eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

memnunum tabiii sonuç ne olcak bilmiyorum ama hepsi süper HAKAN hocam CİHAN BEY ERTAN HOCAM , hemşirem eda:) herkes çok iyi niyetli ama dehşet yoğunlar öle aşırı ilgi göremiyosun...

benim hemşiremde edaa....bakalım nolcak...
hakan hoca çok tatlı zaten..adam işine aşık..ben ona ilk gittiğimde konuşmaları güler yüzü beni şok etmişti..ilk muayenemde, ekrana bakıyo şimdi bana diyoki aa çok güzel rahmin çok berrak..tamam kistlerin var ama rahim güzel, yumurtalıkların saydam..böyle kendi kendine konuşuyo.. çok gülmüştüm..

yaa sinir oluyorum böyle anlayışsızlara..ama sen sinir olma..ben senin yerine sinir olurum..:)sen bebişlerini üzme..
anlamadığım doktorada peşinizden mi gelecek bunlar..??

ewet cnm aynen öyle herkes cebini düşünüyo tek arabayla gidelim nasılsa siz gideceksinz diyolar...ben yeterince sinirliyim bu test konusunda sen benm yerime olma kıyamam sana cnm ya :))

yesim bi de o testi nasıl yaptığını anlatsana :) mesela ben bundan bir süre önce reglim gecikince alıyodum testi yapıp koyuyodum tuvalette bi kenara, ondan sonra başında duramıyodum içeri gidiodum 5 dakika. ama o kalp yerinde durmuyo sanki, bildiğin çarpıntı vaziyetinde. nefesimi düzene sokamıyodum. sana da öyle oluyo mu?

ewet cnm aynen öyle herkes cebini düşünüyo tek arabayla gidelim nasılsa siz gideceksinz diyolar...ben yeterince sinirliyim bu test konusunda sen benm yerime olma kıyamam sana cnm ya :))

ben şuan senin yerinede bu topikdeki herkesin yerinede sinir olurum...çok müsaitim yani..bahane arıyorum...sende idrar testini takma kafana ben takarım senin yerine:52:
zaten erken yapmakla iyi etmedin..zaten göstermez sende bunu biliyosunda işte insanın içi içine sığmıyo demi..ben adetime 1 gün kala bile yaptığımı hatırlıyorum..üstüne üstlük adetten sonra yaptığımıda hatırlıyorum..o dedrece manyağım ben..o yüzden adım psikolojik hamileeeeeeeee....:49::52:
simgem de bu :37:

idrardaki negatifime rağmen hala benden umut musunuz?netten bi op.dr a soru yazdım 10.gün kan testi ile ilgili adam 2 gün dha bekleyin yazmış erken 10.gün demiş.idrar yaptığımı duysa döverdi herhalde beni :47:

ben şuan senin yerinede bu topikdeki herkesin yerinede sinir olurum...çok müsaitim yani..bahane arıyorum...sende idrar testini takma kafana ben takarım senin yerine:52:
zaten erken yapmakla iyi etmedin..zaten göstermez sende bunu biliyosunda işte insanın içi içine sığmıyo demi..ben adetime 1 gün kala bile yaptığımı hatırlıyorum..üstüne üstlük adetten sonra yaptığımıda hatırlıyorum..o dedrece manyağım ben..o yüzden adım psikolojik hamileeeeeeeee....:49::52:
simgem de bu :37:

senin psikolojik hamile sözüne bitiyorum zaten...:1: deli kız seni :) keşke senin gibi olabilsem şuan...::27::

Son düzenleme:
idrardaki negatifime rağmen hala benden umut musunuz?netten bi op.dr a soru yazdım 10.gün kan testi ile ilgili adam 2 gün dha bekleyin yazmış erken 10.gün demiş.idrar yaptığımı duysa döverdi herhalde beni :47:

delisin yaaa :)) yukardaki yazımı okudun mu? testi yaparken neler yaptın die sormuştum :) yazılar hızlı ilerleyince yukarda kalanlar kaçıyo.

tabi döverdi ama hamilelere vurulmaz ayıptır günahtır:):52:hamileye vurmak 7 yıldan başlar..:52:

senin psikolojik hamile sözüne bitiyorum zaten...:1: deli kız seni :) keşke senin gibi olabilsem şuan...::27::

sen bu idrar testini daha 10. günden yaptıysan inan bana sende psikolojiksin...kendini üzmeye bahane arıyosun:52:
ama sabret..nasıl senin yumoşların blostokist evresi varsa bu psikolojik hamilelik olayınında 40 gün kadar bi kuluçka süresi var..oto bota ağlayıp, iki günde bi test yapmak, üstüne gördüm diye adetten sonra test yapmak, mide bulantıları, baş dönmeleri(hayali hepsi) belki hamileyimdir diye XR cihazlarından geçmemek, başın çatlayana kadar ağırsada majezik içmemek, çanta bile taşımamak felan filen:52: sonra alışıyosun..bütün belirtiler devam ediyo ama..akıl oyunnları filmini izledin mi.. russell crowe un oynadığı matematik profesörü..yanında üç tane adamla geziyodu:52: adam şizofrenya...bende bi zamandan sonra bütün belirtilerimle beraber yaşamayı öğrendim..

