adet oldun bugün kaçıncı gün boşuna üzüyorsun hem kendini hem kocanı hem mercimekleri hemde bizi üzme kendini hele bi ctesi olsun sevinçli haberlerini alcaz inş.... allah büyük :16::16::16: tatlımmmm

aslında sevinsemmi üzülsemmi bilemedim hergeçen gün kalabalıklaşıyoruz bu demekki bizi anlayan insanlar çoğalıyo ama bi taraftan da üzülüyorum onlarda bizler gibi normal yolla anne olamayan kardeşlerimiz allah yolumuzu açık eylesin de bigün bizlerde anne olabilelim umut olalım çünkü hepimiz çok zorlu yoldan geçtik hem madden hemde manen kendi adıma diyeyim çok yıprandım rabbim evladımızı daha da aratmasın bizlere amin ecmain inş...

miss angel,ilknur ve akasya hepiniz sağolun canlarım...ne bilim dayanamdım çıkma ihtimali çok düşük haklısınz ne olur dua edin pozitifi göreyim kan tahlilinde...ilknurcum benm transferin sonraki gün transfer anında hiç acı hissetmeme rağmen çok ağrım olmuştu özeliikle ilk 3 gün...sen onlara takılma boşwer tüp bebek tedavisi geçirdiğini bile unut bence..en iyisi bu yoksa bnm gibi çaresizliğe kapılıp çok ağlarsın ben kaç saattr zırlıyorum
miss angel güzelim şimdiden hayırlı olsun tedavin...sson acı çekmen olur inşallah :16:

Back