eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlarrr kasıklarımda batma oluyo hayırdır inşallah pek hareketli bebeler çok ağladım ya işaret veriyolar sanki :9: mirage ve kanbar yeterin gari iğneleyici konuşmaktan etmekten...kanbar abla aşağıda topiğe geldiğini gördüm korktum vallah ahan da kıyamet kopcak dedm...bitirin boşwerin işin şakası bi kenara...kmse kmsenin ne çektiğini neler yaşadığını bilemez kmse km seye de mecbur deil sanal sonuçta burası

Bizim yaklaşık 1100 sayfalık topiğimizde tek bir kez bile böyle gerginlik olmamıştı bu güne kadar,okumanı tavsiye ederim canım...
Bir de ben sanalda değil de çoğuyla özel de de görüştüğümden ,benim için buradaki dostlar gerçek dostlar ,herbiri benim için çok ama çok değerliler.

merhaba deriinnnn benimde ilk tüp tedavim. dr banada 225 unıte gonal f baslattı. 2ay once asılamada 100 luk puregone kullanmıştım 6 yumurtam olmustu. bana da dr yumurtalık rezervin iyi dedi ama 225 unıte verdi. once ben de aynı senın gıbı dusundum ama sonra bır v-bıldığı vardır dedım. hepimize aynı dozu verdiyse endıse etme. haydı hayırlısı.

canım bende aynı durumdayım.yumurtalık fsh e2 iyi ama 225 ile başladık.yarın kontrole gidicem acıkcası heyecanlıyım.senin iğnedeki kaçıncı günün? kontrole gittin mi?kaç yumurtan olmuş?ayrıca tedavini nerede görüyorsun?Allah kucağını doldursun canım:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

herkese iyi geceler..
dua topiğimize ve temmuz topiğimize bekleriz...

Bizim yaklaşık 1100 sayfalık topiğimizde tek bir kez bile böyle gerginlik olmamıştı bu güne kadar,okumanı tavsiye ederim canım...
Bir de ben sanalda değil de çoğuyla özel de de görüştüğümden ,benim için buradaki dostlar gerçek dostlar ,herbiri benim için çok ama çok değerliler.

olabilir sayfa vs sayısı...sizin orda görüştüğünüz bizi bağlamaz...ben mirage ile aranızda olana yorum yaptım

Selam kızlar, bu ay tedavi ayınız inşallah herkes güzel sonuçlar alır,bebeğine kavuşur... amh değeri filan takip ediyosunuzdur bende çok düşük kabul edilen bi amh la doğal yolla hamile kaldım (0.42). hepimizin işi çok zor ama yeterki Allah istesin sonunda doğal yolla yada tüple amacımıza ulaşalım yeter;) Mirageeee senin ne zaman başlıyo canım tedavi? Konuşamıyoruz...

canım dumanııım ben arada gelip bakıyorum napıyosunuz diye. bir süre de yeni arkadaşlar gelmiş. bu aralar yoğunlukla buralardayım işte biliosun. Allahın izniyle haftaya 19u gibi başlıycam. sen nasılsın nasıl gidio hamilelik?

kızlar ben çıkıyorum erken uyumam lazım yarın 9 da merkeze gideceğim inş. 10:30 da opu var inş. dualarınızı eksik etmeyin

allah yar ve yardımcın olsun...
birsürü kaliteli yumurtan olsun...

canım dumanııım ben arada gelip bakıyorum napıyosunuz diye. Bir süre de yeni arkadaşlar gelmiş. Bu aralar yoğunlukla buralardayım işte biliosun. Allahın izniyle haftaya 19u gibi başlıycam. Sen nasılsın nasıl gidio hamilelik?

hadi bakalım canım çok az kalmış, sana neresi iyi geliyosa oraya yogunlaş suan morale ve enerjiye ihtiyacın var, seni en iyi aynı durumda olanlar anlar:16: Inşallah herşey yolunda gider canım..benimde okudugun giib işte yuvarlanıp gidiyoruz:34::34:görüşürüz canım öperim seni:54:

aysmammmmmmmmmmmmmmmmmm güloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hg meleğimmmmmmmmmm:27:

hb canımmmmmmmmmm nasılsınn yaramazlık yapmışın bugün:37:sabır canımm biraz daha sabır hamilesinn Rabbimin izniyle:16:bu arada tedavisi başlayan transferi olan tüm arkadaşlara bol bol şans diliyorum Rabbim yardımcınız olsun göbeklerimiz dolsunn inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:119::119::119:

olabilir sayfa vs sayısı...sizin orda görüştüğünüz bizi bağlamaz...ben mirage ile aranızda olana yorum yaptım

bence sen hiç yorum yapmasan daha iyiydi.
çünkü bağlamaz gibi laflar benim lugatımda yok.
diğerleri yapmaya çalışıyor arayı ,iklimi düzeltmeye çalışıyor.sen neyin peşindesin anlayamadım?
hayırdır amacın ne?