Son düzenleme:
yesim bi de o testi nasıl yaptığını anlatsana :) mesela ben bundan bir süre önce reglim gecikince alıyodum testi yapıp koyuyodum tuvalette bi kenara, ondan sonra başında duramıyodum içeri gidiodum 5 dakika. ama o kalp yerinde durmuyo sanki, bildiğin çarpıntı vaziyetinde. nefesimi düzene sokamıyodum. sana da öyle oluyo mu?

cnm yazdığını yeni gördm kusura bkma önce işedim :)) sonra damlattım :D snrasında da 2 dk ya bir baktım dengesizce :27: hiç heyecan yapmadım doğrusu yapmadan önce testle konuştum kesin negatif dieceğini yine biliyorum dedm :47:

Son düzenleme:
tabi döverdi ama hamilelere vurulmaz ayıptır günahtır:):52:hamileye vurmak 7 yıldan başlar..:52:

sen bu idrar testini daha 10. günden yaptıysan inan bana sende psikolojiksin...kendini üzmeye bahane arıyosun:52:
ama sabret..nasıl senin yumoşların blostokist evresi varsa bu psikolojik hamilelik olayınında 40 gün kadar bi kuluçka süresi var..oto bota ağlayıp, iki günde bi test yapmak, üstüne gördüm diye adetten sonra test yapmak, mide bulantıları, baş dönmeleri(hayali hepsi) belki hamileyimdir diye XR cihazlarından geçmemek, başın çatlayana kadar ağırsada majezik içmemek, çanta bile taşımamak felan filen:52: sonra alışıyosun..bütün belirtiler devam ediyo ama..akıl oyunnları filmini izledin mi.. russel crowun oynadığı matematik profesörü..yanında üç tane adamla geziyodu:52: adam şizofrenya...bende bi zamandan sonra bütün belirtilerimle beraber yaşamayı öğrendim..

aslında içimz kan ağlıyor ccanımız çok acıyor ama salaklığa vuruyoz çoğu şeyi demi kz okurken güldürdün beni allahta seni güldürsün bacım :27:

benimde 6.günüm bugün çewet o çatlatma iğnesinden bende vurundum ama yumurta toplama öncesinde herkes gibi we kalan yumurtalarımın içini toplama sırasında iğne batırıp boşaltmışlar... kullndığm ilaçlar estrofem,bebe asprini,vajinal jel,climara bant we folic plus kullanıyorum...kasık ağrısı gibi bel ağrısıda normalmiş...ki benim tuhaf belimin sağ tarafı ağrıyo...sende ne belirtiler var?ilk gnlerden bu yana

valla canım ben pek bel agrısının normal olduugnu sanmıyorum. kasık agrısı bebegin olabilecegini dusunduruyor ama bel agrısı gittigini. benim carşamba belim agrıdı perşembe kan testinde bir şey varsa onu kaybettigim anlaşıldı. dikkat et dinlen. ben sanırım haftaya başlıyacagım tedaviye.

her şerde bir hayir var arkadaslar biliyorum cok zor hepimiz bişekilde yaşıyoruz,tık diye ikinciye üçüncüye hamile kalanları duyunca resmen kıskanıyorum,niye diyorum eminim sizde bisürü baska hikaye var ..maddi manevi yıpranıyoruz ama Allah başka dert vermesin .kabullenelim yola devam ..

o neki kızzzzz:))))))))))

Haydi herkese hayırlı olsun.

Bir şey sormal istiyorum kızlar.
1. transferden sonra tuvalete hemen gittiniz mi? İdrara sıkışmak gerekiyor transfer sırasında. o yuzden çoğu anne adayı hemen tuvalete gdiyor. ben 20 dakika sonra gittim. diger kızlar hemen gitmişlerdi. Bu sefer idrara felaket sıkışmadan gidip tuvalete gitmek istemiyorum. koyuyorlar ve duşunun işte..
2. transfer sonrası 7. gün ovitrelle çatlatma iğnesi verdiler eğer buyuyen gozle gorulmeyen yumurta varsa kistleşmesin diye. Ben bu sefer verseler dahi bu çatlatma iğnesini vurulmak istemiyorum çunku bhcg içerdiginden yanlış pozitiflik olabiliyormuş. bende kimyasal gebelik oldu. Bundan dolayı olabilir dediler. gerçi ben bebegin gidişini hissettim. sanmıyorum iğnenin pozitifliğe neden olduğunu ama bisefer kesinlikle yaptırmayacagım.

Size bunlar yapıldı mı? Süreç nasıl işledi? tutunma için extra bir şey yapıldı mı?

embriyo glue hakkında ne biliyorsunuz?

mirageeeeee yaz anam adet oldum başlıyom yarın tedaviye sorun çıkmazsa gidiyom oley be oley adet oldum hiç bu kadar sevinen varmı ki adet olduğuna :9::9::9:

Back