kız yok tedaviye başlayamadımki tutmasın daha yarın başlicam inş.............
yeşim özele mesaj attım
merhaba arkadaşlar herkes çok iyidir umarım bugün kontrolüm vardı benim tedavim uzun protokol ama biraz fazla uzadı bir türlü tam bir adet olamadım şimdi biraz kanama arttı yarın yine gitcem daha henüz ilaca başlamadım hala lucrine devam ediyorum bu arada yeşim seninde ilk tüp denemen değil mi senin de tek sorunun pko mu
bugün 9.günüm ve ben gaza geldim idrar testi yaptım sonuç negatif
Haydi herkese hayırlı olsun.
Bir şey sormal istiyorum kızlar.
1. transferden sonra tuvalete hemen gittiniz mi? İdrara sıkışmak gerekiyor transfer sırasında. o yuzden çoğu anne adayı hemen tuvalete gdiyor. ben 20 dakika sonra gittim. diger kızlar hemen gitmişlerdi. Bu sefer idrara felaket sıkışmadan gidip tuvalete gitmek istemiyorum. koyuyorlar ve duşunun işte..
2. transfer sonrası 7. gün ovitrelle çatlatma iğnesi verdiler eğer buyuyen gozle gorulmeyen yumurta varsa kistleşmesin diye. Ben bu sefer verseler dahi bu çatlatma iğnesini vurulmak istemiyorum çunku bhcg içerdiginden yanlış pozitiflik olabiliyormuş. bende kimyasal gebelik oldu. Bundan dolayı olabilir dediler. gerçi ben bebegin gidişini hissettim. sanmıyorum iğnenin pozitifliğe neden olduğunu ama bisefer kesinlikle yaptırmayacagım.
Size bunlar yapıldı mı? Süreç nasıl işledi? tutunma için extra bir şey yapıldı mı?
embriyo glue hakkında ne biliyorsunuz?
sonucun negatif olacagini zaten biliyordun tatlim neden yaptin cok erken henuz ben ilk denememde 11. gundu sabah doktora gidecektim gitmeden once yaptim negatif cikti ama kanda pozitifti oyuzden o idrar testine okadar gicik oldumki esime dedim bi hamile olayim ilerleyen zamanlarda o pozitifi o testte gorecem dedim ve oylede yaptim hamileyken aldim yaptim sonunda pozitifi gordum
canim merhaba benim ilk denememde 2 saat yatacaksin dediler ve ordekmidir nedir onu getirdiler bana cok perisan olmustum ama bukez yanimda hasta bezi goturdum cok zor ona idrarini yapmak ama mecbur kaliyosun cok feci bir sanci olusuyo kasiklarda yani sana tavsiyem bu hasta bezi ordekten iyidir hemen kalkmak istemiyorsan
yeşim özelde 10 dakkada bir mesaj attırıyo bekleyemedim burdan devam edeyim. yok seninle alakası son yazdığım şeyin. temmuz topiğindeki kanbar bahçeciyle ilgili bir sürü olumsuz birşeyler yazmıştı peşpeşe. ben de ona dedim ki endişelendim yazını okuyunca ben de orda yaptıracağım için, orda yaptırıp olumlu sonuç alan da var, ben daha başlamadım ama tedaviye orda başlamış olup yazını okuyanlar demoralize olcak. sen 2 olumsuz sonuç almışın diye duygusallaşmışsın normaldir ama senin de bebeğin olacak inan falan gibi birşeyler yazdım. anaaaam giydirmiş de giydirmiş bana hala da devam edio. had bildirirmiş öyle demiş en son :)) herkesin sinirleri bozuk sanırım dikkat etmek lazım dediydim ben de :) gidin de bi bakın allah aşkına ne demişim
temmuz topicinde
temmuz topicinde
ebrucum inş bnmde öyle olur ne olduki senin ilk denemende pozitif gördüğün bebeğğinne? kalkmanın bir zararı olsa zaten kaldırmaz doktorlar bende 40 dk yattım snra wc ye gittim odaya giidip yattım 2 saat..
idrardaki negatifime rağmen hala benden umut musunuz?netten bi op.dr a soru yazdım 10.gün kan testi ile ilgili adam 2 gün dha bekleyin yazmış erken 10.gün demiş.idrar yaptığımı duysa döverdi herhalde beni
aceleci kuzuuu ben korkuyom ağrım sızım yok gibi kasıklarım batmıyobugün transferden sonrakiilk gün.. ağrım olsa diye ağlayacam..
transferi olanlar neler yaşıyo anlatın baaanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?