- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
miss angel,ilknur ve akasya hepiniz sağolun canlarım...ne bilim dayanamdım çıkma ihtimali çok düşük haklısınz ne olur dua edin pozitifi göreyim kan tahlilinde...ilknurcum benm transferin sonraki gün transfer anında hiç acı hissetmeme rağmen çok ağrım olmuştu özeliikle ilk 3 gün...sen onlara takılma boşwer tüp bebek tedavisi geçirdiğini bile unut bence..en iyisi bu yoksa bnm gibi çaresizliğe kapılıp çok ağlarsın ben kaç saattr zırlıyorum
miss angel güzelim şimdiden hayırlı olsun tedavin...sson acı çekmen olur inşallah
kızlar, diğer topicte kanbar var ya, yine negatif sonuç almış bilmiyorum tanıyo musunuz. bahçeciyle ilgili bir sürü olumsuz birşeyler yazmış. benim doktorum bahçecinin doktoru değil ama işlemleri bahçecide yapacak. daha doğrusu hem amerikan hastanesiyle anlaşmalıymış hem bahçeciyle. bana sen seç deyince ben de tüp bebek merkezi olduğu için bahçeciyi seçtim. ama kafamı karıştırdı kanbar da. sizin duyumunuz var mı bahçecideki başarı oranlarıyla ilgili?
ayyy kızlar ne çok yazmışsınız oku oku zor bitirdim valla benimde yarın opu var kızlar heyecan korku ne deseniz var bende =)
canım heyecanlanmakta çok haklısın o gün geldiğinde ben nasıl olurum hiç bilmiyorum şimdi zaman var diye biraz daha rahatım..
bol bol dua et canm Allah yardımcın olsun inşallah güzel geçer ve sonunda bebişlerine kavuşursun
ayy çoğul konuştum bak nedense
sağol canım teşekkür ederim birinin tesellisine ihtiyacım vardı iyi oldu =)
Arkadaşlar bu ay ben de başlıyorum pembe mavide. Biraz korkuyorum. Bu lucrin denen ilacı kullanmaya başlıycam cuma günü biraz korku var.
ayyy kızlar ne çok yazmışsınız oku oku zor bitirdim valla benimde yarın opu var kızlar heyecan korku ne deseniz var bende =)
miss angel,ilknur ve akasya hepiniz sağolun canlarım...ne bilim dayanamdım çıkma ihtimali çok düşük haklısınz ne olur dua edin pozitifi göreyim kan tahlilinde...ilknurcum benm transferin sonraki gün transfer anında hiç acı hissetmeme rağmen çok ağrım olmuştu özeliikle ilk 3 gün...sen onlara takılma boşwer tüp bebek tedavisi geçirdiğini bile unut bence..en iyisi bu yoksa bnm gibi çaresizliğe kapılıp çok ağlarsın ben kaç saattr zırlıyorum
miss angel güzelim şimdiden hayırlı olsun tedavin...sson acı çekmen olur inşallah
2 yavrumu aldım geldim. çok iyi durumda yavrular değiller ama ben rabbimin mucizeleri olan 2 yavrumun beni bırakmayacağını hissediyorum..
şartlar aleyhime işlese de . 1 gece yattım sabah erken 3 saat yol çektik..
gerildim..
dualarınızı esirgemeyinn
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum
arkadaşlar duanıza ihtiyacım var yarın nasipse transferim olacak ve dua edin bebişlerim bana sıkı sıkı tutunsun hepinizin duasına ihtiyacım var
allah yardımcın olsun kuşum
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum
arkadaşlar duanıza ihtiyacım var yarın nasipse transferim olacak ve dua edin bebişlerim bana sıkı sıkı tutunsun hepinizin duasına ihtiyacım var
canım opu bana göre en kolayı tedavide uyuyup uyanıyon hiç bişey anlamıyon asıl heyecan ondan sonra başlıyo rabbim herşeyi güzel gönlüne göre versin kucağını rabbim doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?