eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

inş... bebişim

biz sadece bu siteyi bilipte dertleşen kişileriz dışarıda bir sürü insan var hastane kapılarında umut arayan...nedendir buna sebep hiç bir araştırma yok tıp dünyasında...eskiden çocuk sahibi olaamayan çok nadir insan vardı şimdi ise her 5 çiftin biri sorunlu...çok üzülüyorum bu duruma...rabbim sen kmseyi evlatsz bırakmasın

miragecim kafanı karıştırmak gibi olmasın ama diğer tpiklerden okuduğum kadarıyla bahçeciden çok şikayet var ama ne kadar doğru bilemem kanbar temmuz topiğinden dimi bende ona çok üzüldüm

ayyy kızlar ne çok yazmışsınız oku oku zor bitirdim valla benimde yarın opu var kızlar heyecan korku ne deseniz var bende =)

ayyy kızlar ne çok yazmışsınız oku oku zor bitirdim valla benimde yarın opu var kızlar heyecan korku ne deseniz var bende =)

canım heyecanlanmakta çok haklısın o gün geldiğinde ben nasıl olurum hiç bilmiyorum şimdi zaman var diye biraz daha rahatım..
bol bol dua et canm Allah yardımcın olsun inşallah güzel geçer ve sonunda bebişlerine kavuşursun
ayy çoğul konuştum bak nedense

sağol canım teşekkür ederim birinin tesellisine ihtiyacım vardı iyi oldu =)

Arkadaşlar bu ay ben de başlıyorum pembe mavide. Biraz korkuyorum. Bu lucrin denen ilacı kullanmaya başlıycam cuma günü biraz korku var.

sağol canım teşekkür ederim birinin tesellisine ihtiyacım vardı iyi oldu =)

rica ederim canım moral çok önemlii pozitif gir pozitif çık ve test sonucunda pozitif olsun inşallah...

Arkadaşlar bu ay ben de başlıyorum pembe mavide. Biraz korkuyorum. Bu lucrin denen ilacı kullanmaya başlıycam cuma günü biraz korku var.

tedavin hayırlı olsun canım korkma canm incecik bi iğne zaten hiç ağrıda hissetmiyorsun

canım benim hadi bakalım ne güzelll sende bu aşamaya geldin sonunda.heyecan yapma...zaten işin en kolay yanı opu diyorlar...inş...bol bol saglıklı yumişin olmuştur...

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum

arkadaşlar duanıza ihtiyacım var yarın nasipse transferim olacak ve dua edin bebişlerim bana sıkı sıkı tutunsun hepinizin duasına ihtiyacım var

YS88 yani sana yuhhhhhh diyorum yaaaaaaaaa....canım arkadaşım hislerini anlayabiliyorum ama biraz daha sabır...daha test gününe 5 gün var sen kalkmış idrar yapmışın...bide ağlayıp üzülmüşün...tüp bebek yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum ilk yapılan testte bile pozitif çıksa doktoru tam tuttu diyemeyiz testi 3 kez tekrarlıcaz degerler artarsa gercek hamilesin demiş...(Allah tan tuttu da bir oğlu olcak şimdi)pozitifi görsek bile yine sabredicez yani canım arkadaşım

ilknurlevent canım sanki kendi transferim yapılmış yavrularımı eve almış gelmiş gibi sevindim rabbim herşeyin en güzelini bilir o evveldir bizim bilmediklerimizi bilir rabbimin evvel ismi yuzu suyu hürmetine bu başlıkta anne olmak için çabalayan tüm arkadaşlarımın senin benim rabbim kucağını doldursun hayırlı evlatlar nasip etsin bize

allah yardımcın olsun kuşum

canım opu bana göre en kolayı tedavide uyuyup uyanıyon hiç bişey anlamıyon asıl heyecan ondan sonra başlıyo rabbim herşeyi güzel gönlüne göre versin kucağını rabbim doldursun

canım dualarım seninle inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar seni hiç bırakmazlar canm ALLAH yardımcın olsun

canım benim Allah yardımcın olsun inş. bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar inş. =)

ne güzel inşlh bende o aşamalara gelebilirim.arkadaşım allahın izniyle kavuşacaksın bebeğine yarın ve bir daha da ayrılmayacaksınız inşlh...

canım opu bana göre en kolayı tedavide uyuyup uyanıyon hiç bişey anlamıyon asıl heyecan ondan sonra başlıyo rabbim herşeyi güzel gönlüne göre versin kucağını rabbim doldursun

sağol canım benim bilmem daha önce hiç anestezi almadığım için korkuyom biraz inş. rahat atlatırım sende en güzel şekilde atlatırsın inş. dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…