eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bugün 9.günüm ve ben gaza geldim idrar testi yaptım sonuç negatif :14::14::14:
canımcım eczaneden aldığımız testlerden yaptıysan..onlar erken sonuç vermezler.. zaten belli bi seviyede anca olması gerekki sonuç versin..idrar testlerinin erkenen yapıdığında değil adet günü geçtiğinde yapılınca sonuç verdiği herkesce konuşulur..bence kale alma..sen yoluna devam et..bence bebeklerin seninle.. sen 13. günde kan testi yapacaksın değil mi??

kızlar, diğer topicte kanbar var ya, yine negatif sonuç almış bilmiyorum tanıyo musunuz. bahçeciyle ilgili bir sürü olumsuz birşeyler yazmış. benim doktorum bahçecinin doktoru değil ama işlemleri bahçecide yapacak. daha doğrusu hem amerikan hastanesiyle anlaşmalıymış hem bahçeciyle. bana sen seç deyince ben de tüp bebek merkezi olduğu için bahçeciyi seçtim. ama kafamı karıştırdı kanbar da. sizin duyumunuz var mı bahçecideki başarı oranlarıyla ilgili?

canımcım eczaneden aldığımız testlerden yaptıysan..onlar erken sonuç vermezler.. zaten belli bi seviyede anca olması gerekki sonuç versin..idrar testlerinin erkenen yapıdığında değil adet günü geçtiğinde yapılınca sonuç verdiği herkesce konuşulur..bence kale alma..sen yoluna devam et..bence bebeklerin seninle.. sen 13. günde kan testi yapacaksın değil mi??

benim mesaj iki kere gelmiş ben yazana kadar da herkes aynı şeyi yazmış ys88..:))

canımmm benm 13.günü randevumun olduğu tarihi c.tesi yi beklicem ama eşim sağolsun o güne peşimize samimi bir arkadaşları takmış tek araba birlikte gidecekmişiz sözde onlarında kontrolü varmış ama ben o gün yalnız olmayı isterdm hani olur ya negatif çıkar belki allah korusun acımı üzüntümü yaşayamam o an kimse beni anlayamaz arkadaşlarımızn 1 tane kızı var tok açın halinden hiç anlarmı?beni sizler gibi kader arkadaşlarım dışında kmse anlamaz...bundan dolayı c.tesi günündn önce gitmek istiyorum tahlile :(( yarın 10.günüm baktırmak istiyorum

canımmm benm 13.günü randevumun olduğu tarihi c.tesi yi beklicem ama eşim sağolsun o güne peşimize samimi bir arkadaşları takmış tek araba birlikte gidecekmişiz sözde onlarında kontrolü varmış ama ben o gün yalnız olmayı isterdm hani olur ya negatif çıkar belki allah korusun acımı üzüntümü yaşayamam o an kimse beni anlayamaz arkadaşlarımızn 1 tane kızı var tok açın halinden hiç anlarmı?beni sizler gibi kader arkadaşlarım dışında kmse anlamaz...bundan dolayı c.tesi günündn önce gitmek istiyorum tahlile :(( yarın 10.günüm baktırmak istiyorum

canım söyle eşine..belki ekersiniz:))):52::52:
dediğin gibi bizim halimizden biz anlarız..üzülürüm felan diye düşünme..hoş doktorada peşinizde gelecek değillerya..öfff..:52:
sen bilirsinde eşin yanında olsun bence baktırırken..:70::48::48:

bence söyle eşine bir bahane bulup ekin...

selam kızlar bi süredir gelemedim bilgisayarım yoktu
nasılsınız nasıl gidiyo tedaviler varmı yeni haberler
yeşimcim test için erken tatlım yaa üzme kendini lütfen kan testi için bile en erken 10.gün yada 12.gün diyorlar
biraz daha sabır canım o idrar testine bakma senn
inşallah pozitif sonuçlar alcaz bu arada başın sağolsun dayın için canm
bende iğnelerime başladım lucrin 10 doz yapıyorum bugün 5.iğnem olcak
doğum kontrol hapıda bugün bitiyo sanırım 3-4 gün içinde adet olurum ve adetin 2.günü dr a gitcem durum böyle işte hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah

bence de doğru demiş, ama tabi bu al ağır alışveriş torbalarını ordan oraya koştur anlamına gelmiyo de mi? :) ya da koltuk çekmek falan :) yine de biraz dikkat edin canım kendinize. sadece günlük aktivitelerinizi kısıtlamayın yeter herhalde

aslında mevzu şu ki senin elinde değil... anlatmaya çalıştığı şey buydu sonucun nasılolacağı senin elinde değil bunu kabullenmek rahatlatıyo

yeşim yaa idrar adet geçmeden kesin cevap vermez hatta kadın doğumcular adet bi hafta geçmeden idrar testinin sonucunun doğruluğunu kabul etmez sakınnn böyle bişey bi daha yapma bizim durumlarımız çok hassas bakıcaksak kanda bakarızzz

eşime çok dedim ama ekmez eminim...çünkü aynı sitedeyiz arabamızı takip ediyolar...ya sevinecceğimi bilsem hiç umursamam ama bugnki gibi negatifi görürsem ne halde olurum bilemem :( :14::14::14:

yaa sinir oluyorum böyle anlayışsızlara..ama sen sinir olma..ben senin yerine sinir olurum..:)sen bebişlerini üzme..
anlamadığım doktorada peşinizden mi gelecek bunlar..??

kendini kasmana gereek yokkk yarın kanda test yaptır
ve onlarla gitmen kaçınılmazsa da kocanı onlarla bırak ve doktora ayrı gir
tekrar söylüyorum ama kendini kasma

bencede bu testleri önceden yapmak çok yanlış. senin psikolojini etkileyebilir.bu testler adet gecikmesi olmadan doğru sonuç vermiyor çünkü.bir sürü tanıdığım var adetten önce yapıp çizgi görmeyip sonrada hamile olduğunu öğrenenler o yüzden bu nu dikkate alma bence..moralini yüksek tut...

selam kızlar bi süredir gelemedim bilgisayarım yoktu
nasılsınız nasıl gidiyo tedaviler varmı yeni haberler
yeşimcim test için erken tatlım yaa üzme kendini lütfen kan testi için bile en erken 10.gün yada 12.gün diyorlar
biraz daha sabır canım o idrar testine bakma senn
inşallah pozitif sonuçlar alcaz bu arada başın sağolsun dayın için canm
bende iğnelerime başladım lucrin 10 doz yapıyorum bugün 5.iğnem olcak
doğum kontrol hapıda bugün bitiyo sanırım 3-4 gün içinde adet olurum ve adetin 2.günü dr a gitcem durum böyle işte hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah

tşk ederm cnm güzel dileklerin için...seninde tedavin hayırlı olsun arada grmeye çalış topiğe kendini özletme :16:

tşk ederm cnm güzel dileklerin için...seninde tedavin hayırlı olsun arada grmeye çalış topiğe kendini özletme :16:

saol canım inşallah bu zorlu süreçte hepimiz güzel sonuçlar alırırz inşallah
artık girerim canım bilgisayarıma kavuştum
bende özledim ya girmeyinceee:16:

Back