havin özelden msj atıyom sana bi bak bakalım ne dicen
tedavi olduğum merkezi aradım onlarda şaşırdı olmamama bi kaç gün bekleyin dediler bekledim gene olmadı adamıda bi uyku tutturdu kalk diyom gidelim gelmiyo uyuz ya :))))
ay canim guldurdun beni Allahta seni guldursun :))))
amin canım amin ama napim kalk diyom uyudu yahu sen ne ara uyudun ne ara hor hor ettin bide yarı gözle bakıyo bana ne dediğimi anlıyo gibi zırvalıyo (eşim sayıklarda arada mors alfabesinden oluşan kelimelerle) tavuk bu ya valla tavuk içinde merak yok adamın
amin canım amin ama napim kalk diyom uyudu yahu sen ne ara uyudun ne ara hor hor ettin bide yarı gözle bakıyo bana ne dediğimi anlıyo gibi zırvalıyo (eşim sayıklarda arada mors alfabesinden oluşan kelimelerle) tavuk bu ya valla tavuk içinde merak yok adamın
canım allahın izniyle bu sefer olacak buna yürekten inanıyom rabbim kullarını aratır sonunda müükafatlandırır hepimiz rabbimin izniyle bebişlerimizi kucağımıza alacağız buna tüm kalbimle inanıyom
amin canım inş. evt sona yaklaştık valla inş. bunu da en güzel şekilde atlatırız
Amin canim agzindan bal damliyor insaAllah :)
uyku basinca çok tatli oluyo be guzelim :))))
bakma onlarda takiyoda,yansitmiyolar galiba
inş canım bugünden beri ben zır zır ağlıyom arada bi karamsarlık çöküyo anlatamam hayırlısıyla transferim olsaydı hiç değilse benimle olduklarını bilirdim çok zor ya rabbim hepimizin kucağını doldursun rabbim daha aratmasın bizi
Benim eşim de bu tedavi konusunda çok meraksızBütün erkekler böyle mi bilmiyorum ama ben bu kadar çabalarken onun da biraz hevesli olmasını isterdim. Sitem edince de seninle geliyorum yaa daha ne yapayım diyor. Offf offff.
Benim eşim de bu tedavi konusunda çok meraksızBütün erkekler böyle mi bilmiyorum ama ben bu kadar çabalarken onun da biraz hevesli olmasını isterdim. Sitem edince de seninle geliyorum yaa daha ne yapayım diyor. Offf offff.
az daha sabir canim,çarsamda gunu Allahin izniyle bebislerine kavusacaksin uzme tatli canini hersey çok guzel olucak
kız uyuzluk yapıyo biliyom kalk dondurma aldım desem hani nerdeeee der gözü açılır neyse kendi bilir uğraşmıcam onla bu akşam
akasya canım bitanede bende var konuşunda diyoki ben içimde yaşıyom sana yansıtmammı lazım bugün inanki 1 saat zır zır ağladım o yüzden sanki tek başıma cabalıyomuşum gibi bazen geliyo bu seferde farklı düşünceler kaplıyo beynimi rabbim hepimizin bu süreçte yardımcısı olsun inş sonunda kucaklarımız dolar rabbim sevindirir bizi
yarin ola hayrola canim elden ne gelir
Havinciğim aynen ben de geçen gece ağlama krizine girdim. Dedim kendimi çok yalnız hissediyorum. Neden diyor farkında bile değil. Bazen deniyorum. Onun hoşuna giden bir sohbet açınca bülbül kesiliyr. Bu konularda konuşunca tıık yokkk. Psikolojimi bozdu benim. Ama artık onu kafama takmayacağım.
krize girdim ya dedim ya dondurma meselesini uyguladım dondurma yicenmi dedim horluyodu hani varsa yerim dedi kalkış bi kalkış sanki zıpladı yerinden kalk gidek desem rüya görür süpersin kocacım ya bizim bebeklerimizde çok orjinal olur valla
gidicem yarın inş.. bakalım ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?