bence sen hiç yorum yapmasan daha iyiydi.
çünkü bağlamaz gibi laflar benim lugatımda yok.
diğerleri yapmaya çalışıyor arayı ,iklimi düzeltmeye çalışıyor.sen neyin peşindesin anlayamadım?
hayırdır amacın ne?

ilk yazdığımda ben de sizin aranızı yapma konusunda konuşmuştum bir derdim yok derdi olan belli...bana ters cvp veren siz oldunuz lafı başka yerden anlıyorsunuz ağır bi havalar vs...kmsenin havası burda sökmez kmse kmseden üstün değil herkes insan...siz önce benm ilk yazdımı ve verdiğinz ukala cvba bakın bence...ve lütfewn topiğin huzurunu bozmayın kaç saattr dertleşmek yerine gerdiğiniz ortamı ve yazılanları okuyo insanlar...

Son düzenleme:
Kızlar ben yatıyorum. :3:İyi geceler hepinize. Tatlı rüyalar.. Allah'a emanet olun. Yeşimciğim özel msj attım sana. Kendine ve bebeklerine iyi bak canım :16: Üzme onları..:34:

ilk yazdığımda ben de sizin aranızı yapma konusunda konuşmuştum bir derdim yok derdi olan belli...bana ters cvp veren siz oldunuz lafı başka yerden anlıyorsunuz ağır bi havalar vs...kmsenin havası burda sökmez kmse kmseden üstün değil herkes insan...siz önce benm ilk yazdımı ve verdiğinz ukala cvba bakın bence...ve lütfewn topiğin huzurunu bozmayın kaç saattr dertleşmek yerine gerdiğiniz ortamı ve yazılanları okuyo insanlar...

Senden başka bu topikte epeyi kişiyle yazıştım,gayet güzel sohbet ediyorduk...
Bende gerginlik vs.yok.Allaha şükür gayet iyiyim..
Temmuz topiğinde de bugüne kadar hiç gerginlik olmamıştır ayrıca,bugün oldu ilk kez.
Senin gergin olduğun kesin ama,hayırdır benle alıp-veremediğin ne?
Senle bir problem yaşamadım ben.
Kimseyle yaşamadım bugüne dekhiçbir topikte.
Herşey tatlıya bağlanmışken,ortalığı geren sensin.
Neden böyle birşey yapma gereği duydun?
Bundaki amacın ne onu anlayamadım.
Ne havası ne sökmesi,ne huzur bozması,ne ukalası ,bu haddini aşan,şuursuzca laflarını sana aynen iade ederim.

senden başka bu topikte epeyi kişiyle yazıştım,gayet güzel sohbet ediyorduk...
Bende gerginlik vs.yok.allaha şükür gayet iyiyim..
Temmuz topiğinde de bugüne kadar hiç gerginlik olmamıştır ayrıca,bugün oldu ilk kez.
Senin gergin olduğun kesin ama,hayırdır benle alıp-veremediğin ne?
Senle bir problem yaşamadım ben.
Kimseyle yaşamadım bugüne dekhiçbir topikte.
Herşey tatlıya bağlanmışken,ortalığı geren sensin.
Neden böyle birşey yapma gereği duydun?
Bundaki amacın ne onu anlayamadım.
Ne havası ne sökmesi,ne huzur bozması,ne ukalası ,bu haddini aşan,şuursuzca laflarını sana aynen iade ederim.

yaşınıza olan saygımdan dolayı susuyorum yoksa çok iyi devam ederdim...ben gerecek bişey yapmadım sadece başka topikteki iyiliğiniz burayı bağlamaz dedim ki doğru...ben olanla ilgili yorum yaparım...bizim topiğimizde de ilkkez bu akşam huzursuzluk oldu nedense...

Back